2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anlıyorum seni yemek isteyip de yiyememek çok zor, düzgün bi diyet listesi vermediler mi tok tutacak şeylerle? Şöyle düşün, araştırma yapacağın kadar kötü bir durumun yok, yaptığın stres bebeğine daha çok zarar verir rahat ol, biraz listenle idare et sonra Meine Sterne dediği gibi istediğin şeyleri de ufak ufak yersin.

Annem beni şeker hastası olarak ve diyet miyet hak getire doğurmuş, evde doğmuşum bi de takip falan da yok bak sağlıklıyım

Önde gidiyor dedi, 10 gün falan. Suyum da fazla olunca çok gerdi beni. Şekerle ilgili şeyleri okudukça daha çok gerildim
Benim okuduğum kadarıyla 3 haftayı geçmiyorsa önce gitmesi ya da geriden gelmesi pek sıkıntı yaratmıyormuş

Bende duydum bunu canım aklımdaki markalardan birisiydi teşekkür ediyorum

Seninle sat aynı randevularımız aynı kuzu bende çarşamba gideceğim inşaAllah
Ay ivit.

İnşallah görebiliriz bebişlerimizi, güzel haberler alırız. Bir sonraki randevu yine 3 hafta sonra olur tahminimce. 14 Şubat'a denk geliyor. 30+1 olacağız nasipse o tarihte az kaldı 30 lara.

Yalancı kasılma sanırım ilk defa yaşadın diye tahmin ediyorum 1 dk kadar sürüyormuş onlarda demekki şimdiye kadar yaşadıkların kasılma değilmiş hiç birisi diye aklımdan geçti şahsen. Tabi 30 çocuk doğurmadığımız ve çoğumuzun ilk tecrübesi olduğu için bizde bizden önde gidenlerden öğreniyoruz herşeyi ne desem boş

Ay ivit.

İnşallah görebiliriz bebişlerimizi, güzel haberler alırız. Bir sonraki randevu yine 3 hafta sonra olur tahminimce. 14 Şubat'a denk geliyor. 30+1 olacağız nasipse o tarihte az kaldı 30 lara.
Az kaldı kız heyecan basıyor baksana yalancı sancılar başkadı grupta eneeeeeeemmmmm

Kızlar iştahıma engel olamıyorumyok olmuyor ne yapcam ben şimdi kocamı da bu bataklığa sürükledim…. uzun zamandır dışarıdan yemiyordum, hele bu saatte hayatta yemek yemezdim…. yani afedersiniz öküz gibi yedim, kocamı da gaza getirdim zaten, şimdi kıyıya vurmuş balina gibi uzandık. Nolcak benim bu halim… imdat

Az kaldı kız heyecan basıyor baksana yalancı sancılar başkadı grupta eneeeeeeemmmmm
Ay evet ya, 30 dan sonra hele daha da heyecan saracak. Son düzlüğe girmiş olacağız.
Son 1-2 haftadır benim de iştahım çok fena açıldı. Öyle böyle değil. Ben dışarıdan da yiyorum. Mesela şu anda bir şeyler yemek için deliriyorum ama yemicem. Hele son 3 gündür aşşırı kaçırdım çünkü. Bu gece aç yatmaya karar verdim.

Becerebilcen mi kuzu ya yapabilcen mi ya sanki böyle içeride bi ses var aynen şöyle;

Ye ye ye ye ye ye ye evet onu ye hayır onu onu onu yeeeee ye ye ye ye onu yemiyorsan diğerini ye ye yeeeeeeeeeeeeee o ses susmuyor

2 haftadır diyetisyene gitmiyorum salı randevum var zaten s*çt*m o net

Ben de o kadar çok yiyorum ki bir şeyler yerken nefesim tuhaf çıkıyormuş kocam bey sağolsun tatlı tatlı uyardı nefessiz kalacaksın diye göbeğimde çatlama yok ama yanlardan çatlaklar başladı kızlar benim, bir de bacaklarımın üst ve iç kısımları çatlamıştı zaten daha da arttı.. kilo 85e dayandı zaten olan oldu artık yemeye devam

Yapıyorum ya ben arada. Sıkıntı olmuyor. Azıcık kıvranıyorum ama olsun. Aç yatmak daha iyi oluyor hatta daha rahat uyuyorum gece. Zaten tonla şey yedim içtim gün içerisinde, bebem aç falan da değildir. vicdanen de rahatım. Ama yarın sabah hemen olsun da kahvaştı yapim diye bekliyorum

Demek ki ihtiyacın var. Benim son bir ay öyleydi şimdi yine duruldu. Sal yani asko

Sonunu düşünen kahraman olamaz

Şifa olsun oda kuzu, yememek de şifa hakikaten…. de gelde şimdi bana bunu anlat

Resmen canavarca hislerle yemeğe saldırmak. Anlıyorum. Aynıyım kuzu

Demek ki ihtiyacın var. Benim son bir ay öyleydi şimdi yine duruldu. Sal yani asko

Sonunu düşünen kahraman olamaz
Baştan beri sanırım doktorum ve diyetisyene gitmek beni bu hale getirdi, aslında bir tık bunalmış olabilirim o psikoloji de olabilir. Sürekli kilo almamam lazım kafasında beni darladılar sanki alınca ne oluyorsa. En son gittiğimde 25. Haftaya girmiştim ve totalde 3 kilo almama rağmen yine doktor beni darladı. Almışsın diye. Ne yapacaksam. Diyetisyen yazık çok ılımlı ama beni bu duruma onlarda getirmiş olabilir diye düşünüyorum açıkcası.

Ya bence 25. haftada 3 kilo çooook normal. Doktorlar saçmalamış. Tamam gereksiz kilo alımı istemiyorlar da bebe zaten neredeyse 1 kilo olmuş oluyor 25. haftada.

Sol kasigimin orada benim fitigim vardi o cok buyumus kuzum birde preaklemsi riskim yuksek suan cok sukur ikisine de gogus geriyorum ilerleme yok ama bende sezeryan istiyordum uzun zamandir doktorda 38 38.5 haftada alirz dedi bebisi
Preaklemsi riskin neden yüksek canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…