2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Kamu'da öğretmenim baştan beri heyet raporluyum hiç çalışamadım 32. Haftamda çalışamaz raporu ile direkt ayrılacağım ama zaten son bir haftadır çok ağır hissediyorum kendimi istesemde çalışamazdım 37' ye kadar

Bakın solda 82 kiloluk bir danayken, sağdaki fotoda 26 günlük bi anayım iyi vermişim demi
Ben de şimdiki tipime ağladıkça bunlara bakıyorum hsjsjs.

Eklentiler

• A0E7B621-C694-4170-998D-27352516C619.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20200718_174252_Original.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 107
Ben mebde öğretmenim bir aksılik olmazsa 35 ya da 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum. Bir iki haftalık açığımkalıyor haziran ayı için bu yüzden devam edeceğim . Ama yapamazsam şubat 16 da iznim başlıyor o zaman ayrılacağım

Bakın solda 82 kiloluk bir danayken, sağdaki fotoda 26 günlük bi anayım iyi vermişim demi
Off yavrum bu ne be inşallah bizde böyle oluruz hemencik veririz. Tabi herşey süt yapar diyip dana gibi yemezsem

Sakin ol ve o probisi yavaşça kocana doğru fırlat evlat Ben onu mu dedim, 3 kilo almış kıza o kadar da takılma dedim sen gidip probis yiyorsun hemen
neyse bir tane yiyip bıraktım, zaten paketli gıda tüketmiyorum zayıf bir anıma denk geldi. şşş sakinim, geçti atlattık. vericez kiloları tamam bak sen de mis gibi vermişsin

Ş
Sakin ol ve o probisi yavaşça kocana doğru fırlat evlat Ben onu mu dedim, 3 kilo almış kıza o kadar da takılma dedim sen gidip probis yiyorsun hemen
kocana doğru fırlat deyince , ben işte yatmadan önce bi şey yemiyorum bi bi saat kala çay bardağıyla süt içiyom ama kocam eee ne yiyoz diyo ben ne bulursam ona fırlatcam az kaldı skdndkfkfkfk . Az önce 1 koca paket cekirdeği gömdü dedim kalk bari bana su mu bişey getir slndkdkfkf sinirlerim bozuluyor

Kızzzz maşallahhh , idolümsün ama yine de akşamları kocama uymıcam gerekirse akşam 9 da yatar sabah 5 te kalkarım msjdkfkf

Hemen bir tereyağı bal yaptım ve yedim hiç pişman değilim patlayana ladar yicem
neyse bir tane yiyip bıraktım, zaten paketli gıda tüketmiyorum zayıf bir anıma denk geldi. şşş sakinim, geçti atlattık. vericez kiloları tamam bak sen de mis gibi vermişsin
Tamam hemen şımarmayın motivasyon vermek isterken beni “yin gari” diyen Ayşe teyze olarak anladınız herkes bıraksın elindekileri

hayır arkadaşlardan birisi de demiş ki kilo verdim, üzülüyorum. hıncımdan dolabı açıp ne olduğuna bakmadan ağzıma attım djkhjdkjf.
O beni de bi germedi değil
kızlar bende hamileliğin ilk ayları gibi bulantılar yiyeceklere hassasiyet devam ediyor Anormal olan benim siz benim yerime de yiyin siz yedikçe böyle okuyunca benim de iştahım açılır belki oh dhshhss

Gerçekten koca yiyince tatlı geliyor insana ya onlar da alıyor kiloyu biz hamileyken bsjsk. Aman boşver sen kendine bak jsjsk.

Prilama bağlı yaşıyorum artık doğurunca geçecek inşallahhh kaldı 11 hafta dayanıyoruz hep birliktee
Ay ben de üzüldüm, inşallah geçer bulantıların bir an önce geçmezse de çoğu gitti zaten, bişiy kalmadı biz sana destek oluruz ben senin yerine de yerim mesela

Offf iştah bana da geldi. 24’e kadar sadece 4 kilo ile gelmişken bu ay 2 kilo ile 6 almış oldum, 67yim 28. Haftada. Zaten bebek de artık haftalık 200 falan alacak, her ay 2 kilo. Bugün arkadaşlarla buluştuk, ee sen çok almamışsın dediler, yooo aldım dedim. Sonra yemekler geldi, 2 porsiyon yedim, eşimden de yedim. Arkadaşım bebeğe yarıyor herhalde dedi Yani öyle böyle yemedim. Bir de önden kahve içildi falan. O sırada nasıl midem kazınıyor. Hadi artık yemek modundayım. Eve geldim üzerine de bir de evde meyve, yemek ve kestane yedim. Son trimester yediriyor Valla ben yicem, şeker de çıkmadı çok şükür. Doktor da artık 2 kişilik yiyebilirsiniz dedi

Benimde var iştah ama ben önünü kesiyom , az az sık sık devam işte akşamları eve gelipte oturunca çok yiyoduk bi ara şimdi onu ben kestim eşim hala ne yesek diue dolanıyo , akşamda 19.30 dan sonra yemek memek kalmıyor bi son ara öğün gibi süt içiyom bazen yanına iki ceviz badem , bu satırları sizlere yazarken bebem beni dövüyor içerden baya can yakmaya başlıyorrr o yüzden şimdi kalkıp bi de çişe gidiyom . Zaten sola yatmaktan kaburgam içine çöktü içerdede yer yok skndkdkf

Ay valla ben salonda uzanırken sırtımı yüksek yapıp yastıkla sırt üstü de uzanıyorum, bir şey olmuyor. uyurken değil de. Benimkinin de hareketleri son birkaç haftada büyüdü ve güçlendi. Arada acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…