Son 1 saatim kaldı benim deBaş ağrısı yaptı son dakikalarda insaallah bi sey çıkmaz benim kaldı 10 dk darısı başınıza
İnanın bunların hepsine bende bakıp arada kaldım. Chicco mysa nın fiyatı daha pahalıydı o yüzden eledim. Yeni doğanda kullanılabilse kabln boy tercih ederdim ama kimle konuşsam pusetli kullanım önerdi. Bagaja sığsın gelen ürün diye dua ediyorum şimdiBir türlü karar veremedim, Kanz Kenya modeli vardı aslında güzeldi ama yine de karar bermedim bir de Chicco mysa var ona da bakmıştım, en son pes ettim herhalde alamayacağım ben araba dedim
İnanın bunların hepsine bende bakıp arada kaldım. Chicco mysa nın fiyatı daha pahalıydı o yüzden eledim. Yeni doğanda kullanılabilse kabln boy tercih ederdim ama kimle konuşsam pusetli kullanım önerdi. Bagaja sığsın gelen ürün diye dua ediyorum şimdi
canım mesela bu kaynar suya z.yağı olayı altını silmek için dimi her gün. bunu gazlı bezle değil de bebek pamuğu ile yapsak olur mu acabaAlt bakımı: kız bebekte daha hassas olunması gerekiyormuş. Vajinal açıklıkla doğuyormuş kız bebişlerimiz.
Hocanın hazırladığı ıslak mendil tarifi var fotosunu çekmiştim isteyen olursa yükleyebilirim.
Islak mendil kullanma, kimyasal var. Pişiğe sebep olabilir, ilk 1 ay kullanma mümkünse 3 ay kullanma. yıkayabiliriz ya da evde hazırladığın ıslak mendil ile de temizleyebiliriz.
Kaynar suya zeytinyağı eklenip, ya da hindistan cevizi yağı eklenip kare gazlı bezle temizlenebilir.
Bez seçimi de önemli. Pişik olursa bez markasını değişmek gerekebilir. Prima delüxe pişik dönemlerinde tercih edilebilir, kendinden kremliymiş. Pahalı sürekli kullanmaya gerek yok.
Cildi hangi markaya uygunsa onu deneyerek bulucaz. Stok yapmıycaz. Nemli kalırsa pişik olabilir, havalanmamaktan olabilir. Temizlikten sonra kurulayıp, nemlendiricez. Zeytin yağı, hindistan cevizi yağı vb. Bi şeyle. Pişik kremi pişik olursa başlanacak
MerhabaÇok şükür beyindeki koroid pleksus kisti kaybolmuş.her şey yolunda şekerimi içtim bekliyorum.
evet canım, altını silmek için. Bence olur, arkadaşım yanımda iki çocuk annesi şimdi ona sordum. dikdörtgen bebek pamuğu kullanıyodum ben ilk doğduğu dönem dedi.canım mesela bu kaynar suya z.yağı olayı altını silmek için dimi her gün. bunu gazlı bezle değil de bebek pamuğu ile yapsak olur mu acaba
malesef, uygun fiyatlı hiç bi şey kalmadı neredeyse.Gerçekten arabalar çok pahalı hayret ediyorum bu kadar pahalı olmalarına Chicco Mysa e bebekte 31 bin küsürdü
Pamukçuk çok önemli kızlar, ilk önce ben nasıl yaparım diye korkuyor insan ama yapmazsanız emmemeye başlıyor meme reddi yapıyor hatta beslenme reddi. Gazlı bezin kalınlığı nasıl olur bilmiyorum ama en güzeli hacı teyzelerin taktığı tülbent, ben onu dörde böldüm her noktasını bi kere batırıp sildim içimin eriyip bittiği anlardan biriydi ama komik de oluyorlar videoya da çekmiştik birini hsjsj.Valla yazdığın bilgiler çoook değerli. İyi ki paylaştın bizimle
Ağızda pamukçuk oluşuyormuş galiba. Benim de arkadaşım gazlı bezlerden verdi steril, hastanede çalışıyor oradan almış. İyi oluyormuş. O karbonatlı sudan bahsetmişti. Ancak ağzına bir defa sokup değdirince o bezi tekrar aynı suya batırma dedi. Ayrıca yeni bezle devam et koparıp koparıp dedi. Aklınızda olsun.
