- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Seni kücük pislik, bunlar daha iyi günlerin.
Ben gecen yalanci sancida altima scicam sandim. Korkudan falan seklinde metafor olarak demiyorum, bildigin scicam sandim. Benim normal dogum olursa hissediyorum kesinlikle olucak bu.
Bi de idrar kacirma falan oluyormus son üc ayda, ben basiyorum kegel egzersizini. Hamilelikten önce de yapardim, bakalim ise yaricak mi.
Ayrica salyanin bir önemi yok, ben uyumama bakarim valla cok da fifi.
Ya ben geceleri istemsizce sırt üstü yatıyorum uyandığımda farkında varıyorum çok üzülüyorum bebek rahatsız kalmıştır saatlerce diyerekAy valla ben salonda uzanırken sırtımı yüksek yapıp yastıkla sırt üstü de uzanıyorum, bir şey olmuyor. uyurken değil de. Benimkinin de hareketleri son birkaç haftada büyüdü ve güçlendi. Arada acıtıyor
Ben seviyorum ege tarzı Akdeniz tarzını ya. Eti et gibi yiyoruz, otu ot gibi.Bize en uygun beslenme şekli o imiş kuzum bilimsel olarak tabi ama ben 7 kuşak antalya lıyım mesela akdeniz beslenme tarzıda egeye yakındır alakam yokyani hayaller hayatlar oluyor biraz
Bende şeker yüklemesinde şeker çıktı ona bağlı olarak bebeğin de kilosunun fazla olduğunu söyledi, bende çok taktım, buraya yaza yaza milleti delirttimKızlarr ben de kilo aldım, kilodan ziyade şiştim sanki, banada herkes kilo almamışsın diyor ama aldım 9 kilo aldım 29+0 bugün, oğlumun hareketleri güçlendi beni acıtıyor bazen yerim ben onu
Cuma günü doktor randevum vardı, şeker olmamasına rağmen kilosu önde çıktı 1593 gr dedi doktor (28+4). Sorun yok ama dedi. Bazen öne geçince kilosu aşırı kafama takılıyor benim de, dikkat etmeye çalışıyorum ama çok iştahım var. Günde 2 öğün yiyorum, ara öğünler yapıyorum arada ve son zamanlar da bol bol bol yürüyüş. Artık yürüyerek geliyorum işe, yarım saat sürüyor yürüme mesafesi
Evet benim de ne yazık ki basur pörtledi yazıklar olsun gerçekten ne diyim bi götümden çekmemiştim afedersinLan deli, zaten doğurucağın zaman sıçıyosun o öyle bir şey, vücut doğuma hazırlanıyor-MUŞ yani ben hep öyle okudum. İshal oluyormuşsun, bir cıvıklık geliyormuş doğuma yakın. Bağırsaklar boşalıyormuş kasılmalar esnasında. Bunlar hep çocuğun ağzına yüzüne sçmayalım diye önceden biyolojik ayarlanmış şeyler. Kesin sıçıcan yani şeyapma
Kegelin askerleriyiz, çok şükür hala daha bir damla dahi kaçırmışlığım yok heheh. Kıçımı kaşıyorum şu an, çünkü olayın rengi biraz değişmeye başladı bir haftadır falan. Nereme yatarsam yatayım dayağımı yemeye başladım ufaklıktan. Hala sancı mancı olmadı bende bu arada, o konuda şanslı gibiyim bizimki keyifçi çıktı amaaaan ne kasıcam rahmimi falan diyor herhalde, zaten benim de iş yapasım yok hala hiçbi şey hazır değil. Şanssız olduğum konu maalesef basur oldu, epey tatsız. keşke altıma işeseydim djkdj.
salya ıslak ya, uyanıyon ıslak ıslak
Benim evim fenaGünaydın anacıklar, ben danacık olmuşum gece uyurken salyam falan akmış hep kaç kere uyanıp kendimden tiksindim ama yastığın kuru yanına dönüp uyumaya devam ettim fosur fosur, kirli hamilelik yaşayanlar eklesin kdkdkldtam bir pisliğim bu aralar neden böyle oluyor yav
Ya bende öyle yapıyorum. Bilinçsiz bir şekilde bir uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum. Sola dönüp öyle uyuyorum ama gece mutlaka sırt üstüne geçmiş oluyorum Allahtan öyle çok nefes alamıyorum da uyanıyorum. Tabi ne kadar öyle uyuduğumu bilemiyorumYa ben geceleri istemsizce sırt üstü yatıyorum uyandığımda farkında varıyorum çok üzülüyorum bebek rahatsız kalmıştır saatlerce diyerekhareketini hissedince rahatlıyorum. Normalde hep sol yatardım ama son zamanlarda sırf üstü yatma olayı arttı iyice bende
Bende şeker yüklemesinde şeker çıktı ona bağlı olarak bebeğin de kilosunun fazla olduğunu söyledi, bende çok taktım, buraya yaza yaza milleti delirttimama biraz rahatladım düşünmek daha kötü etkiliyor, bütün modum düşmüştü şuan iyiyim çok şükür, üzerinde durmaya çalış, kilosu gelişimi öne de geçebiliyor geriye de düşebiliyor. Önemli olsan sağlıklı olmaları.,
Hareket iyidir de bu havalarda yürüyemiyorum ben çok soğuk
O bende gece gündüz varHayır olsun kuzum. Bebişli rüyalar çoğzel oluyor
Ben gece rüyamda kocama hallendim. Kocam da bana hallenmiş sabah anlatıyoözledim diyo vgbhnjkl
En son 6. aya girerken birliktelik olmuştu ve kanama oldu diye doktor bıraktırmıştı. Şimdi de ikimiz cesaret edemiyoz. Özleştik adamla.
