- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
özelde bi influencer süt izinlerini birleştirip genel izin olarak kullandı diye okumuştum, onu araştırabilirsin. bizde mesela öyle bişeye izin vermezler muhtemelenVay arkadaş herkes kamu çalışanıymış. Tek özel sektör benim
Hayır olsun kuzum. Bebişli rüyalar çoğzel oluyorKızlarrrr, çok güzel bir rüya gördüm
Rüyamda bebeğim elini böyle karnımdan dışarıya çıkarmıştı, tabi karnım olduğu için palet gibi gözüküyordu ama parmakları minicikti, bana uzanmaya dokunmaya çalışıyordu elimi ona doğru götürdüm, sıcacık oldum. Ahh! o duygu! Ahh!, o his! Tarif edilemezdi, uyandığımda elim karnımdaydı bir an rüya değil de gerçek miydi acaba diyorum ama 5 parmağın o kadar net olması pek mümkün değil gibiOlsundu tosunumla el ele tutuştuk
bende özel sektördeyim 32 de mi çıksam 37 de mi diye çok kararsızım , maaşım yatmaya devam etse bir gün bile durmam ama mecburiyet işte . Ayrıca şu doğumdan sonra yarım gün muhabbetini benim çaıştığım yer kabul edeceğini sanmıyorum. birde benm detaylıya göre haftam farkı kendi doktoruma göre haftam farklı çıkyıor 32 nasıl belirlicem acabaVay arkadaş herkes kamu çalışanıymış. Tek özel sektör benim
Ya evet o bizim ik el kitabında yazıyor. Süt izinlerini birleştirip istersen 1 ay uzatabiliyormuşsun. Ya da haftada 1 gün çalışmayabiliyormuşsun 1 yaşına kadar. O da mantıklı geldi. Ücretsiz izin kullanayım diyordum ancak eve girecek paraya ihtiyacımız var. Vazgeçtim şu an için. Neyse hayırlısı bakalım. Normal yasal süre sonunda doktorlar rapor verebiliyormuş 1 ay kadar. 4 ay önce doğum yapan arkadaşıma vermiş doktoru. En fazla o raporu alırım herhalde.özelde bi influencer süt izinlerini birleştirip genel izin olarak kullandı diye okumuştum, onu araştırabilirsin. bizde mesela öyle bişeye izin vermezler muhtemelen
Bazı kızların yazdıklarından anladığım kadarıyla ultrasondaki değil SAT'a göre olan 32 önemliymiş. Ben öyle anladım.bende özel sektördeyim 32 de mi çıksam 37 de mi diye çok kararsızım , maaşım yatmaya devam etse bir gün bile durmam ama mecburiyet işte . Ayrıca şu doğumdan sonra yarım gün muhabbetini benim çaıştığım yer kabul edeceğini sanmıyorum. birde benm detaylıya göre haftam farkı kendi doktoruma göre haftam farklı çıkyıor 32 nasıl belirlicem acaba
Neden raporlusunuz acaba?Ben Kamu'da öğretmenim baştan beri heyet raporluyum hiç çalışamadım 32. Haftamda çalışamaz raporu ile direkt ayrılacağım ama zaten son bir haftadır çok ağır hissediyorum kendimi istesemde çalışamazdım 37' ye kadar
ben de o şekilde biliyorum çalışma gününü. en son hesapladığımda benim ramazadan sonrasına denk geliyordu hemen. doğumdan sonraki sürece de o zaman karar veririz ya. düşüncelerimiz, duygularımız her şey değişcek. o anki şartlara göre bakılırYa evet o bizim ik el kitabında yazıyor. Süt izinlerini birleştirip istersen 1 ay uzatabiliyormuşsun. Ya da haftada 1 gün çalışmayabiliyormuşsun 1 yaşına kadar. O da mantıklı geldi. Ücretsiz izin kullanayım diyordum ancak eve girecek paraya ihtiyacımız var. Vazgeçtim şu an için. Neyse hayırlısı bakalım. Normal yasal süre sonunda doktorlar rapor verebiliyormuş 1 ay kadar. 4 ay önce doğum yapan arkadaşıma vermiş doktoru. En fazla o raporu alırım herhalde.
