2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok seviyorum ilk 3 aylıkken karnım niye çıkmadj diye ağlamıştım aramızda sjdjs şimdide çok yok şidden evdeyken dar kıyafet giyip ayna karşısında seviyorum kendimi göbeğimi bebişimi eşim böyle yapınca bana manyak diyo tabi

Bizde bugün beşik alcaz ahşaptan yana kullancam beşiği odayı şimdi düşünmüyorum kiraciyiz 2 yaşına geldikten sonra yaparım diye düğündüm boş odamızda eşimin bekar yatağı dolabı vardı o dolaba yerleştirdim eşyalarını

Ben de aslında oda düşünmüyordum ama annem kıyametleri kopardı, kız kardeşim canımı yedi alacağız odasını diyorlar geçen hafta gittik baktık işte beğenemedik sadece alışveriş yaptık, bu hafta sonu gidip bakacağız nasipse

Anne yanı bende alacağım muhakkak ama odası da olsun diyorlar arkada boş oda var benim o odayı yapacağız

Israrlarını kırmamak lazım annemlerdr beşiği biz alalım dediler anneler iyiki var ya

Benimde kiyafet ivir zivir alisveris bitti sayilir . Bi iki kremleri vs. Kaldi benim besik kuzenimden gelecek onu zaten odamiza koycam ama arka odamizi yapiyoruz sadece esyalari koyup kendime tekli yatagimizi emzirme dinlenme
Kosesi gibi yaptim bol bol yastikla komodin kurduk . Gardolabi bosaltip uzun bi surelik yaklasik 0-6 ay arasini hemen hemen komodine koycaz . Dolapta kendi ilerleyen zamanki esyalari olcak orayi yerlestirip bezdir islak mendildir onlari koycam icine duzenli . Benim her seyim hep yedeklidir o yuzden dolabimiza ragmen komodin bize sartti cunku uygun gordugum indirimde detrjani vs biraz fazla alirim hep. Bebisinde oyle olur diye dolabin bi tarafini bos tutcaz

Bence bebeğin alışverişi hiç bitmecek kızlar ya tam eşime diyorum ya az kaldı bez falan bitti bitti hooooppp yeni bişi görüyorum aaaaa buda lazım diyorum bugün gecenin 5 inde görüp aldığım şey çok lazım çok ama eşimde yazık ne bilsin bebek için lazımsa al diyor çok lazım koçişim çok

Eklentiler

• IMG_4972.webp
    21 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4971.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 48
8 diye biliyorum ben de. bazen teyzeler sıraya falan giriyor erkenden
Kız orda saç başa girmeyin sonra hamilelik kontenjanından yararlanın göbeğinizi biraz daha belli edin belki acırlar gün teyzeleri biraz zor ama neyse kendinize dikkat edin A Afratafrac

Bu Almanya'da olmanın avantajlarindan biri. Bir de ben kuzey Almanya'dayim, insanlar ekstra mesafeli oluşuyla bilinir burada. Dokunmak istedikleri zaman çekinerek izin istiyorlar, ben hep izin veriyom valla, hele arkadaşlarıma dokunun lan tanısın sizi falan diyorum eheh bir de hiç negatif yorum yapmıyorlar hep cok guzel olmuşsun, karnin ne güzel büyümüş, parliyosun resmen falan derler. Türklerde maalesef sınırını bilmeme gibi bir problem var. Herkes her şeye yetkili hissediyor kendini. Bir de bunun bir doğum yapınca jinekolog olanları var ahahahha onlar hiç çekilmiyor bence en kötüsü ahah

Ben yavaş yavaş çocuk odası şekline getirmeye başladım, en son bitince size fotoğraf aticam. Ama su aralar yatak bakiyorum. Niyeyse beni yatak alma mevzusu çok geriyor bir türlü karar veremedim.

Evet ben anne Yani aldim ama sonrası icin bakıyorum. Bebek doğduktan sonra bunları düşünmek istemiyorum ve yavaş yavaş alınca ekonomik olarak da aşırı yük olmuyor birden.

Ne kadar kıyafet aldın? Mesela body, don zart zurt hemen hemen bi söylesene. Ben eksik mi olur, fazladan mi alırım karar veremiyorum da

Ohh, maşallah ben daha halledeceğim de, sadece hafta sonu boşum o da Pazar günleri eğitimim var, insan heyecanlanıyor gerçekten düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…