- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Okadardan olmaz bişi ya merak etme. Benim arkadaşımın şekeri varken neredeyse hiç dikkat etmeden gitti doğuma. Hemen dikkat etmeye başlar ve telafi edersin.Kızlar moralim acayip bozuldu. 1 haftadır şeker talibim gayet iyiydi bugün rehavete kapıldım, lahmacun yedim bi tane bol yeşillikli, açıkçası kendimi de bi denemek istemiştim, şekerim 157 çıktı. Ağlamak üzereyim, sırf denemek istedim diye bebeğimi düşünmeden hareket ettim
Bebeğim sanki polyanna değil de stockholm sendromu gibi daha çokHiiç sormazlar bir de her şeye karışırlar canım ben birine bişey alacak olsam dediğin gibi sever sevmez diye ince ince düşünürüm. Bana da bazen geliyor kv nefreti ama polyanna sendromu yaşıyorum hani hiç vermeyedebilirdi diyorumbenim eşim tek çocuk ben de tek çocuğum gerçi ona rağmen eşimin bebeklikte kullanılmış donlarını getirdi bebeğin doğunca giydir diye bu durumu aşamadım aylardır dhshsh Seninki güzel bişey yapmış ama en azından seçme hakkı vermiş bir de fiyat farketmez falan demesi güzel bayaa benim kp bebek arabasını aldı adamcağızı mağazada yedi bildiğin benim kv ucuzu olsun niye bu kadar para vercez diye bir de 3 milyonluk arabaya biniyorlar komik yani ne biliyim
Ay bu sling'in yeşilinden arkadaşım bana da verdi. Gerçi aynı marka mı farklı mı bilmiyorum ama buna benziyor. İnternetten videosunu izlemem lazım nasıl bağlanıyor diye. Bunlar baya kullanışlı oluyormuş yenidoğan döneminde. Anne karnı hissi veriyormuş ve daha rahat güvenle uyuyorlarmış.slingle kundak aldım şimdi ay nasıl heveslendiim çok tatlı değiller mi
Premium Esnek Wrap Sling Tarçın Rengi | İlays Mabel | Premium Babywearing
Premium Esnek Wrap Sling Tarçın Rengi ve daha fazlası için ilaysbeauty.com'u ziyaret edin!www.ilaysbeauty.com
BEbeklerimiz ağırlaştı kuzum. Ben artık koltuktan kalkarken bildiğin bebeğin basıncını oramda hissediyorum sanki çıkacakmış gibi geliyor. Hepsi normal. Gerginlik şişlik de öyle.Kızlar size bir sorum olacaktı. Afedersiniz ama klozete değil de normal tuvalete oturduğumda ağrım oluyor. Asla eski halim gibi değil böyle bir gariplik var anlam veremediğim. Oldukça gergin ve şiş gibiyim. Belki normaldir sizinde öyle mi diye sormak istedim
Terlik tatlıymış ama benim aklımda şey var. Acaba üstüne kan falan damlar mı gibi. O yüzden evden her zaman giydiğim plastik terliğimi götüreceğim.Zaten çora alcam yanıma onla takılırım.Kızlar sizce hastanede giymek için bu terlik uygun mu?
Madame Coco Desir Kadın Terlik
1 lt suya 1 çay kaşığı karbonat 2 çay kaşıığı tuz ekle. KArıştır ve burnundan iyice çekip öyle temizle. Bu iyi geliyo bir nebze. Ancak asıl eczaneden alabilirsen nazal burun setinden al. Baya rahatlatıyor, açıyor burnu.Merheba kızlar birşey sorucam.1haftadır burun tıkanıklığı yaşıyorum nefes zorla alıyorum bıktım ya.Grip falan rahatsızlığım yok bu arada ama bir anda tutuldu.Yaşayan varmı aranızda nasıl geçirdiniz tıkanıklığı??27haftadayım.
Demi ya, şirifsiz bacaklar sanki yatağa geldiğimizi anlıyor ve başlıyor sızım sızım sızlamaya.Bu yatak eşittir bacak agrısı oyhhh bezdum niyeyse hep gece oluyor
Canım yeni bir durum değil bu yaşadığım belki üç aydır var. Hep yazacağım unutuyorum. Ama normal dediğin gibi vücudumuzda bu değişikliklerin olması. İçerde sürekli büyüyen bir canlı var ve kim bilir nasıl konumlanmışBEbeklerimiz ağırlaştı kuzum. Ben artık koltuktan kalkarken bildiğin bebeğin basıncını oramda hissediyorum sanki çıkacakmış gibi geliyor. Hepsi normal. Gerginlik şişlik de öyle.
Bu aralar uyku eğitimiyle ilgili bi kitap okuyorum. En baştan kucakta memede falan uyutmaya alıştırmamak daha mı iyi şüphelerim var kitap bitsin karar vericemAy bu sling'in yeşilinden arkadaşım bana da verdi. Gerçi aynı marka mı farklı mı bilmiyorum ama buna benziyor. İnternetten videosunu izlemem lazım nasıl bağlanıyor diye. Bunlar baya kullanışlı oluyormuş yenidoğan döneminde. Anne karnı hissi veriyormuş ve daha rahat güvenle uyuyorlarmış.
Arkadaşlarım da kolayca yıkanabilir silinebilir bi şey olursa daha rahat olur dediler. Çorap/patik+plastik terlik iyi bi seçenek gibi duruyo şu anTerlik tatlıymış ama benim aklımda şey var. Acaba üstüne kan falan damlar mı gibi. O yüzden evden her zaman giydiğim plastik terliğimi götüreceğim.Zaten çora alcam yanıma onla takılırım.
