Kızlar günaydın, benim ara ara rahim bölgemde (eski küçük rahim bölgesinde yani) ağrı oluşuyor sancı değil bildiğiniz ağrı, geçen hafta idrar tahlili falan verdim herşey iyiydi, sizce neden oluyordur ya da yaşayan var mı
Valla yazdığın bilgiler çoook değerli. İyi ki paylaştın bizimleKızlar eğitimde bana en farklı gelen şey bebeğe sırt üstü yatış öneriliyormuş artık. Yastık kullanılmayacakmış. Ama yatağını reflü yatağı ayarında ayarlayıp, altına battaniye ile vs. Eğim verilebilir. Bebişi sırt üstü yatırmak öneriliyormuş.
Bu sırt üstü yatırma konusunda şok ikna olamadım
Canım dünya sağlık örgütününde en son onayladığı şey sırt üstü yatırmakmış ama ben dediğin gibi kusma vs. Durumundan dolayı ikna olanadım. Arada yan arada kontrolle sırt üstü yatırırım sanırım.Bununla ilgili ne kadar farklı bilgi var, sırt üstü yatır, yan yatır, yüzükoyun yatır hangisini yapacağız
Evet canım gazlı bezler kullanılabilir öok mantıklı. Olur ağız mendili kullanacak olan olursa, her seferinde farklı yerini batıracak suya. Ve ince tülbent gibi olanlardan tercşh edilmeli. Gazlıbez bende bulundururayım evde çok mantıklı geldi.Valla yazdığın bilgiler çoook değerli. İyi ki paylaştın bizimle
Ağızda pamukçuk oluşuyormuş galiba. Benim de arkadaşım gazlı bezlerden verdi steril, hastanede çalışıyor oradan almış. İyi oluyormuş. O karbonatlı sudan bahsetmişti. Ancak ağzına bir defa sokup değdirince o bezi tekrar aynı suya batırma dedi. Ayrıca yeni bezle devam et koparıp koparıp dedi. Aklınızda olsun.
Bebişler sırt üstü yatıyorlar hep videolarda fotolar görüyorum. Başını yana çeviriyolar. Başka nasıl yatırmak gerek ki zaten?
Eski küçük rahim bölgesi dediğin göbeğin alt kısmı ve ağrı dediğin böyle vücudunun bir yerini bir yere çarptıktan sonra birkaç gün çektiğin bir tip ağrıysa bana da dün olmaya başladı. Çocuktan dayak yedimden başka türlü açıklayamıyorum, bilen beri gelsin.Kızlar günaydın, benim ara ara rahim bölgemde (eski küçük rahim bölgesinde yani) ağrı oluşuyor sancı değil bildiğiniz ağrı, geçen hafta idrar tahlili falan verdim herşey iyiydi, sizce neden oluyordur ya da yaşayan var mı
Eline sağlık canım, bildiğimiz pekişiyor bilmediğimizi öğreniyoruz sayendeGebe eğitiminde de muhtemelen emzirme kaynaklı 1 yaş sonrası oda ayırın diye söylediler. Bir de süt saklamak durumunda olan çalışmaya devam edecek anneler sütleri buzluğa atarken gece ve gündüz sütü diye ayırmalıymışız.
saat 07-19 arası gündüz sütü, 19-07 arası gece sütü şeklinde notlarını yazıp gece sütünü gece, gündüz sütünü gündüz vermeliymişiz.
Amne sütü 3 saat oda ısısında
3 gün buZ dolabında
3 ay buzlukta saklanabilir.
Bekleyecel vakit yoksa benmari usulü ısıtılabilir.
Isıtıldıktan sonra bebeeğin içemediği kısım çöpe atılacak.
İsrerseniz notlar almıştım böyle gönderebilirim
Düşünme düşünme düşündükçe daha çok bulanıyorGünaydın kızlarşeker yüklemesi yaptırdım 5 dk içinde onu içmek çok zor geldi bana midem bulanıyo içerde tutmaya çalışıyorum her şeyi daha 2 saat beklicem bakalım inşallah iyi çıkar sonucum. doktor günlük 3 lt su iç dedi gün yetmiyo 3 lt suyu içmeye. Bebeğin suyu normalmiş ama biraz daha arttılarım su içişini ve havuç yiyelim dedi
Ben de şeker için son kanı vermeyi bekliyorum midem kalk gidelim diyorGünaydın kızlarşeker yüklemesi yaptırdım 5 dk içinde onu içmek çok zor geldi bana midem bulanıyo içerde tutmaya çalışıyorum her şeyi daha 2 saat beklicem bakalım inşallah iyi çıkar sonucum. doktor günlük 3 lt su iç dedi gün yetmiyo 3 lt suyu içmeye. Bebeğin suyu normalmiş ama biraz daha arttılarım su içişini ve havuç yiyelim dedi
Bunu da atlatacağız bu da biticekBen de şeker için son kanı vermeyi bekliyorum midem kalk gidelim diyor
Online Alışveriş yapayım bebeğe dikkatim dağılsın eksikleri sipariş ediyimDüşünme düşünme düşündükçe daha çok bulanıyorbebeğin eksiği neler var, onları düşün liste miste yap oyalan hadi inşallah güzel çıkar sonucun
Bende yaptırdım midem çok fenaGünaydın kızlarşeker yüklemesi yaptırdım 5 dk içinde onu içmek çok zor geldi bana midem bulanıyo içerde tutmaya çalışıyorum her şeyi daha 2 saat beklicem bakalım inşallah iyi çıkar sonucum. doktor günlük 3 lt su iç dedi gün yetmiyo 3 lt suyu içmeye. Bebeğin suyu normalmiş ama biraz daha arttılarım su içişini ve havuç yiyelim dedi
Benimki de öyle diyorBen de şeker için son kanı vermeyi bekliyorum midem kalk gidelim diyor
Bunu da atlatacağız bu da biticekinşallah iyi çıkar sonuçlar
Baş ağrısı yaptı son dakikalarda insaallah bi sey çıkmaz benim kaldı 10 dk darısı başınızaBenimki de öyle diyor
Kızlar bende 2 gün önce
kanz xgo plus bebek arabası ve
Jolie roomie glide anne yanı beşik sipariş ettim. Bu nebek arabasını alan var mı e bebekte gittiğimde birebirde göremedim, katlandığında çok yer kaplamıyodur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?