2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahahah yaaa gördüğüm en sevimli şeydi bugün maşallahh gülüyo resmen

Bacım mevzuyu anca takip edebildim ben. Emin değilim ama mesela aynı apartmanda aynı altyapıyı kullandığımız kişilerden de kaynaklanıyo olabilir. Ben annemlerdeyken hiç öyle reklamlar çıkmamıştı kendi evime gittiğim 3-4 günde çıkan tek reklam o dediğin şeylerdi. Annemlerin internet güvenli internet diye geçiyo belki de ondan hiç çıkmıyodu. Hangi şirketteyse aboneliğiniz onları arayıp güvenli internete geçmek istiyoruz diyebilirsin belki böylece çıkmaz daha önüne.

Genelde bu haftalarda detaylıda görünüyormuş doğuma kadar yüzde doksan kayboluyormuş başka bir bulgu yoksa ve küçülme oluyorsa. Ben bir sürü anne yorumu okuduktan sonra rahatladım açıkçası çok üstünde durmadım neyse ki 1 ay sonra ki kontrolde kaybolduğunu söyledi doktorum, sorduğumda. Sizede bu süreçte bu duruma takılmamanızı tavsiye ederim eğer başka bir bulgu yoksa hamilelik sürecinde kaybolacaktır. Ben bunun için ekstra bişey yapmadım sadece tespitten 1 ay sonra ki randevuyu bekledim. İçiniz rahat olsun bence çoğu kişide görünen, tek bulgu olduğunda doktorların çok önemsemediği bir durum.

Tabi canım çok haklısın.

Tamam o zaman. 141 yüksek ama seker var demezler, dikkat et yediklerine derler diye düşünüyorum. En kötü bi daha test verirsin.
Oha benim açlık 92 birinci saat 163, ikinci saat 144 çıkmıştı doktorum normal demişti şimdi doktoru arayıp normal dedin diye bastık çukulatı gofreti eşek herif diye çemkiricem ha. Sterne başkan farklı konuşuyo diyicem.

Mide bulantıları beni bir haftadır vurdu vurdu duvara attı, çığlıklar yardım çığlıkları diye geziyorum ortalıkta kızlar 3. Trimesterdan bildiriyorum hazır olun

Lojmandayız kuzu biz bilmiyorum ki şimdi kime ne diiim türktelekom alt yapısı var zaten sadece onu kullanabiliyoruz çok memnun olmasam da. Yani çok bildiğim konular değil açıkçası ama bana tutup bak cümlesini atayım kopyalayıp niye sinirlendiğimi anlarsınız:

*eşiniz cinsel içerikli bir şeylere aratmış ise yine siz bu IP adresi ile bağlandığınızdan sizin karşınıza bunlar gelir.

Mesaj çok uzun ve öncesinde de telefonumdan bana bi bok atıyor sonra da bunu diyor. Ne cüret bunu yazabiliyor?

Maşallah ne neşeli çocuğun var kız

Ay tabi ki bu çok hadsiz bi itham. Bana da deseler sinirlenirdim.

Tabi canım çok haklısın.
Haklı olmeyeydim de o mesajı görmez oleydim. Gözlerim kanadı resmen başıma ağrı girdi gerçekten bütün günümü yedi o mesaj…. Ben kadınlar klubüne giriyorum bazen telefonum kapanmamaya ayarlı yani ekranı ben kapatmazsam öyle şarjı bitinceye kadar ekranı açık kalır. Bazen bişi oluyor masaya koyup başka işe bakıyorum açık şekilde bu kadın reklamları çıkmaya başlayınca yani eşim görse sen ne biçim yerlere giriyorsun der adam benden beklemezdi yani o aralar. Ama dediğim gibi ne hikmetse de kalktı 2-3 gündür yoktu bu mesajdan sonra buna müdahale edebiliyorlar mı?

Yok edemiyorlar. Reklamlar zaten sabit kalmıyor belli zaman aralıkalrında otomatik değişiyor. Değişmiştir.

üzüldüm bugün kendime tatlı ısmarlıcaktım olmadı açlık baya düşük çıkınca dedim diğerleri de sorunsuz çıkar güzelce dikkat edersek sorunsuz atlatıyoruz değil mi geri kalan süreci
Benim şimdiye kadar olumsuz diyebileceğim bir durum olmadı. Doguma kadar ya da doğumda ne değişir bilemem tabi ki. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider.

5-6 hafta önce gittiğimizde böyle görünmemesine rağmen doktor “ay ne neşeli ne mutlu çocuk” demişti
Nasil neseli gizzz benimki hep sabit ve uyuyor pozisyonda oluyor hwhehe

Kizlar burda bir arkadasimiz erken dogum yapmis idi adini hatirlayamiorum kendisinden haberiniz var mi ? Nasil.kendisi bebisi

Nasil neseli gizzz benimki hep sabit ve uyuyor pozisyonda oluyor hwhehe
Valla o zaman ben de anlamamıştım ama bugünkü fotoğrafta bildiğin gülücükler saçıyo kerata ama hareketi azdı bu sefer bizimkinin de. Yeri çok dar gibi geldi detaylıyı neden erken yaptıklarını anladım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…