2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amaaan al 10 al nolcak hala yerin var daha 3 kilodasın resmen asi bir ruh ama doktorlara tepki olarak yiyor takdir ettim

Kızlar sizinde bebişler düzenli vuruyormu yani böyle saat gibi tık tık..saniye de bir . Sanki böyle takılıyormuş gibi tık tık vuruyor ama derinlerde böyle

Kızlar sizinde bebişler düzenli vuruyormu yani böyle saat gibi tık tık..saniye de bir . Sanki böyle takılıyormuş gibi tık tık vuruyor ama derinlerde böyle
Evettt aynen öyle oluyor. Bazen takılı kalıyor galiba hıçkırık tutuyor bebişleri

Benim ilk doktorum da bu kadar olmasa da kiloya darlıyordu sonuç onu dinlemedim ve 22 kilo aldım, bu doktorum tartmıyor bile hiç şu an +10 kilodayım bu kadar baskının ne gereği varmış ki hepsini de verdim yani

Amaaan al 10 al nolcak hala yerin var daha 3 kilodasın resmen asi bir ruh ama doktorlara tepki olarak yiyor takdir ettim
Biz ona şuan duygu durum bozukluğu diyelim en iyisi piçikoloçimi bozdular sanırım. Başlarım yemesine de içmesine de dicem çarşamba doktorun beni nasıl gömdüğünü yazarım burdan artık size öncesinde salı diyetisyen gömüşü var tabi…. hayırlı işleeeer

Benim ilk doktorum da bu kadar olmasa da kiloya darlıyordu sonuç onu dinlemedim ve 22 kilo aldım, bu doktorum tartmıyor bile hiç şu an +10 kilodayım bu kadar baskının ne gereği varmış ki hepsini de verdim yani
Ah ulen ters psikoloji işte tam aradığım yorum

Ne yediniz ya bu kadar

Hadi bakalım kuzucum bol şansss bak onlar konuşurken içinden çakkıdı söyle sinirlerin bozulmaz denedim

Çalışan bacılarım;

Kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?

Bir de yasal 16 haftalık izin sonrasında rapor veya ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musunuz?

Son olarak özel mi kamu mu ?

Kamudayım. Doktor onayı ile son ana kadar çalışmak niyetindeyim, izinleri doğum sonrasına atmak istiyorum çünkü. Sonrasında niyetim kendi izinlerim (20+20 var geçen sene harcamadım) ve rapor istiyorum. Maddi imkanımız olursa ücretsiz de alıcam. Ama ücretsizdr son hakkım. Bizde bütün çalışma boyunca sadece 2 kere alınabiliyor ilkini harcamak zorunda kalmıştım. O yüzden kararsızım. Önceliğim ilk 6 ay bebeğe kendim bakmak. Olursa 1 yaşa çıkarma niyetindeyim.

Ben öğretmenim 32. Haftamda ayrılacağım, geç ayrılmamın bir faydası olmayacak çünkü bana. 32 de ayrıldığımda 16 sonunda okullar kapanmış oluyor zaten. Sonrasına eklemem gereken bir çalışma durumum olmayacak tatil başladığı için. Çok güzel denk geliyor yani özelde çalışıyorum kendi ailem şehir dışında eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz fakat küslük var görüşmüyoruz uzuunca bir süredir. O yüzden el mahkum ücretsiz izin alacak gibiyim. Zaten kendim büyütmek isterim ilk yıllarında ama maddi açıdan bayağı zorlayacak. Mecbur kalırsam bebeğimize bakacak güvenilir birisini bulup işe devam da edebilirim ama planlar böyle şimdilik

gözü yaşlı buraları okuyan gizli şişmanlar şu an seni örnek aldılar ve sevinçten probis falan yiyorlar, mutlu musun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…