2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben böyle seyleri duyardim da salliyorlar sanirdim. Demek ki benim tirtilin elmasi iyi gene ya

Ay bende aynı senin gibiydim sanki herkes hamile kalabiliyor da ben kalamiyordum herkesin şıp diye oluyordu kediler köpekler bile doguruyordu hemde bi seferde kaç tane ama ben sıfır alıcı sıfır güldüğüme bakma valla çok zordu o zaman ayrıca benim amh 1.89ken de kalamadım 7 ay içinde 1.38e düştü sonra başka lab da aynı ay içinde 1.15 çıktı sonra da aşılama o da tutmadı sonra da tüp bebeğe geçtik yani benim amh problemimden başka da bi problememiz yoktu. O saçma sapan yumurtlama takipleri tablet tedavileri ilişki günleri falan o kadar zordu ki herşey sonra o bitmeyen negatifler şimdi amh kaç acaba daha da düşmüştür kesin bende korunmayacam valla 27 yaşındayım olmadı sonra kendiliğinden olacağına da inancım yok

Ben böyle seyleri duyardim da salliyorlar sanirdim. Demek ki benim tirtilin elmasi iyi gene ya
Ahahahahahha ben de öyle zannediyordum çevremde onu da mı aşerdin abartma diye dalga geçtiğim hamilelerin ahı tuttu herhalde

Ben doktoruma sordum hurma da suni sanciya sebep olucak bir şey varmış 1-2 tane den bisey olmaz tabi ama dr yeme doğuma kadar dedi. Doğuma yakın 6-7 adet yendiğinde doğumu hızlandırıyormuş. Doktorumun ve internette okuduklarım bu şekilde yazıyor.

Ben her gün 2 adet hurma yiyorum hamileliğimin başından beri bir sıkıntı olmuyor bencede
Konu kapanmış ben geç görmüşüm ama benim ablamda yeğenim de hergun 1 tane yedim demişti gayet vaktinde doğdu ama ben int okuyunca doktoruma sordum o da yeme suni sancı etkisi var dedi. Bende doğuma yakın yemeyi düşünüyorum en kötü vitamin olur güç verir.

Kızçeler selammm belki hâlâ anne bebek çantası almayan uygun fiyatlı bişey arayan vardırr diye sizi bir infulinceee etmek istedim
Bence tam bir fp ürünü 500 den düşmüş ama sadece bu rengi ben 500 den almıştım çok üzgünüm

Kizlar muslin atesi ne ben bilmiom

Bayagi bildigin külot gibi olanlardan mi yoksa hastanede olanlar var böyle ped gibi ama cok asiri uzun ve kalin. Hangilerini diyorsunuz?
Şu hastanede takılanlar var ya götünde bir ton çimento varmış gibi yürüyüşün bile değişiyor yeri geliyor, benim gözümde o canlanıyor ya darlandum bak yine

Kız bu yenilebilen bir şeymiş. Bebiş doğunca yersin

Ay kızlar 2 gecedir uyuyamıyorum. Sadece solumda yatabiliyorum. Çürüdü sol tarafım. Sağıma dönersem bıçak saplanıyor gibi acıyor. Göğüslerimin tam altları acıyor. En son doktorum normal demişti. Artık düz oturamamaya başladım. İlle geriye yaslanıp ayaklarımı uzatma ihtiyacı hissediyorum.

Nolcaz böyle bilmiyorum. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Evden çalışıyorum ama ona bile zorlanmaya başladım. Sanki artık beynim çalışmıyor. Odak sorunum arttı. Uykusuzluk bir yandan.

Hiç öyle deme çevremde altı yedi yıl hiç çocuğu olmayan insanlar vardı biri tüp bebekle kaldı hamile hatta çok zor bi hamilelik geçirdi alttan dikiş altıldı yerinden kalkması yasaktı erken doğum yaptı ikinci bebeği kendiliğinden oldu hiç bi tedavi görmeden rabbim mucizelerle dolu

Bende horluyorum ve çok üzülüyorum

He bir de o da var. 2 gecedir yatarken rahat nefes alamamaya başladım. Aslında burnum açık, ama böyle tıkalıymış gibi bi tuhaf nefes alır oldum.
Valla bende öyleyim böyle değişik bi ses ve bazen de horultuma uyanıyorum burnumda et vardı büyümüşler hissediyorum eşimde başka ben yattıktan sonra başka odaya geçiyor oda küfür gibi geliyor bana ama haklı o sese kimse uyuyamaz ki ben bile uyanıyorum o sese bugün aile hekimine gidim bakim ne diyecek

Ben zaten kendim uyuyamıyorum bir de eşimin horlamasından uyanıyorum sık sık. Sağına dön diyorum öyle geçiyor horlaması. Ama çok sık bölünüyor uykum ve zaten kalitesiz olan uyku iyice kalitesizleşiyor. Hiç kızma eşiine. Sonuçta o da işe gidecek vs.

Geçecek bu süreçlerde hayırlısıyla ya atlatacağız 2,5 ya da 3 ay daha sabır kızlar. 7. aya girişler yapıldı artık.

7. Aya girişler kaçıncı hafta ile başlıyor ya.
Ben hâlâ çözemedim. Gün hesabı yapınca haftayla ters oluyor kafam karışıyor sürekli

Ay bi kaç aya kadar bende eşimini horladıgı için sürekli uyandırıyordum sıra ona geldi Kızmıyorum hatta gitsede kendimi sıkmazsam diyorum gidince de küfür gibi geliyor neyse hormon hormon hayırlı az kaldı bugün aile hekimine bi gidim

Ben hâlâ çözemedim. Gün hesabı yapınca haftayla ters oluyor kafam karışıyor sürekli
Sanırsam 28 diye biliyorum ama ay çok karışık bi durum ay olarak en iyisi hafta

28+ yedinci ay oluyor bildiğim kadarıyla. Ben bugün itibariyle yedi aylık hamileyim heheh selamın aleyküm üçüncü trimester

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…