2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Okadardan olmaz bişi ya merak etme. Benim arkadaşımın şekeri varken neredeyse hiç dikkat etmeden gitti doğuma. Hemen dikkat etmeye başlar ve telafi edersin.

Bebeğim sanki polyanna değil de stockholm sendromu gibi daha çok

Neyse iyi bari Kp almış bir şey. Umursamamış karısını. O yaştan sonra parayı ne yapacaklarsa acaba. Alt tarafı bebek arabasıi.

Ama eşinin eski donlarını falan vermesi çok ayıp. Şeyi anlarım. Mesela benim ve ablamın küçükken giydiği yün elbiselerimiz vardı. Fotoğrafımız var. Annem saklamış kızımız olursa bir gün diye. Ben de kızım benim o yaşıma geldiğinde giydirip fotoğrafını çekmeyi düşünüyorum. Hatıra amaçlı. Ama don da değil yani.

Ay bu sling'in yeşilinden arkadaşım bana da verdi. Gerçi aynı marka mı farklı mı bilmiyorum ama buna benziyor. İnternetten videosunu izlemem lazım nasıl bağlanıyor diye. Bunlar baya kullanışlı oluyormuş yenidoğan döneminde. Anne karnı hissi veriyormuş ve daha rahat güvenle uyuyorlarmış.

BEbeklerimiz ağırlaştı kuzum. Ben artık koltuktan kalkarken bildiğin bebeğin basıncını oramda hissediyorum sanki çıkacakmış gibi geliyor. Hepsi normal. Gerginlik şişlik de öyle.

1 lt suya 1 çay kaşığı karbonat 2 çay kaşıığı tuz ekle. KArıştır ve burnundan iyice çekip öyle temizle. Bu iyi geliyo bir nebze. Ancak asıl eczaneden alabilirsen nazal burun setinden al. Baya rahatlatıyor, açıyor burnu.

BEbeklerimiz ağırlaştı kuzum. Ben artık koltuktan kalkarken bildiğin bebeğin basıncını oramda hissediyorum sanki çıkacakmış gibi geliyor. Hepsi normal. Gerginlik şişlik de öyle.
Canım yeni bir durum değil bu yaşadığım belki üç aydır var. Hep yazacağım unutuyorum. Ama normal dediğin gibi vücudumuzda bu değişikliklerin olması. İçerde sürekli büyüyen bir canlı var ve kim bilir nasıl konumlanmış

Bu aralar uyku eğitimiyle ilgili bi kitap okuyorum. En baştan kucakta memede falan uyutmaya alıştırmamak daha mı iyi şüphelerim var kitap bitsin karar vericem o yüzden slingi de uyuması için değil de o uyanıkken yemek yapma ev süpürme gibi zamanlarda kullanırım diye düşünerek aldım açıkçası. Kulaklarını kalbimizin oraya denk getirince rahatlıyomuş tostoslar

Terlik tatlıymış ama benim aklımda şey var. Acaba üstüne kan falan damlar mı gibi. O yüzden evden her zaman giydiğim plastik terliğimi götüreceğim.Zaten çora alcam yanıma onla takılırım.
Arkadaşlarım da kolayca yıkanabilir silinebilir bi şey olursa daha rahat olur dediler. Çorap/patik+plastik terlik iyi bi seçenek gibi duruyo şu an

E 3 ay ise doktor ne diyor? Ona hiç söylemedin mi?

Ay kızlar dün bebişi olan arkadaşlarımızla buluştuk. Öyle bir negatif bastılar ki anlatamam. Her şey çok zooğğrrr çok kötüü vs. Hayır bide sanki kesin bizde aynı şeyleri yaşayacağız gibi konuşuyorlar ona bi ayar oldum. Yok şunu yapamayacaksınız bunu artık unutun bilmem ne. Detaylı anlatıp sizi de germek istemiyorum şimdi. Geceden beri gözüme uyku girmedi. Yaşadıklarının çoğunun bilgisizlikten olduğunu düşünüyorum bu arada. Ama kınamış gibi olupta başıma gelmesin diye yorum da yapmak istemiyorum. Ayh

Ya benim de çok içimde onlar. Hatta benim kv onu babaanne yaptırırmış ben yaptırayım falan dedi fiyatları söyleyince bir daha ses çıkmadı gerçi en kötü set olarak değil de sadece tulum olarak falan da alabilirim ben belki. Sırf hatıra olarak kalsın diye istiyorum. Ben isterdim yani benim öyle bir şeyim olsun

E 3 ay ise doktor ne diyor? Ona hiç söylemedin mi?
Yok söylemedim. Doktora gidince hiç aklıma gelmedi bile. ultrasonda bebeği göreceğim diye doktora söyleyeceğim şeyleri hep unutuyorum. Ben hepinizin ki öyle sanıyordum
Normalde bir rahatsızlığım yok. Otururken kalkarken rahatım çok şükür.

Bence kulak asma. İnsanlar her zaman şikayet edecek bir şey bulurlar. Evlenmeden önce de evlililiği dünyanın en kötü şeyi olarak anlatıyorlardı ama kimse boşanmıyordu öyle düşün. Şimdi şikayet edenler de bakmışsın hemen ikinciyi yapmışlar.
Bence bilinçli olarak bebek düşünen biri hayatındaki değişikleri de kabul eder. Tabi ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama bu her şey kötü olacak anlamına gelmiyor. Yeni bir düzenimiz olacak. Sonuçta toplumsal statümüz değişiyor anne oluyoruz

Arkadaş hepsi ayrı cins demekki bunların. Yani ne diyeyim ki bilemedim. Birimizde yokki kv derdi neden hep böyle ama kv ler bi düşünse neden hep sorun var mesela bi kendilerini sorgulasalar.! Olur mu yaşlılık kontenjanlarını kullanıyorlar çakal karloslar

Ya gerçekten ama minnacık şeylerde bir ay giymeyecek heves ediyoruz falan ama inanıyorum ki sonrası pişmanlık. Alsak alırız burda çoğu kişinin de imkanı vardır eminim ama mevzu imkan mevzusu değil gibi geliyor bana. Yazık günah yani kapitalist düzene bi inceden daha laf sokam dur ben

Kız bir lahmacun yesin diye nolcak neden üzülüyorsun hemen bizim yediklerimizi duysan demekki arada kaçamak yapılıyor şekerin yükselir sonra dikkat edersin olur biter ama sürekli yapma tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…