Evet, iyi yapmışsın güzel bir şampuanbende ecowell var geçen gün çok uyguna gördüğüm için aldım ama pişik konusunda gönlümdeki marka weleda onu da alırım önümüzdeki ayKarusel sen mi ecowellciydin, sana güvenip aldım ha dmkjkf.
Her konuda iyi olan başka marka mı oluyor, tek markanın komple setiyle ilerleyemiyoz mu yav çok yorucu değil mi böyle. Sen şimdi yine şampuan dedin, ben halbuki losyon da aldıydım. Ay neyse en kötü kendim kullanırımEvet, iyi yapmışsın güzel bir şampuanBen pişik önleyici olarak oğlumda bübchen kullandım içi hala aynıysa onu alabilirim fiyatlara bakacam Bir de rahiki mahtum var onu da düşünüyorum
Bende hem sampuan hem losyon ecowell aldim . Ama bi de mustelanin gecen hepsiburada da indirimi vardi ikili pisik kremi kuzenler onu ovunce ondan aldim pisik kreminiiHer konuda iyi olan başka marka mı oluyor, tek markanın komple setiyle ilerleyemiyoz mu yav çok yorucu değil mi böyle. Sen şimdi yine şampuan dedin, ben halbuki losyon da aldıydım. Ay neyse en kötü kendim kullanırım
Yoo ecowel set yapabilirsin ya şampuanı iyi, losyonu da var bende o da iyi, pişiği de iyiymişHer konuda iyi olan başka marka mı oluyor, tek markanın komple setiyle ilerleyemiyoz mu yav çok yorucu değil mi böyle. Sen şimdi yine şampuan dedin, ben halbuki losyon da aldıydım. Ay neyse en kötü kendim kullanırım
Yok süresi geniş aralık canım ben birini 24. haftada diğerini 28. haftada vuruldum.Peki canım ben yeni 20 haftalık oldum �lla 20 haftalıkken mi yapılması gerekiyor yoksa bir hafta sonra randevum var doktora sorup öyle yaptırmak istiyorum yani tetanoz aşısının herhangi bir süresi var mı
Aa ben de çantalı aldım:)Ben mustelanın merhaba bebek setini aldım internetten çantalı şekilde hep almayı düşündüğüm bir markaydı kullananlar da çok memnun
Anladım canım teşekkür ederimYok süresi geniş aralık canım ben birini 24. haftada diğerini 28. haftada vuruldum.
Canım bence sırt üstü yatınca bi şekilde uyanıyoruz zaten ama uzun süre öyle kaldığını düşünüyorsan. Yatarken yan yattığında sırtına doğru bir yastık daha koyabilirsin.Ya ben geceleri istemsizce sırt üstü yatıyorum uyandığımda farkında varıyorum çok üzülüyorum bebek rahatsız kalmıştır saatlerce diyerekhareketini hissedince rahatlıyorum. Normalde hep sol yatardım ama son zamanlarda sırf üstü yatma olayı arttı iyice bende
Ne öğrendiysen gönder gelsin arkadaşım çok faydalı oluyoGebe eğitiminde de muhtemelen emzirme kaynaklı 1 yaş sonrası oda ayırın diye söylediler. Bir de süt saklamak durumunda olan çalışmaya devam edecek anneler sütleri buzluğa atarken gece ve gündüz sütü diye ayırmalıymışız.
saat 07-19 arası gündüz sütü, 19-07 arası gece sütü şeklinde notlarını yazıp gece sütünü gece, gündüz sütünü gündüz vermeliymişiz.
Amne sütü 3 saat oda ısısında
3 gün buZ dolabında
3 ay buzlukta saklanabilir.
Bekleyecel vakit yoksa benmari usulü ısıtılabilir.
Isıtıldıktan sonra bebeeğin içemediği kısım çöpe atılacak.
İsrerseniz notlar almıştım böyle gönderebilirim
Çok çok iyi olur ya, bu bilgiler şahane, teşekkür ederimGebe eğitiminde de muhtemelen emzirme kaynaklı 1 yaş sonrası oda ayırın diye söylediler. Bir de süt saklamak durumunda olan çalışmaya devam edecek anneler sütleri buzluğa atarken gece ve gündüz sütü diye ayırmalıymışız.
saat 07-19 arası gündüz sütü, 19-07 arası gece sütü şeklinde notlarını yazıp gece sütünü gece, gündüz sütünü gündüz vermeliymişiz.
Amne sütü 3 saat oda ısısında
3 gün buZ dolabında
3 ay buzlukta saklanabilir.
Bekleyecel vakit yoksa benmari usulü ısıtılabilir.
Isıtıldıktan sonra bebeeğin içemediği kısım çöpe atılacak.
İsrerseniz notlar almıştım böyle gönderebilirim
Bununla ilgili ne kadar farklı bilgi var, sırt üstü yatır, yan yatır, yüzükoyun yatır hangisini yapacağızKızlar eğitimde bana en farklı gelen şey bebeğe sırt üstü yatış öneriliyormuş artık. Yastık kullanılmayacakmış. Ama yatağını reflü yatağı ayarında ayarlayıp, altına battaniye ile vs. Eğim verilebilir. Bebişi sırt üstü yatırmak öneriliyormuş.
Bu sırt üstü yatırma konusunda şok ikna olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?