yaşlarımız da yakın, muhtemelen aynı durumları yaşıyoruz yani alttan ala ala , yılda 2-3 patlayarak yuvarlanıp gidiyoruz işteyani dört beş yılımı almıştır, hemen olmuyo gerçekten
bu aradaclassy yine sana atıfta bulunuyorum çok haklısın, benim de kotam üç dört ayda bir doluyor ister istemez. yani böyle dürtüklemesen sinirini bozacak kadar çok ortada kalıyor bir iş, sen zaten bir sürü şeyi yapmış olduğun için huzursuz veya yorgun oluyorsun ve yakınıyorsun insanlık hali, o zaman da mesela şöyle bir geri bildirim geliyor "niye sitemli söylüyosun, ben de farkındayım x işim bitince yapıcam, sen orayı unut ve dinlen." doğru lan niye söyleniyorum ki diyosun ve böyle böyle birbirine öğreterek ilerliyorsun. tatlı dille söylediğim hiçbir şey şu ana kadar geri çevrilmedi ve bekletilmedi, dene valla çalışıyo bacım H Htcecrin .
Doktordan doktora değişiyor canım mesela ben tek doz olucam Nasipse çevremde genelde herkes tek doz olduu Ama sen 2 doz olabilirsin doktoru dinlee fakat ben 27. Haftadayım 30. Haftaya doğru vurulucam Nasipse sağlık ocağı hemşireside dediki doğuma 15 gün kalaya kadar yapabiliriz amaaa O kadar beklemicem Nasip tabii herşey ALLAH bebişleri sağlıkla Zamanında Nasip etsinPeki canım ben yeni 20 haftalık oldum �lla 20 haftalıkken mi yapılması gerekiyor yoksa bir hafta sonra randevum var doktora sorup öyle yaptırmak istiyorum yani tetanoz aşısının herhangi bir süresi var mı
Anladım canım teşekkür ederimDoktordan doktora değişiyor canım mesela ben tek doz olucam Nasipse çevremde genelde herkes tek doz olduu Ama sen 2 doz olabilirsin doktoru dinlee fakat ben 27. Haftadayım 30. Haftaya doğru vurulucam Nasipse sağlık ocağı hemşireside dediki doğuma 15 gün kalaya kadar yapabiliriz amaaa O kadar beklemicem Nasip tabii herşey ALLAH bebişleri sağlıkla Zamanında Nasip etsin
Mantıklı bi yaklaşım olmuş ya bu erkekler sanırım hep aynı hep aynı düz mantıkEşinin dolaylı olarak utanmasını sağlayabilirsin canım. Ben bazen evden gidince dağıttığı ve toplamadığı alanla işgili foto çekip alaycı bir şey yazıyorum oda arayıp gülüyor sinir olmak yerine gülüyoruz o duruma ve akşam eve gelinceye kadar da ellemiyorum ki sanat eserini görsün diye.kavga etmek yerine hem o işi yapıyor, hem utanıyor, hemde eğleniyoruz. Yani sana şöyle bir insan olarak kendimi de eğittim diyebilirim. Kesinlikle düzen takıntım var, evi dağınık görünce aşırı sinirlenen bir insanım, katiyen özellikle mutfakta bir tane bile bulaşık olmasına katlanabilen bir insan değilim. Ama bende biraz saldım ya. Çocuk olunca bu kadar düzen takıntısı bana zarar çünkü o işler öyle olmayacak. Biraz sal sende kuzu sana yararı olur yani. Bak ben 3000 kere abartmıyorum çamaşırlarını çamaşırlığa at dememe rağmen yine gitmiş tişörtünü çamaşırlığın üstüne atmış. Bende foto çekip bugün sanat eserin muazzam ama biraz daha uğraşabilirsin kendini geliştirebilirsin tarzı mesaj attım. Bu eğlenceye dönüşüyor yani söylenmek, kavga etmek, konuşmak erkeklere nasıl ses dalgası oluyor biliyor musun? Dır dır dır
Benimki annem gelsin annem halleder kafasında biraz yaMaalesef benim eşim de böyle. Şimdiye kadar hiç anne evinden çıkmamış ve aşırı hazıra alışık yetiştirilmiş. Bu yaştan sonra eğitmek bana biraz zor geliyor maalesefmesela haftasonları kahvaltımı ben erken bitirip o daha devam ederken wc gidiyorum. Kendisi de bitirince içeri odaya geçer sonra bana seslenir mutfağı topladın mı diye yani 2 tabak 2 bardağı alıp makineye koyacak ama yapmıyor maalesef. Sadece onun yanında temizlik yaparken bazen nazlanıyorum ay süpürge çok ağır falan diye o zaman hemen kalkar sen niye elliyosun bırak ben yapayım der ben bebiş olduktan sonra değişirler diye düşünüyorum. Ben mesela nasip olursa en başından her şeye dahil edicem onu. Hadi gel altını değiştirelim uyutalım gazını çıkaralım banyosunu yaptıralım vs gibi. Şimdiden alttan alttan mesajını da veriyorum. Bebekler babada daha çabuk uykuya dalarmış daha çok sakin olurlarmış vs gibi azıcık gazla böyle böyle alışıp düzelecekler ya
Bazen tatlı dille halletmeye çalışıyorum ama bazen de dayanamayıp sinirleniyorum tutamıyorum kendimi, boyum kısa olduğundan çabuk doluyorum sanırımyani dört beş yılımı almıştır, hemen olmuyo gerçekten
bu aradaclassy yine sana atıfta bulunuyorum çok haklısın, benim de kotam üç dört ayda bir doluyor ister istemez. yani böyle dürtüklemesen sinirini bozacak kadar çok ortada kalıyor bir iş, sen zaten bir sürü şeyi yapmış olduğun için huzursuz veya yorgun oluyorsun ve yakınıyorsun insanlık hali, o zaman da mesela şöyle bir geri bildirim geliyor "niye sitemli söylüyosun, ben de farkındayım x işim bitince yapıcam, sen orayı unut ve dinlen." doğru lan niye söyleniyorum ki diyosun ve böyle böyle birbirine öğreterek ilerliyorsun. tatlı dille söylediğim hiçbir şey şu ana kadar geri çevrilmedi ve bekletilmedi, dene valla çalışıyo bacım H Htcecrin .