Bebişler sırt üstü yatıyorlar hep videolarda fotolar görüyorum. Başını yana çeviriyolar. Başka nasıl yatırmak gerek ki zaten?
bütün yazdıklarını hamiş defterime not aldım. çok teşekkür ederizevet canım, altını silmek için. Bence olur, arkadaşım yanımda iki çocuk annesi şimdi ona sordum. dikdörtgen bebek pamuğu kullanıyodum ben ilk doğduğu dönem dedi.
Peki ne kadar süre yapmak lazım bunu?Pamukçuk çok önemli kızlar, ilk önce ben nasıl yaparım diye korkuyor insan ama yapmazsanız emmemeye başlıyor meme reddi yapıyor hatta beslenme reddi. Gazlı bezin kalınlığı nasıl olur bilmiyorum ama en güzeli hacı teyzelerin taktığı tülbent, ben onu dörde böldüm her noktasını bi kere batırıp sildim içimin eriyip bittiği anlardan biriydi ama komik de oluyorlar videoya da çekmiştik birini hsjsj.
Elimi karnıma ne zaman koysam ağırlığını hissediyor sanırım tam oraya vuruyo. Elimi çekince vurmayı da kesiyo benim kızkızlar sizin bebeler sizin pıtpıtlarınıza cevap veriyor mu, sizinle oyun oynuyor mu? benimki beni hiç sallamıyor gibi
Eğitimde 10. gün gibi başlarsınız. haftada 2 kere yaparsınız demişlerdi. Tabi ihtiyacı olursa daha sık yapılabilir.Peki ne kadar süre yapmak lazım bunu?
Temizliyorsun ya tekrar birikmesi bir iki gün sürüyor, birikince yine yapıyorsun çok uzun sürmüyor ama toplamda, elin de alışınca biraz birikse hemen şöyle bi el çabukluğuyla alınıyor azalarak bitiyor o şekildePeki ne kadar süre yapmak lazım bunu?
Ben de kanzla prego arasında kalıp prego mios aldım baya pratik gibi geldi pusetli çift yönlü sadece baya ağırKızlar bende 2 gün önce
kanz xgo plus bebek arabası ve
Jolie roomie glide anne yanı beşik sipariş ettim. Bu nebek arabasını alan var mı e bebekte gittiğimde birebirde göremedim, katlandığında çok yer kaplamıyodur umarım
yaa ne güzel. benimki de vurdumduymaz gibi ya da salağa yatıyor bilmiyorumElimi karnıma ne zaman koysam ağırlığını hissediyor sanırım tam oraya vuruyo. Elimi çekince vurmayı da kesiyo benim kızsıkıntıya gelemiyor.
Pamukçuk olmasını beklemeden yapmak lazım o halde. Genel ağız temizliği gibi düşünüp.Eğitimde 10. gün gibi başlarsınız. haftada 2 kere yaparsınız demişlerdi. Tabi ihtiyacı olursa daha sık yapılabilir.
inşallah canım. prego miosun videosunu bu gün izledim, çok güzel görünüyor. çift yöne tutma kolu ile geçmesi en güzel özelliği bence miosun. Güzel günlerde kullanalım inşallah :)Ben de kanzla prego arasında kalıp prego mios aldım baya pratik gibi geldi pusetli çift yönlü sadece baya ağırumarım memnun kalırız
evet tabi. Göz bakımı da var mesela, göz yaşı kanalları kapalı doğuyormuş bebişlerimiz göz için de uygulama anlattılar. kulak zarının etrafında bir oluşumla doğup, o oluşumları kulak dışına attığında temizlememiz gerekiyormuş.Pamukçuk olmasını beklemeden yapmak lazım o halde. Genel ağız temizliği gibi düşünüp.
Benim akıntım da fazla ama koku kaşıntı rahatsız edecek herhangi bişey yok, idrarla alakalı testler de temiz çıktı ama bu ağrıyı çözemedşmGünaydın canım, benim de bu tarz ağrılarım var bir de çok yoğun akıntım var, doktora soruyorum gerçekten yıldım fitil kullandım vajinal enfeksiyon için, yoğurt yiyorum, kefir içiyorum ama bir türlü kurtulamadım
Akıntısı olan var mı aramızda ? Bazen o kadar fazla oluyor ki günlük ped bile yetmiyor iç çamaşırıma çıkıyor sızıntı oluyor sandım doktora sordum yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?