Anlıyorum seni yemek isteyip de yiyememek çok zor, düzgün bi diyet listesi vermediler mi tok tutacak şeylerle? Şöyle düşün, araştırma yapacağın kadar kötü bir durumun yok, yaptığın stres bebeğine daha çok zarar verir rahat ol, biraz listenle idare et sonraEvet ya farkındayım stres yaptığımın ama kendime engel olamıyorum, hem bebeğime bişey olacak diye korkuyorum hem diyete sinirleniyorum, alışmışım ağzıma biletler atmaya, ben yemeyi seven bi tip olduğum için yiyemedikçe geriliyorum sinirleniyorum. Sonra bebeği düşünüp strese giriyorum. Saçma sapan bi kısır döngüye girdim
Bence kendi kendine sorun yapıyorsun. Zaten fazla ya da az olsa doktorlar mutlaka söylüyor.Ben 25+6 da gittim 970 fazla sanırom ya
Benim okuduğum kadarıyla 3 haftayı geçmiyorsa önce gitmesi ya da geriden gelmesi pek sıkıntı yaratmıyormuşÖnde gidiyor dedi, 10 gün falan. Suyum da fazla olunca çok gerdi beni. Şekerle ilgili şeyleri okudukça daha çok gerildim
Bakayım canım ona da teşekkür ediyorumBen goon aldım e bebekte japonlarınmış kullanan arkadaşlarım çok memnundu prima muadiliymiş bir deneyeceğim bakalım sende yorumlarına bakabilirsin
Bende duydum bunu canım aklımdaki markalardan birisiydi teşekkür ediyorumBen babyturco aldım ben canım kullananlar bayağı memnun.
Göbek bağı oyuntusu da var içe katlamana gerek yok.
150 li paketini aldım stok yapmadım yeteceğini düşünüyorum 1 numara için daha sonrasında ne gerekirse onu alacağım.
Prima premium care ile karşılaştıranlar daha yumuşak olduğunu söylüyor ve pişikte yapmıyormuş.
Baby Turco Doğadan Süper Fırsat Paketi Bebek Bezi 1 Numara Newborn 150 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baby Turco Doğadan Süper Fırsat Paketi Bebek Bezi 1 Numara Newborn 150 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Seninle sat aynı randevularımız aynı kuzuBEnim başından beridir doktor kendi veriyor randevuyu 3 hafta da bir gidiyorum. Nasipse Çrşamba sabah göreceğim kızçemi
Ay ivit.Seninle sat aynı randevularımız aynı kuzubende çarşamba gideceğim inşaAllah
Yalancı kasılma sanırım ilk defa yaşadın diye tahmin ediyorum 1 dk kadar sürüyormuş onlarda demekki şimdiye kadar yaşadıkların kasılma değilmiş hiç birisi diye aklımdan geçti şahsen. Tabi 30 çocuk doğurmadığımız ve çoğumuzun ilk tecrübesi olduğu için bizde bizden önde gidenlerden öğreniyoruz herşeyi ne desem boşKizlar dün esimle yemege cikmistik. Masamiza oturur oturmaz bana bir sanci geldi. Size yemin ediyorum, doguruyorum sandim. O ne gaz sancisiydi ne mide spazmi ne bel agrisi. Böyle bir dakika kadar hayatimda daha önce hic cekmedigim bir sanciyi cektim. O sirada garson geldi, ne icceksiniz diyor bu da. Ben caktirmadim o an, restauranttakiler bir de panik olur diye zaten cok az kisi vardi ama esimin bacagini nasil tutuyorum. Bir dakika kadar sürdü ve gecti. O zamandan beri gayet normal, bebis her zamanki buranin agasi benim yan pozisyonunda karnimda cak yapiyor, genisliyor, esniyor filan gayet normal. Bende de her sey normal. Ama o an dogum sancisiydi bundan cok eminim, geldi mi belli olur diyorlar ya öyle oldu, tarif edemiyorum.
Neden oldu öyle bisi diyin
Az kaldı kız heyecan basıyor baksana yalancı sancılar başkadı grupta eneeeeeeemmmmmAy ivit.
İnşallah görebiliriz bebişlerimizi, güzel haberler alırız.Bir sonraki randevu yine 3 hafta sonra olur tahminimce. 14 Şubat'a denk geliyor. 30+1 olacağız nasipse o tarihte az kaldı 30 lara.
Ay evet ya, 30 dan sonra hele daha da heyecan saracak. Son düzlüğe girmiş olacağız.Az kaldı kız heyecan basıyor baksana yalancı sancılar başkadı grupta eneeeeeeemmmmm
Son 1-2 haftadır benim de iştahım çok fena açıldı. Öyle böyle değil. Ben dışarıdan da yiyorum. Mesela şu anda bir şeyler yemek için deliriyorum ama yemicem. Hele son 3 gündür aşşırı kaçırdım çünkü. Bu gece aç yatmaya karar verdim.Kızlar iştahıma engel olamıyorumyok olmuyor ne yapcam ben şimdi kocamı da bu bataklığa sürükledim…. uzun zamandır dışarıdan yemiyordum, hele bu saatte hayatta yemek yemezdim…. yani afedersiniz öküz gibi yedim, kocamı da gaza getirdim zaten, şimdi kıyıya vurmuş balina gibi uzandık. Nolcak benim bu halim… imdat
Becerebilcen mi kuzu ya yapabilcen miAy evet ya, 30 dan sonra hele daha da heyecan saracak. Son düzlüğe girmiş olacağız.
