2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

yaşadık bacım yaşadık, ağlamayı da gülmeyi de dibine kadar hahahah

Bende oğlumdan kalma anksiyete var, bu teşhisi ben koydum kendime, bu bebemle daha da çoğaldı geceleri felaket senaryoları kurarken buluyorum kendimi sonra da çarpıntı yapıyor. Ağlamak daha iyiydi ilk hamileliğimde ağlıyordum, bunda direkt kurup uykularımı kaçırıyorum

Tutuyodur bence birbirinin türevi nasılsa onlar ben de gece kalkıp peynir atıyorum ağzıma mükemmel açlık bastırıyo mesela sürekli protein falan beslenerek bebeğe olması gerekenden fazla kilo aldıramayız dimi gün içinde cevizdir sodadır kaşardır ettir yesek her şeyi alması gereken kadar alıyodur heralde bi de şişirmiyim çocigi

Bastırmıyorsundur da tam olarak üzerinde de durmuyorsundur o arada olma hali zaten başka davranışlarla kendine rahatlama alanı açıyor genelde heheh. Ben de duyguların içinden çok yüksek geçiyorum birkaç gündür, genelde de ne olduğunu anlamlandıramadığım için kendimi çok şaşkın ve bir süre sonra ağlıyor buluyorum cerenay000 gibi ağırlıklı olarak gülsem iyiymiş aslında

Ben zayıftım birden kiloyuda göbek bölgesine alınca bence bacaklar yetemedi

Son düzenleme:
Oo ben anksiyetenin kitabını yazarım iyice tavan oldu bu ara amaaan

Ben kafayı kırıp dolapta aldım bari o da gelsinde hepsini yıkayım dedım beklıcem lazımı bavula olmayanı dolaba kaldırırım napalım:)

Hanımlar bebeğe yavaştan bez stoklamak istiyorum yalnız prima premium, sleepy ve molfix arasında kaldım siz ne aldınız?

Bunu bende yapıyorum sonra diyorum deli öisin kızım sen kötüyü çağırma bu aralar acaba ne zaman doğurcam erken mi doğurcam düşüncesine dalıyorum uyuyunca rüyalarımı da o yçnde düşünüyorum o yüzden herşeyi aldım bi isimli hastane seti kaldı kargoda bugün bez de aldım hazırda bulınsun diye annemlerdeydim eve gidince yıkamaya ütülmehe başlarım artıkın psikolojikmen kendimi bozuyorum deli gibi töbe ya bide ben hamileyken aşırı gaddarlaştım onu fark ettim önceden daha duygusaldım şimdi herşey aöan nolcak kafasındayım bazen ara ara küçük şeye ağladığım oldu da oda 2 yada 3 kez

Daha ben bi şey yapmadım ya erken diye 32 de yaparım herhalde

Hanımlar bebeğe yavaştan bez stoklamak istiyorum yalnız prima premium, sleepy ve molfix arasında kaldım siz ne aldınız?
Ben 2 paket (içinde 42 tane var) 1 numara, 4 paket de 2 numara sleepy natural aldım. Daha fazla stoklamak istemedim belki iyi gelmez değiştirmem gerekir diye. E bebekte indirim vardı pakedi 70 liraya mı ne gelmişti ben aldığımda. Uyguna bulursan bence al

Ben de bu ara sezeryan olursam riskli bisi mi onu dusunuyorum hicbir de bilgim yok kımseden bisi de duymadım kafa gitti iyice

Trendyolda sleepy bio natural 1 numara 2 alana 1 hediyesi vardı tek paket içinde 100 tane var ben de onu tercih edeceğim sanırım genel olarak herkes bu markadan memnun gibi

Kızlar size de temizlik perileri Poğaça börek perileri geliyor mu oturduğumuzda hastayım ayakta iken ayaklarım kopacak gibi ama bunu da yapim şunu da yapim modundayım karnım bana çok aşağıda gibi geliyor bide

Ben bugün Prima Premium Care aldım, aslında boykot diye almak istemiyordum ama annem dedi en iyisi o, çok da iyi yorum vardı ben de onu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…