2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İsim konusunda da Hazel ve Doğa isimleri arasında gidip geliyoruz, eşim Hazel ismine daha yakın. Henüz karar veremedik ne olacak böyle bilmiyorum inşallah doğmadan önce karar verebiliriz
Doğa ismi o kadar güzel kiher şeyi içinde barındırıyo,hayat veriyo,rengarenk,anaç,kucaklayan
Kızım olsa kesinlikle doğa koyucaktım çok büyülü bir isim bence

Sleepy benim oğlan da sizdiriyordu canım çok stok yapma bence alerji de yapabilir belli olmaz.

Sleepy benim oğlan da sizdiriyordu canım çok stok yapma bence alerji de yapabilir belli olmaz.
Ben molfix altın sarısı alcaktım ona da sızdırıyor dediler sleepy de sızdırıyormuş zaten prima kesinlikle boykottayım hassasiyetim var, orda bebekler ölürken bencilce bebeğimi düşünemem, bugün onlara yarın bize Allah korusun, almicam yani….

Baby turco doğadan veya baby me deneyen var mı?

Bizim de oda için yerimiz yok şu an yapamıyoruz maalesef. Ben dr yapmak isterdim ama zaten bi süre yanımda yatıcal. İmkanımoz olduğunda yaparız biz de

Kizlarim gecen gun burda bi ic camasiri onerisi olmustu marka cottonhill di galiba iz yapmiyo demistiniz sanki Y ysnmrv kiz sen miydin oooo ? Bana bi kac kilosun beden ne aldin raht mi yazsanizz sen degilsende sorryyyy
Ay cok gecmis ustunden anca okuyorum ama bendim, boyum 1.60 şuan kilom 65 M rahat oldu daha da kullanırım yani hamileliğin sonuna kadar, evet coton hill yuksek bel iz yapmayanlardan

Ben goon aldım e bebekte japonlarınmış kullanan arkadaşlarım çok memnundu prima muadiliymiş bir deneyeceğim bakalım sende yorumlarına bakabilirsin

Ben babyturco aldım ben canım kullananlar bayağı memnun.
Göbek bağı oyuntusu da var içe katlamana gerek yok.
150 li paketini aldım stok yapmadım yeteceğini düşünüyorum 1 numara için daha sonrasında ne gerekirse onu alacağım.
Prima premium care ile karşılaştıranlar daha yumuşak olduğunu söylüyor ve pişikte yapmıyormuş.

Ben denemedim canım ama bezler bebekten bebeğe göre de değişiyor çok almamakta fayda var

Kızlar birşey danismak istiyorum size şimdi benim odamda park yatak olacak onun yerini kıpırdatmadan gündüz bakıcı için salon da bebeğin uyuyacagi ne alabilirim ben bakıcıya verdiğim de 6 aylık vereceğim nasip olursa gündüz bakıcı yatak odama girsin istemiyorum.

Park yatakların dümdüz hiçbir şeysiz olanları uygun oluyor fiyat olarak ondan alabilirsin

Park yatakların dümdüz hiçbir şeysiz olanları uygun oluyor fiyat olarak ondan alabilirsin
Park yatak var aslında daha minik birşeyler olsa diye düşünüyorum bir arkadaşım yer yatağı önerdi güvenlik açısından salon mutfak bir benim bakicidan yemek yapmasını da istiyorum kabul ederse tabi

Böyle yer yatakları varmış salon için..

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-21-13-30-51-516_trendyol.com.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 61
Evde boş odamız var ama kiracı olduğumuz ve 1-2 sene içinde kendi evimizi alma ihtimalimiz olduğu için oda yapmıyoruz biz

Park yatak var aslında daha minik birşeyler olsa diye düşünüyorum bir arkadaşım yer yatağı önerdi güvenlik açısından salon mutfak bir benim bakicidan yemek yapmasını da istiyorum kabul ederse tabi
Oğlumu koltuğa koyuyordu abla uyanana kadar da oturuyordu orda ama benimki çok dönen bir çocuk değildi. Senin bir çocuğun daha vardı sanki onun odasında yatsa? Yatağına bariyer alırdın?

Ben de yapmicam canım nasip olursa büyüdüğünde genç odası tarzında büyük yatak ve büyük dolap alırım iki yaşına kadar bizimle zaten sonra odasına geçer

Kizcelerim nasilsinizz nasil gidiyor ben arada girebiliyorum bu siralar buraya cogu konuya dahil olamiyorum. Dun hastanede idim. Doktora muayene oldum. Bebisimin yzuunu net gordum dün. O kadar tatli ki gorunce agladim sipir sipir doktor bana bakip guluyordu kilosu fazla imis tombik olacak dedi doktorum. Gayet iyiymis 30 hafta ile uyumlu zamaniniz dedi. Ters duruyormus yalniz yani kafasi mideme yakin ayaklari idrar torbamin oralarda jssjsj buyuzden cok sık idrara cikiyorum.. Tekmeleri cok kuvvetli cunku. Bir ay sonra tekrar goruselim bir problemin yok dedi.

Ne kadar güzell 1 ay nasıl dayanıyorsunuz geçen kontrolümde 28 haftaliktim dedim 32 de gideyim yine 31 e aldim ben her kontrolden sonra 1 ay sonra giderim diyorum yine 3 hafta sonraya randevu alıyorum

Oğlumu koltuğa koyuyordu abla uyanana kadar da oturuyordu orda ama benimki çok dönen bir çocuk değildi. Senin bir çocuğun daha vardı sanki onun odasında yatsa? Yatağına bariyer alırdın?
Bariyer var canım saklamışim oğlanın odası minicik bir yatak bir dolap bir masa sığıyor sadece kızımı diğer odada yatırmak istiyorum iki yaşından sonra inşallah kısmet olursa ona da bir yatak bir dolap alacam zamanı geldiğinde evim küçük benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…