2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok doğru dedin, bir de doğum sonrası uzmanları ile karşılacağız bu tiplerin, Allah muhafaza uzak kalsınlar gerçekten, ben böyle mutluyum, çok güzelim göbüşümle

Ben yavaş yavaş çocuk odası şekline getirmeye başladım, en son bitince size fotoğraf aticam. Ama su aralar yatak bakiyorum. Niyeyse beni yatak alma mevzusu çok geriyor bir türlü karar veremedim.

Evet ben de öyle oldum, bir türlü beğenemedim, baktık ama kararsız kaldım, ben de paylaşmayı düşünüyorum, aldıklarımı da atacaktım hatta ama hiç müsait olamadım

Ben yavaş yavaş çocuk odası şekline getirmeye başladım, en son bitince size fotoğraf aticam. Ama su aralar yatak bakiyorum. Niyeyse beni yatak alma mevzusu çok geriyor bir türlü karar veremedim.

Evet ben de öyle oldum, bir türlü beğenemedim, baktık ama kararsız kaldım, ben de paylaşmayı düşünüyorum, aldıklarımı da atacaktım hatta ama hiç müsait olamadım

İçini döküyom açılın.

Dün kayınvalidem uğramıştı bize, bebek doğunca izin almayı ilk on beş günü bizle geçirmeyi planlıyor. Daha önce de birkaç kere söylemişti bizi bir yalnız bırakın, bir görelim ihtiyacımız olursa gelirsiniz demiştim ama konuyu uzatmadan kapamıştım. Hiç öyle dememişim gibi tekrar söyledi falan, hatta işte geceleri çok zorlanırsanız ben burada kalırım falan dedi ufaktan bozuldum ihtiyacımı hiç duymadığı için. Nazikçe anlatmaya çalıştım, siz zaten çok yakındasınız çağırsak beş dakikada gelebilecek mesafedesiniz diye bu sefer de o bozuldu sanırım. Yani kıracak bir şey de söylemedim aslında, gün içinde tabi ki gelir görür bebeği kaçıracak halim yok da sanki böyle izin alıcam falan diyince bütün gün ve akşamı bizle geçirecek gibi mi düşünüp stres oldum herhalde. Bu arada haftada üç gün yemek ve dağınıklık toparlama için destek alacağımız biri de olacak gibi bir planlama yaptık haberi de var kendisinin, yapayalnız kalmayacağım eşim de evde olacak hep.

Yarın beraber alışverişe çıkacağız, bir şekilde netleştirmem lazım konuyu ne yapayım? konu açılırsa ben bütün gün yanımda birileri olsun istemiyorum siz gönül rahatlığıyla görebilmek için izin alıyorsanız alın ama yalnız kalmaya çok ihtiyacım oluyor benim mi diyim ne diyim? Hayır hiç üzerine düşündüğüm bir şey de değildi bu gelen giden konusu, zaten yabancı kimse gelmez anneler babalar da gelir görür giderler diye hayal etmişim herhalde. İzin alıcam kısmına mı gerildim noldu anlamadım dünden beri içim içimi yiyiyor. Onların da hevesini kırmak istemiyorum ama ben eşim dışında hiçkimseyle iki saatten fazla vakit geçiremiyorum, daralıyorum sinir basıyor bana. Dün eşimle de konuştum böyle böyle bir konuşma geçti aramızda alındı mı acaba annen diye, o da bir şey diyemedi ne desin yani, beni tanıyor anasını tanıyor, gelene tamam fazla kaldın git mi diyicez ne diyicez. Durduk yere hır gür çıkacak, ben kimseye bişey diyemediğim için şişip şişip ya eşime ya kendi anama patlıycam nazım geçiyor diye. Öyle olunca da kendimden nefret ediyorum, öff.

Neyse fazla düşünmeyem, pazara çıkam kendime pijama bakam. Siz de çok şeyapmayın yani, öyle döküldüm rahatladım okuyanlara teşekkür ederim, zira biraz uzun oldu kusura bakmayın djdkdk.

Ne kadar kıyafet aldın? Mesela body, don zart zurt hemen hemen bi söylesene. Ben eksik mi olur, fazladan mi alırım karar veremiyorum da
Baby soyle ki ben yeni dogan icin hastane cikisi aldim 10 lu hem tulum hem alt ust takim zibin vs var icinde bundan 2 tane aldim . Sadece hastane icin degil ama normaldede kullanirim diye . 6 li citcitli body ve 6 patikli patiksiz alt aldim. Yenidogan nerdeyse hic almadim baska . Gerisi 3-6 6-9 ay yaza dogru geliyor diye citcitli aldim kisa kollu 10-15 tane. Ama hm 2-4 ay varya ordan bi 6-7 tane hem uyku hem normal
Zaman icin fermuarli tulumlardan aldim. Ben alt ust takimdan ziyade citcitlilari icine giydirebilcegim tulumlar aldim kolay olur diye . 12 li corap aldim . 2 tane kulotlu corabi var . 3-4 tane alt ust takimi var gerisi yazlik cunku onlar kuzenlerden geldi . yarin bi gun kiyafetlerini bi dokup yikicam ayircam zibini alti ustu virti zirti hepsini yollarim burdan fotoyu. He bi de kalin tulum aldim

