2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

selamm, ben buyuk esyalara daha yeni bakmaya basladim da bunlari alacagim simdi iclerinden gereksiz olan ya da unuttugum bir sey var mi sizce?
Mamaroo sleep bassinet ile breeze plus işlevsel olarak aynı ürün neredeyse, neden iki kere para veriyosun ki? Breeze plus al geç. Şu elektrikli ana kucağını çok övüyorlar, çocuk çok zorlarsa alırım zorlamazsa almam diye düşünmüştüm ben opsiyonel bırakırdım. Diğeri araba, zaten mecbur alıcan heheh

keske sisse ayol, yaprak gibi benimkiler.

Benim parmaklarim sisti sadece biraz. Onlar ama evvelden öyle yaprak sarmasi gibiydi. Avrupa Yakasi'nda Dilber Hanim favori gelin adayi Meryem'in parmaklarini tarif ediyordu ya. Öyle.

Parmaklarimin eklem yerleri uyaninca agriyor yalniz. Peki bunu yasayan var mi?

Ağrıyor oluyor öyle şeyler, normal. Belki biraz hareket kabiliyeti de kaybolur, gün içinde düzelirse sıkıntı yok. Düzelmezse doktora bir danış ek bir vitamin bişiy verir, belki tuzu muzu azalt der

Ay ben akşam yemeğinde azıcık acı yedim o saatten beri tekmeler hiç durmadı resmen dövüyor beni bir şey olmaz dimi ya tedirgin oldum ilk defa böyle yapıyor

Ay ben akşam yemeğinde azıcık acı yedim o saatten beri tekmeler hiç durmadı resmen dövüyor beni bir şey olmaz dimi ya tedirgin oldum ilk defa böyle yapıyor
Bişiy olmaz yav, nolucak öyle denk gelmiştir bazen çok kıpırdak oluyolar bazen sessiz sakin

Onun parasıyla öküz alsan daha çok oyalanır gibi beben Şaka maka çok değil mi küçücük şey ilk ayların ürünü sonra sığmaz da
evet biraz kucuk 6-7 aya kadar filan yatiyor demisler ama kendi odamda yatiracagim icin bilemedim simdi ne almam gerekiyor o alttaki park yatak mesela yine anne yaninda kullanilabiliyor mu? yoksa anne yani isimli bir sey mi almam lazim illa

hic anlamiyorum tipleri farkli olunca farkli sanmistim ama breeze plus baya kullanisli onu almayi tercih ederim tabii bana da daha az masraf olur elektrikli ana kucagi da burada ayni fiyat digerleriyle onu almak daha mantikli geldi bana da kolaylik olur gibi sanki araba, araba koltugu zaten gerekli ama o yatak gibi olan parca gerekli mi acaba? bir de cybex hakkinda bir fikriniz var mi cybex eos modeli bu ama bugaboo cok oneren var aklimi karistirdilar

O günahkar benim sanırım, dün akşam çilekli gofret diye ağlamıştım

Bir şey olmaz canım, benim de bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor, kafalarına göre takılıyor onlar içeride

Yok yok, breeze plus uzun süre götürür gibi görünüyor onu al geç. oku bir açıklamalarını falan emin ol da yine şimdi kabak bana patlamasın anne yanının sallanıyor olması senin için önemliyse ona bir bakar öyle karar verirsin breeze plus sallanıyo mu sallanmıyo mu bakmadım ben

cybex iyi bence, yatak gibi olan parça dediğin cot diye geçen şey mi? 0-6 ay hem araç içinde hem bebek arabasıyla kullanabileceğin aton, cloud gibi modellerine bakabilirsin araç içi koltuğu belki 6-36 ay ya da işte her neyse sonrasında kullanacağın bir model seçersin. Bu set olarak mı satılıyor? Türkiye mağazasında cot’lu model görmedimdi ben.

breeze plus sallanmiyor tam park yataklar gibi sallanmasi kolaylastirir mi bilemedim uykuyu seven bi insan olarak ama gereksiz masraf yapmasam daha iyi cok incelemiyim ben bu set olarak satiliyor evet ben amerikadayim belki yoktur orda set olarak teklilere gore de baya uygun kaliyor fiyati icinde aton olan arac ici koltugu da var setin. bir de mima xari begeniyorum ama biraz hantal galiba

Gereksiz masraf bence de yapma

Cybex eos muydu bu? Set olarak böyle satılmıyor türkiye’de hayır, zaten bu model de yok sanırım madeformums’a baksana bu arada araba için, orada çok güzel reviewler oluyor beğendiğin ürünlerin ilk etapta aklına gelmeyecek detayında değerlendirmeler var. Ürünlerin artısı eksisi falan kullanıcı yorumlarına göre yazılıp yıldızlanıyor hep. Epey kullanışlı.

cok tesekkurler hemen bakiyorum o siteden evet burada o kadar cok model var ki asla kararlastiramiyorum kucuk kucuk farklarla 20 cesit model cikarmislar eos set baya avantajli 599$ mesela tek araba zaten 400 filan oluyor normalde alinir kacmaz gibi

cok tesekkurler hemen bakiyorum o siteden evet burada o kadar cok model var ki asla kararlastiramiyorum kucuk kucuk farklarla 20 cesit model cikarmislar eos set baya avantajli 599$ mesela tek araba zaten 400 filan oluyor normalde alinir kacmaz gibi
Yani güzele benziyor açıkçası ama set içinde bulunan araç içi koltuğu mesela kaç aya kadar kullanabiliyorsun o önemli, sonra cot dediğim kısım zaten 6 aydan sonra kullanılamıyor bildiğim kadarıyla gibi detaylar var. Senin yerinde olsam ona göre değerlendirirdim. İlk altı aya yönelik ağırlıkta masraf yapıp tekrar benzer ürün alacağına başka türlü ilerlemeyi de seçebilirsin diye dedim. Arabayı puset takabileceğin bir başka model seçersin, araç içi koltuğu da üç yaşına kadar kullanabileceği bir model seçersin atıyorum. Biraz önceliklerini kendine ve ihtiyaçlarına göre belirlersen daha az masraflı ve daha az tüketimli bir süreç olur, winwin

selamm, ben buyuk esyalara daha yeni bakmaya basladim da bunlari alacagim simdi iclerinden gereksiz olan ya da unuttugum bir sey var mi sizce?
Bende bunlardan düşünmüştüm. Cybex aldım araba ve puseti, onları çok beğendim, öneririrm. Anakucağı elektronik bu 4moms mı alayım babybjörn mü diye kararsız kalmıştım, babybjörn aldım. indirim yaptı geçen beymen kaptım İkisini de kullanan bir arkadaşım dedi ki elektronik olan güzel ama tek bir yerde kalıyor, taşınması zor. Taşınan daha kolay. Ama beebk gazlıysa durmuyorsa elektronik iyi. Yatak ve beşiği bilemedim, ben onu chicco alcam galiba, tek almadığım parça o kaldı zaten benim de. Annem gelcek onunla bakcaz. Yatak odam küçük, yatağımızın yeri değişcek ölçüp bakcam falan.

evet biraz kucuk 6-7 aya kadar filan yatiyor demisler ama kendi odamda yatiracagim icin bilemedim simdi ne almam gerekiyor o alttaki park yatak mesela yine anne yaninda kullanilabiliyor mu? yoksa anne yani isimli bir sey mi almam lazim illa
Yani ben bu markanın park yatağını da beğenmedim çok küçük. Bu ikisi yerine daha geniş bir anne yanı da olabilen park yatak alırdım yerinde olsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…