2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Masallaaahhhhhh oh

Alınan proteinin hepsi bebeğe gidiyormuş. Bas yumurtayı bas süzme yoğurdu az değil kilosu bu arada. Düşünürsen daha on haftası var.

Ay gerçekten böyle yapıcam artık. Tamam dedikçe bilgi verme katsayısı arttı. Ben ipleri eline almasına izin vermem zaten de sadece anlattıkça anlatıyor daral geliyor
Pes etmeden karşılık vereceksin, aynı şeyi söylüyorsa yani doğru bir bilgi veriyorsa da evet biliyorum onu diyeceksin ya da üstüne bir bilgi de sen çakacaksın

Ayy bu çok doğru kız gerçekten öyle eltim asssla susmadı ısrarla kendi bildiğini söyledi her şeye bi cevap verdi şimdi hiç öneride bulunmuyo kayınvalidem nasılsa her şeyi biliyo bu diyeama yumuşak yüzünüzü gördüler mi bu da bişey bilmiyo söyliyim diye hiç susmuyolar

Yoğurt iyi canım kolay yeniyo en azından et falan artık kokusundan bile bıktım yumurta göresim yok ama mecbur
Bende de balık aynı şekilde. Başından beri hiç yiyemedim diyebilirim
Masallaaahhhhhh oh

Alınan proteinin hepsi bebeğe gidiyormuş. Bas yumurtayı bas süzme yoğurdu az değil kilosu bu arada. Düşünürsen daha on haftası var.
Çılbır diyosun tamam 10 hafta inanmıyorum ne çabuk geçti

Feyz al eltinden jsksk. Fazla tevazunun sonu kaynanadan 30 sene öncenin nasihatini dinlemektir

Kv konusunda eşim yarın anneme 10 dk uğrasak olmaz mı dedi bende ben annene küsüm dedim, bide utanmadan neden diyor. Hastaneye gitmişiz bilet aldırma derdinde kadın, sana adil birisi olarak soruyorum; haksız mıyım diyorum… evet o yaşlı diyor… fosil ya bizimkisi… iiimiş dedim bende hamileyim o zaman…. o yaşlılıktan değil anan bencil bu karakter meselesi dedim. Susuyor. Eee dedim öyle susarsın işte herşeyde yaşlılık kontenjanı varsa bende hamileyim arkadaş verin bana haklarımı.! Kadına karşı nefretim güncelleniyor bak yine…

yükleniyor…

Kuzum öksürükten ziyade ateşine dikkat et inşaAllah ben corona olduğumsa ateşimi önemsemedim doktorum ilk onu takip ettirmişti. Rabbim şifalar versin kolaylaştırsın canım
Sağol bitanem ateşim yok ama kemik ağrım ve öksürüğüm coookk

Kızlar yağmur çamur demedim, bir sürü mobilyacılar gezdim, bebek odası için, en son yine IKEA' ya gidiyorum içime sinmedi En çok orada beğenmiştim.

Ve Haramidere E-Bebek outlet mağazına gittim, çok uygun şeyler var gerçekten, zıbınlar aldım, çıtçıtlı body falan 25 liraya bile vardı, almak isteyenlere duyurulur

28+1 de gitmiştim bende geçen haftalarda 1280 lerdeydi kilosu benim bebe de hep önden gidiyordu bir anda bu kadar az görünce üzülmüştüm ama iyi demişti doktorum kızlar falan da iyi dediler. Kilosu iyi canım zaten bu haftalardan sonra haftada hemen hemen 200 gr almaya başlıyor o yüzden çok sorun etme haftasıyla uyumlu olsun yeter

Bana kilosu iyi geldi, maşallah

Öff evet her şeyde o yaşlı diyor benimki de E benimki de yaşlı. Ama ağzını 1 gün açmadı.

Gün içinde sizde uyuyor musunuz, 2 günde bir gündüz uyku ihtiyacım oluyor ve hiç sevmiyorum çünkü kalktığımda karanlık oluyo çok sıkıcıı

Gün içinde sizde uyuyor musunuz, 2 günde bir gündüz uyku ihtiyacım oluyor ve hiç sevmiyorum çünkü kalktığımda karanlık oluyo çok sıkıcıı
Benim artık hep uykum var gece düzgün uyuyamadığım için maalesef. Ancak gündüz de uyuyamıyorum işten falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…