Hahahahah yaaa gördüğüm en sevimli şeydi bugün maşallahh gülüyo resmenSelam hamurlarkontrolden geldim şimdi. 26+2deyim toplam 9 kilo aldım doktor 30.haftaya kadar kilo almadan durmak zorundasın çok fazla dedi suyu iyiydi. 903 gram 35 santim olmuş suratını plasentaya yapıştırdığı için net yüz görüntüsü alamadık. Ama yakaladığımız görüntüde resmen gülüyo oğlum bakın
Bacım mevzuyu anca takip edebildim ben. Emin değilim ama mesela aynı apartmanda aynı altyapıyı kullandığımız kişilerden de kaynaklanıyo olabilir. Ben annemlerdeyken hiç öyle reklamlar çıkmamıştı kendi evime gittiğim 3-4 günde çıkan tek reklam o dediğin şeylerdi. Annemlerin internet güvenli internet diye geçiyo belki de ondan hiç çıkmıyodu. Hangi şirketteyse aboneliğiniz onları arayıp güvenli internete geçmek istiyoruz diyebilirsin belki böylece çıkmaz daha önüne.Ya dediğin doğru bile olsa üslupları hiç hoş değil adam bana cinsel içerikli mesaj aramışsınızdır diyor. Bunu diyebiliyor. Ne alaka tek baktığım emzirme sütyeniydi yani emzirme hani emzirme onun dışında ne don baktım ne bişi arkadaş. Ben gözlerimi bacaklarını açan kadınlarla kirletmek zorunda olmadığım için o mesajı attım hassasiyetim var ki böyle bir siteye yakıştıramadığım içindi. Bunu daha düzgün bir üslup ile senin anlattığın gibi anlatsalar belki bı şekilde sinirlenmezdim ama eşime zanda bulunmaları beni ayar etti. Adamın böyle işlerle alakası olmaz evde bile çıplak kadın reklamı çıksa değiştiren adam dediğim gibi hassasiyetlerimiz var yani. Herkesin kendi aile yapısı sonuçta. Üslup beni ayar etti bugün düzelmem gari ben hakkıma girdiler hamile hamile iyi küfrettim. Artık onlar düşünsün
Genelde bu haftalarda detaylıda görünüyormuş doğuma kadar yüzde doksan kayboluyormuş başka bir bulgu yoksa ve küçülme oluyorsa. Ben bir sürü anne yorumu okuduktan sonra rahatladım açıkçası çok üstünde durmadım neyse ki 1 ay sonra ki kontrolde kaybolduğunu söyledi doktorum, sorduğumda. Sizede bu süreçte bu duruma takılmamanızı tavsiye ederim eğer başka bir bulgu yoksa hamilelik sürecinde kaybolacaktır. Ben bunun için ekstra bişey yapmadım sadece tespitten 1 ay sonra ki randevuyu bekledim. İçiniz rahat olsun bence çoğu kişide görünen, tek bulgu olduğunda doktorların çok önemsemediği bir durum.Merhaba
Bende 18. Haftalık hamileyim ve doktorum bebeğimin kafasında iki tane kist gördü.
İkili tarama testimde temiz çıkmıştı oysaki.
Bebeğimin gelişimi felan ultrasyona göre güzel. Sizin kistler kaç haftada geçti ve bu süreçte neler yaptınız acaba.
Tabi canım çok haklısın.Ya dediğin doğru bile olsa üslupları hiç hoş değil adam bana cinsel içerikli mesaj aramışsınızdır diyor. Bunu diyebiliyor. Ne alaka tek baktığım emzirme sütyeniydi yani emzirme hani emzirme onun dışında ne don baktım ne bişi arkadaş. Ben gözlerimi bacaklarını açan kadınlarla kirletmek zorunda olmadığım için o mesajı attım hassasiyetim var ki böyle bir siteye yakıştıramadığım içindi. Bunu daha düzgün bir üslup ile senin anlattığın gibi anlatsalar belki bı şekilde sinirlenmezdim ama eşime zanda bulunmaları beni ayar etti. Adamın böyle işlerle alakası olmaz evde bile çıplak kadın reklamı çıksa değiştiren adam dediğim gibi hassasiyetlerimiz var yani. Herkesin kendi aile yapısı sonuçta. Üslup beni ayar etti bugün düzelmem gari ben hakkıma girdiler hamile hamile iyi küfrettim. Artık onlar düşünsün
Oha benim açlık 92 birinci saat 163, ikinci saat 144 çıkmıştı doktorum normal demişti şimdi doktoru arayıp normal dedin diye bastık çukulatı gofreti eşek herif diye çemkiricem ha. Sterne başkan farklı konuşuyo diyicem.Tamam o zaman. 141 yüksek ama seker var demezler, dikkat et yediklerine derler diye düşünüyorum. En kötü bi daha test verirsin.
