2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar böyle ani sancıları olanları gördükçe çok heyecanlanıyorum. Acaba grupta ilk kim kavuşacak bebeğine, kim doğuracak diye.Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ay bilmiyorum ama biz Ashley ile marta kayacağız gibi duruyor ama buradan da kopamıyoruz bağlandık inşallah hepsi sağlıkla zamanında gelsin

Ay bilmiyorum ama biz Ashley ile marta kayacağız gibi duruyor ama buradan da kopamıyoruz bağlandık inşallah hepsi sağlıkla zamanında gelsin
Ay sanki bana da öyle geliyor burdan bir kaç kişi marta kayacak gibi az kaldı mart annelerinden gün alanlar var ne.heyecanli yahu

Ay sanki bana da öyle geliyor burdan bir kaç kişi marta kayacak gibi az kaldı mart annelerinden gün alanlar var ne.heyecanli yahu
Seninle tostoparlak olup aynı gün doğuracağız galiba sat'larda aynı ay hepsi zamanında sağlıkla gelsin yaklaştıkça insan bir garip oluyor ama ben bi an önce o vakit gelsin isityorum

Benimde martta sanirim.son haftasi sezeryan ile alincak
Ay ne heyecanlı belirler doktorun yakında tam tarihini
Seninle tostoparlak olup aynı gün doğuracağız galiba sat'larda aynı ay hepsi zamanında sağlıkla gelsin yaklaştıkça insan bir garip oluyor ama ben bi an önce o vakit gelsin isityorum
Seni bilmem de benim olacağım kesin Allah nasip ederse normal istiyorum 40 tan sonra gelirse birde yuvarlanarak giderim artık doğuma

Kuzum belli oldu mu nasıl olacağı ben kaçırmışım neden sezeryan?
Sol kasigimin orada benim fitigim vardi o cok buyumus kuzum birde preaklemsi riskim yuksek suan cok sukur ikisine de gogus geriyorum ilerleme yok ama bende sezeryan istiyordum uzun zamandir doktorda 38 38.5 haftada alirz dedi bebisi

Sol kasigimin orada benim fitigim vardi o cok buyumus kuzum birde preaklemsi riskim yuksek suan cok sukur ikisine de gogus geriyorum ilerleme yok ama bende sezeryan istiyordum uzun zamandir doktorda 38 38.5 haftada alirz dedi bebisi
Olsun sen ve bebek iyi olacaksa öyle gelsin hem 38haftada gayet iyi inşallah sağlıkla gelsin

Önde gidiyor dedi, 10 gün falan. Suyum da fazla olunca çok gerdi beni. Şekerle ilgili şeyleri okudukça daha çok gerildim
Sen çok taktın bu konuya kafanı, benimkine de önde dedi ama suyuna bi şey demedi. Diyetini yap ve kafana çok takma, okuma da bir şey şekerin düşmanı yiyeceklerden çok stres çünkü, istediğin kadar diyet yap böyle stres yaparsan kontrol edemezsin

Evet ya farkındayım stres yaptığımın ama kendime engel olamıyorum, hem bebeğime bişey olacak diye korkuyorum hem diyete sinirleniyorum, alışmışım ağzıma biletler atmaya, ben yemeyi seven bi tip olduğum için yiyemedikçe geriliyorum sinirleniyorum. Sonra bebeği düşünüp strese giriyorum. Saçma sapan bi kısır döngüye girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…