2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya evet diğer bir arkadşaım da göz damlası al dedi de neye göre alınıyo o damla adı ne bilmiyorum. Kısa süre sonra çapaklanmaya başlıyor sıkıntı yaratıyor bebekte önlemiş olursun falan demişti.

Kulağından ne atılıyormuş onu tam anlamadım ilk senden duyuyorum.

Heh aynen öyle ara ara oluyordu bugün kendini daha net hissettirdi.
Daha önce olduğunda doktora gittim bebekte ya da rahimde herhangi bi sıkıntı yoktu, idrar yolunu enfeksiyonundan şüphelendi idrar testi yaptık temiz çıktı progesteron verdi 2 hafta kullandım geçti şimdi tekrar başladı anlamadım bende

Hanimlar suan kacinci haftalardasiniz ve bebeginizin kilosu ne kadar acaba ?

Ara da benimde oluyor canım değişik yerlerde İNŞALLAH sıkıntı yoktur hiçbirimizde ama rahim genişliyor bebek büyüyor bu sebeplerlede olabilir genede doktoruna danış sen canım bende ALLAH Nasip ederse gidince sorucam ama sanki en son gittiğimde doktor vajinada rahimde hafif olabilir demişti ama net hatırlamadımdan bişey diemiyorum İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz cümleten

Göz bakımı: Kaynatılmış soğutulmuş suya pamuk batırılıp fazla suyu alınıp gözün dış kenarından içe doğru silip burun kenarına kadar indir. Tam tersi yönde de yeni pamukla yapılacak.
Haftada 2 ya da 3 kere yapılabilirmiş. Damla önermediler bize.
Kulak bakımı: Kulak zarının üzerinde perde ile doğuyolar. Dönem dönem dışarı atıyolar. Dış kulaktan temizlenebilir. İçşne kulak çubupu vs kullanılmayacak

Hep dersten notlar, kelime hatası falan varsa kusuruma bakmayınn

Artık doktoruma da gitmeye sormaya utanıyorum o kadar rahatsız ettim ki, bıkmıştır benden

Artık doktoruma da gitmeye sormaya utanıyorum o kadar rahatsız ettim ki, bıkmıştır benden
Arada bende öylee düşümüyorum ama bizz kendimizi kasmamalıyız sonuçta doktor canım ona gidiyoruz bilmediklerimizi sorarak hem bebeği hemde kendimizi rahatlatmalıyız doktorlarda psikoloji eğitimi alıyorlar mesela bizii anlamalılar çekinme bence bende birşey sorarken çekinsemde sormak mecburiyetindeyim ve oda benii kabul edipp takip ediyor cevabı bizii rahatlatmalı

Harika valla benim bebegim zayifmi ya 29 haftada 1395 gram cikti
Hayır canım, 2 hafta var ölçümlerin arasında bence çok normal. Zaten ekstrem bir durum olsa doktorun uyarır. Düşün 2500-4500 gram arasında doğan bebekler normal doğum ağırlığında sayılıyo. Uçurumlar olmadığı sürece, doktorun uyarmadığı sürece korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut

E nabıza ne zaman düşüyo kızlar şeker yüklemesi sonucu

Bende bir doktoru izlemiştim o da gazlı bezi tavsiye ediyordu. Birde sadece bebeğin ağzını ve memeyi silmek yeterli olmuyormuş emziği biberonu ara ara da bebeğin ağzına koyduğu herşeyi bu mantarlardan arındırmak gerekiyormuş

Harika valla benim bebegim zayifmi ya 29 haftada 1395 gram cikti
Benimki de 28+1 de 1280 küsur çıkmıştı gayet iyi demişti doktorum bir sorun görmemişti bende üzülmüştüm ama zaten 29-30 dan sonra bebek düzenli kilo almaya başlıyormuş haftasıyla uyumlu olsun yeter canım

Ben 26+2 deyim kilosu 1025 gr
Masallah masallah
Biliyorum da ne biliyim doktor aslinda tombis dogacak dedi ama neye gore dedi anlamadim bacak boyu uzun dedi sadece ama bacak boyunuda soylemedi shsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…