2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bir türlü karar veremedim, Kanz Kenya modeli vardı aslında güzeldi ama yine de karar bermedim bir de Chicco mysa var ona da bakmıştım, en son pes ettim herhalde alamayacağım ben araba dedim
İnanın bunların hepsine bende bakıp arada kaldım. Chicco mysa nın fiyatı daha pahalıydı o yüzden eledim. Yeni doğanda kullanılabilse kabln boy tercih ederdim ama kimle konuşsam pusetli kullanım önerdi. Bagaja sığsın gelen ürün diye dua ediyorum şimdi

Gerçekten arabalar çok pahalı hayret ediyorum bu kadar pahalı olmalarına Chicco Mysa e bebekte 31 bin küsürdü

canım mesela bu kaynar suya z.yağı olayı altını silmek için dimi her gün. bunu gazlı bezle değil de bebek pamuğu ile yapsak olur mu acaba

Çok şükür beyindeki koroid pleksus kisti kaybolmuş. her şey yolunda şekerimi içtim bekliyorum.
Merhaba
Bende 18. Haftalık hamileyim ve doktorum bebeğimin kafasında iki tane kist gördü.
İkili tarama testimde temiz çıkmıştı oysaki.
Bebeğimin gelişimi felan ultrasyona göre güzel. Sizin kistler kaç haftada geçti ve bu süreçte neler yaptınız acaba.

canım mesela bu kaynar suya z.yağı olayı altını silmek için dimi her gün. bunu gazlı bezle değil de bebek pamuğu ile yapsak olur mu acaba
evet canım, altını silmek için. Bence olur, arkadaşım yanımda iki çocuk annesi şimdi ona sordum. dikdörtgen bebek pamuğu kullanıyodum ben ilk doğduğu dönem dedi.

Pamukçuk çok önemli kızlar, ilk önce ben nasıl yaparım diye korkuyor insan ama yapmazsanız emmemeye başlıyor meme reddi yapıyor hatta beslenme reddi. Gazlı bezin kalınlığı nasıl olur bilmiyorum ama en güzeli hacı teyzelerin taktığı tülbent, ben onu dörde böldüm her noktasını bi kere batırıp sildim içimin eriyip bittiği anlardan biriydi ama komik de oluyorlar videoya da çekmiştik birini hsjsj.

Peki ne kadar süre yapmak lazım bunu?

kızlar sizin bebeler sizin pıtpıtlarınıza cevap veriyor mu, sizinle oyun oynuyor mu? benimki beni hiç sallamıyor gibi

kızlar sizin bebeler sizin pıtpıtlarınıza cevap veriyor mu, sizinle oyun oynuyor mu? benimki beni hiç sallamıyor gibi
Elimi karnıma ne zaman koysam ağırlığını hissediyor sanırım tam oraya vuruyo. Elimi çekince vurmayı da kesiyo benim kız sıkıntıya gelemiyor.

Peki ne kadar süre yapmak lazım bunu?
Temizliyorsun ya tekrar birikmesi bir iki gün sürüyor, birikince yine yapıyorsun çok uzun sürmüyor ama toplamda, elin de alışınca biraz birikse hemen şöyle bi el çabukluğuyla alınıyor azalarak bitiyor o şekilde İlk olmaya başlayınca fazla katman olmadan almak da önemli ben bi yapamayacağım galiba dedim bir iki gün daha bekledim hatta bi damla mı almıştık ne işe yaramamıştı, baktım olmuyor video izledim öyle cesaretlendim

Ben de kanzla prego arasında kalıp prego mios aldım baya pratik gibi geldi pusetli çift yönlü sadece baya ağır umarım memnun kalırız

Eğitimde 10. gün gibi başlarsınız. haftada 2 kere yaparsınız demişlerdi. Tabi ihtiyacı olursa daha sık yapılabilir.
Pamukçuk olmasını beklemeden yapmak lazım o halde. Genel ağız temizliği gibi düşünüp.

Ben de kanzla prego arasında kalıp prego mios aldım baya pratik gibi geldi pusetli çift yönlü sadece baya ağır umarım memnun kalırız
inşallah canım. prego miosun videosunu bu gün izledim, çok güzel görünüyor. çift yöne tutma kolu ile geçmesi en güzel özelliği bence miosun. Güzel günlerde kullanalım inşallah :)

Pamukçuk olmasını beklemeden yapmak lazım o halde. Genel ağız temizliği gibi düşünüp.
evet tabi. Göz bakımı da var mesela, göz yaşı kanalları kapalı doğuyormuş bebişlerimiz göz için de uygulama anlattılar. kulak zarının etrafında bir oluşumla doğup, o oluşumları kulak dışına attığında temizlememiz gerekiyormuş.

Benim akıntım da fazla ama koku kaşıntı rahatsız edecek herhangi bişey yok, idrarla alakalı testler de temiz çıktı ama bu ağrıyı çözemedşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…