yaşadık bacım yaşadık, ağlamayı da gülmeyi de dibine kadar hahahahYa ben de 28. Haftaya girdim gebelikte bir kez ağladım sadece ama haftalardır deli gibi herşeye gülüyorum kafam bir Leyla millet bu nasıl hamile diyor küçücük komik olmayan bir şeye saatlerce kahkahalarla gülüyorum aklima geliyor yine gülüyorum eşim sana bir haller oldu diyor bende hormonlardan diyorum ne diyeyim benim gibi olan var mı ya onu da merak ediyorum
Tutuyodur bence birbirinin türevi nasılsa onlar ben de gece kalkıp peynir atıyorum ağzıma mükemmel açlık bastırıyoHaftanın her günü protein artık. Her sabah yumurta + günün geri kalanında en az bir öğünde ana gıda protein olacakmış. Yoğurt ben az tüketiyorum ama kalıp kalıp peynir yiyorum inşallah yerini tutuyordur djdkk.
Bastırmıyorsundur da tam olarak üzerinde de durmuyorsundur o arada olma hali zaten başka davranışlarla kendine rahatlama alanı açıyor genelde heheh. Ben de duyguların içinden çok yüksek geçiyorum birkaç gündür, genelde de ne olduğunu anlamlandıramadığım için kendimi çok şaşkın ve bir süre sonra ağlıyor buluyorumÇok mantıklı. Korkmuyorum diyerek bastırıyor muyum acaba duygularımı da böyle çıkıyor ortaya. Ay her haftası ayrı psikoloji gerçekten. Beden değişiminden çok ruhsal değişiklikler yaşıyoruz bu süreçte.
Ben zayıftım birden kiloyuda göbek bölgesine alınca bence bacaklar yetemediYav ben hiç böyle değilim kocaman olmama rağmen fırt fırt götümü gezdirme derdindeyim ama demin bir arkadaşım da altı aylıktan itibaren çok kötüydüm çok zor hareket ediyordum falan dedi. Hatta işte ayağı çok büyümüş diye yeni ayakkabı almış falan bir nebze rahatlayabilmek için. Kendini yorma yavrum herkesin bünyesi farklı, yorulduğun yerde dinlen, çok yoruluyorsan bir gün bir saat bile dışarı çıksan ertesi gün evde otur ayağını uzat
Bunu bende yapıyorum sonra diyorum deli öisin kızım sen kötüyü çağırma bu aralar acaba ne zaman doğurcam erken mi doğurcam düşüncesine dalıyorum uyuyunca rüyalarımı da o yçnde düşünüyorum o yüzden herşeyi aldım bi isimli hastane seti kaldı kargoda bugün bez de aldım hazırda bulınsun diye annemlerdeydim eve gidince yıkamaya ütülmehe başlarım artıkın psikolojikmen kendimi bozuyorum deli gibi töbe ya bide ben hamileyken aşırı gaddarlaştım onu fark ettim önceden daha duygusaldım şimdi herşey aöan nolcak kafasındayım bazen ara ara küçük şeye ağladığım oldu da oda 2 yada 3 kezBende oğlumdan kalma anksiyete var, bu teşhisi ben koydum kendime, bu bebemle daha da çoğaldı geceleri felaket senaryoları kurarken buluyorum kendimi sonra da çarpıntı yapıyor. Ağlamak daha iyiydi ilk hamileliğimde ağlıyordum, bunda direkt kurup uykularımı kaçırıyorum
Daha ben bi şey yapmadım ya erken diye 32 de yaparım herhaldeBunu bende yapıyorum sonra diyorum deli öisin kızım sen kötüyü çağırma bu aralar acaba ne zaman doğurcam erken mi doğurcam düşüncesine dalıyorum uyuyunca rüyalarımı da o yçnde düşünüyorum o yüzden herşeyi aldım bi isimli hastane seti kaldı kargoda bugün bez de aldım hazırda bulınsun diye annemlerdeydim eve gidince yıkamaya ütülmehe başlarım artıkın psikolojikmen kendimi bozuyorum deli gibi töbe ya bide ben hamileyken aşırı gaddarlaştım onu fark ettim önceden daha duygusaldım şimdi herşey aöan nolcak kafasındayım bazen ara ara küçük şeye ağladığım oldu da oda 2 yada 3 kez
Bilmiyorum kız gece insanı oldum iyice gece enerji yükleniyor herşeyi yapasım geliyor gündüz çıt yokDaha ben bi şey yapmadım ya erken diye 32 de yaparım herhalde
Ben 2 paket (içinde 42 tane var) 1 numara, 4 paket de 2 numara sleepy natural aldım. Daha fazla stoklamak istemedim belki iyi gelmez değiştirmem gerekir diye. E bebekte indirim vardı pakedi 70 liraya mı ne gelmişti ben aldığımda. Uyguna bulursan bence alHanımlar bebeğe yavaştan bez stoklamak istiyorum yalnız prima premium, sleepy ve molfix arasında kaldım siz ne aldınız?
Ben de bu ara sezeryan olursam riskli bisi mi onu dusunuyorum hicbir de bilgim yok kımseden bisi de duymadım kafa gitti iyiceBunu bende yapıyorum sonra diyorum deli öisin kızım sen kötüyü çağırma bu aralar acaba ne zaman doğurcam erken mi doğurcam düşüncesine dalıyorum uyuyunca rüyalarımı da o yçnde düşünüyorum o yüzden herşeyi aldım bi isimli hastane seti kaldı kargoda bugün bez de aldım hazırda bulınsun diye annemlerdeydim eve gidince yıkamaya ütülmehe başlarım artıkın psikolojikmen kendimi bozuyorum deli gibi töbe ya bide ben hamileyken aşırı gaddarlaştım onu fark ettim önceden daha duygusaldım şimdi herşey aöan nolcak kafasındayım bazen ara ara küçük şeye ağladığım oldu da oda 2 yada 3 kez
Enerjin varken yap o zamanBilmiyorum kız gece insanı oldum iyice gece enerji yükleniyor herşeyi yapasım geliyor gündüz çıt yok
Neden riskli olsun bi şey olmazBen de bu ara sezeryan olursam riskli bisi mi onu dusunuyorum hicbir de bilgim yok kımseden bisi de duymadım kafa gitti iyice
Trendyolda sleepy bio natural 1 numara 2 alana 1 hediyesi vardı tek paket içinde 100 tane var ben de onu tercih edeceğim sanırım genel olarak herkes bu markadan memnun gibiBen 2 paket (içinde 42 tane var) 1 numara, 4 paket de 2 numara sleepy natural aldım. Daha fazla stoklamak istemedim belki iyi gelmez değiştirmem gerekir diye. E bebekte indirim vardı pakedi 70 liraya mı ne gelmişti ben aldığımda. Uyguna bulursan bence al
Hanımlar bebeğe yavaştan bez stoklamak istiyorum yalnız prima premium, sleepy ve molfix arasında kaldım siz ne aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?