2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün Prima Premium Care aldım, aslında boykot diye almak istemiyordum ama annem dedi en iyisi o, çok da iyi yorum vardı ben de onu aldım
Ben de sleepy bio natural ile prima premium arasında kaldım uzun vadede primanın fiyatı çok yüksek geldi gerçi sleepy natural da çok uygun sayılmaz 2 al 1 öde olduğu için alacağım bakalım memnun kalmazsam aynen primaya geçmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırız

Kızlar çok koşunca falan dalak şişer gibi ağrı olur ya iki adım atsam bende o ağrıdan oluyor bu aralar tekrar ediyor iki adım yürüsem saplanıyor başka yaşayan var mı

İnşallah, e- bebek de indirim vardı 2 paket 1 numara aldım gerçekten çok pahalı yani aylık paketleri 1000 küsür liraydı, totosuna yarasın inşallah

İnşallah, e- bebek de indirim vardı 2 paket 1 numara aldım gerçekten çok pahalı yani aylık paketleri 1000 küsür liraydı, totosuna yarasın inşallah
İnşallah canım ben 2 gün önce gittim e bebeğe çok heveslenmiştim indirim göremedim çok nadir ürünlerde vardı baya pahalı geldi bezler gözüme komple sleepy gidiyorum umarım elimde kalmaz 1 numarayı mı 2 paket yapsam yoksa 2 numarayı mı alsam ikinciye bebiş şüşko olur mu onu düşünüyorum Şimdi ikisinden de iki paket alsam alerji yapar eder aman ne zor işlermiş ya

Eklentiler

• IMG_1799.webp
    28 KB · Görüntüleme: 112

Ben outlet olanına gittim orada vardı canım bir pakette 33 tane var 66 taneyi 509 liraya almış oldum, herhalde yeter diye düşünüyorum, yan inşallah yeter heves etti eşim öyle alalım dedi diye aldık

Ben outlet olanına gittim orada vardı canım bir pakette 33 tane var 66 taneyi 509 liraya almış oldum, herhalde yeter diye düşünüyorum, yan inşallah yeter heves etti eşim öyle alalım dedi diye aldık
Uygun olmuş sürekli zam geliyor zaten önceden almak lazım güzel günlerde kullanın inşallah feda olsun bebişe yarasınn

26+1günlük bebişime sonunda bir şey alabildim devamı gelirde hızlıca bitirirm inşallah eksikleri açıp kurunca bir an önce doğsada görsem perileri geldi sanki bu zamana kadar hızlıydıda birden yavaşladı gibi zaman

Eklentiler

• FD672D70-B4D3-4A60-A610-3FFBAC76F92C.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar o kadar yoruldum ki, oda takımını tamamladım sayılır, sadece şifonyer bitmişti yarın gelecekmiş, yarın alacağız nasipse sizinle de paylaşıyorum, nevresim aldım bir de mavi çizgili onu da ekliyorum ve organize kutuları aldım lakin onları sitede bulamadım, kurunca onların da fotoğrafını atacağım inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20240120_211306_Chrome.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20240120_211333_Chrome.webp
    10 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20240120_222636_Chrome.webp
    10 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20240120_223417_Chrome.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 96

Güle güle kullansın İnşallah

Bende aynen bunu yaptım dün kızılcık şerbeti izlerken tv’de reklm çıktı ebebekte bez indirimi var diye. Prima premium care 2 tane 1 numara aldım. Severse devam edicem. Sleepy sızdırıyormuş özellikle gece, molfix de baze•ün pişik yapıyormuş. Bebeği olan arkadaşlarıma sordm. En memnun olunan prima. Bana da ped alerji yapar, senelerdir alerji yapmasın diye doğal pamuklu ped alıyorum eco by naty diye bir markadsn. Ondan en az pişik yapanı almak istedim cildi benim gibi olursa diye.

Dolaptan bizde de var, çok tatlı güle güle kullanın

Selam kıslar, kimler bebesine oda yapıyor? Kimler yapmayacak? Ben yapamayacak olanlar kategorisindeyim, imkanım olsa yapardım şahsen. Doğunca kullanamayacak olsa bile hazırlamak isterdim ama erteleyeceğiz mecburen bu süreci, içimde kalacak gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın sonuçta napalım sağlıkla kavuşalım da kızımla Sizlerde durumlar nasıl? Neler yaptınız bakalımm

İsim konusunda da Hazel ve Doğa isimleri arasında gidip geliyoruz, eşim Hazel ismine daha yakın. Henüz karar veremedik ne olacak böyle bilmiyorum inşallah doğmadan önce karar verebiliriz

Selam canım hiç içinde kalmasın ya ileride yaparsın inşaAllah ben yapmayanlardanım lojmanda olduğum için basit çözümlerle hallettim herşeyi. Ha lojmanda olmasaydım da yapar mıydım bilemiyorum çok oda takımları kafasında değilim. Erken gibi geliyor şahsen tabi herkesin kendi tercihi hayatı yaşam tarzı var. İçinde kalmasın ama minicik bebiş nerden anlicak zaten uzun süre odasında yatıramicaksın gözetim altında tutacaksın falan yanında yatacak mecburen şuan çok aşırı gerekli bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…