Bizden de selam söyle 2 haftaya geliyorum inşallah bende28+ yedinci ay oluyor bildiğim kadarıyla. Ben bugün itibariyle yedi aylık hamileyim heheh selamın aleyküm üçüncü trimester
Canikom destek yastık kullanıyor musun, bir şans ver istersen. Solunu yastıkla alttan desteklesen biraz rahat etmez misin? Şu çift taraflı hamile yastıkları var ya kitap gibi olanlar, onu çok övdüklerini gördüm belki denemeye değerAy kızlar 2 gecedir uyuyamıyorum. Sadece solumda yatabiliyorum. Çürüdü sol tarafım. Sağıma dönersem bıçak saplanıyor gibi acıyor. Göğüslerimin tam altları acıyor. En son doktorum normal demişti. Artık düz oturamamaya başladım. İlle geriye yaslanıp ayaklarımı uzatma ihtiyacı hissediyorum.
Nolcaz böyle bilmiyorum. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Evden çalışıyorum ama ona bile zorlanmaya başladım. Sanki artık beynim çalışmıyor. Odak sorunum arttı. Uykusuzluk bir yandan.
Ya göbeğim gerçekten inanılmaz bir hızla büyüdü özellikle geçtiğimiz hafta, yedinci aya girişi ben dokuzu göremem herhalde o kadar yerim yok diyerek yaptım fkfkdkBizden de selam söyle 2 haftaya geliyorum inşallah bendedurum bildir orda havalar nasılmış
Ben 3. Aydan beri öyleyim, iç karnım yok, içerde ne varsa hooop dışarıYa göbeğim gerçekten inanılmaz bir hızla büyüdü özellikle geçtiğimiz hafta, yedinci aya girişi ben dokuzu göremem herhalde o kadar yerim yok diyerek yaptım fkfkdkdiğer her şey aynı şimdilik hadi hepinizi son trimestera bekliyorum
Uykusuzluk berbat bişey ya, uyanmak işe gelmek çalışmak öyle zor geliyor ki gözlerimi açık tutmaya çalışmaktan gözlerim acıyor, esnemekten ağzımAy kızlar 2 gecedir uyuyamıyorum. Sadece solumda yatabiliyorum. Çürüdü sol tarafım. Sağıma dönersem bıçak saplanıyor gibi acıyor. Göğüslerimin tam altları acıyor. En son doktorum normal demişti. Artık düz oturamamaya başladım. İlle geriye yaslanıp ayaklarımı uzatma ihtiyacı hissediyorum.
Nolcaz böyle bilmiyorum. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Evden çalışıyorum ama ona bile zorlanmaya başladım. Sanki artık beynim çalışmıyor. Odak sorunum arttı. Uykusuzluk bir yandan.
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum, bekleyeceğim adetimi, İnşaAllah olur mübareğiyle.. Kafamı çok karıştırdılar ama beklemek en mantıklısıİlk mesajında sat 27 aralık yazmışsın. Bu durumda döllenme varsa da daha çok yeni olmalı. Ne testte çıkar ne ultrasonda görünür yani. Bat’a kadar bekle sonra test yap derim. Bugünlerde de özellikle stresten uzak dur eğer döllendiyse tam yerleşme zamanları çünkü. Allah gönlünün muradını hayırlısıyla versin
Valla internette yazıp bakıyorum ben de. 28. hafta ile birlikte başlıyormuş sanırım. Ancak doktorum 24. haftadayken artık 6. ayını doldurdun 7 ye giriyorsun demişti. Tam olarak emin değilim. Hamileliği10 ay gibi mi düşünmek gerekiyor yoksa 9 ay mı bilmiyorum.7. Aya girişler kaçıncı hafta ile başlıyor ya.
Ben hâlâ çözemedim. Gün hesabı yapınca haftayla ters oluyor kafam karışıyor sürekli
26+0 demek aslında 27. haftaya girdin anlamına geliyormuş. 1 hafta sonra 7. aya giriyorsun işte.Biz bugün 26+0. Daha 7. Aya zamanımız var yani, ben öyleyse 3. Trimestera girmedim
Benimde özellikle son 1 haftada birden büyüdü. İnanılmaz. Artık kiloya ve boya gidiyor sıpalar. Haftaya Çarşamba randevum var bakalım sabırsızlanıyorum. Özleidm kızçemi.Ya göbeğim gerçekten inanılmaz bir hızla büyüdü özellikle geçtiğimiz hafta, yedinci aya girişi ben dokuzu göremem herhalde o kadar yerim yok diyerek yaptım fkfkdkdiğer her şey aynı şimdilik hadi hepinizi son trimestera bekliyorum
Hamile yastığı alamam artık ya. Kaldı 3 ay. Bir şekilde sabredeceğim.Uykusuzluk berbat bişey ya, uyanmak işe gelmek çalışmak öyle zor geliyor ki gözlerimi açık tutmaya çalışmaktan gözlerim acıyor, esnemekten ağzım.
