2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

3. Trimester ile beraber gelen ani bacak krampları, el uyuşmaları, hafiften yalancı sancılar, sağdan sola dönememeler ya da oturduğun yerden kalkamamalar ve daha aklıma gelmeyen bir çok şeye ek olarak sabahları benim dudaklar estetik yaptırmış gibi şişiyor burnuma değecek nerdeyse yani internetten baktım bu da 3. Trimester hediyesiymiş ama hiç kimsede duymamıştım bunu ya. Yaşayan var mı?

Mide bulantıları beni bir haftadır vurdu vurdu duvara attı, çığlıklar yardım çığlıkları diye geziyorum ortalıkta kızlar 3. Trimesterdan bildiriyorum hazır olun
Gerçekten çok kötü ya benim mide bulantısı reflüyle beraber geliyor tek tekte gelmiyor vicdansızlar

hepsine benden evet

Ay sen bensin sabah uyanınca aynaya bakıyorum bir güzel görünüyorum ki gözüme 2 saat sonra fosss diye iniyor

bu ikinci yüklemeydi ya yavrum ilki de sınırın az üstünde çıkmıştı ondan huzursuzlandım. bir de bugün iki üç gündür yedikten bilhassa kahvaltıdan sonra gözlerim kapanıyor direkt diye bilen biriyle konuşuyordum yedinci aydan sonra çok daha fazla dikkat etmen lazım gerekiyorsa alet al arada sırada kendin ölç dedi o da. parçaları birleştirdim ve tedirginliği yükledim hayırlı uğurlu olsun dfjkdjkffd.

Hepsini yasiyorum ek.olarak belde kütleme , sag yada sol bel bolgemin tutulmasi agrimasini ekleyebilirim

Napalım artık biz de kilo almamış oluruzzaten çok bi zamanımız da kalmadı. Meyvelerden yenmemesi gereken var mı acaba mesela cennet hurması falan çok tatlı meyveler
Onu sormadım ya bakmak lazım, greyfurt yiyebilirsin dedi bana laf arasında ama

M mansure97 kuzu bu arada mesaj çok geride kaldığı için alıntılayamadım ama o nedir öyle o nasıl gülmektir bildiğin kahkaha atmış bebiton maşallah ona bir sürü benim kızı bi detaylıda görebildik onda da kaşlar çatık surat ekşi sinirli bişeydi daha da göstermedi kendini ya yüzünü kapatıyor ya arkasını dönüyor

Canim tabi ki tedirgin olacaksın. Ben mesela bu aralar hiç degilim, varsa aklına gelen bir şey hemen tedirgin olmak isterim şöyle bir hafta falan iyice abartıp arşa çıkarayım. Hamilelik bunu gerektirir.

Şaka bir yana alet alabiliyorsan al. Hangi besinlerin ne kadar etkilediğini görmen açısından yardımcı olur ama her ogunden once sonra yapma, sıkıntı basar hiç yapasın gelmez. Arada sırada bu accık yükseldi sanki dersen bakarsın, cok yemek yediysen bakarsın, atıyorum gofreti yedikten bir saat sonra bak bakalım cidden dokunuyor mu falan. Yoksa şeker yok yani takma öyle.

Ben de zengin değilim on bin liralık parfümler iki bin liralık duş Jeli reklamları görüyorum bu sitede beni zengin sanıyorlar galiba

Kızlar nazlı oluyo heralde G Gamgusar da yazmış çatık kaşlıydı diye ay bi de ben böyle olur olmaz her şeye saba tümer kahkahası atan en ciddi yerlerde gülme krizine giren yani gülme konusunda gerçekten patavatsız biriyim bana da çekmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…