Ben kendi anneme tembih ettim kv ye de uzun uzun anlatıcam biraz zor olacak o kısım amaBenimki annem gelsin annem halleder kafasında biraz ya
Kocam ile ilgili tecrübe ettiğim şey değişmesinin çok zor olduğu o nedenle de kocanı analiz edip davranman yani herkesin bir karakteri var. Benim kocam mesela sinirden, bağırmaktan çağırmaktan anlamaz odayı terk eder. Muhatap olmaz duymaz seni. Ama alaycı bir dille zeki bir kadın isen buna bayılır. Hoşuna gider. O nedenle kocanın zaten yapmayacağı birşeye sinirlenip söylenmek sadece seni daha çok kızdırır. Kocanın bir şeyi nasıl yapacağını bilirsen (ne yöntemler var ne yöntemlerMantıklı bi yaklaşım olmuş ya bu erkekler sanırım hep aynı hep aynı düz mantık
Seni bebişler büyüyünce antalya da ağırlayayım da 2 ay dövüş dersi vereyim ister misin? Morartmadan delil bırakmadan her şeyi halletmeni öğretebilirimBen kendi anneme tembih ettim kv ye de uzun uzun anlatıcam biraz zor olacak o kısım amabirinde ben hasta olmuştum kv yle telefonda konuşuyoruz eşimden ötürü birazdan işten gelecek çorba yapacak bana dedim. Ayyyy oğlum işten gelip nasıl yapsınnnn yapamaz o buraya gelin falan demişti. Mesele benim hasta olmam değil de oğluşun işten gelip bir çorba yapacak olması dkdkdk zor olacak evet ama bence beraber yola sokabiliriz bunları
Benimki de aynı böyle, eşimi bırak prenseslerine bile iş yaptırmıyor. 5 senedir kafasına vura vura öğrettim epey yol katettikKuzum yıllarca öyle yetiştirilmiş bir insanı değiştirmek çok zor bişi yani en azından söyle ben yapayım diyor eşin orta yolda buluşabilirsiniz. Çünkü annesi yapmamış kocanın açısından bakman lazım bu duruma biraz. Senden farklı durumda değilim kv masadan tabak kaldırtmamış bende eğiteceğim seni diyorum. Kv me diyorum bunu 3 oplan yetiştirmiş her istediklerini yapmış birde bişi deyince ben 3 erkekle her işlerini gördüm diyor bende iyi halt etmişsin diyorum. Bunun hastalığı var sıkıntısı var ne olacak diyorum. Ama benim kocamdan deyince yapıyor en azından. Birgün sinirlendim bende şu masayı temizlemediğini gördüğüm her an annene küfretcem dedim bunu kv de dedim bozuldu hattaeşimin bir iş yaptığını görünce de bende yapmıyordun diye kıskanıyor. Ya tam dayaklıklar gerçekten seni anlıyorum ama kocanı eğitmek istiyorsan sıfırdan beklemek yerine eğitmen lazım cicim bilmeyen yapmamış bir insana kızmak aslında gereksiz adam yapmamış bilmiyor öyle düşün bu sebeple kızmamak lazım. Şahsen böyle düşünüyorum yani.
