En son katıldığım seminerden anladığım pelvik ağrılarımızın nedeni bebek değil o bölgemizin önceden güçsüz olması. Eğer dayanılmaz bi ağrı değilse kontrollü olarak çömelme egzersiziyle bacak güçlendirme egzersizleri yaparak pelvik tabanını rahatlatabilirsinBende faydalı diye ikisini bir kullanıyorum. Namazda hissetmiyorum o ağrıyı pek ama iyice çömeldiğimde oluyor normal herhalde ama yine de sizde de oluyor mu diye merak ettim.
Plasenta cikti mi direkt sekersizsin. Ama genetik yatkinligin varsa kaladabilir, o cok nadir oluyor ama. Bebegim saglikli dogsun da ben onu cok düsünmüyorum.Bu gebelikteki şeker doğumdan sonra da devam ediyor mu acaba yoksa sonra normal hayatımıza dönebiliyor muyuz
Anladım canım sağolasın. Dediğin gibi olabilir. Ben bakayım o egzersizlereEn son katıldığım seminerden anladığım pelvik ağrılarımızın nedeni bebek değil o bölgemizin önceden güçsüz olması. Eğer dayanılmaz bi ağrı değilse kontrollü olarak çömelme egzersiziyle bacak güçlendirme egzersizleri yaparak pelvik tabanını rahatlatabilirsin
Böyle bir seyi ben de duydum. Yani genel anlamda hamilelikte cok sikinti cektigimiz alanlar hamilelik öncesi zayif veya sikintili olan alanlar oluyormus. Hamileligin basindan beri kuyruk sokumu agrisi cekiyorum ben, bu hamilelikten önce de bu kadar olmasa da bir problemdi mesela.En son katıldığım seminerden anladığım pelvik ağrılarımızın nedeni bebek değil o bölgemizin önceden güçsüz olması. Eğer dayanılmaz bi ağrı değilse kontrollü olarak çömelme egzersiziyle bacak güçlendirme egzersizleri yaparak pelvik tabanını rahatlatabilirsin
Ben de kendimde birçok şeyde gözlemledim bu durumu. Mide yanmam beslenmeme dikkat etmediğimde hep vardı mesela, hamilelikte çok erken dönemde başladı bu yüzden. Azıcık kilo alınca yürürken nefes nefese kalırdım şu an yine öyleyim. Çoğu şeyi hamileliğe ve bebeğe bağlıyoruz ama bizzat şahsi sorunlarımız oysakiBöyle bir seyi ben de duydum. Yani genel anlamda hamilelikte cok sikinti cektigimiz alanlar hamilelik öncesi zayif veya sikintili olan alanlar oluyormus. Hamileligin basindan beri kuyruk sokumu agrisi cekiyorum ben, bu hamilelikten önce de bu kadar olmasa da bir problemdi mesela.
Güzelmiş canım nisan ayında daha çokta sıcak olmaz herhalde havalar rahat gibi duruyor bu terlikKızlar sizce hastanede giymek için bu terlik uygun mu?
Madame Coco Desir Kadın Terlik
Kaymiyorsa gayet uygun bence.Kızlar sizce hastanede giymek için bu terlik uygun mu?
Madame Coco Desir Kadın Terlik
Valla ben gelinliğimi bile şifon kumaştan diktirdim rahat olsun diye. Lohusa halimizle yeni gelin terliği giyecek değilizGüzelmiş canım nisan ayında daha çokta sıcak olmaz herhalde havalar rahat gibi duruyor bu terlikHerkes süslü püslü lohusa terliği tacı alıyor ben de kalın çorapla crocslarımı giyicem
Katılıyorum o an ne tacı ne terliği gözüm görmez herhalde konforlu olsun yeterValla ben gelinliğimi bile şifon kumaştan diktirdim rahat olsun diye. Lohusa halimizle yeni gelin terliği giyecek değiliz
Bende yatarken oluyor hatta gece çok uyanıyorum tıkanıklıktan dolayı ama genel olarak artık çok konforlu nefes alamıyorum gebelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 29. Haftadayım 25lerde başlamıştı. Hafif dik yatıyorum burun kanatlarına vicks sürüyorum azıcık açılıyor eğer çok inatçıysa sıcak suya karıştırıp buharını tutuyorum açıyor tavsiye ederim. Bulunduğumuz odayı da nemli tutmakta fayda varMerheba kızlar birşey sorucam.1haftadır burun tıkanıklığı yaşıyorum nefes zorla alıyorum bıktım ya.Grip falan rahatsızlığım yok bu arada ama bir anda tutuldu.Yaşayan varmı aranızda nasıl geçirdiniz tıkanıklığı??27haftadayım.
Teşekkur ederim birşeyler denemem şart oldu artık nefes alamamak insanı çıldırtıyor.Bende yatarken oluyor hatta gece çok uyanıyorum tıkanıklıktan dolayı ama genel olarak artık çok konforlu nefes alamıyorum gebelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 29. Haftadayım 25lerde başlamıştı. Hafif dik yatıyorum burun kanatlarına vicks sürüyorum azıcık açılıyor eğer çok inatçıysa sıcak suya karıştırıp buharını tutuyorum açıyor tavsiye ederim. Bulunduğumuz odayı da nemli tutmakta fayda var
Yüksek yastıkla yat canım rahatladım ben senin durumunu yaşıyorum.Merheba kızlar birşey sorucam.1haftadır burun tıkanıklığı yaşıyorum nefes zorla alıyorum bıktım ya.Grip falan rahatsızlığım yok bu arada ama bir anda tutuldu.Yaşayan varmı aranızda nasıl geçirdiniz tıkanıklığı??27haftadayım.
Benim de olmaya başladı bu bir kaç gündür. Ben tabiki bunu da sorun etmiyorum okuduklarıma göre. Normal diyip dinleniyorum.Tek tek alıntılayamadım kızçeler, yalnız olmadığıma sevindim gardaşlarım
Kızlar ya böyle karnım sertleşti, sanki taş gibi, korktum eşime dedim sakin ol diyor eve geliyor o da, normal mi böyle karnımızın olması, gazım da var sanırım
Doğrusu da bu aslında. Kız accık sevebilirsin KV'niNeden kendi çocuklarıymış gibi seçip alırlar onuda anlamıyorum. İnsan bi gösterir bu nasıl iyi mi diye. Benim arkadaşım da kız doğuracak ben çok sade bir insanım desen mesen hiç sevmem ama arkadaşım dantel falan seviyor ona attım bu nasıl bu nasıl diye kendi çocuğum değil ki kendi zevkime göre alayım. Oda bana süslü bişi getirse giydirmem biliyor tarzımı mesela. Yani neden böyle ince düşünemezler anlamıyorum. Yok olur mu illa benim borum ötecek bak yine sağdan sağdan kv nefreti yükleniyooooor…..gerçi benimki beni mağazaya götürdü seç beğen fiyatını düşünme al dedi oturdu hiç karışmadı hakkını yemeyeyim herşeyi kendim seçtim parasını ödedi çıktık. Allah razı olsun kız kv accuk sevmek için sebep verdin ama 1 dk lığına falan oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?