Son 1-2 haftadır benim de iştahım çok fena açıldı. Öyle böyle değil. Ben dışarıdan da yiyorum. Mesela şu anda bir şeyler yemek için deliriyorum ama yemicem. Hele son 3 gündür aşşırı kaçırdım çünkü. Bu gece aç yatmaya karar verdim.
Yapıyorum ya ben arada. Sıkıntı olmuyor. Azıcık kıvranıyorum ama olsun. Aç yatmak daha iyi oluyor hatta daha rahat uyuyorum gece. Zaten tonla şey yedim içtim gün içerisinde, bebem aç falan da değildir.Becerebilcen mi kuzu ya yapabilcen miya sanki böyle içeride bi ses var aynen şöyle;
Ye ye ye ye ye ye ye evet onu ye hayır onu onu onu yeeeee ye ye ye ye onu yemiyorsan diğerini ye ye yeeeeeeeeeeeeee o ses susmuyor
2 haftadır diyetisyene gitmiyorum salı randevum var zaten s*çt*m o net
Demek ki ihtiyacın var. Benim son bir ay öyleydi şimdi yine duruldu. Sal yani askoKızlar iştahıma engel olamıyorumyok olmuyor ne yapcam ben şimdi kocamı da bu bataklığa sürükledim…. uzun zamandır dışarıdan yemiyordum, hele bu saatte hayatta yemek yemezdim…. yani afedersiniz öküz gibi yedim, kocamı da gaza getirdim zaten, şimdi kıyıya vurmuş balina gibi uzandık. Nolcak benim bu halim… imdat
Şifa olsun oda kuzu, yememek de şifa hakikaten…. de gelde şimdi bana bunu anlatYapıyorum ya ben arada. Sıkıntı olmuyor. Azıcık kıvranıyorum ama olsun. Aç yatmak daha iyi oluyor hatta daha rahat uyuyorum gece. Zaten tonla şey yedim içtim gün içerisinde, bebem aç falan da değildir.vicdanen de rahatım. Ama yarın sabah hemen olsun da kahvaştı yapim diye bekliyorum
Resmen canavarca hislerle yemeğe saldırmak. Anlıyorum. Aynıyım kuzuBen de o kadar çok yiyorum ki bir şeyler yerken nefesim tuhaf çıkıyormuş kocam bey sağolsun tatlı tatlı uyardı nefessiz kalacaksın diyegöbeğimde çatlama yok ama yanlardan çatlaklar başladı kızlar benim, bir de bacaklarımın üst ve iç kısımları çatlamıştı zaten daha da arttı.. kilo 85e dayandı zaten olan oldu artık yemeye devam
Baştan beri sanırım doktorum ve diyetisyene gitmek beni bu hale getirdi, aslında bir tık bunalmış olabilirim o psikoloji de olabilir. Sürekli kilo almamam lazım kafasında beni darladılar sanki alınca ne oluyorsa. En son gittiğimde 25. Haftaya girmiştim ve totalde 3 kilo almama rağmen yine doktor beni darladı. Almışsın diye. Ne yapacaksam. Diyetisyen yazık çok ılımlı ama beni bu duruma onlarda getirmiş olabilir diye düşünüyorum açıkcası.Demek ki ihtiyacın var. Benim son bir ay öyleydi şimdi yine duruldu. Sal yani asko
Sonunu düşünen kahraman olamaz
Ya bence 25. haftada 3 kilo çooook normal. Doktorlar saçmalamış. Tamam gereksiz kilo alımı istemiyorlar da bebe zaten neredeyse 1 kilo olmuş oluyor 25. haftada.Baştan beri sanırım doktorum ve diyetisyene gitmek beni bu hale getirdi, aslında bir tık bunalmış olabilirim o psikoloji de olabilir. Sürekli kilo almamam lazım kafasında beni darladılar sanki alınca ne oluyorsa. En son gittiğimde 25. Haftaya girmiştim ve totalde 3 kilo almama rağmen yine doktor beni darladı. Almışsın diye. Ne yapacaksam. Diyetisyen yazık çok ılımlı ama beni bu duruma onlarda getirmiş olabilir diye düşünüyorum açıkcası.
Preaklemsi riskin neden yüksek canım ?Sol kasigimin orada benim fitigim vardi o cok buyumus kuzum birde preaklemsi riskim yuksek suan cok sukur ikisine de gogus geriyorum ilerleme yok ama bende sezeryan istiyordum uzun zamandir doktorda 38 38.5 haftada alirz dedi bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?