2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla imkan meselesi değil ama hamileliğimin en zor zamanlarını kocamdan ayrı annemlerin yanında geçirdim, yurtdışında çalışıyor ben de işimi bırakıp gitmek istemedim açıkçası. Bi şey alırken bunu düşünüyorum hep.

Ya buna çok sinir oluyorum. Bana da yapıyolar hala daha aynı şeyi. Kendi hamileliklerini ne çabuk unuttular anlamadım. "Yandınz, asıl zorluk doğumdan sonra başlayacak, eski hayatınızı unutun, cart curt" bir sürü kötü şey diyolar.

Ya evet eskisi gibi olmayacak ben de biliyorum. Ama böyle de denmez. E dedin de ne oldu aq. Eline ne geçti. Niye moral vermek varken destek olmak varken böyle konuşuyorsunuz.

Orada acaba suyla temas eder miyiz? Biz kaç gün duş almıyoruz acaba? Hemen alabiliyor muyuz aklıma bunlar geldi terliği görünce
Ayy tabi ki duş alabiliyoruz. Sezaryende nasıl olur tam bilmiyorum doktor yönlendirir ama normal doğumda mesela annem duş almadan sütü gelmezmiş. Bi de terliği doğum öncesi için de düşünmek lazım. Öncesinde zaten defalarca bile duş alabiliriz hem rahatlatıyormuş hem açılmaları destekliyormuş

İnat… heves ediyorlar dediğin gibi işte bende annemi durdurmasam yelek mağazası açacak Mütemadiyen lise çağına gelinceye kadar boy boy yelek ördü sanırım Durmuyorlardı. Onları dizginlemek daha zor sanırım bizden daha heyecanlı olabiliyorlar ama yine benimki hariç alışveriş yaptı torun mevzusu kapandı ruhsuz karı

Bu bizim ülkecek genel tavrımız. Sadece evlilik çocuk konusunda değil iş konusunda da mesela. Ben 2 yıl önce atandım üniversitedeki hocalarımdan birkaç tanesi hayırlı olsun demek yerine aldın başına belayı yok yandın sen falan dediler. İçimden dedim madem o kadar mutsuzsun bırak işini sen de. 2 yıldır da severek yapıyorum işimi valla. Yukarda da yazdım bırakıp kocamın yanına gidemeyecek kadar mutluyum işimde yani

5.1 diyolar. Uyuyo olsanız uykudan uyandırırdı ya depremler artık daha korkutucu. Allah beterinden korusun
Evet ya, hele büyük deprem yaşayaınca etkisinden çıkamıyorsun hiç. Allah beterinden korusun. Ardından gelmez inşallah. Astrologlar uyarıyordu bu tarihleri hep.

Ya tabiki zor olcak bizde hayal dünyasında yaşamıyoruz da sürekli böyle söylenen insanları ben mi sevmiyorum acaba ya herşeye söylenen insanlara bi böyle duvar öresim geliyor. Arkadaş yaşıyoruz işte neden dolu tarafı görmüyorsunuz. Bebek emanet gelmiş kolay olacak hali yok tabiki ama bunu sürekli zor olduğunu belirterek daha da zorlaştırmanın manası ne? Ne bilem sevmiyorum ben böyle insanları

Başkasının üzüntüsünden beslenmeye alışmış bir toplum. Ben mutsuzum, o da mutsuz olsun ki rahatlayayım.

Ya şöyle bi doğumdan sonra faşır fuşur yıkansak ohhhhh mis hayalim resmen bu mümkün mü gerçekten bilmediğim için soruyorum

Başkasının üzüntüsünden beslenmeye alışmış bir toplum. Ben mutsuzum, o da mutsuz olsun ki rahatlayayım.
Hayır bi de genç, evini düzenini kurmamış insanlar değil bunlar. Emeklilik yaşları gelmiş çekip gitmiyolar bana yandın sen diyolar

Kesinlikle katılıyorum insanlar her zaman söyleyecek bir şey buluyor mutlaka. Ama yani ne gerek var. Doktorumuz da aynıydı mesela adamı bir gömüyorlar aman aman. Halbuki ben çok memnunum.
Doğumdan sonra hastanede ilk gece çok ağır olmazsam sadece eşim kalsın istiyordum onu söyledim ay nerden dedim. Ay olur mu öyle şey benim hem eş hem kv hem annem kaldı yetemedik çok zor erkekler zaten bişeyden anlamaz benimki sadece tırnaklarını kesiyor hala bilmem ne. Evet zor olacak biliyorum da ben de eşimi her şeye dahil etmek istiyorum o zorluğu beraber aşalım istiyorum şimdi benimki de hemen doğru diyolar anneler kalsın ben yapamam kafasına girdi direk. Hayır yoktan yere kv yi dert ettik bide başımıza

Ya şöyle bi doğumdan sonra faşır fuşur yıkansak ohhhhh mis hayalim resmen bu mümkün mü gerçekten bilmediğim için soruyorum
Yani dikişimiz falan olursa onlara dikkat edeceğimiz için tam bi foşur foşur yıkanma olmayabilir ama benim bildiğim hastaneden eve gelince ayakta duş alabiliyoruz

Eşleri sadece tırnak mı kesiyormuş djfkkfkfkf ayyy bugün de buna gülelim herkes senin kocan gibi beceriksiz değil deseydin

Hayır bi de genç, evini düzenini kurmamış insanlar değil bunlar. Emeklilik yaşları gelmiş çekip gitmiyolar bana yandın sen diyolar
Onlara göre kendilerine adanmış kutsal bir görevi yerine getiriyorlar ve artık hayatlarına huzurla devam edebilirler. ghjkl

Yani dikişimiz falan olursa onlara dikkat edeceğimiz için tam bi foşur foşur yıkanma olmayabilir ama benim bildiğim hastaneden eve gelince ayakta duş alabiliyoruz
Normal doğum olursak o zaman hemen alcaz mikrop kapar falan demezler herhalde bilemedim. Normal doğumda zaten saç baş birbirine giriyor herhalde yani net almak lazım gibi işiyor mıçıyormuşsun baksana neler dediler Ortalık toz duman

Ay onu bana da dediler. Hastanede annem de kalacak ancak duruma göre kendimi iyi hissedersem annemi gece eve yollayacağım, sabahtan eve gelirsin diyeceğim. Ama duruma göre. Çünkü annemin yaşı var ve orada zebil olsun istemiyorum.

Eve geçince de geceleri evde sadece eşimle kalacağız. Annem sabahtan gelecek akşam kendi evine dönecek.

Vay efendim asla yapamazmışız, bakamazmışız. Neler neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…