Oyhhh biran benimkinin geldiğini kaldığını düşündüm daral geldi. Lohusa dönemi nasıl birisi olacağını bilemiyorsun ki ve nazının geçeceği birilerinin yanında olması gerekiyor birde o halde kv alınmasın diye alttan mı alacaksın? Bunu eşine anlatıp idrak etmesini sağlamalısın bence eşin annesiyle bu durumu konuşmalı diye düşünüyorum. Sonuçta kendi oğluna alınmaz. Ben artık bu şekilde hallediyorum şahsen işlerimi eşime kimse nişi diyemiyor anasını satayım biz desek baaaaoooowwwe baaaoooowww kendi anama bile eşime dedirtiyorum. Tamam yaşlılar ama senin de hayatında ilk defa yaşayacağın bir durum. Bu lohusa dönemini abart ben kırarım daha kötü olur falan de ben dedim valla kimse kusura bakmasın. O halim en özel halim bide ayyyyyy şu kırılmasın diye mi düşüncem purt

Simdilik arka odamiz boyle gorunuyor bu haftasonu kiyafet ve esyalar firlicak her yerden hazir bi tik daha duzgunken yollim sizede dolabin ici bi taraf tamamen bizim yorganimiz nevresimimiz. Diger tarafi cocugumun hurclari deterjanlar vs vs . Yatagin ustune daha yastik koycam djdjdjkdnf doldurcam keyif kosesi yapcam

Eklentiler

• IMG_3737.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_3736.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 89
Çok ferah görünüyor güzelim, süsleyince de yolla

Ben anlam veremiyorum mesela ben kendi evimde çok rahatım, büyükler neden acaba kalmak istiyorlar ki sen çok yakın evleri diyorsun, yani ne diye siz de kalmak ister ki, yanlış değil bence ben de şimdiden söyledim çocuğumu kendim büyüteceğim, eşim de destek olacak, anneme de kv de yük olmak istemiyorum, benim de il dışından gelecek kv kalacaklar görümcemle, eşim kp ve kaynımı istemedi lohusa olacağım için, onlarda hak verdiler çok şükür, yani insanın yalnız kalmaya ihtiyacı var.

Çok zarif bir dille yaklaşabilirsin, anne sen de eşimi doğusunda ne hissettin, yanında kalınmasını mı istemiştin, geceleri dert etme ben mecburum annelik görevimi icra etmek istiyorum, ileride evet bebeğim, senin için geceleri uyandım demek istiyorum ona diye anlatabilirsin

Ayy, benim arka odamı bir görseniz, aldım aldım oraya attım, maşallah seninki çok hoş görünüyor, dahada güzelleşecek inşallah canım

Amaan amaan 3. Trimester gözümü korkutuyor çalışmak işe gitmek eziyet geliyor ya keşke daha erken ayrılabilsek doğum iznine

Kız eskilere kalsa oooooo ne şartlarda yetiştirdim den girerler genelde anlamazlar ki seni en iyi annen bilir anlar karakterini bilir nerde ne konuşacağını bilir şahsen benim annem öyle benim ne mal olduğumu biliyor ona göre konuşuyor ediyor kv ne bilsin seni ne olduğunu. Gelip kalmak nedir arkadaş sebep ne yani? Hadi annen olmaz falan sende aranda anne kız ilişkisi olur (ki çok nadir böyle bişi) tamam anlarım da bu kadının en özel anı sen erkeğin anasısın dış kapının mandalı şuan kv küsüm ben ondan her türlü kv gömülür işlerine girerim he burda

37. Haftaya kadar beklemeyeceksin öyleyse,
Ben beklemek istiyorum ordan kalan izinleri doğum sonrasına atmak istiyorum

Ayy, benim arka odamı bir görseniz, aldım aldım oraya attım, maşallah seninki çok hoş görünüyor, dahada güzelleşecek inşallah canım
Benimde oyleydi dolabi acinca hala ustume biseyler dusuyor ama sinirimi bozuyodu burda bi yatak daha vardi bizim iki tane tekli vardi onu anneannemin evine koycaz teyzem yurtdisinda gelince yaninda kaliyor o oda yapcak kendine diye al al dedik hemen onu soktuk ama daha bizim
Evde duruyor koridorumuz mdf dolu sjdnjfjff
her yerden bi sey cikiyodu ne temizlik yapiliyor ne yurunuyor ben takiliyom oyle seylere . Esim diyo butun bu takintilar oglumuzla son bulucak temizlik tamam ama daginiklik bitmicek o zaman
Sende pes ediceksin diyo mutlu oldu adam

Ben kv ile arkadaş gibiyim her şeyi söylerim ona, anlayışla karşılıyor, hatta kendisi söyledi anneme, sen yanında kalmalısın, her kız kendi annesini ister. Sana daha rahat açılır her istediğini söyler, dilimi ısırayım kv için şanslıyım o yönden sanırım

Ben de çok takılıyorum ya, aşırı hem de düzenli olsun istiyorum ama çalışıyorum hiç boş zamanım olmuyor zorlanıyorum çok hem de, olduğu kadar diyorum artık

Gerçekten sınırı bilmiyorlar, benim karnım erken çıktı, bu ne göbek sanki 6 aylık gibisin, 5 aylık olmuşum ikiz olabilir baktırdın mı doktora gibi saçma sapan söylemler, acayip canım sıkılmıştı vala.
Ben gurbetteyim bulunduğum yerde çok kimseyle görüşmediğim için sıkıntı yaşamıyorum ama eşimin memleketine gidince böyle saçma şeylerle karşılaşıyorum, izin istemeden karnıma dokunmalar falan çok rahatsız edici ya insanlar çok anlayışsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…