2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün çok yürüdüm belim kopar gibi ağrıyor ya ağırlaştıkça taşımakta zorlanıyorum. Sıcak torba konur mu bele bilen var mı?

Bugün çok yürüdüm belim kopar gibi ağrıyor ya ağırlaştıkça taşımakta zorlanıyorum. Sıcak torba konur mu bele bilen var mı?
Bu da muallakta olan şeylerden biri canım galiba, hamilelikte sıcak kompres yapmayın diyorlar ama çok ağrın varsa ve yardımcı oluyorsa sana bence rahatlatmak adına yapılabilir gibi. Bir kereden bir şey olmaz spor as başkanı yazdı.

Aynen, zaten ben de kendim için böyle yapmaya karar verdim dedim, kimseye böyle yapın demedim. Zamanı geldiğinde yine duruma göre şekilleniyor olur bir şeyler.
Tabi canım sen nasıl istiyorsan öyle yapıcaksın sonuçta kime ne ki

Hazırdaydı torba belime tutamadım korktum yine de bacak arama koydum yastık gibi

Düz kalkınca sankı bebemin etrafı toplanıyor yan daha rahat kalkıyorum denişik denişik seyler ya

Ben de evde eşime iş yaptırırken ben şunu şunu yaptım sen de bunu bunu yapcaksın dıyorum kendı yaptıgımın tonla oldugunu örnekliyorum önce yoksa kim yapar durduk yere

Kızlar bebek bezi hangi marka alacaksınız hastane çantasına koymak için ?
Bir de emzirme yastığı konar mi acaba hastane çantasına? Lazım olur mu hastanede

Bir de emzirme yastığı konar mi acaba hastane çantasına? Lazım olur mu hastanede
Aaa çok mantıklı emzirme yastığını söylemen iyi oldu şahsen beze daha karar vermedim ben

Bebem saglıklı dogar mı ben dogumda iyi olur muyum vallahi yaklastıkca bunları dusunmekten beynım yandı Allah hayırlısı versın ınsallah
Çok düşünme kuzu şuan müdahale edemeyeceğin şeyleri düşünmenin ne sana ne bebeğe faydası var hatta fazla stres yaparsan zarar bile sal accık hatta pozitif düşün herşey güzel olacak inşaAllah. MaşaAllah öyle bir sağlık problemi yok kimsenin stres yapmanın manası da yok

Insallah canım kaygı benım adım ondan oluyor sakinleseyım ama dogru dıyorsun

ben prima harmony aldım, hastane çantasına onu koyarım herhalde. emzirme yastığını da geçen birinde gördüm çok mantıklı geldi, onu da koyarım diye düşünüyorum. gerçi o tam oturmadan çok efektif kullanılan bir şey mi bilemedim.

Insallah canım kaygı benım adım ondan oluyor sakinleseyım ama dogru dıyorsun
Çok normal hepimiz zaman zaman yaşıyoruzdur aslında ama işte şuan bunları düşününce elimize stres mide yanması gaz sancısı şişkinlik baş ağrısı vs dışında bişi geçmez dimi

Pişik kremi bepanthol mu mustela mi peki ? Ne dusunuyorsunuz

Pişik kremi bepanthol mu mustela mi peki ? Ne dusunuyorsunuz
bende ecowell var geçen gün çok uyguna gördüğüm için aldım ama pişik konusunda gönlümdeki marka weleda onu da alırım önümüzdeki ay Karusel sen mi ecowellciydin, sana güvenip aldım ha dmkjkf.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…