Bu anaların bu erkeklere neden böyle yaptığını bi anlasam. Yani hem çalışan kadın ile evleneceksin hem o kadın temizlik yapacak, seni doyuracak, arkanı toplayacak hemde gidecek çalışacak bu kadının üstüne aşırı yük yüklemek sadece. Ki evet ben şuan çalışmıyorum ama hamileyiz yani şurda fizyolojimiz ruh halimiz herşeyimiz değişiyor. Eşim ilk evlendiğimde regli mi bile anlamazdı adama tuhaf gelirdi hamile kaldıktan sonra git iki belgesel izle çocuğu olan arkadaşlarınla konuş beni sinirlendirme dedim sanırım yapmış beni anlıyor çünküBenimki de aynı böyle, eşimi bırak prenseslerine bile iş yaptırmıyor. 5 senedir kafasına vura vura öğrettim epey yol katettik
evet eş desteği çok şart ya, her ilişkinin dinamiği farklı oluyor ama aynı takımda olmadığın biriyle ne yaparsan yap olmuyor sanırım o açıdan kendimden çok eşime güvenmesem çocuk için delirsem de ben de yapamazdım muhtemelenyaşlarımız da yakın, muhtemelen aynı durumları yaşıyoruz yani alttan ala ala , yılda 2-3 patlayarak yuvarlanıp gidiyoruz işteama çocuk konusunda bir korkum yok mesela eşim bana o konuda destek olacağıyla alakalı güveni verdi de bu topun altına girdim diyebilirim. Çünkü herhalde yaşlanana dek çalışmak durumundayız bu ekonomide başka türlü yetinemeyiz. Ama tek başıma da bir çocuğa bakacak manevi gücüm gerçekten yok , eş desteği şart.
Ay ne bileyim onlar da öyle görmüş işte benim numunelik oğluna yaptırmayı bırak kızlarına bırakmıyor diyorum ya, kocasına da nerdeyse yemeğini yedirecek o da onun enayiliği napimBu anaların bu erkeklere neden böyle yaptığını bi anlasam. Yani hem çalışan kadın ile evleneceksin hem o kadın temizlik yapacak, seni doyuracak, arkanı toplayacak hemde gidecek çalışacak bu kadının üstüne aşırı yük yüklemek sadece. Ki evet ben şuan çalışmıyorum ama hamileyiz yani şurda fizyolojimiz ruh halimiz herşeyimiz değişiyor. Eşim ilk evlendiğimde regli mi bile anlamazdı adama tuhaf gelirdi hamile kaldıktan sonra git iki belgesel izle çocuğu olan arkadaşlarınla konuş beni sinirlendirme dedim sanırım yapmış beni anlıyor çünkü
Bu arada ben bebiş bizimle 1 yaşına kadar aynı odada yatar diye düşünüyordum ancak ondan vazgeçtim. Uzmanlar önermiyorlarmış. 6-7 aylıktan sonra oda ayrılmaya başlanmalıymış yoksa oda ayırmak çok zorlaşıyormuş.
Burada hangi uzmanın önerdiğine bakmak lazım bence. Benim çok yakın bir arkadaşım psikolog, bir yaşına kadar oral dönemde olduğu için sizinle kalsın dedi. Gece emzirirken ayırma dedi. Önce gece emzirmesini azaltıp sonra odayı ayırıp sonra da memeden kesersin dedi kabaca. Öyle de okudum.ya buna üzüldüm şu an. ben 1 yaş diyordum
Ben de aynı fikirdeyim 6 aylık bebeği ayrı odada yatırmanın mantığı tam olarak ne bilmiyorum ama bi kere denedim ne bebeğim mutluydu ne ben mutlu yattımBurada hangi uzmanın önerdiğine bakmak lazım bence. Benim çok yakın bir arkadaşım psikolog, bir yaşına kadar oral dönemde olduğu için sizinle kalsın dedi. Gece emzirirken ayırma dedi. Önce gece emzirmesini azaltıp sonra odayı ayırıp sonra da memeden kesersin dedi kabaca. Öyle de okudum.
Evet benim de ne yazık ki basur pörtledi yazıklar olsun gerçekten ne diyim bi götümden çekmemiştim afedersin
Basura artı bir ekleyinLan deli, zaten doğurucağın zaman sıçıyosun o öyle bir şey, vücut doğuma hazırlanıyor-MUŞ yani ben hep öyle okudum. İshal oluyormuşsun, bir cıvıklık geliyormuş doğuma yakın. Bağırsaklar boşalıyormuş kasılmalar esnasında. Bunlar hep çocuğun ağzına yüzüne sçmayalım diye önceden biyolojik ayarlanmış şeyler. Kesin sıçıcan yani şeyapma
Kegelin askerleriyiz, çok şükür hala daha bir damla dahi kaçırmışlığım yok heheh. Kıçımı kaşıyorum şu an, çünkü olayın rengi biraz değişmeye başladı bir haftadır falan. Nereme yatarsam yatayım dayağımı yemeye başladım ufaklıktan. Hala sancı mancı olmadı bende bu arada, o konuda şanslı gibiyim bizimki keyifçi çıktı amaaaan ne kasıcam rahmimi falan diyor herhalde, zaten benim de iş yapasım yok hala hiçbi şey hazır değil. Şanssız olduğum konu maalesef basur oldu, epey tatsız. keşke altıma işeseydim djkdj.
salya ıslak ya, uyanıyon ıslak ıslak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?