2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tombul bebek seviyorum ya kafayi taktim bi kere minciklamalik bisi istiyorum hehe

Harika valla benim bebegim zayifmi ya 29 haftada 1395 gram cikti

Canım ben 28+4 te gittim, 1593 gr demişti sanırım ama bana kilosu önde dedi kafama takıldı, seninki normal yani zayıf değil, kilosu önde oluncads sorun oluyor biliyorsun, hemen korkuyorum az öne geçince

Masallah masallah

Biliyorum da ne biliyim doktor aslinda tombis dogacak dedi ama neye gore dedi anlamadim bacak boyu uzun dedi sadece ama bacak boyunuda soylemedi shsj
Maşallah canım benim, sağlıkla güzellikle gelsin dünyaya. Bacak boyu uzunsa otomatikmen boyu uzun olabilir diye düşünebiliriz.
Bana ortalama ağırlıkta bir bebiş olacak gibi dedi 3000-3300 aralığında bekliyorum normal vaktinde doğarsa dedi. Ama elbet ultrasonda yanılma payı olabiliyor. Önemli olan doğdultan somra kaybettiği kilo oluyorya onu 15 gün içinde alabilmesiymiş.
Birde şimdi nabız sorunumun üstüne tansiyon yüksekliği eklendi. Stabil edemezsek erken doğu. Olabilir dedi korktum. İlaç başladık tansiyonum normal gibi şimdilik. Nabız için kardiyolojiye randevu aldım. Dua edin benim içinde vaktinde sağlıkla doğsun bebeğim

Masallah masallah

Biliyorum da ne biliyim doktor aslinda tombis dogacak dedi ama neye gore dedi anlamadim bacak boyu uzun dedi sadece ama bacak boyunuda soylemedi shsj
Benimkine de bacak boyu uzun dedi sizin bebişin kilosu da gayet normal zaten haftasıyla uyumlu olsun yeterli 3e 5e bakmayalım zayıf olsa söylerdi doktor

Canım ben 28+4 te gittim, 1593 gr demişti sanırım ama bana kilosu önde dedi kafama takıldı, seninki normal yani zayıf değil, kilosu önde oluncads sorun oluyor biliyorsun, hemen korkuyorum az öne geçince
Cok kilolu olmasi normal dogumda sknti idi degil mi yani sekerle ilgili bir sorunun yoksa

Allahim o yuksek tansiyonu bi ben bilirim.. Benimde ritim sikintim vardi. Sonra iste preeklamsi riski dediler anlamadim ayrintili anlatanimda yok ama suan Kan sulandirici kullaniyorum bende. Bazen cok uzulursem dunya ayagimin altindan cekiliyormus gibi hissediyorum. Duamda olacaksin sagselamet dogururuz gununde insallah

Benimkine de bacak boyu uzun dedi sizin bebişin kilosu da gayet normal zaten haftasıyla uyumlu olsun yeterli 3e 5e bakmayalım zayıf olsa söylerdi doktor
Dogru diyorsun ama ne bilim birde ters duruyormus benim bebek yani alt kismimda cok agri sizim oluyordu meger bacaklari ordaymis

Harika valla benim bebegim zayifmi ya 29 haftada 1395 gram cikti
Saçmalama aşko. Benim geçen hafta yani 28. Haftada 1066 çıktı. Benim doktorun bir tane cetveli var döndürüyor bakıyor falan 1044 normal değer dedi haftası için. Hani ondan şey et diye diyorum.

Saçmalama aşko. Benim geçen hafta yani 28. Haftada 1066 çıktı. Benim doktorun bir tane cetveli var döndürüyor bakıyor falan 1044 normal değer dedi haftası için. Hani ondan şey et diye diyorum.
Ya biliomda ne bilim vesveseleniorum bizimkisi cetvele filan bakmior he Turkiyedeki doktorlardan daha farkli yurtdisindakiler demi

Benim doktor da çok tatlı hep cevap veriyor ilgili konuşkan ama yine de çekiniyorum bazen ya acaba çok mu oluyorum diye

Cok kilolu olmasi normal dogumda sknti idi degil mi yani sekerle ilgili bir sorunun yoksa

Evet canım, bana eğer kilolu olursa erken haftalar da alınması gerekir dedi, 40. Haftayı beklemekte fayda var, gelişimi için demişti, biraz üzüldüm, babaya çekmiş ama babamız da kilolu doğmuş ki halada yapılı bir adam

Ya biliomda ne bilim vesveseleniorum bizimkisi cetvele filan bakmior he Turkiyedeki doktorlardan daha farkli yurtdisindakiler demi
Benim hamilelik şekerim olduğu için kiloya, baş ve karın ölçüsüne özellikle dikkat ediliyor tatlış. Yoksa çok ayrıntılı bakmazlar öyle. Ultrasonlar vs. farklı oluyor tabi buradan okuduğum kadarıyla farklılıklar var ama bu daha iyi o daha kötü diyemem açıkçası.

Dogru diyorsun ama ne bilim birde ters duruyormus benim bebek yani alt kismimda cok agri sizim oluyordu meger bacaklari ordaymis
Yaaa ayakları oraya gelince çok ağrı oluyo dimi benimde oluyo neyse zaten daha çook zamanları var dönücekler her yere dönebiliyorlar şuan

Ben seker yuklemesi yaptiramadim bazi nedenlerden dolayi kacirdim haftasini ama aclik tokluk bakildi dusukmus sadece troit ilacim gene yeterli gelmiormus hafta sonlari yuksek dozlu ilactan alicam sonra ki gunler normal dozdan devam edicekmisim.. Umarim saglikla dunyaya getirirsin kuzum bebisini bizde burda severiizz

Yaaa ayakları oraya gelince çok ağrı oluyo dimi benimde oluyo neyse zaten daha çook zamanları var dönücekler her yere dönebiliyorlar şuan
Hemde nasil surekli tuvaletteyim iki tekme hop wc yorulmuyor degilim ama kiyamam anasi gubban

O zmaan gen ile alakali biraz da benim esim yapili degildir ama bebek iken tombik dogmus belki ona cekicek bilmiyorum hic. Benim sezeryan olacak 38 hafta yada 38.5 hafta arasi alicaz dedi bakalim ozamana kadar ne kadar buyuyecek

O zmaan gen ile alakali biraz da benim esim yapili degildir ama bebek iken tombik dogmus belki ona cekicek bilmiyorum hic. Benim sezeryan olacak 38 hafta yada 38.5 hafta arasi alicaz dedi bakalim ozamana kadar ne kadar buyuyecek

Evet ama genetik olduğu için doktor bana hususi dikkat et demişti canım aşırı tatlı çekiyor deliye dönüyorum ne yapacağım bilmiyorum eskiden paketli gofret asla yemezdim, dün çilekli gofret istiyorum diye ağladım Eşim de zavallı adam ne yapsın gitti aldı, kendime hakim olamıyorum, sonra bebişkomun göbüşü büyüyor

Üzülme yani canım, kilosu normal senin bebeğinin, sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…