2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır olsun kuzum. Bebişli rüyalar çoğzel oluyor

Ben gece rüyamda kocama hallendim. Kocam da bana hallenmiş sabah anlatıyo özledim diyo vgbhnjkl
En son 6. aya girerken birliktelik olmuştu ve kanama oldu diye doktor bıraktırmıştı. Şimdi de ikimiz cesaret edemiyoz. Özleştik adamla.

Vay arkadaş herkes kamu çalışanıymış. Tek özel sektör benim
bende özel sektördeyim 32 de mi çıksam 37 de mi diye çok kararsızım , maaşım yatmaya devam etse bir gün bile durmam ama mecburiyet işte . Ayrıca şu doğumdan sonra yarım gün muhabbetini benim çaıştığım yer kabul edeceğini sanmıyorum. birde benm detaylıya göre haftam farkı kendi doktoruma göre haftam farklı çıkyıor 32 nasıl belirlicem acaba

özelde bi influencer süt izinlerini birleştirip genel izin olarak kullandı diye okumuştum, onu araştırabilirsin. bizde mesela öyle bişeye izin vermezler muhtemelen
Ya evet o bizim ik el kitabında yazıyor. Süt izinlerini birleştirip istersen 1 ay uzatabiliyormuşsun. Ya da haftada 1 gün çalışmayabiliyormuşsun 1 yaşına kadar. O da mantıklı geldi. Ücretsiz izin kullanayım diyordum ancak eve girecek paraya ihtiyacımız var. Vazgeçtim şu an için. Neyse hayırlısı bakalım. Normal yasal süre sonunda doktorlar rapor verebiliyormuş 1 ay kadar. 4 ay önce doğum yapan arkadaşıma vermiş doktoru. En fazla o raporu alırım herhalde.

37+0 tam 2 Nisan'a denk geliyor nasipse. Benim anladığım doğru ise en son çalışma günü 36+6, 37+0'da çalışamıyoruz.
Mart'ın son haftasına kadar çalışacağım nasipse.

Bazı kızların yazdıklarından anladığım kadarıyla ultrasondaki değil SAT'a göre olan 32 önemliymiş. Ben öyle anladım.

Neden raporlusunuz acaba?

Ben 32 de çalısırı alırım 1 gün dayansam kardır ama doktor seninki tüp gerek yok vs derse direk ayrılırım napım

ben de o şekilde biliyorum çalışma gününü. en son hesapladığımda benim ramazadan sonrasına denk geliyordu hemen. doğumdan sonraki sürece de o zaman karar veririz ya. düşüncelerimiz, duygularımız her şey değişcek. o anki şartlara göre bakılır

Evet evet doğru diyorsun. Şu an ne düşüncem karar alsam yanlış olabilir. O an ki psikoloji nasıl olacak ona göre hareket etmek en doğrusu.

Ama keşke her anne ilk 6 ay'ı hiç düşünmeden bebesiyle geçirebilse. Neyse kızım geleceğin ilk kadın Cumhurbaşkanı olarak bu olaya müdahale eder herhalde

aaa aynı rüyayı ben de cuma ya da cumartesi gördüm benimki de çok ütopik böyle baya parmakları tek tek seçiliyordu, aaa şuan şok oldum ama harikaydı sabah uyandığımdaki o his.

Ya geçen gün eşimin yanında bir anda bir gaz çıkardım kii adam çark ceviriyorsun sandım telefonda dedi o nee söyleyeceklerim bu kadar

Ay evet gerçekten öyle canım

Evet ben de özlüyorum kocamı ama biz ara vermedik ilk 3 ay uzak durduk sadece, şimdi de eşim biraz korkuyor ama nadir de olsa özlem gidermeye çalışıyoruz dahada olmaz zaten karnım epeyce büyüdü

aaa aynı rüyayı ben de cuma ya da cumartesi gördüm benimki de çok ütopik böyle baya parmakları tek tek seçiliyordu, aaa şuan şok oldum ama harikaydı sabah uyandığımdaki o his.

Ben de o günler görmüş olabilirim, tam tarif ettin sayılıyordu böyle parmakları ama nasıl güzeldi nasıl Ben de şaşırdım

oğlum first gentlemen olabilir tatlı kız

ya buna üzüldüm şu an. ben 1 yaş diyordum

Arkadaşlar Nasipse 26+ lı 27. Hafta içindeyim sizdede oluyormu sağ kasık tarafımda arada bir sızıı gibii sanki bi ağırlık olupp geçioo normalmi acabaa geçen bayaa yürümüştüm ondanmı değilmi bilmiyorum bebekmi büyüyor acaba ondanmı bidee akıntıı oluyor bayaa yürüdüğüm zaman geceleri progestan atıyorum 1 adett ama odaaa idrarla çıkıyor Sabah akıntı olabiliyor normalmi acabaa İNŞALLAH cümleten sağlıkla ilerleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…