- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
BEnim başından beridir doktor kendi veriyor randevuyu 3 hafta da bir gidiyorum. Nasipse Çrşamba sabah göreceğim kızçemiNe kadar güzell 1 ay nasıl dayanıyorsunuzgeçen kontrolümde 28 haftaliktim dedim 32 de gideyim yine 31 e aldim ben her kontrolden sonra 1 ay sonra giderim diyorum yine 3 hafta sonraya randevu alıyorum
Sanırım bu haftalarda yalancı sancılar olabiliyormuş, çoğu kişinin okuduğum yorumlarına göre. Geçenlerde de bana oldu nefesim kesildi acıdan. Çok umursamadım tekrarlamadığı için.Kizlar dün esimle yemege cikmistik. Masamiza oturur oturmaz bana bir sanci geldi. Size yemin ediyorum, doguruyorum sandim. O ne gaz sancisiydi ne mide spazmi ne bel agrisi. Böyle bir dakika kadar hayatimda daha önce hic cekmedigim bir sanciyi cektim. O sirada garson geldi, ne icceksiniz diyor bu da. Ben caktirmadim o an, restauranttakiler bir de panik olur diye zaten cok az kisi vardi ama esimin bacagini nasil tutuyorum. Bir dakika kadar sürdü ve gecti. O zamandan beri gayet normal, bebis her zamanki buranin agasi benim yan pozisyonunda karnimda cak yapiyor, genisliyor, esniyor filan gayet normal. Bende de her sey normal. Ama o an dogum sancisiydi bundan cok eminim, geldi mi belli olur diyorlar ya öyle oldu, tarif edemiyorum.
Neden oldu öyle bisi diyin
Bana da 3 hafta sonra görüşelim diyor hep bu son gittiğimde bişey demedi dedim bir ay sonra gideyim tabi dayanbildim mi hayırBEnim başından beridir doktor kendi veriyor randevuyu 3 hafta da bir gidiyorum. Nasipse Çrşamba sabah göreceğim kızçemi
Ya 1 ay sonra gitmemin sebebi pakette hakkin 10 tane olmasi ve ben 7 tanesini harcamisim zaten obur ay gittikten sonrada sık sık cagiracak sanirim o yuzden dişimi sıkıyorum çaktırmaNe kadar güzell 1 ay nasıl dayanıyorsunuzgeçen kontrolümde 28 haftaliktim dedim 32 de gideyim yine 31 e aldim ben her kontrolden sonra 1 ay sonra giderim diyorum yine 3 hafta sonraya randevu alıyorum
Ben de öyle düsündüm, daha önce de bir kere olmustu ama o böyle asiri degildi, hafif kendini belli edip gecmisti. Dedigin gibi nefessiz kaldim. Yalancisi buysa dürüstü nasil olacak diye bagirirken......Sanırım bu haftalarda yalancı sancılar olabiliyormuş, çoğu kişinin okuduğum yorumlarına göre. Geçenlerde de bana oldu nefesim kesildi acıdan. Çok umursamadım tekrarlamadığı için.
O sanci dun avm de ayakta iken vurdu bana oldugum yerde dona kaldimBen de öyle düsündüm, daha önce de bir kere olmustu ama o böyle asiri degildi, hafif kendini belli edip gecmisti. Dedigin gibi nefessiz kaldim. Yalancisi buysa dürüstü nasil olacak diye bagirirken......
Hahhw üzülme kız ben en son 87 dim ondan sonra da tartilmadim artık saymıyorum bereketi kaçmasınBuarada 86 kilo olmusumcok skntı etmeye basladim 90 i bulur muyum ben hayatimda 90 i hic gormedim bayilirim yani
Yok yani bakıcı varken öğle uykusunda abisinin yatağına yatırabilir demek istedim bariyeri de koyarsınız düşmezBariyer var canım saklamışim oğlanın odası minicik bir yatak bir dolap bir masa sığıyor sadece kızımı diğer odada yatırmak istiyorum iki yaşından sonra inşallah kısmet olursaona da bir yatak bir dolap alacam zamanı geldiğinde evim küçük benim
Allah Allah hiç böyle bir şey yaşamadım, gazdan falan olmasın? Belden mi girdi ağrı yoksa sadece karnın mı ağrıdı?Kizlar dün esimle yemege cikmistik. Masamiza oturur oturmaz bana bir sanci geldi. Size yemin ediyorum, doguruyorum sandim. O ne gaz sancisiydi ne mide spazmi ne bel agrisi. Böyle bir dakika kadar hayatimda daha önce hic cekmedigim bir sanciyi cektim. O sirada garson geldi, ne icceksiniz diyor bu da. Ben caktirmadim o an, restauranttakiler bir de panik olur diye zaten cok az kisi vardi ama esimin bacagini nasil tutuyorum. Bir dakika kadar sürdü ve gecti. O zamandan beri gayet normal, bebis her zamanki buranin agasi benim yan pozisyonunda karnimda cak yapiyor, genisliyor, esniyor filan gayet normal. Bende de her sey normal. Ama o an dogum sancisiydi bundan cok eminim, geldi mi belli olur diyorlar ya öyle oldu, tarif edemiyorum.
Belden canım. Sonra karında da oldu, ikisi bir.Allah Allah hiç böyle bir şey yaşamadım, gazdan falan olmasın? Belden mi girdi ağrı yoksa sadece karnın mı ağrıdı?
Normaldir herhalde ya yalancı doğum sancısıdır, bana ilkinde de hiç olmamıştı sen hazırlığını erken tutBelden canım. Sonra karında da oldu, ikisi bir.
Ben buldum hicbisey olmuyor merak etmeBuarada 86 kilo olmusumcok skntı etmeye basladim 90 i bulur muyum ben hayatimda 90 i hic gormedim bayilirim yani
Kiz benim boyumda 163 164 civari ama saklayamiorum shshBen buldum hicbisey olmuyor merak etmeAllah'tan boydan sakliyorum
Kağan kocatepe’den dinlemiştim, bu haftalarda rahim doğum antrenmanı gibi bi şey yapıyomuş. Yalancı sancı/kasılmalar yaşanabiliyomuş bu haftadan itibaren. Doğum olduğunu gösteren şey kasılmanın kendisi değil sıklığı ve süresi ya zaten. Anlık olup geçtiyse gerilmene gerek yokKizlar dün esimle yemege cikmistik. Masamiza oturur oturmaz bana bir sanci geldi. Size yemin ediyorum, doguruyorum sandim. O ne gaz sancisiydi ne mide spazmi ne bel agrisi. Böyle bir dakika kadar hayatimda daha önce hic cekmedigim bir sanciyi cektim. O sirada garson geldi, ne icceksiniz diyor bu da. Ben caktirmadim o an, restauranttakiler bir de panik olur diye zaten cok az kisi vardi ama esimin bacagini nasil tutuyorum. Bir dakika kadar sürdü ve gecti. O zamandan beri gayet normal, bebis her zamanki buranin agasi benim yan pozisyonunda karnimda cak yapiyor, genisliyor, esniyor filan gayet normal. Bende de her sey normal. Ama o an dogum sancisiydi bundan cok eminim, geldi mi belli olur diyorlar ya öyle oldu, tarif edemiyorum.
Kalıcı değiller (inşKiz benim boyumda 163 164 civari ama saklayamiorum shsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?