- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Ben kamudayim 32 de ayrılmayı düşünüyorum Eylül de baslayacam kısmetseÇalışan bacılarım;
Kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bir de yasal 16 haftalık izin sonrasında rapor veya ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musunuz?
Son olarak özel mi kamu mu ?
Eneeee bize ümit olmaya devam ediyorduBakın solda 82 kiloluk bir danayken, sağdaki fotoda 26 günlük bi anayım iyi vermişim demi
Ben de şimdiki tipime ağladıkça bunlara bakıyorum hsjsjs.
Kızlar merhaba aranızda tetenoz aşısı olmayı düşünen var mı sağlık ocağından aradılar asiniz var gelip yaptırın diye ben zaten 6 ay önce olmuştum elimi kestigim için tekrar gerekli mi
Anladım canım teşekkür ederim ben de doktoruma danışıp bir hafta sonra o ne derse ona göre ilerlemeyi düşünüyorumCanım bana 1 doz yaptılar, kimse de aramadı kendim sordum, yapalım dediler. Haftamı hatırlamıyorum ama 22. Hafta da olabilir belki
Ahaha aynen diğer gruplara yetişmek imkansızEvet, hiç evham yapma okumayı bırak bence sadece burada takıl bak az konuşup da bizim kadar geyik yapan grup bulamazsın
Bende o tarihte 29+5 oluyorum, bazılarımızın arası çok yakın ya, ard arda doğumlar olabilir yaniAy ivit.
İnşallah görebiliriz bebişlerimizi, güzel haberler alırız.Bir sonraki randevu yine 3 hafta sonra olur tahminimce. 14 Şubat'a denk geliyor. 30+1 olacağız nasipse o tarihte az kaldı 30 lara.
Boyunu duyduktan sonra aklımda canlanan o şarkıHamile kaldığımda çok kilolu olurum tamam anlarım da kilolu da değildim yani. Birde benim boyum 180 yani ne kadar kilo alsam da görüntüm çok değişmiyor. Eşimde abartıyorlar diyor zaten annem geldi bugün ona sordum varmı bir değişiklik aldım sanki yine korkuyorum dedim annem yok belli olmuyor diyor ama net 2-3 kilo almışımdır şu 2 haftada yediklerimden pay biçiyorum sürekli ters psikoloji ile savaşmaya başladım buda şiddet arkadaşşiddet görüyorum ben psikolojik şiddet yeter da diye sanırım yiyorum.
Ben kamuda çalışıyorum 35/36. Haftalarda izne ayrılmayı düşünüyorum. Doğum izni bitiminden sonra 2 ay yarım gün çalışma hakkımız varya o yüzden 2 ay çalışacağım, sonra da 3 saat hakkımız var bi kaç ay da öyle çalışmayı düşünüyorum ama emin değilim, lojmanda kalıyorum lojman işe yakın öğlende giderim diyorum. Sonrasında da yıllık izinlerini kullanıp ücretsiz izne ayrılmayı planlıyorumÇalışan bacılarım;
Kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bir de yasal 16 haftalık izin sonrasında rapor veya ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musunuz?
Son olarak özel mi kamu mu ?
Doğduğumuz topraklara orantılı beslenmek benim için çok doğru ve mantıklı. Ben egeliyim, zeytin zeytinyağı, dağlardan toplanan otlar, sebzeler el yapımı yufka ekmeklere beslendim hava ve hareketinden etkisiyle tığ gibiydim. Sonra atandım doğuya geldim, ne ot var ye yeşillik ne de hareket. Ailem sürekli besilik tosun gibi oldun diyip dalga geçiyorlar, acayip kilo aldım ve pcoslu olduğum için de geri vermek aşırı zor veremiyorum desem daha doğru olur.Normalde güneş ile doğru orantılı ve doğduğumuz topraklara uyumlu beslenmek lazım. Zaten o zaman doğa ile de uyum içerisinde oluyorsun. Ancak çalışma hayatıyla birlikte bize ne kadar sağlıksız hazır gıda varsa pompaladılar arkadaş oda içlerine ne koyuyorlar ise bağımlılık mı yapıyordur nedir millet olarak yeme düzenimizde bozuldu. Biz aslında böyle bir millet değiliz yani.
Normalde sünnete uyuyordum ben günde 2 öğün yerdim şimdi ağzım boş durmuyordaha mı kötü oldu bu kalıplar bilmiyorum. Bizleri böyle sanki manasız bir düzen içine sokmaya çalışıyorlar gibi geliyor bazen.
Neyse sabah sabah kafa açmiiim şimdi.
Eşimle anlaştık birdaha o saatte yemek yemicekmişiz et düşükünü kocama bugün akşam 10 da et yaplım desem anında şu kararından döner ama neyse yapmicamaz kaldı doğurcaz inşaAllah artık darısı emzirirken kilo vermek olarak başımıza..
Günaydın anacıklar, ben danacık olmuşum gece uyurken salyam falan akmış hep kaç kere uyanıp kendimden tiksindim ama yastığın kuru yanına dönüp uyumaya devam ettim fosur fosur, kirli hamilelik yaşayanlar eklesin kdkdkldtam bir pisliğim bu aralar neden böyle oluyor yav
Bunu ben ekseriyetle yaşıyorum burada canım yalnız değilsin +1Akşam erkenden uyuyup sabah mesajlara bakıp cevap yazmaya başlayınca böyle oluyor sanırım. Son sayfa nerdeyse benim mesajlarımla dolmuş
Bize en uygun beslenme şekli o imiş kuzum bilimsel olarak tabi ama ben 7 kuşak antalya lıyım mesela akdeniz beslenme tarzıda egeye yakındır alakam yokDoğduğumuz topraklara orantılı beslenmek benim için çok doğru ve mantıklı. Ben egeliyim, zeytin zeytinyağı, dağlardan toplanan otlar, sebzeler el yapımı yufka ekmeklere beslendim hava ve hareketinden etkisiyle tığ gibiydim. Sonra atandım doğuya geldim, ne ot var ye yeşillik ne de hareket. Ailem sürekli besilik tosun gibi oldun diyip dalga geçiyorlar, acayip kilo aldım ve pcoslu olduğum için de geri vermek aşırı zor veremiyorum desem daha doğru olur.
Şimdi bu bacınız doğuda nasıl Egeli gibi beslensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?