Doğa ismi o kadar güzel kiİsim konusunda da Hazel ve Doğa isimleri arasında gidip geliyoruz, eşim Hazel ismine daha yakın. Henüz karar veremedik ne olacak böyle bilmiyorum inşallah doğmadan önce karar verebiliriz
Sleepy benim oğlan da sizdiriyordu canım çok stok yapma bence alerji de yapabilir belli olmaz.İnşallah canımben 2 gün önce gittim e bebeğe çok heveslenmiştim indirim göremedim çok nadir ürünlerde vardı baya pahalı geldi bezler gözüme komple sleepy gidiyorum umarım elimde kalmaz 1 numarayı mı 2 paket yapsam yoksa 2 numarayı mı alsam ikinciye bebiş şüşko olur mu onu düşünüyorum Şimdi ikisinden de iki paket alsam alerji yapar eder aman ne zor işlermiş ya
Ben molfix altın sarısı alcaktım ona da sızdırıyor dediler sleepy de sızdırıyormuş zaten prima kesinlikle boykottayım hassasiyetim var, orda bebekler ölürken bencilce bebeğimi düşünemem, bugün onlara yarın bize Allah korusun, almicam yani….Sleepy benim oğlan da sizdiriyordu canım çok stok yapma bence alerji de yapabilir belli olmaz.
Bizim de oda için yerimiz yok şu an yapamıyoruz maalesef. Ben dr yapmak isterdim ama zaten bi süre yanımda yatıcal. İmkanımoz olduğunda yaparız biz deSelam kıslar, kimler bebesine oda yapıyor? Kimler yapmayacak? Ben yapamayacak olanlar kategorisindeyim, imkanım olsa yapardım şahsen. Doğunca kullanamayacak olsa bile hazırlamak isterdimama erteleyeceğiz mecburen bu süreci, içimde kalacak gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın sonuçta napalım sağlıkla kavuşalım da kızımla Sizlerde durumlar nasıl? Neler yaptınız bakalımm
Ay cok gecmis ustunden anca okuyorum ama bendim, boyum 1.60 şuan kilom 65 M rahat oldu daha da kullanırım yani hamileliğin sonuna kadar, evet coton hill yuksek bel iz yapmayanlardan
Ben goon aldım e bebekte japonlarınmış kullanan arkadaşlarım çok memnundu prima muadiliymiş bir deneyeceğim bakalım sende yorumlarına bakabilirsinBen molfix altın sarısı alcaktım ona da sızdırıyor dediler sleepy de sızdırıyormuş zaten prima kesinlikle boykottayım hassasiyetim var, orda bebekler ölürken bencilce bebeğimi düşünemem, bugün onlara yarın bize Allah korusun, almicam yani….
Baby turco doğadan veya baby me deneyen var mı?
Ben babyturco aldım ben canım kullananlar bayağı memnun.Ben molfix altın sarısı alcaktım ona da sızdırıyor dediler sleepy de sızdırıyormuş zaten prima kesinlikle boykottayım hassasiyetim var, orda bebekler ölürken bencilce bebeğimi düşünemem, bugün onlara yarın bize Allah korusun, almicam yani….
Ben denemedim canım ama bezler bebekten bebeğe göre de değişiyor çok almamakta fayda varBen molfix altın sarısı alcaktım ona da sızdırıyor dediler sleepy de sızdırıyormuş zaten prima kesinlikle boykottayım hassasiyetim var, orda bebekler ölürken bencilce bebeğimi düşünemem, bugün onlara yarın bize Allah korusun, almicam yani….
Park yatakların dümdüz hiçbir şeysiz olanları uygun oluyor fiyat olarak ondan alabilirsinKızlar birşey danismak istiyorum size şimdi benim odamda park yatak olacak onun yerini kıpırdatmadan gündüz bakıcı için salon da bebeğin uyuyacagi ne alabilirim ben bakıcıya verdiğim de 6 aylık vereceğim nasip olursa gündüz bakıcı yatak odama girsin istemiyorum.
Park yatak var aslında daha minik birşeyler olsa diye düşünüyorum bir arkadaşım yer yatağı önerdi güvenlik açısından salon mutfak bir benim bakicidan yemek yapmasını da istiyorum kabul ederse tabiPark yatakların dümdüz hiçbir şeysiz olanları uygun oluyor fiyat olarak ondan alabilirsin
Evde boş odamız var ama kiracı olduğumuz ve 1-2 sene içinde kendi evimizi alma ihtimalimiz olduğu için oda yapmıyoruz bizSelam kıslar, kimler bebesine oda yapıyor? Kimler yapmayacak? Ben yapamayacak olanlar kategorisindeyim, imkanım olsa yapardım şahsen. Doğunca kullanamayacak olsa bile hazırlamak isterdimama erteleyeceğiz mecburen bu süreci, içimde kalacak gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın sonuçta napalım sağlıkla kavuşalım da kızımla Sizlerde durumlar nasıl? Neler yaptınız bakalımm
Oğlumu koltuğa koyuyordu abla uyanana kadar da oturuyordu orda ama benimki çok dönen bir çocuk değildi. Senin bir çocuğun daha vardı sanki onun odasında yatsa? Yatağına bariyer alırdın?Park yatak var aslında daha minik birşeyler olsa diye düşünüyorum bir arkadaşım yer yatağı önerdi güvenlik açısından salon mutfak bir benim bakicidan yemek yapmasını da istiyorum kabul ederse tabi
Bu küçük ama babynest, büyüğünü yapıyorlarsa olurBöyle yer yatakları varmış salon için..
Ben de yapmicam canım nasip olursa büyüdüğünde genç odası tarzında büyük yatak ve büyük dolap alırım iki yaşına kadar bizimle zaten sonra odasına geçerSelam kıslar, kimler bebesine oda yapıyor? Kimler yapmayacak? Ben yapamayacak olanlar kategorisindeyim, imkanım olsa yapardım şahsen. Doğunca kullanamayacak olsa bile hazırlamak isterdimama erteleyeceğiz mecburen bu süreci, içimde kalacak gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın sonuçta napalım sağlıkla kavuşalım da kızımla Sizlerde durumlar nasıl? Neler yaptınız bakalımm
Ne kadar güzell 1 ay nasıl dayanıyorsunuzKizcelerim nasilsinizznasil gidiyor ben arada girebiliyorum bu siralar buraya cogu konuya dahil olamiyorum. Dun hastanede idim. Doktora muayene oldum. Bebisimin yzuunu net gordum dün. O kadar tatli ki gorunce agladim sipir sipir doktor bana bakip guluyordu kilosu fazla imis tombik olacak dedi doktorum. Gayet iyiymis 30 hafta ile uyumlu zamaniniz dedi. Ters duruyormus yalniz yani kafasi mideme yakin ayaklari idrar torbamin oralarda jssjsj buyuzden cok sık idrara cikiyorum.. Tekmeleri cok kuvvetli cunku. Bir ay sonra tekrar goruselim bir problemin yok dedi.
Bariyer var canım saklamışim oğlanın odası minicik bir yatak bir dolap bir masa sığıyor sadece kızımı diğer odada yatırmak istiyorum iki yaşından sonra inşallah kısmet olursaOğlumu koltuğa koyuyordu abla uyanana kadar da oturuyordu orda ama benimki çok dönen bir çocuk değildi. Senin bir çocuğun daha vardı sanki onun odasında yatsa? Yatağına bariyer alırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?