Ben de sleepy bio natural ile prima premium arasında kaldım uzun vadede primanın fiyatı çok yüksek geldi gerçi sleepy natural da çok uygun sayılmaz 2 al 1 öde olduğu için alacağım bakalım memnun kalmazsam aynen primaya geçmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırızBen bugün Prima Premium Care aldım, aslında boykot diye almak istemiyordum ama annem dedi en iyisi o, çok da iyi yorum vardı ben de onu aldım
Ben de sleepy bio natural ile prima premium arasında kaldım uzun vadede primanın fiyatı çok yüksek geldi gerçi sleepy natural da çok uygun sayılmaz 2 al 1 öde olduğu için alacağım bakalım memnun kalmazsam aynen primaya geçmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırız
İnşallah canımİnşallah, e- bebek de indirim vardı 2 paket 1 numara aldımgerçekten çok pahalı yani aylık paketleri 1000 küsür liraydı, totosuna yarasın inşallah
İnşallah canımben 2 gün önce gittim e bebeğe çok heveslenmiştim indirim göremedim çok nadir ürünlerde vardı baya pahalı geldi bezler gözüme komple sleepy gidiyorum umarım elimde kalmaz 1 numarayı mı 2 paket yapsam yoksa 2 numarayı mı alsam ikinciye bebiş şüşko olur mu onu düşünüyorum Şimdi ikisinden de iki paket alsam alerji yapar eder aman ne zor işlermiş ya
Hicte bilgim yok iste beynımde kuruyorum gerçektenNeden riskli olsun bi şey olmaz
Uygun olmuş sürekli zam geliyor zaten önceden almak lazım güzel günlerde kullanın inşallah feda olsun bebişe yarasınnBen outlet olanına gittim orada vardı canım bir pakette 33 tane var 66 taneyi 509 liraya almış oldum, herhalde yeter diye düşünüyorum, yan inşallah yeter heves etti eşim öyle alalım dedi diye aldık
26+1günlük bebişime sonunda bir şey alabildim devamı gelirde hızlıca bitirirm inşallah eksikleriaçıp kurunca bir an önce doğsada görsem perileri geldi sanki bu zamana kadar hızlıydıda birden yavaşladı gibi zaman
Bende aynen bunu yaptımİnşallah, e- bebek de indirim vardı 2 paket 1 numara aldımgerçekten çok pahalı yani aylık paketleri 1000 küsür liraydı, totosuna yarasın inşallah
Bilgiye gerek yok araştırma yapma, doktoruna teslim olHicte bilgim yok iste beynımde kuruyorum gerçekten
Evet çok güzel bez gerçekten ondan yumuşu yokBen bugün Prima Premium Care aldım, aslında boykot diye almak istemiyordum ama annem dedi en iyisi o, çok da iyi yorum vardı ben de onu aldım
Dolaptan bizde de var, çok tatlı güle güle kullanınKızlar o kadar yoruldum ki, oda takımını tamamladım sayılır, sadece şifonyer bitmişti yarın gelecekmiş, yarın alacağız nasipse sizinle de paylaşıyorum, nevresim aldım bir de mavi çizgili onu da ekliyorum ve organize kutuları aldım lakin onları sitede bulamadım, kurunca onların da fotoğrafını atacağım inşallah
Gün geçtikçe merak heyecan korku herşey artıyor vallaBen de bu ara sezeryan olursam riskli bisi mi onu dusunuyorum hicbir de bilgim yok kımseden bisi de duymadım kafa gitti iyice
Selam canım hiç içinde kalmasın ya ileride yaparsın inşaAllah ben yapmayanlardanım lojmanda olduğum için basit çözümlerle hallettim herşeyi. Ha lojmanda olmasaydım da yapar mıydım bilemiyorum çok oda takımları kafasında değilim. Erken gibi geliyor şahsen tabi herkesin kendi tercihi hayatı yaşam tarzı var. İçinde kalmasın ama minicik bebiş nerden anlicak zaten uzun süre odasında yatıramicaksın gözetim altında tutacaksın falan yanında yatacak mecburen şuan çok aşırı gerekli bişi değilSelam kıslar, kimler bebesine oda yapıyor? Kimler yapmayacak? Ben yapamayacak olanlar kategorisindeyim, imkanım olsa yapardım şahsen. Doğunca kullanamayacak olsa bile hazırlamak isterdimama erteleyeceğiz mecburen bu süreci, içimde kalacak gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın sonuçta napalım sağlıkla kavuşalım da kızımla Sizlerde durumlar nasıl? Neler yaptınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?