2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim artık hep uykum var gece düzgün uyuyamadığım için maalesef. Ancak gündüz de uyuyamıyorum işten falan.
Ya ben hastaneye falan veya çarşıya çıktığım zaman akşam üstü eve gelince muhakkak uyuyorum aşırı yoruluyorum ve her eve geldiğimde Allah çalışan hamile kadınların yardımcısı olsun diyorum gerçekten çok ama çok zor bu dönemde çalışıyor olmak

Kızlar bu durumla ilgili yorumu olan var mı? Menenjit aşısının böyle b ir etkisi olabilir mi?

Kızlar bu durumla ilgili yorumu olan var mı? Menenjit aşısının böyle b ir etkisi olabilir mi?

Şuan ortalık yıkılıyor ya aşı karşıtlığı giderek yayılıyor. Haklı olduğu yerlerde var haksız oldukları yerlerde baya bi araştırıyorum bazen işin içinden çıkamıyorum. Özellikle bu amerikada çıkan çocuk cinsel davalarından sonra aşıları finanse eden ve çıkaran insanların bu skandal ile anılması daha da artırdı bu sorgulamayı. Dediğim gibi haklı oldukları yerler de çok ben şahsen işin içinden çıkamıyorum o nedenle kalbim o an neye mutmain olursa onu yaptıracağım yada yaptırmayacağım.

Caniko neden öyle hissettin, gayet iyi kilosu hiç kafaya takılacak bir şey mi allasen? Maşallah tosunuma

28.haftada 1.1 kg falan ortalaması olur yazıyo bence iyi kilosu bebişin haftada kaç gün protein ağırlıklı beslenmek gerekiyo acaba ya
Haftanın her günü protein artık. Her sabah yumurta + günün geri kalanında en az bir öğünde ana gıda protein olacakmış. Yoğurt ben az tüketiyorum ama kalıp kalıp peynir yiyorum inşallah yerini tutuyordur djdkk.

Ayaklar tasımıyor artık ya
Yav ben hiç böyle değilim kocaman olmama rağmen fırt fırt götümü gezdirme derdindeyim ama demin bir arkadaşım da altı aylıktan itibaren çok kötüydüm çok zor hareket ediyordum falan dedi. Hatta işte ayağı çok büyümüş diye yeni ayakkabı almış falan bir nebze rahatlayabilmek için. Kendini yorma yavrum herkesin bünyesi farklı, yorulduğun yerde dinlen, çok yoruluyorsan bir gün bir saat bile dışarı çıksan ertesi gün evde otur ayağını uzat

Yok güzelim doktor hususi tembihledi önceki kilosuna bakıp iki katı protein al diye.Aslında kafama takmadım ama ifade koymayınca öyle anlaşılmış sanırım Cansın
He evet sanki kafana takmışsın gibi anlamışım, pardon protein yedir kız çocuğa, iskender falan ısmarla

Selam gençler iki üç gündür uzak kaldım buralardan bi misafir yoğunluğu atlattım kiii üff. Çok sayfa birikmişti hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir. Bendeki en son güncelleme deli gibi ev temizleme isteği. Eskiden akşam bulaşığına amaan sabah toplarım diyen ben mümkün değil bi bardağı bile bırakamaz oldum tezgah üstünde. Her gün ev süpürme dolap silme isteği var içimde. Bedensel olarak çok yoruluyorum mesela ama bırakamıyorum. 5 dk dinlenip bi daha kalkıyorum değişik bi şey oldum. Bi de son bi haftada karnım aşırı büyüdü ileri ite ite yürür oldum. Böyle birden karnı büyüyenleriniz var dimi?

Kaç haftalıksın bundan sonra öyle olacak zaten birden büyümek

Var var, ben de birdenbire yedinci aydan dokuzuncu aya geçmiş gibi büyüdüm evin son düzgün hallerinin tadını çıkarma psikolojisine mi girdin acaba, bir de bu aralar artık hayatımızın değişeceğini daha idrak ettiğimiz ve bunun gerçek olmaya yaklaştığı bir döneme giriyoruz kafada bunla ilgili ister istemez hayaller, sorular, planlar dönüyor. Bunlar döndükçe etrafın dağınıklığını toparlamak daha huzur veren ve kontrolün hala sende olduğunu gösteren bir çıktı haline geliyor bence. Bende de biraz vAr bu ev toplu olsun aman hali ne kadar yorulsam da. normalde sallamam ve zaten üç hayvan iki hayvandan bozma insanla çok zor oluyor bunu kesintisiz sürdürebilmek, ama işte şimdi biraz daha özen göstermeye çalıştığım bir hale geldi. Böyle açıklıyorum ben.

Çok mantıklı. Korkmuyorum diyerek bastırıyor muyum acaba duygularımı da böyle çıkıyor ortaya. Ay her haftası ayrı psikoloji gerçekten. Beden değişiminden çok ruhsal değişiklikler yaşıyoruz bu süreçte.

Ya ben de 28. Haftaya girdim gebelikte bir kez ağladım sadece ama haftalardır deli gibi herşeye gülüyorum kafam bir Leyla millet bu nasıl hamile diyor küçücük komik olmayan bir şeye saatlerce kahkahalarla gülüyorum aklima geliyor yine gülüyorum eşim sana bir haller oldu diyor bende hormonlardan diyorum ne diyeyim benim gibi olan var mı ya onu da merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…