Benimki normal hurma dedi diğerine bizim burda amme derlerCennet hurmasına mı kızdı? Ben bugün akşam bi tane küçük kurutulmuş Cennet hurması yemiştim, o da mı şekere etki ediyormuş
Amin canım evet bana da cok gereklıydı allah sıfamızı versın ınsallahEvet kuzu ya bizim imtihanımız da buymuş ama ayrıntılı ultrasona girince ne kadar da gerekliymiş dediğim için hamdediyorum. Ama o ödeme gelince fena acıyor yaw Rabbim sana da bana da kullananlara da kolaylıklar versin
İyi bariBen aldım ne varsa aldım
Ben düşünüyorum yavastan almayı ama bir yandan da düşünmüyorumçok faydalı bir cevap oldu senin için.
sezeryanda da kan geliyor geçen bi tanıdığım sezwryan oldu baya kanaması vardı kişiden kişiye değişiyor demek kiNormal doğum ile sezaryen kanaması farklı oluyormuş ya ben ondan duruma göre bakcam. Sezaryen da bi büyük pedle hallolur dedi ablam almana gerek yok dedi normal doğumda çok kan geliyormuş diyooooollaaaaaaaa bilemedim
kız valla yeme desende yiyorumO zaman ye
Amin kuzum sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri. Bizim durumumuzda olanlar için k vitaminin önemi de çokmuş bilgin olsun canım. Bebeğe ilk 6 saat içinde k vitamini vuruyorlar biliyorsundur. Bazen emzirip bazen direk ilk kıyafetlerini giydirirken vuruyorlar bu durum bizim ve bebeğimiz için ekstra önemli. Ama araştır istersen canımAmin canım evet bana da cok gereklıydı allah sıfamızı versın ınsallah
Anladım kuzum tedbir amaçlı almak lazım o zaman yine de öffff o bezde beni darlatır he hiç giyesimde yoktuİyi bari
aynen ama lazım oluyor bilgin olsun
sezeryanda da kan geliyor geçen bi tanıdığım sezwryan oldu baya kanaması vardı kişiden kişiye değişiyor demek ki
kız valla yeme desende yiyorum
Hayatımda gördüğüm en cool aşerme arkadaşBen bildiğiniz taş olan kil aşeriyorum ama ne aşermek..yararlı bişey de değil böyle beyaz sabunu falan ısırasım geliyor Kansızlık var desem her kontrolde çok iyi çıkıyor yine yazarken aşerdim bak
Benim kanamam çok oldu mesela asla büyük boy ped falan olmazdı ilk günlerdeİyi bari
aynen ama lazım oluyor bilgin olsun
sezeryanda da kan geliyor geçen bi tanıdığım sezwryan oldu baya kanaması vardı kişiden kişiye değişiyor demek ki
kız valla yeme desende yiyorum
Ahahahaha hurma meselesini aşmışız şükürHayatımda gördüğüm en cool aşerme arkadaşilk kez duyuyorum böyle bişi bizde hurma murma işte ne yapcan hele ben artık hiç açmicam aşı da etmeyi de kendi adıma
Gönlümden geçen İnşaAllah müjdeli haberi almakMerhaba sizi üzmek istemem ama benim bildiğim önce kanda beta yükseliyor sonra idrara geçiyor daha sonra kese oluşuyor.
Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde kanda beta vardı yükseldi ancak kese oluşmamıştı sırasında da kimyasal oldu.
Bu gebeliği de ise idrar testinde pozitifti hastanede kan verdim beta O çıkmıştı, aynı gün başka hastanede verdim pozitifti.
İkinci kez beta baktırdıysanız ve sıfırda malesef oluşmamış demektir ama doktorun söylemi de kafa karıştırıcı, umarım gönlündekin olur
Evet cidden öyle, çok kafam karıştı bu kadar emin konuşmasına, acaba varmı yok mu düşüncesine girip duruyorum, nasıl yapayım bilemedim, geç döllenme ile alakası var mı acabaBu çok zor bir soru yani beta çıkmaması kese gibi olması başka bir doktor hatta prof görüşü alsanız daha sağlıklı olur gibi geliyor.. kese mi acaba o diye düşünmedim değil yani ama tabi doktorlar daha iyi bilir
Anladım kuzum tedbir amaçlı almak lazım o zaman yine de öffff o bezde beni darlatır he hiç giyesimde yoktu
Annem kardeşimde toprak aşermiş bende sokaktaki kömür kokusuna bayılıyorum parfümü olsa alırımBen bildiğiniz taş olan kil aşeriyorum ama ne aşermek..yararlı bişey de değil böyle beyaz sabunu falan ısırasım geliyor Kansızlık var desem her kontrolde çok iyi çıkıyor yine yazarken aşerdim bak
Aynen alınması gereken ilk beşlerdeBenim kanamam çok oldu mesela asla büyük boy ped falan olmazdı ilk günlerde
Ben zaten d3 k2 ıcıyorum canım bir de multivitaminimde de var sag olasın:)Amin kuzum sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri. Bizim durumumuzda olanlar için k vitaminin önemi de çokmuş bilgin olsun canım. Bebeğe ilk 6 saat içinde k vitamini vuruyorlar biliyorsundur. Bazen emzirip bazen direk ilk kıyafetlerini giydirirken vuruyorlar bu durum bizim ve bebeğimiz için ekstra önemli. Ama araştır istersen canım
Ben de aynı sekıldeyım sadece aksamları bir iki vuruyor o kadar ama hıc duymak ıcın ekstra caba sarfetmıtorım gun içinde. Dün doktor kontrolüm vardı. Cok hareketli dedi hıc durmuyor eli kolı dedı o zaman anladım ki o hareket etse de biz hissedecez die bısı olmuyor yani cunku o an ben hıc hissetmedim açıkcasıBen nasıl ilk gebeliğimi geçiriyorum çok enteresan. Gören 6. yı doğruyorum sanır. Hiç bir şeyi takmıyorumvuruyosa vuruyo, akşama kadar hiç vurmuyosa da vurmuyo. Hiç bir şeyi sorun etmeyen ben fghjklş
Ben de d3k2 içiyordum billmeden sonra Benim doktorkm d3 k versiyonunu ıcme normal d vit iç dedi. Neden acaba?Ben zaten d3 k2 ıcıyorum canım bir de multivitaminimde de var sag olasın:)
İlk mesajında sat 27 aralık yazmışsın. Bu durumda döllenme varsa da daha çok yeni olmalı. Ne testte çıkar ne ultrasonda görünür yani. Bat’a kadar bekle sonra test yap derim. Bugünlerde de özellikle stresten uzak dur eğer döllendiyse tam yerleşme zamanları çünkü. Allah gönlünün muradını hayırlısıyla versinEvet cidden öyle, çok kafam karıştı bu kadar emin konuşmasına, acaba varmı yok mu düşüncesine girip duruyorum, nasıl yapayım bilemedim, geç döllenme ile alakası var mı acaba
Bayagi bildigin külot gibi olanlardan mi yoksa hastanede olanlar var böyle ped gibi ama cok asiri uzun ve kalin. Hangilerini diyorsunuz?Anladım kuzum tedbir amaçlı almak lazım o zaman yine de öffff o bezde beni darlatır he hiç giyesimde yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?