Mide bulantıları beni bir haftadır vurdu vurdu duvara attı, çığlıklar yardım çığlıkları diye geziyorum ortalıkta kızlar 3. Trimesterdan bildiriyorum hazır olunAy maşallah girmişsin 3. Trimestere hoşgeldinnn kaburga ağrıları, yerinden hoplatan bebik vuruşları, aslaa uyutmayan reflü ve bununla beraber gelen mide bulantısı, aslaaaa sana yetmeyen nefesss sağdan sola bile dönerken hoh hoh hoh diye iç çektiren kalpp çarpıntıları, hiç bitmeyen bel ağrıları hoşgeldin canım
Lojmandayız kuzu biz bilmiyorum ki şimdi kime ne diiim türktelekom alt yapısı var zaten sadece onu kullanabiliyoruz çok memnun olmasam da. Yani çok bildiğim konular değil açıkçası ama bana tutup bak cümlesini atayım kopyalayıp niye sinirlendiğimi anlarsınız:Bacım mevzuyu anca takip edebildim ben. Emin değilim ama mesela aynı apartmanda aynı altyapıyı kullandığımız kişilerden de kaynaklanıyo olabilir. Ben annemlerdeyken hiç öyle reklamlar çıkmamıştı kendi evime gittiğim 3-4 günde çıkan tek reklam o dediğin şeylerdi. Annemlerin internet güvenli internet diye geçiyo belki de ondan hiç çıkmıyodu. Hangi şirketteyse aboneliğiniz onları arayıp güvenli internete geçmek istiyoruz diyebilirsin belki böylece çıkmaz daha önüne.
Maşallah ne neşeli çocuğun var kızSelam hamurlarkontrolden geldim şimdi. 26+2deyim toplam 9 kilo aldım doktor 30.haftaya kadar kilo almadan durmak zorundasın çok fazla dedi suyu iyiydi. 903 gram 35 santim olmuş suratını plasentaya yapıştırdığı için net yüz görüntüsü alamadık. Ama yakaladığımız görüntüde resmen gülüyo oğlum bakın
Ay tabi ki bu çok hadsiz bi itham. Bana da deseler sinirlenirdim.Lojmandayız kuzu biz bilmiyorum ki şimdi kime ne diiim türktelekom alt yapısı var zaten sadece onu kullanabiliyoruz çok memnun olmasam da. Yani çok bildiğim konular değil açıkçası ama bana tutup bak cümlesini atayım kopyalayıp niye sinirlendiğimi anlarsınız:
*eşiniz cinsel içerikli bir şeylere aratmış ise yine siz bu IP adresi ile bağlandığınızdan sizin karşınıza bunlar gelir.
Mesaj çok uzun ve öncesinde de telefonumdan bana bi bok atıyor sonra da bunu diyor. Ne cüret bunu yazabiliyor?
Haklı olmeyeydim de o mesajı görmez oleydim. Gözlerim kanadı resmen başıma ağrı girdi gerçekten bütün günümü yedi o mesaj…. Ben kadınlar klubüne giriyorum bazen telefonum kapanmamaya ayarlı yani ekranı ben kapatmazsam öyle şarjı bitinceye kadar ekranı açık kalır. Bazen bişi oluyor masaya koyup başka işe bakıyorum açık şekilde bu kadın reklamları çıkmaya başlayınca yani eşim görse sen ne biçim yerlere giriyorsun der adam benden beklemezdi yani o aralar. Ama dediğim gibi ne hikmetse de kalktı 2-3 gündür yoktu bu mesajdan sonra buna müdahale edebiliyorlar mı?Tabi canım çok haklısın.
Neyse konuyu uzatmayayım şimdi kendi sinirimde takılayım birazAy tabi ki bu çok hadsiz bi itham. Bana da deseler sinirlenirdim.
Yok edemiyorlar. Reklamlar zaten sabit kalmıyor belli zaman aralıkalrında otomatik değişiyor. Değişmiştir.Haklı olmeyeydim de o mesajı görmez oleydim. Gözlerim kanadı resmen başıma ağrı girdi gerçekten bütün günümü yedi o mesaj…. Ben kadınlar klubüne giriyorum bazen telefonum kapanmamaya ayarlı yani ekranı ben kapatmazsam öyle şarjı bitinceye kadar ekranı açık kalır. Bazen bişi oluyor masaya koyup başka işe bakıyorum açık şekilde bu kadın reklamları çıkmaya başlayınca yani eşim görse sen ne biçim yerlere giriyorsun der adam benden beklemezdi yani o aralar. Ama dediğim gibi ne hikmetse de kalktı 2-3 gündür yoktu bu mesajdan sonra buna müdahale edebiliyorlar mı?
5-6 hafta önce gittiğimizde böyle görünmemesine rağmen doktor “ay ne neşeli ne mutlu çocuk” demiştiMaşallah ne neşeli çocuğun var kız
Benim şimdiye kadar olumsuz diyebileceğim bir durum olmadı. Doguma kadar ya da doğumda ne değişir bilemem tabi ki. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider.üzüldüm bugün kendime tatlı ısmarlıcaktım olmadıaçlık baya düşük çıkınca dedim diğerleri de sorunsuz çıkar güzelce dikkat edersek sorunsuz atlatıyoruz değil mi geri kalan süreci
Nasil neseli gizzz5-6 hafta önce gittiğimizde böyle görünmemesine rağmen doktor “ay ne neşeli ne mutlu çocuk” demişti
Valla o zaman ben de anlamamıştım ama bugünkü fotoğrafta bildiğin gülücükler saçıyo kerataNasil neseli gizzzbenimki hep sabit ve uyuyor pozisyonda oluyor hwhehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?