2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor da çok tatlı hep cevap veriyor ilgili konuşkan ama yine de çekiniyorum bazen ya acaba çok mu oluyorum diye
Sanmam canımm çok olmuyorsundur rahat hisseet sıkıntılı dönemlerden geçtik bitti gitti Hamdolsun kolay değil o sebeple sor rahatla canımm ALLAH ın izniyle rahatla

Tamam o zaman. 141 yüksek ama seker var demezler, dikkat et yediklerine derler diye düşünüyorum. En kötü bi daha test verirsin.
Heh şimdi öyle dedi doktor gebelik şekerin yok ama hamurişi ve tatlıdan uzak dur dedi yannn dünya yannnn

Hanimlar suan kacinci haftalardasiniz ve bebeginizin kilosu ne kadar acaba ?
Ben geçen hafta gittim. Kilosu 1180 gramdı 27+6da, boyu 37cm. Boyu 3 gün önce kilosu tam gününde. Zaten hep öyle çıkıyor. Boyu FL’yi femur boyunu 7 ile çarpıp hesaplıyorsun.

Bebek arabası için biz bin tane ve soru sonunda Cybex Mios aldık, yüzde 50 indirim vardı operada. Tekerlekli kısım ve üzeri ayrı. Puseti de cybex cloud aldık, onda yoktu indirim ama atonda vardı. Puset bebek arabasının tekerlekli kısmına oturuyor. İndirim olunca martta teslim ama 25 bin indi totalde, beklicez. Bir tek puseti geldi, o da iyi oldu zaten martta azıcık erken doğsa en lazımı o araba için, diğerlerini beklicez artık. Bir arkadaşım da kullanıyormuş çok tavsiye etti. İkinci eli de iyi satılıyormuş.

Ay maşallah girmişsin 3. Trimestere hoşgeldinnn kaburga ağrıları, yerinden hoplatan bebik vuruşları, aslaa uyutmayan reflü ve bununla beraber gelen mide bulantısı, aslaaaa sana yetmeyen nefesss sağdan sola bile dönerken hoh hoh hoh diye iç çektiren kalpp çarpıntıları, hiç bitmeyen bel ağrıları hoşgeldin canım

Cok canın çekerse yersin az az ama tabi bundan sonra dikkat edeceksin.
İnsan alışıyo
üzüldüm bugün kendime tatlı ısmarlıcaktım olmadı açlık baya düşük çıkınca dedim diğerleri de sorunsuz çıkar güzelce dikkat edersek sorunsuz atlatıyoruz değil mi geri kalan süreci

Ay ivit 1 haftadır yaşıyorum bunları. Her geçen gün daha da artacağını düşündükçe içim daralıyor

Şaka maka haftaya Şubat ayına giriyoruz. Ben yeni aya girince otomatik olarak 2 ay kaldı demeye başlacayağım doğuma

Açlık 74
1.saat 153
2.saat 141 çıkmış sonuncusu için sınır 140 yazıyo
Benim de ikinci sınırda çıkmış, kendi doktorum aşırı panikletti ama yönlendirdiği dahiliye doktoru nelerin çıkardığını anlamışsın bunları tüketme sorun yok dedi, birkaç gün ölçüp gittim sınıra dayandığı ölçümlerde ne yediğimi yazdım oraya. Günlük 20 dk yürüyüş yap dedi çok iyi dengeler şekerini. Dün o 20’yi 2.5 saat yaptım yamuldum resmen hala totomu tutarak yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…