2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende faydalı diye ikisini bir kullanıyorum. Namazda hissetmiyorum o ağrıyı pek ama iyice çömeldiğimde oluyor normal herhalde ama yine de sizde de oluyor mu diye merak ettim.
En son katıldığım seminerden anladığım pelvik ağrılarımızın nedeni bebek değil o bölgemizin önceden güçsüz olması. Eğer dayanılmaz bi ağrı değilse kontrollü olarak çömelme egzersiziyle bacak güçlendirme egzersizleri yaparak pelvik tabanını rahatlatabilirsin

Anladım canım sağolasın. Dediğin gibi olabilir. Ben bakayım o egzersizlere

Böyle bir seyi ben de duydum. Yani genel anlamda hamilelikte cok sikinti cektigimiz alanlar hamilelik öncesi zayif veya sikintili olan alanlar oluyormus. Hamileligin basindan beri kuyruk sokumu agrisi cekiyorum ben, bu hamilelikten önce de bu kadar olmasa da bir problemdi mesela.

Ben de kendimde birçok şeyde gözlemledim bu durumu. Mide yanmam beslenmeme dikkat etmediğimde hep vardı mesela, hamilelikte çok erken dönemde başladı bu yüzden. Azıcık kilo alınca yürürken nefes nefese kalırdım şu an yine öyleyim. Çoğu şeyi hamileliğe ve bebeğe bağlıyoruz ama bizzat şahsi sorunlarımız oysaki

Güzelmiş canım nisan ayında daha çokta sıcak olmaz herhalde havalar rahat gibi duruyor bu terlik Herkes süslü püslü lohusa terliği tacı alıyor ben de kalın çorapla crocslarımı giyicem
Valla ben gelinliğimi bile şifon kumaştan diktirdim rahat olsun diye. Lohusa halimizle yeni gelin terliği giyecek değiliz

Valla ben gelinliğimi bile şifon kumaştan diktirdim rahat olsun diye. Lohusa halimizle yeni gelin terliği giyecek değiliz
Katılıyorum o an ne tacı ne terliği gözüm görmez herhalde konforlu olsun yeter

Merheba kızlar birşey sorucam.1haftadır burun tıkanıklığı yaşıyorum nefes zorla alıyorum bıktım ya.Grip falan rahatsızlığım yok bu arada ama bir anda tutuldu.Yaşayan varmı aranızda nasıl geçirdiniz tıkanıklığı??27haftadayım.

Bu yatak eşittir bacak agrısı oyhhh bezdum niyeyse hep gece oluyor

Burnum havasız yerde bayadır asırı tıkanıyor ama evde havalandırıyorum olmuyor

Bende yatarken oluyor hatta gece çok uyanıyorum tıkanıklıktan dolayı ama genel olarak artık çok konforlu nefes alamıyorum gebelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 29. Haftadayım 25lerde başlamıştı. Hafif dik yatıyorum burun kanatlarına vicks sürüyorum azıcık açılıyor eğer çok inatçıysa sıcak suya karıştırıp buharını tutuyorum açıyor tavsiye ederim. Bulunduğumuz odayı da nemli tutmakta fayda var

Teşekkur ederim birşeyler denemem şart oldu artık nefes alamamak insanı çıldırtıyor.

Kızlar benimde gebelikten öncee diyette olmadığım zamanlar iştahım gayet yerindeydi aslında diyette yadaa sağlıklı beslenmeye başladığım zamanlarda nadiren iştah kesikliii yaşardım hamişliktede oluyor bugün öğünn atladım iştahım kesildi mesela ama genede yedimm bebişe Şifaa niyetine
Gebelikten öncee bulantı nedir bilmezdim halenn prilamm kullanıyorum bırakmaya cesaret edemedim henüz Nasipse 27+ laraa geçtim gebelik bende gezmeyi bayaa seven benn şuann yürürken korkuyorum fazla yürümüyorum mesela pinpirikliydim iyicee arttı herşeye dikkat ederr oldum düşünün wcc klozet poşeti aldım Trendyoldan dışarı çıkarken yanımda taşıyorum mesela yemek konusunda hassasım acıkmadığım zamanlarda bebek açmıı diee düşünüyorum oysakii 2. 3. Aydan beriii iştahım gel gitli bi yok bi varr yanii hormonlardan etrafa sarabiliyorum ayyy RABBİM İNŞALLAH sağlıkla zamanında hayırlı afiyetli iyi günlerde bebişleri kucaklamayı cümleten tüm hamişleree Nasip etsinn Çok Aminn

Yüksek yastıkla yat canım rahatladım ben senin durumunu yaşıyorum.

Benim de olmaya başladı bu bir kaç gündür. Ben tabiki bunu da sorun etmiyorum okuduklarıma göre. Normal diyip dinleniyorum.

Doğrusu da bu aslında. Kız accık sevebilirsin KV'ni

Ev battaniye doldu benim Kv hala battaniye almak istiyor mesela. Gören de doğuda karda kışta yaşıyoruz sanacak. Alma var dedik, ama ben çok beğendim diyo ısrarla. Asla sormadı neye ihtiyacınız var diye. Zamanında almış bir şeyler. Onları verdi 7-8 tane kıyafet. Karışık 3 ay 6 ay 1 yaş için.

Öte yandan aşırı yetenekli örgü konusunda. Bir sürü yelek örmüş. Gerçekten çok tatlılar ördüklerini daha çok sevdim. Ama hep minik minik. Dedim bunları pek giyemeyecek. Hele kalkıp 23 Nisan'da gelirse bebiş. İzmir gibi bir yerde. Çocuğa yünlü yelek giydiremem. Pişer isilik olur. Mesela bana sorsaydı biraz daha büyük ör derdim. Ama sormuyo. Kafasına göre örüyo.

Yine de Allah razı olsun ne diyim. Bazı insanlar da böyle işte. Onlar da heves ediyo falan, o heves elinden alınsın istemiyolar. Şu 1 haftadır bişi oldu bana. Niyeyse bi umursamazlık gelmeye başladı çok şükür. Daha az takıyorum gibi KV'yi falan. İnşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…