- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Masallaaahhhhhh oh28+3’ten selam. Doktordan geldim. Bebişi göremedik pek baş aşağı ve kordonun arkasında takılıyordu. 1250gr olmuş ve kilo alımı yavaşlamış gibi hissettim. Öyle demedi ama bu haftalarda gebelerde rehavet oluyor ceviz badem proteini eksiltme hatta proteni 2 katına çıkar dedi. 3 hafta sonra randevum var sanırım nst’ye bağlayacaklar.
Öldüm gülmekten ya çok iyiMerheba kızlar şu an kimler böyle?Ben böyleyimde.
Dün akşam tam olarak bak eksiksizMerheba kızlar şu an kimler böyle?Ben böyleyimde.
Pes etmeden karşılık vereceksin, aynı şeyi söylüyorsa yani doğru bir bilgi veriyorsa da evet biliyorum onu diyeceksin ya da üstüne bir bilgi de sen çakacaksınAy gerçekten böyle yapıcam artık. Tamam dedikçe bilgi verme katsayısı arttı. Ben ipleri eline almasına izin vermem zaten de sadece anlattıkça anlatıyor daral geliyor
Ayy bu çok doğru kız gerçekten öyle eltim asssla susmadı ısrarla kendi bildiğini söyledi her şeye bi cevap verdi şimdi hiç öneride bulunmuyo kayınvalidem nasılsa her şeyi biliyo bu diyeTamam demeyin işte yoksa susmuyorlar, doğrusu neyse çat çat onu söyleyeceksin bi zaman sonra senin bildiğine ikna olup tamamen bırakıyorlar hatta sana soruyorlar bir şeyi yapmadan önce. Sussun diye tamam diyip geçiştirirseniz içlerindeki “toy daha bilmez, öğreteyim” aşkını söndüremezsiniz. Ben her şeyi direkt söyledim hayır öyle değil, şöyle diye benimki de ipleri eline alacaktı ama alamadı
Bende de balık aynı şekilde. Başından beri hiç yiyemedim diyebilirimYoğurt iyi canım kolay yeniyo en azından et falan artık kokusundan bile bıktım yumurta göresim yok ama mecbur
Çılbır diyosun tamamMasallaaahhhhhh oh
Alınan proteinin hepsi bebeğe gidiyormuş. Bas yumurtayı bas süzme yoğurduaz değil kilosu bu arada. Düşünürsen daha on haftası var.
Not aldım bunlarıPes etmeden karşılık vereceksin, aynı şeyi söylüyorsa yani doğru bir bilgi veriyorsa da evet biliyorum onu diyeceksin ya da üstüne bir bilgi de sen çakacaksın
Sorma ben de bu sabah saydım da... İnsan düşününce bir değişik oluyorBende de balık aynı şekilde. Başından beri hiç yiyemedim diyebilirim
Çılbır diyosun tamam10 hafta inanmıyorum ne çabuk geçti
Feyz al eltinden jsksk. Fazla tevazunun sonu kaynanadan 30 sene öncenin nasihatini dinlemektirAyy bu çok doğru kız gerçekten öyle eltim asssla susmadı ısrarla kendi bildiğini söyledi her şeye bi cevap verdi şimdi hiç öneride bulunmuyo kayınvalidem nasılsa her şeyi biliyo bu diyeama yumuşak yüzünüzü gördüler mi bu da bişey bilmiyo söyliyim diye hiç susmuyolar
Bu aralar her gece ben.Dün akşam tam olarak bak eksiksiz
Sağol bitanem ateşim yok ama kemik ağrım ve öksürüğüm coookkKuzum öksürükten ziyade ateşine dikkat et inşaAllah ben corona olduğumsa ateşimi önemsemedim doktorum ilk onu takip ettirmişti. Rabbim şifalar versinkolaylaştırsın canım
Balık daha büyük dert gerçektenBende de balık aynı şekilde. Başından beri hiç yiyemedim diyebilirim
Çılbır diyosun tamam10 hafta inanmıyorum ne çabuk geçti
Tamam ben çalışayım doğuma kadar bu cevaplaraFeyz al eltinden jsksk. Fazla tevazunun sonu kaynanadan 30 sene öncenin nasihatini dinlemektir
28+1 de gitmiştim bende geçen haftalarda 1280 lerdeydi kilosu benim bebe de hep önden gidiyordu bir anda bu kadar az görünce üzülmüştüm ama iyi demişti doktorum kızlar falan da iyi dediler. Kilosu iyi canım zaten bu haftalardan sonra haftada hemen hemen 200 gr almaya başlıyor o yüzden çok sorun etme haftasıyla uyumlu olsun yeter28+3’ten selam. Doktordan geldim. Bebişi göremedik pek baş aşağı ve kordonun arkasında takılıyordu. 1250gr olmuş ve kilo alımı yavaşlamış gibi hissettim. Öyle demedi ama bu haftalarda gebelerde rehavet oluyor ceviz badem proteini eksiltme hatta proteni 2 katına çıkar dedi. 3 hafta sonra randevum var sanırım nst’ye bağlayacaklar.
Bana kilosu iyi geldi, maşallah28+3’ten selam. Doktordan geldim. Bebişi göremedik pek baş aşağı ve kordonun arkasında takılıyordu. 1250gr olmuş ve kilo alımı yavaşlamış gibi hissettim. Öyle demedi ama bu haftalarda gebelerde rehavet oluyor ceviz badem proteini eksiltme hatta proteni 2 katına çıkar dedi. 3 hafta sonra randevum var sanırım nst’ye bağlayacaklar.
Öff evet her şeyde o yaşlı diyor benimki deKv konusunda eşim yarın anneme 10 dk uğrasak olmaz mı dedi bende ben annene küsüm dedim, bide utanmadan neden diyor. Hastaneye gitmişiz bilet aldırma derdinde kadın, sana adil birisi olarak soruyorum; haksız mıyım diyorum… evet o yaşlı diyor… fosil ya bizimkisi… iiimiş dedim bende hamileyim o zaman…. o yaşlılıktan değil anan bencil bu karakter meselesi dedim. Susuyor. Eee dedim öyle susarsın işte herşeyde yaşlılık kontenjanı varsa bende hamileyim arkadaş verin bana haklarımı.! Kadına karşı nefretim güncelleniyor bak yine…
yükleniyor…
Benim artık hep uykum var gece düzgün uyuyamadığım için maalesef. Ancak gündüz de uyuyamıyorum işten falan.Gün içinde sizde uyuyor musunuz, 2 günde bir gündüz uyku ihtiyacım oluyor ve hiç sevmiyorum çünkü kalktığımda karanlık oluyo çok sıkıcıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?