2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar güzell 1 ay nasıl dayanıyorsunuz geçen kontrolümde 28 haftaliktim dedim 32 de gideyim yine 31 e aldim ben her kontrolden sonra 1 ay sonra giderim diyorum yine 3 hafta sonraya randevu alıyorum
BEnim başından beridir doktor kendi veriyor randevuyu 3 hafta da bir gidiyorum. Nasipse Çrşamba sabah göreceğim kızçemi

Kizlar dün esimle yemege cikmistik. Masamiza oturur oturmaz bana bir sanci geldi. Size yemin ediyorum, doguruyorum sandim. O ne gaz sancisiydi ne mide spazmi ne bel agrisi. Böyle bir dakika kadar hayatimda daha önce hic cekmedigim bir sanciyi cektim. O sirada garson geldi, ne icceksiniz diyor bu da. Ben caktirmadim o an, restauranttakiler bir de panik olur diye zaten cok az kisi vardi ama esimin bacagini nasil tutuyorum. Bir dakika kadar sürdü ve gecti. O zamandan beri gayet normal, bebis her zamanki buranin agasi benim yan pozisyonunda karnimda cak yapiyor, genisliyor, esniyor filan gayet normal. Bende de her sey normal. Ama o an dogum sancisiydi bundan cok eminim, geldi mi belli olur diyorlar ya öyle oldu, tarif edemiyorum.

Neden oldu öyle bisi diyin

Sanırım bu haftalarda yalancı sancılar olabiliyormuş, çoğu kişinin okuduğum yorumlarına göre. Geçenlerde de bana oldu nefesim kesildi acıdan. Çok umursamadım tekrarlamadığı için.

Ne kadar güzell 1 ay nasıl dayanıyorsunuz geçen kontrolümde 28 haftaliktim dedim 32 de gideyim yine 31 e aldim ben her kontrolden sonra 1 ay sonra giderim diyorum yine 3 hafta sonraya randevu alıyorum
Ya 1 ay sonra gitmemin sebebi pakette hakkin 10 tane olmasi ve ben 7 tanesini harcamisim zaten obur ay gittikten sonrada sık sık cagiracak sanirim o yuzden dişimi sıkıyorum çaktırma bana kalsa her hafta giderim yoksa hayal etmekten bayiliom bazen kiyafetlerine baka baka

Sanırım bu haftalarda yalancı sancılar olabiliyormuş, çoğu kişinin okuduğum yorumlarına göre. Geçenlerde de bana oldu nefesim kesildi acıdan. Çok umursamadım tekrarlamadığı için.
Ben de öyle düsündüm, daha önce de bir kere olmustu ama o böyle asiri degildi, hafif kendini belli edip gecmisti. Dedigin gibi nefessiz kaldim. Yalancisi buysa dürüstü nasil olacak diye bagirirken......

Buarada 86 kilo olmusum cok skntı etmeye basladim 90 i bulur muyum ben hayatimda 90 i hic gormedim bayilirim yani

Ben de öyle düsündüm, daha önce de bir kere olmustu ama o böyle asiri degildi, hafif kendini belli edip gecmisti. Dedigin gibi nefessiz kaldim. Yalancisi buysa dürüstü nasil olacak diye bagirirken......
O sanci dun avm de ayakta iken vurdu bana oldugum yerde dona kaldim

Selam canım kızlar. Dün bebişimin anne yanı beşiği ve bebek arabasını aldık sonunda. Karar veremiyordum bir türlü. Oda yapmıycam şimdilik bende. Ama dolabı ve şifonyeri var zaten. Biraz büyüdüğünde yatağı, halıyı, dekorasyonu düşünürüm. Sabaha karşı çok yoğun bir krampla uyandım bacağımda, korkunçtu. Magnezyumu arada alıyordum, her gün kullanmak lazımmış anladım

Yok yani bakıcı varken öğle uykusunda abisinin yatağına yatırabilir demek istedim bariyeri de koyarsınız düşmez

Allah Allah hiç böyle bir şey yaşamadım, gazdan falan olmasın? Belden mi girdi ağrı yoksa sadece karnın mı ağrıdı?

Kağan kocatepe’den dinlemiştim, bu haftalarda rahim doğum antrenmanı gibi bi şey yapıyomuş. Yalancı sancı/kasılmalar yaşanabiliyomuş bu haftadan itibaren. Doğum olduğunu gösteren şey kasılmanın kendisi değil sıklığı ve süresi ya zaten. Anlık olup geçtiyse gerilmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…