Amaaan al 10 al nolcak hala yerin var daha 3 kilodasınFazla darlamanın yansımalarını görüyorum ama şuanda maalesef belki herkesten fazla kilo ile kapatacağım böyle devam ederlerse kuzu. Çünkü artık onları dinlemek istemiyorum herşeye saldırıyorum. Hatırlarsanız buraya 7 kilo ile bitirme kararı aldılar demiştim afedersiniz ama naaaaaaaaaaaah 7 kiloyla bitircem bu gidişle kına yaksınlar
Evettt aynen öyle oluyor. Bazen takılı kalıyor galiba hıçkırık tutuyor bebişleriKızlar sizinde bebişler düzenli vuruyormu yani böyle saat gibi tık tık..saniye de bir . Sanki böyle takılıyormuş gibi tık tık vuruyor ama derinlerde böyle
Benim ilk doktorum da bu kadar olmasa da kiloya darlıyordu sonuç onu dinlemedim ve 22 kilo aldım, bu doktorum tartmıyor bile hiç şu an +10 kilodayım bu kadar baskının ne gereği varmış ki hepsini de verdim yanihamilelikte kilo almama üzerine bir 9 ay geçireceğimi söyleseler inanmazdım. Doktora ilk gittiğim günden beri diyetisyen de diyetisyen diyetisyen de diyetisyen eşim dedi ki hatta ya ne gereği var sende kilo yokki dedi direndi o baya. Bende doktor diyorsa bi bildiği vardır gidelim diye direttim. Tabi şeker potansiyelim de vardı asıl sebebim oydu. Ama geldiğim noktada bunaldım, almayacağım varsa da alıyorum anasını satayım. yemeyeceğim varsa da yiyorum
Biz ona şuan duygu durum bozukluğu diyelim en iyisiAmaaan al 10 al nolcak hala yerin var daha 3 kilodasınresmen asi bir ruh ama doktorlara tepki olarak yiyor takdir ettim
Ah ulen ters psikoloji işte tam aradığım yorumBenim ilk doktorum da bu kadar olmasa da kiloya darlıyordu sonuç onu dinlemedim ve 22 kilo aldım, bu doktorum tartmıyor bile hiç şu an +10 kilodayım bu kadar baskının ne gereği varmış ki hepsini de verdim yani
Evet, hiç evham yapma okumayı bırak bence sadece burada takıl bak az konuşup da bizim kadar geyik yapan grup bulamazsınYaa cidden mi? Eskiler nasıl yapıyormuş acaba ya biz şimdi evham üstüne evham yapıyoruz. Maşallah demekten kendimi alamıyorum
Ne yediniz ya bu kadarKızlar olan kocama olduadamı öyle bir gaza getirmişim ki aşırı yemişiz önce yarım saat sızdı uyudu şimdide kalkmış bana ne yaptın ben yürüyüşe gidiyorum dedi aşağı indi bana telefon açıyor bide evde yürü evde yürü ölcez diyor siz düşünün nasıl yedik ay gülcem diye şiştim şimdide
Hıçkırıyor olmasınKızlar sizinde bebişler düzenli vuruyormu yani böyle saat gibi tık tık..saniye de bir . Sanki böyle takılıyormuş gibi tık tık vuruyor ama derinlerde böyle
Hadi bakalım kuzucum bol şansss bak onlar konuşurken içinden çakkıdı söyle sinirlerin bozulmaz denedimBiz ona şuan duygu durum bozukluğu diyelim en iyisipiçikoloçimi bozdular sanırım. Başlarım yemesine de içmesine de dicem çarşamba doktorun beni nasıl gömdüğünü yazarım burdan artık size öncesinde salı diyetisyen gömüşü var tabi…. hayırlı işleeeer
Ters psikoloji değil de benim umursamazlığımAh ulen ters psikoloji işte tam aradığım yorum
Teşekkür ediyorum kuzumHadi bakalım kuzucum bol şansss bak onlar konuşurken içinden çakkıdı söyle sinirlerin bozulmaz denedim
Kamudayım. Doktor onayı ile son ana kadar çalışmak niyetindeyim, izinleri doğum sonrasına atmak istiyorum çünkü. Sonrasında niyetim kendi izinlerim (20+20 var geçen sene harcamadım) ve rapor istiyorum. Maddi imkanımız olursa ücretsiz de alıcam. Ama ücretsizdr son hakkım. Bizde bütün çalışma boyunca sadece 2 kere alınabiliyor ilkini harcamak zorunda kalmıştım. O yüzden kararsızım. Önceliğim ilk 6 ay bebeğe kendim bakmak. Olursa 1 yaşa çıkarma niyetindeyim.Çalışan bacılarım;
Kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bir de yasal 16 haftalık izin sonrasında rapor veya ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musunuz?
Son olarak özel mi kamu mu ?
Ben öğretmenim 32. Haftamda ayrılacağım, geç ayrılmamın bir faydası olmayacak çünkü bana. 32 de ayrıldığımda 16 sonunda okullar kapanmış oluyor zaten. Sonrasına eklemem gereken bir çalışma durumum olmayacak tatil başladığı için. Çok güzel denk geliyor yaniÇalışan bacılarım;
Kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bir de yasal 16 haftalık izin sonrasında rapor veya ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musunuz?
Son olarak özel mi kamu mu ?
gözü yaşlı buraları okuyan gizli şişmanlar şu an seni örnek aldılar ve sevinçten probis falan yiyorlar, mutlu musun...Benim ilk doktorum da bu kadar olmasa da kiloya darlıyordu sonuç onu dinlemedim ve 22 kilo aldım, bu doktorum tartmıyor bile hiç şu an +10 kilodayım bu kadar baskının ne gereği varmış ki hepsini de verdim yani
Sakin ol ve o probisi yavaşça kocana doğru fırlat evlatgözü yaşlı buraları okuyan gizli şişmanlar şu an seni örnek aldılar ve sevinçten probis falan yiyorlar, mutlu musun...
O beni de bi germedi değilhayır arkadaşlardan birisi de demiş ki kilo verdim, üzülüyorum. hıncımdan dolabı açıp ne olduğuna bakmadan ağzıma attım djkhjdkjf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?