Ay yok ya çoook uzun saatler yatmadıktan sonra hiç bişi olmaz. Kan akışı durmuyo sonuçta.Ya ben geceleri istemsizce sırt üstü yatıyorum uyandığımda farkında varıyorum çok üzülüyorum bebek rahatsız kalmıştır saatlerce diyerekhareketini hissedince rahatlıyorum. Normalde hep sol yatardım ama son zamanlarda sırf üstü yatma olayı arttı iyice bende
O bende gece gündüz varama benim kocada tık yok, oralı bile değil, bazen acayip moralim bozuluyor acaba uzaklaştı mı diye
Yok ya korkuyorlar. Onları da anlamak lazım. Mesuliyet almak istemiyolarO bende gece gündüz varama benim kocada tık yok, oralı bile değil, bazen acayip moralim bozuluyor acaba uzaklaştı mı diye
Evet okumuştum ama öyle normalliğiyle kaldı malesef, acaba soğuyorlar mı, bi aralar düşünüp düşünüp ağlıyordum2. Trimester da artış gösteriyormuş ama normalmiş
Bizim iki ayı geçti tık yok, erkekler duramaz normalde ama benimki hiç oralı değil, son ayda da yapacağını düşünmüyorumYok ya korkuyorlar. Onları da anlamak lazım. Mesuliyet almak istemiyolar
9. ayda bol sevime öneriliyor rahat doğum için. Biz 9. ayı bekliyoruzBebek doğunca zaten 2 aya yakın yine kavuştay olmayacak.
Evet okumuştum ama öyle normalliğiyle kaldı malesef, acaba soğuyorlar mı, bi aralar düşünüp düşünüp ağlıyordumşuan ağlamıyorum ama canım sıkılıyor
Yani umarım korkuyordur, öyle düşünmeye çalışayım yoksa kafamda kura kura fenalık geldi,Kız yok benim eşim istiyor. Soğumadı adam da çekiniyoruz biraz, kıyamam ben ona ben de öyleyim
Seninki de korkuyordur, soğumamıştır. Erkekler kolay kolay soğumaz bence
benim eşim çok çok uyumlu bir insandır, ama aynı söylediğiniz gibi, ben istemeden pek bir şey yapmaz. Ama bir şey istediğimde de asla ikiletmez. Bence erkeklerin çoğu böyle düz mantık, bizim gibi detaylı ince düşünemiyorlar ama olsun. MEsela orda çamaşırlar duruyorsa derin bir nefes alıyorum ve nazikçe canım cicim şunları toplar mısın vs, veya yemeği ben yaptıysam mutlaka ondan toplamasını ve bulaşıkları halletmesini rica ediyorum. Hiç kırmaz hemen yapar, ilk evlendiğimde şok olmuştum nasıl ya nasıl bi insan bunu akıl edemez vs diye ama sonradan o kadar alıştım ki hep aynı sohbetler :) ama o da neden bu kız her gün bir şeyler istiyor diye düşünmeden isteyince yapıyor, istemezsem o koltukta yatar tüm akşam elinde telefondaKızlar sizle biraz dertleşelim ya, sizin evdeki durumlar nasıl yani eşlerinizin ev işine yardım etme durumu falan.
Ben hem işe gidiyorum hem evdeki işlerle uğraşıyorum, akşam eve gel yemek sofra bulaşık dağınıklığı topla haftasonları çamaşır temizlik. Kocam ise anca ben dersem öyle yapıyor, kıyafetler 1 ay askıda kalsa dokunmaz ben söylemesem, herşeye koşturmaktan yoruldum. Bazen makineye bağlıyorum yapıyorum herşeyi umursamıyorum ama bazen de sinirlerim tepeme çıkıyor niye yardım etmiyor diye. Aslında kocam uysaldır, ben daha baskınımdır evde ama bu konularda çıldırtıyor beni. Konuşuyorum anlatıyorum ' ne dedin de yapmadım, benim fıtratım böyle, düşünemiyorum, sen söylersen yaparım, ne yapmam gerektiğini söyle' falan diyor. Ben bunu istemiyorum ki düşünsün, düşünceli ilgili olsun istiyorum. Düşük tehlikesi geçirirken en başlarda bile yavaş yavaş yaptım herşeyimi.
Bu tip durumlarda kv öyle bileniyorum ki öyle nefret ediyorum ki. Onlara gittiğimizde ev terliğini getiriyor kocamın ayağına giydiriyor yapma diyorum gülüyor, KV tatlı iyi bi kadın ama bu konularda çıldırtıyor beni sürekli hizmet ediyor oğullarına. Ayağına terlik giydirmek nedir ya.
Ay bana gelenler geldi yine, bu gebeliğin bendeki tek belirtisi ani öfke patlamaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?