Ben Kamu'da öğretmenim baştan beri heyet raporluyum hiç çalışamadım 32. Haftamda çalışamaz raporu ile direkt ayrılacağım ama zaten son bir haftadır çok ağır hissediyorum kendimi istesemde çalışamazdım 37' ye kadarÇalışan bacılarım;
Kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bir de yasal 16 haftalık izin sonrasında rapor veya ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musunuz?
Son olarak özel mi kamu mu ?
Ben mebde öğretmenim bir aksılik olmazsa 35 ya da 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum. Bir iki haftalık açığımkalıyor haziran ayı için bu yüzden devam edeceğim . Ama yapamazsam şubat 16 da iznim başlıyor o zaman ayrılacağımÇalışan bacılarım;
Kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bir de yasal 16 haftalık izin sonrasında rapor veya ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musunuz?
Son olarak özel mi kamu mu ?
Off yavrum bu ne beBakın solda 82 kiloluk bir danayken, sağdaki fotoda 26 günlük bi anayım iyi vermişim demi
Ben de şimdiki tipime ağladıkça bunlara bakıyorum hsjsjs.
neyse bir tane yiyip bıraktım, zaten paketli gıda tüketmiyorum zayıf bir anıma denk geldi. şşş sakinim, geçti atlattık. vericez kiloları tamam bak sen de mis gibi vermişsinSakin ol ve o probisi yavaşça kocana doğru fırlat evlatBen onu mu dedim, 3 kilo almış kıza o kadar da takılma dedim sen gidip probis yiyorsun hemen
Olabilir ama ne biliyim uzun sürüyor bide saniyede bir oluncaHıçkırıyor olmasın
Hemen bir tereyağı bal yaptım ve yedim hiç pişman değilim patlayana ladar yicemneyse bir tane yiyip bıraktım, zaten paketli gıda tüketmiyorum zayıf bir anıma denk geldi. şşş sakinim, geçti atlattık. vericez kiloları tamam bak sen de mis gibi vermişsin
kocana doğru fırlat deyince , ben işte yatmadan önce bi şey yemiyorum bi bi saat kala çay bardağıyla süt içiyomSakin ol ve o probisi yavaşça kocana doğru fırlat evlatBen onu mu dedim, 3 kilo almış kıza o kadar da takılma dedim sen gidip probis yiyorsun hemen
Kızzzz maşallahhh , idolümsün ama yine de akşamları kocama uymıcam gerekirse akşam 9 da yatar sabah 5 te kalkarım msjdkfkfBakın solda 82 kiloluk bir danayken, sağdaki fotoda 26 günlük bi anayım iyi vermişim demi
Ben de şimdiki tipime ağladıkça bunlara bakıyorum hsjsjs.
yemek için bahane arıyomuşsun gibi geldi bana jdjkdjk şaka yapıyorum, oooohh afiyet olsun tosunumaHemen bir tereyağı bal yaptım ve yedim hiç pişman değilim patlayana ladar yicem
Yemeyeceksin, emzirmek acıktırıyor ama hamilelik gibi maymun iştahlı olmuyorsun bol su içip proteinli yersen başka şeylere gerek kalmıyor zatenOff yavrum bu ne beinşallah bizde böyle oluruz hemencik veririz. Tabi herşey süt yapar diyip dana gibi yemezsem
Hemen bir tereyağı bal yaptım ve yedim hiç pişman değilim patlayana ladar yicem
Tamam hemen şımarmayın motivasyon vermek isterken beni “yin gari” diyen Ayşe teyze olarak anladınız herkes bıraksın elindekilerineyse bir tane yiyip bıraktım, zaten paketli gıda tüketmiyorum zayıf bir anıma denk geldi. şşş sakinim, geçti atlattık. vericez kiloları tamam bak sen de mis gibi vermişsin
hayır arkadaşlardan birisi de demiş ki kilo verdim, üzülüyorum. hıncımdan dolabı açıp ne olduğuna bakmadan ağzıma attım djkhjdkjf.
O beni de bi germedi değil
Gerçekten koca yiyince tatlı geliyor insana ya onlar da alıyor kiloyu biz hamileyken bsjsk. Aman boşver sen kendine bak jsjsk.Ş
kocana doğru fırlat deyince , ben işte yatmadan önce bi şey yemiyorum bi bi saat kala çay bardağıyla süt içiyomama kocam eee ne yiyoz diyo ben ne bulursam ona fırlatcam az kaldı skdndkfkfkfk . Az önce 1 koca paket cekirdeği gömdü dedim kalk bari bana su mu bişey getir slndkdkfkf sinirlerim bozuluyor
Yaa kıyamam sana, inşallah geçer bulantılarınkızlar bende hamileliğin ilk ayları gibi bulantılar yiyeceklere hassasiyet devam ediyor Anormal olan benim siz benim yerime de yiyin siz yedikçe böyle okuyunca benim de iştahım açılır belki oh dhshhss
Prilama bağlı yaşıyorum artık doğurunca geçecek inşallahhh kaldı 11 hafta dayanıyoruz hep birlikteeYaa kıyamam sana, inşallah geçer bulantıların
Ay ben de üzüldüm, inşallah geçer bulantıların bir an öncePrilama bağlı yaşıyorum artık doğurunca geçecek inşallahhh kaldı 11 hafta dayanıyoruz hep birliktee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?