Uyku konusunda uyumadan 1 saat önce falan yoğurt yiyip yatmak gerçekten iyi geliyor ve hamile yastıklarına bence şans vermelisin, bazen gerçekten rahat oluyorlar
Ya göbeğim gerçekten inanılmaz bir hızla büyüdü özellikle geçtiğimiz hafta, yedinci aya girişi ben dokuzu göremem herhalde o kadar yerim yok diyerek yaptım fkfkdkdiğer her şey aynı şimdilik hadi hepinizi son trimestera bekliyorum
Bizden de selam söyle 2 haftaya geliyorum inşallah bendedurum bildir orda havalar nasılmış
Evet ben 29+3 ten katılıyorum aranızaYa göbeğim gerçekten inanılmaz bir hızla büyüdü özellikle geçtiğimiz hafta, yedinci aya girişi ben dokuzu göremem herhalde o kadar yerim yok diyerek yaptım fkfkdkdiğer her şey aynı şimdilik hadi hepinizi son trimestera bekliyorum
Ben sinir olmuyorum göbeğimin büyümesine çok mucizevi geliyor, her gün bakıp bakıp mutlu oluyorum hatta ama gerçekçi olalım daha epey büyüyecek ve o kadar yerim olduğunu sanmıyorum patlarım herhaldeBenim de göbeğim inanılmaz büyüdü, çok sinir oluyorum herkes göbeğine tutalım, hareket ediyor mu, biz de hissedelim dediklerinde, yok senim göbeğin büyük, bebeğin iri herhalde babaya çekmiş, yık ben senin haftanda minicik göbeğim vardı( bunu söyleyen hamilelğinde 35 kilo almış)Çok can sıkıcı gerçekten
Çok güzel kahkaha attım, tişikkürlerŞu hastanede takılanlar var ya götünde bir ton çimento varmış gibi yürüyüşün bile değişiyor yeri geliyor, benim gözümde o canlanıyor yadarlandum bak yine
Ben sinir olmuyorum göbeğimin büyümesine çok mucizevi geliyor, her gün bakıp bakıp mutlu oluyorum hatta ama gerçekçi olalım daha epey büyüyecek ve o kadar yerim olduğunu sanmıyorum patlarım herhalde
of fikri sorulmadan yorum yapan insanlar bitmeyecek ya, sen hiç takılma bunlara. genel olarak bu saçma yorumlar ne diyeceğini bilememekten anlamlı bir iletişim kurmaktan aciz olmaktan kaynaklanıyor. Kapasitesizlik yani, senle alakası yok. eminim çok da güzeldir göbeğin ve tam da olması gerektiği gibidir
Evet ben 29+3 ten katılıyorum aranızabu hafta reflüm daha çok arttı bir yerde sabit kalamıyorum. Oturursam göğsümün altındaki kemikler batıyor uzanırsam yandaki kaburgalar batıyor ayakta çok durursam baldirlar mefta daha ben şimdiden başladım ağlamaya 32 den sonra ne yapacaksam mümkünse 2. Trimesterden sonra 3. Trimesteri ışık hızıyla geçip doğuma geçin
Bende göbeğimin dışardan çıkmazsını istyiorum artık benimde iç karım büyük herhalde 27 haftalık olduk hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve karnım gözükmüyo bile anca dar bişey giysem bide akşamlaeı gerçi akşamları yemekten şişiyorumGöbeğimi çok seviyorum annem genetik diyor, iç karnımız yok, normal yani diyor göbeğin, insanlar böyle söyleyince çok sinirleniyorum, e bir zahmet kaç haftalık oldum göbeğim olsun, kıyamam yavruma, öyle söyleyince insanlar tutalım falan diye hiç hareket etmiyor çocuğumaferin oğlum sana diyorum annesinin paşası
Bende göbeğimin dışardan çıkmazsını istyiorum artık benimde iç karım büyük herhalde 27 haftalık olduk hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve karnım gözükmüyo bile anca dar bişey giysem bide akşamlaeı gerçi akşamları yemekten şişiyorumdün bayadır görmediğim insanları gördüm hiç hamile olduğun belli olmuyo dedi bende olsun niye olmasın triplerine girdim otobüste yerde vermiyorlar ondan kendimde kalk len ben gebeşim diyemiyom mdkxk
Evet hamilelikte beni en çok zorlayan şey uyku oldu öğlene kadar masada uyuyorum resmen rüya falan görüyorum o kadar dalıyorum yani dkkdkskkssk 5 şubatta işi bırakıyorum doğuma kadar uyku deposu yapcam kendime ayırıcam kalan 2 buçuk ayıUykusuzluk berbat bişey ya, uyanmak işe gelmek çalışmak öyle zor geliyor ki gözlerimi açık tutmaya çalışmaktan gözlerim acıyor, esnemekten ağzım.
Uyku konusunda uyumadan 1 saat önce falan yoğurt yiyip yatmak gerçekten iyi geliyor ve hamile yastıklarına bence şans vermelisin, bazen gerçekten rahat oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?