2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

yaşlarımız da yakın, muhtemelen aynı durumları yaşıyoruz yani alttan ala ala , yılda 2-3 patlayarak yuvarlanıp gidiyoruz işte ama çocuk konusunda bir korkum yok mesela eşim bana o konuda destek olacağıyla alakalı güveni verdi de bu topun altına girdim diyebilirim. Çünkü herhalde yaşlanana dek çalışmak durumundayız bu ekonomide başka türlü yetinemeyiz. Ama tek başıma da bir çocuğa bakacak manevi gücüm gerçekten yok , eş desteği şart.

Peki canım ben yeni 20 haftalık oldum �lla 20 haftalıkken mi yapılması gerekiyor yoksa bir hafta sonra randevum var doktora sorup öyle yaptırmak istiyorum yani tetanoz aşısının herhangi bir süresi var mı
Doktordan doktora değişiyor canım mesela ben tek doz olucam Nasipse çevremde genelde herkes tek doz olduu Ama sen 2 doz olabilirsin doktoru dinlee fakat ben 27. Haftadayım 30. Haftaya doğru vurulucam Nasipse sağlık ocağı hemşireside dediki doğuma 15 gün kalaya kadar yapabiliriz amaaa O kadar beklemicem Nasip tabii herşey ALLAH bebişleri sağlıkla Zamanında Nasip etsin

Kızlar aranızda Antı cmv ıgG ve IgM negatif olan varmıydı ?

Anladım canım teşekkür ederim

Mantıklı bi yaklaşım olmuş ya bu erkekler sanırım hep aynı hep aynı düz mantık

Benimki annem gelsin annem halleder kafasında biraz ya

Bazen tatlı dille halletmeye çalışıyorum ama bazen de dayanamayıp sinirleniyorum tutamıyorum kendimi, boyum kısa olduğundan çabuk doluyorum sanırım

Benimki annem gelsin annem halleder kafasında biraz ya
Ben kendi anneme tembih ettim kv ye de uzun uzun anlatıcam biraz zor olacak o kısım ama birinde ben hasta olmuştum kv yle telefonda konuşuyoruz eşimden ötürü birazdan işten gelecek çorba yapacak bana dedim. Ayyyy oğlum işten gelip nasıl yapsınnnn yapamaz o buraya gelin falan demişti. Mesele benim hasta olmam değil de oğluşun işten gelip bir çorba yapacak olması dkdkdk zor olacak evet ama bence beraber yola sokabiliriz bunları

Mantıklı bi yaklaşım olmuş ya bu erkekler sanırım hep aynı hep aynı düz mantık
Kocam ile ilgili tecrübe ettiğim şey değişmesinin çok zor olduğu o nedenle de kocanı analiz edip davranman yani herkesin bir karakteri var. Benim kocam mesela sinirden, bağırmaktan çağırmaktan anlamaz odayı terk eder. Muhatap olmaz duymaz seni. Ama alaycı bir dille zeki bir kadın isen buna bayılır. Hoşuna gider. O nedenle kocanın zaten yapmayacağı birşeye sinirlenip söylenmek sadece seni daha çok kızdırır. Kocanın bir şeyi nasıl yapacağını bilirsen (ne yöntemler var ne yöntemler ) herşeyi yaptırırsın. Mesela herşey her zaman söylenmez bunu fa tecrübe ettim. Karnı açmı, yorgun mu, cinsel durumu ne? Yani sadece örnek için söylğyorum afedersin ama kızacağı veya yapmaz dediğin şeyleri istisnasız cinsel temastan sonra söylemen lazım o şey mutlaka oluyor ahahahah kadınlar aklını kullansa varya bir erkeğe yaptıramayacağı şey yok aslında

Seni bebişler büyüyünce antalya da ağırlayayım da 2 ay dövüş dersi vereyim ister misin? Morartmadan delil bırakmadan her şeyi halletmeni öğretebilirim bana bunu söyletti kv den he tövbe estağfurullah

Benimki de aynı böyle, eşimi bırak prenseslerine bile iş yaptırmıyor. 5 senedir kafasına vura vura öğrettim epey yol katettik

Benimki de aynı böyle, eşimi bırak prenseslerine bile iş yaptırmıyor. 5 senedir kafasına vura vura öğrettim epey yol katettik
Bu anaların bu erkeklere neden böyle yaptığını bi anlasam. Yani hem çalışan kadın ile evleneceksin hem o kadın temizlik yapacak, seni doyuracak, arkanı toplayacak hemde gidecek çalışacak bu kadının üstüne aşırı yük yüklemek sadece. Ki evet ben şuan çalışmıyorum ama hamileyiz yani şurda fizyolojimiz ruh halimiz herşeyimiz değişiyor. Eşim ilk evlendiğimde regli mi bile anlamazdı adama tuhaf gelirdi hamile kaldıktan sonra git iki belgesel izle çocuğu olan arkadaşlarınla konuş beni sinirlendirme dedim sanırım yapmış beni anlıyor çünkü

evet eş desteği çok şart ya, her ilişkinin dinamiği farklı oluyor ama aynı takımda olmadığın biriyle ne yaparsan yap olmuyor sanırım o açıdan kendimden çok eşime güvenmesem çocuk için delirsem de ben de yapamazdım muhtemelen ama o da yatsın kalksın bana dua etsin, iyi tamamladık birbirimizi heheh

Ay ne bileyim onlar da öyle görmüş işte benim numunelik oğluna yaptırmayı bırak kızlarına bırakmıyor diyorum ya, kocasına da nerdeyse yemeğini yedirecek o da onun enayiliği napim Ben benimkiyle, 2 oğlanı eğitebilirsem kar sayarım inşallah Yarabbim

ya buna üzüldüm şu an. ben 1 yaş diyordum
Burada hangi uzmanın önerdiğine bakmak lazım bence. Benim çok yakın bir arkadaşım psikolog, bir yaşına kadar oral dönemde olduğu için sizinle kalsın dedi. Gece emzirirken ayırma dedi. Önce gece emzirmesini azaltıp sonra odayı ayırıp sonra da memeden kesersin dedi kabaca. Öyle de okudum.

Ben de aynı fikirdeyim 6 aylık bebeği ayrı odada yatırmanın mantığı tam olarak ne bilmiyorum ama bi kere denedim ne bebeğim mutluydu ne ben mutlu yattım

Evet benim de ne yazık ki basur pörtledi yazıklar olsun gerçekten ne diyim bi götümden çekmemiştim afedersin
Basura artı bir ekleyin Nolduğunu da anlamadım. İnternete gebelikte popoda şişlik yazdım ve o söyledi, hayatımda bir ilk üstelik kabız bile değilim. Utana sıkıla doktora sordum adam güldü halime çok normal dedi geçti. Daflon diye bir ilaç varmış sıkışınca iç dedi, ama şükür ağrım sıkıntım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…