37+0 tam 2 Nisan'a denk geliyor nasipse. Benim anladığım doğru ise en son çalışma günü 36+6, 37+0'da çalışamıyoruz.
Mart'ın son haftasına kadar çalışacağım nasipse.
Hiperemezis yaşadım ben neredeyse ilk 5 ay hep hastanede yatarak sadece serumla beslenerek geçti maalesefNeden raporlusunuz acaba?
Evet evet doğru diyorsun. Şu an ne düşüncem karar alsam yanlış olabilir. O an ki psikoloji nasıl olacak ona göre hareket etmek en doğrusu.ben de o şekilde biliyorum çalışma gününü. en son hesapladığımda benim ramazadan sonrasına denk geliyordu hemen. doğumdan sonraki sürece de o zaman karar veririz ya. düşüncelerimiz, duygularımız her şey değişcek. o anki şartlara göre bakılır
aaa aynı rüyayı ben de cuma ya da cumartesi gördüm benimki de çok ütopik böyle baya parmakları tek tek seçiliyordu, aaa şuan şok oldumKızlarrrr, çok güzel bir rüya gördüm
Rüyamda bebeğim elini böyle karnımdan dışarıya çıkarmıştı, tabi karnım olduğu için palet gibi gözüküyordu ama parmakları minicikti, bana uzanmaya dokunmaya çalışıyordu elimi ona doğru götürdüm, sıcacık oldum. Ahh! o duygu! Ahh!, o his! Tarif edilemezdi, uyandığımda elim karnımdaydı bir an rüya değil de gerçek miydi acaba diyorum ama 5 parmağın o kadar net olması pek mümkün değil gibiOlsundu tosunumla el ele tutuştuk
Cok gecmıs olsun canımHiperemezis yaşadım ben neredeyse ilk 5 ay hep hastanede yatarak sadece serumla beslenerek geçti maalesef
Ya geçen gün eşimin yanında bir anda bir gaz çıkardım kii adam çark ceviriyorsun sandım telefonda dedi o neeGünaydın anacıklar, ben danacık olmuşum gece uyurken salyam falan akmış hep kaç kere uyanıp kendimden tiksindim ama yastığın kuru yanına dönüp uyumaya devam ettim fosur fosur, kirli hamilelik yaşayanlar eklesin kdkdkldtam bir pisliğim bu aralar neden böyle oluyor yav
Hayır olsun kuzum. Bebişli rüyalar çoğzel oluyor
Ben gece rüyamda kocama hallendim. Kocam da bana hallenmiş sabah anlatıyoözledim diyo vgbhnjkl
En son 6. aya girerken birliktelik olmuştu ve kanama oldu diye doktor bıraktırmıştı. Şimdi de ikimiz cesaret edemiyoz. Özleştik adamla.
aaa aynı rüyayı ben de cuma ya da cumartesi gördüm benimki de çok ütopik böyle baya parmakları tek tek seçiliyordu, aaa şuan şok oldumama harikaydı sabah uyandığımdaki o his.
oğlum first gentlemen olabilir tatlı kızEvet evet doğru diyorsun. Şu an ne düşüncem karar alsam yanlış olabilir. O an ki psikoloji nasıl olacak ona göre hareket etmek en doğrusu.
Ama keşke her anne ilk 6 ay'ı hiç düşünmeden bebesiyle geçirebilse. Neyse kızım geleceğin ilk kadın Cumhurbaşkanı olarak bu olaya müdahale eder herhalde
ya buna üzüldüm şu an. ben 1 yaş diyordumBu arada ben bebiş bizimle 1 yaşına kadar aynı odada yatar diye düşünüyordum ancak ondan vazgeçtim. Uzmanlar önermiyorlarmış. 6-7 aylıktan sonra oda ayrılmaya başlanmalıymış yoksa oda ayırmak çok zorlaşıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?