E 3 ay ise doktor ne diyor? Ona hiç söylemedin mi?Canım yeni bir durum değil bu yaşadığım belki üç aydır var. Hep yazacağım unutuyorum. Ama normal dediğin gibi vücudumuzda bu değişikliklerin olması. İçerde sürekli büyüyen bir canlı var ve kim bilir nasıl konumlanmış
Ya benim de çok içimde onlar. Hatta benim kv onu babaanne yaptırırmış ben yaptırayım falan dedi fiyatları söyleyince bir daha ses çıkmadı gerçiKızlar isim nakışlı hastane çıkış setlerine kafayı takmış durumdayım ama çok pahalılar yaptıran var mı aranızda? Varsa ikna edilmeye ihtiyacım var gibiAl gitsin kızımdan önemli mi sanki diyorum sonra saçmalama başka ihtiyacını karşılarsın o fiyata değer mi diyorum
Yok söylemedim. Doktora gidince hiç aklıma gelmedi bile. ultrasonda bebeği göreceğim diye doktora söyleyeceğim şeyleri hep unutuyorum. Ben hepinizin ki öyle sanıyordumE 3 ay ise doktor ne diyor? Ona hiç söylemedin mi?
Bence kulak asma. İnsanlar her zaman şikayet edecek bir şey bulurlar. Evlenmeden önce de evlililiği dünyanın en kötü şeyi olarak anlatıyorlardı ama kimse boşanmıyordu öyle düşün. Şimdi şikayet edenler de bakmışsın hemen ikinciyi yapmışlar.Ay kızlar dün bebişi olan arkadaşlarımızla buluştuk. Öyle bir negatif bastılar ki anlatamam. Her şey çok zooğğrrr çok kötüü vs. Hayır bide sanki kesin bizde aynı şeyleri yaşayacağız gibi konuşuyorlar ona bi ayar oldum. Yok şunu yapamayacaksınız bunu artık unutun bilmem ne. Detaylı anlatıp sizi de germek istemiyorum şimdi. Geceden beri gözüme uyku girmedi. Yaşadıklarının çoğunun bilgisizlikten olduğunu düşünüyorum bu arada. Ama kınamış gibi olupta başıma gelmesin diye yorum da yapmak istemiyorum. Ayh
Arkadaş hepsi ayrı cins demekki bunların. Yani ne diyeyim ki bilemedim. Birimizde yokki kv derdi neden hep böyle ama kv ler bi düşünse neden hep sorun var mesela bi kendilerini sorgulasalar.! Olur mu yaşlılık kontenjanlarını kullanıyorlar çakal karloslarHiiç sormazlar bir de her şeye karışırlar canım ben birine bişey alacak olsam dediğin gibi sever sevmez diye ince ince düşünürüm. Bana da bazen geliyor kv nefreti ama polyanna sendromu yaşıyorum hani hiç vermeyedebilirdi diyorumbenim eşim tek çocuk ben de tek çocuğum gerçi ona rağmen eşimin bebeklikte kullanılmış donlarını getirdi bebeğin doğunca giydir diye bu durumu aşamadım aylardır dhshsh Seninki güzel bişey yapmış ama en azından seçme hakkı vermiş bir de fiyat farketmez falan demesi güzel bayaa benim kp bebek arabasını aldı adamcağızı mağazada yedi bildiğin benim kv ucuzu olsun niye bu kadar para vercez diye bir de 3 milyonluk arabaya biniyorlar komik yani ne biliyim
Ya gerçekten ama minnacık şeylerde bir ay giymeyecek heves ediyoruz falan ama inanıyorum ki sonrası pişmanlık. Alsak alırız burda çoğu kişinin de imkanı vardır eminim ama mevzu imkan mevzusu değil gibi geliyor bana. Yazık günah yani kapitalist düzene bi inceden daha laf sokam dur benAy aynı kafadayız. Çok beğendiğim ama pahalı bulduğum bi şey olunca da ben tutup büyük bedenini alıyorum. Mesela pantolon gördüm geçen çok tatlıydı. 3-6 ayı da vardı ama 200 lira mı neydi. 1 yaş için aldım hem hevesim kalmamış oldu hem de 200 lirayı doğru zamana yatırım yapmış oldumhastane çıkışlarına, çok az giyeceği kıyafetlere çok para vermek hiç benlik değil. He kardeşi olsun istiyorum mesela onun için de küçük kıyafetlerin hepsini iki cinsiyete de gidecek şeyler aldım. Paralarını çıkarmaları için en azından iki çocuk büyütmeliler çünkü. Sırf bu sebepten çocuğumun sadece bi tane arabalı tulumu var gerisi hep unisex
Kız bir lahmacun yesin diye nolcak neden üzülüyorsun hemen bizim yediklerimizi duysan demekkiKızlar moralim acayip bozuldu. 1 haftadır şeker talibim gayet iyiydi bugün rehavete kapıldım, lahmacun yedim bi tane bol yeşillikli, açıkçası kendimi de bi denemek istemiştim, şekerim 157 çıktı. Ağlamak üzereyim, sırf denemek istedim diye bebeğimi düşünmeden hareket ettim
Şimdi gördüm bende sana yazacaktım hissettin mi diye.Ay kızlar deprem oldu, azıcık sallandık ama aklım çıktı. İzmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?