2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim çok tanıdık basurum kabız olduğumda hep çıkıyodu. şimdilik ağrı sızı kaşıntı yapmıyo çok şükür kendi kendine geçer inşallah

Benim ablam şuan prizleri bile sildiriyor, ablası var bir tane o ne yaparsa oda yapmak zorunda. Herşeyi öğrensin kafasında. Allah kolaylık versin canım ya ama yaptırmak lazım bakalım biz nasıl olcaz Allah ömür verirse göreceğiz ne kvlerimize benzetme Allah’ım amin

Hahah kabul çok isterim hatta benim kıza da 2 3 numara öğret ilerde bu teröre maruz kalırsa bilsin yapması gerekenleri

Aaaa çok şaşkınım, bu grubun en basurdan uzak insanı kimdir sence diye sorsalar pumpkin derdim ama senin de kıçın çiçeklenmiş meğer. Geçmiş olsun canım

Kızlar erkekler bilgisayar gibidir, komut girmeden işlem gerçekleştiremiyorlar. Bendeki de aynı version merak etmeyin ben yemek hazırlarken yanıma gelir ben ne yapıyım der. Ben sana soruyor muyum ne yapacağımı derim mesela. İlla komut vercez benim mantık artık bı, madem komut bekliyor ben de veriyorum boş durmasından iyidir dediklerimi yapıyor allahtan

Son düzenleme:
Aaaa çok şaşkınım, bu grubun en basurdan uzak insanı kimdir sence diye sorsalar pumpkin derdim ama senin de kıçın çiçeklenmiş meğer. Geçmiş olsun canım
Ay sorma aynen öyle zaten ne olduğunu anlamadı bile bebek karında basınç yapıyormuş ondanmış, kabızlıkla ilgisi yokmuş. Bende çok şaşkınım teşekkür ederim valla sizlere de geçmiş olsun P pelinn . Allahtan kanama ağrı yok

Bu tarz kv ler kapatılmalı ya benimki öyle değil, gayet tatlı bi kadın ve eşime kızar öyle bi durumda ama işte bazen beni çıldırttı oluyor

Ben o aklı kullanamıyorum ya da o yön yok bende ya, hiç cilveli de değilim zaten cilve gerekli bazen.
Ben suyuna gitmek yerine üzerine yürüyorum sinirden adamın

Bilgisayar ve komut benzetmesi çok iyiydi ya

Bunu daha çok beğendim ve mantıklı geldi

Düzelicez be şu olaylar bi bitsin ay kanama olmasın bi de nerden geldiğini çözemeyiz aklımız çıkar Allah korusun

Aynen dediğin gibi. Benim önerisini dinlediğim kişi çocuklar bebeklerle ilgili bir uzmandı. Bana da mantıklı geldi açıkçası. Herkesin kendi tercihi.

Ben de aynı fikirdeyim 6 aylık bebeği ayrı odada yatırmanın mantığı tam olarak ne bilmiyorum ama bi kere denedim ne bebeğim mutluydu ne ben mutlu yattım
Yazdığım gibi, 1 yaşından sonra zorlaşıyormuş anneye daha çok bağımlı olup gözünü açtığında yanında görmeyince huzursuzluk çıkartabiliyormuş. Doğduğu andan itibaren kendi odasında uyutanlar var, çok da büyütmemek lazım bence. Her bebek farklı sonuçta.

He bu uzman konusunu atlamışım ben, bir sürü uzman var ve yaklaşımları çok değişken olabiliyor. Bazı konularda çoğunluk benzer yaklaşım sergilerken bazı konularda da çok ayrışıyorlar. Üçüncü aydan itibaren çocuğu mutlaka odasında uyutun despotluğunda uzman da var ona bakarsan, türk aile yapısında imkansız değil mi dnkdk. Bence çocuğun sizle ne kadar uyuması ne zaman sizden ayrılması gerektiği konusunda sizin hayat tarzınız, hayata bakışınız, çocuklu hayattan beklentiniz, o süreçteki ihtiyacınız falan X uzmanın görüşünden daha belirleyici olmalı. Ben şimdiden düşünmüyorum, bakarız yani zamanı gelince

Aynen, zaten ben de kendim için böyle yapmaya karar verdim dedim, kimseye böyle yapın demedim. Zamanı geldiğinde yine duruma göre şekilleniyor olur bir şeyler.

1 yaşından sonra ne zorlaşmıyor ki hsjsk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…