2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bence 25. haftada 3 kilo çooook normal. Doktorlar saçmalamış. Tamam gereksiz kilo alımı istemiyorlar da bebe zaten neredeyse 1 kilo olmuş oluyor 25. haftada.
Hamile kaldığımda çok kilolu olurum tamam anlarım da kilolu da değildim yani. Birde benim boyum 180 yani ne kadar kilo alsam da görüntüm çok değişmiyor. Eşimde abartıyorlar diyor zaten annem geldi bugün ona sordum varmı bir değişiklik aldım sanki yine korkuyorum dedim annem yok belli olmuyor diyor ama net 2-3 kilo almışımdır şu 2 haftada yediklerimden pay biçiyorum sürekli ters psikoloji ile savaşmaya başladım buda şiddet arkadaş şiddet görüyorum ben psikolojik şiddet yeter da diye sanırım yiyorum.

Yok artik, üc kilo ne ki insani anoreksik yapacaklar. Sacmalama kuzum ye canin istiyorsa, ciddi söylüyorum demek ki vücut istiyor bunu onu dinlemek de önemli. Sen zaten dengelemeyi bilirsin dert etme kilo milo.

Boyunun maşallahı var ya o 3 kilo görünmüyordur bile sende, boyunun sadakası olarak ye

Bu sabah kahvaltida şunu yapıp yerim bende de var geceden yarın ne yiyelim diye kızımla hasbihal ediyoruz

Ben son iki aydır ayda iki üç kilo almışım maşallah diyeyim

Yok artik, üc kilo ne ki insani anoreksik yapacaklar. Sacmalama kuzum ye canin istiyorsa, ciddi söylüyorum demek ki vücut istiyor bunu onu dinlemek de önemli. Sen zaten dengelemeyi bilirsin dert etme kilo milo.
Daktırım kafayı kilo ile bozuk. Sezeryana almak durumunda olursa sanırım kendisi de rahat etmek istiyor. şeker yükleme testimin de yüksek çıkacağını ima etmişti. O nedenle ısrarla yaptırdı zaten. Ama stabil çıktı çok şükür o rahatlıkta eklendi tabi üstüne. Ben benlikten çıktım zaten yeme deselerde yiyorum.

Boyunun maşallahı var ya o 3 kilo görünmüyordur bile sende, boyunun sadakası olarak ye
hamilelikte kilo almama üzerine bir 9 ay geçireceğimi söyleseler inanmazdım. Doktora ilk gittiğim günden beri diyetisyen de diyetisyen diyetisyen de diyetisyen eşim dedi ki hatta ya ne gereği var sende kilo yokki dedi direndi o baya. Bende doktor diyorsa bi bildiği vardır gidelim diye direttim. Tabi şeker potansiyelim de vardı asıl sebebim oydu. Ama geldiğim noktada bunaldım, almayacağım varsa da alıyorum anasını satayım. yemeyeceğim varsa da yiyorum

Gene iyi sabtettin bu zamana kadar diyete sadık kaldın ya helal doktorun da kiloyla ne derdi var bu kadar zorlamaya ne gerek varmış

Yaa cidden mi? Eskiler nasıl yapıyormuş acaba ya biz şimdi evham üstüne evham yapıyoruz. Maşallah demekten kendimi alamıyorum

Gene iyi sabtettin bu zamana kadar diyete sadık kaldın ya helal doktorun da kiloyla ne derdi var bu kadar zorlamaya ne gerek varmış
Sezaryen doğumda kilo almış bir hamile işlerine gelmiyor hiç bir doktorun kuzu o nedenle sanırım birazda darlıyorlar. Benimkisi bir tık abartmış olabilir. Bende şekerden dolayı evet haklı diyordum aslında dikkat ediyordum ama teşhis koyulmuş bir şeker hastalığım yok sadece genetik olarak potansiyelim vardı. Hergün ölçtüğümü söylememe rağmen beni sallamadı çok ki düşük çıkıyordu zaten. En sonunda şeker yüklemesi yaptı. Şöyleki sende kesin var tavrındaydı. Neyse doktorumdan aslında memnunum da kurmiim şimdi çok ona da zaten bi olaylara şahıslara kurma potansiyelim var bugünlerde doktorum olmasın o kv iyi ona kurayım sadece

Kızlar olan kocama oldu adamı öyle bir gaza getirmişim ki aşırı yemişiz önce yarım saat sızdı uyudu şimdide kalkmış bana ne yaptın ben yürüyüşe gidiyorum dedi aşağı indi bana telefon açıyor bide evde yürü evde yürü ölcez diyor siz düşünün nasıl yedik ay gülcem diye şiştim şimdide

Kız 3 kiloyu nasıl darladı ben 8 kilo aldım demek doktorun beni görse yarınlar yokmuşçasına kızıcak her yerden kafası çıkıcak yeme yeme yeme diye çok abartı ya gerçekten bu kadarı zaten boyun da uzunmuş senin yerinde olsam hamburger partileri verirdim

Fazla darlamanın yansımalarını görüyorum ama şuanda maalesef belki herkesten fazla kilo ile kapatacağım böyle devam ederlerse kuzu. Çünkü artık onları dinlemek istemiyorum herşeye saldırıyorum. Hatırlarsanız buraya 7 kilo ile bitirme kararı aldılar demiştim afedersiniz ama naaaaaaaaaaaah 7 kiloyla bitircem bu gidişle kına yaksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…