2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim baba tarafımda tek iyi insan yok. Zamanında 13-14 yaşımdayken kuzenimin kocası götümü başımı elleyip beni öpmeye kalkmıştı. Gidip herkese söylemiştim ama kimse bana inanmamıştı, çünkü adam gidip Kuran'a el basıp yapmadım öyle bir şey demiş ve onun sözü benden üstün tutulmuştu tüm baba tarafımda. Adım da ailede .rospuya çıkmıştı. Hatta üstüne kocasına iftira attığımı söyleyip anne tarafımdaki diğer her erkekle birlikte olmak istediğim yalanını falan yaymışlardı ve tüm baba tarafı da bu yalana inanmıştı. Hatta baba tarafındaki tüm amcalarımın oğullarıyle da birlikte olmak istiyormuşum

Baba tarafı benim gözümde zerre sevilmeyen iğrenç mahluklardan oluşan bir grup. İçim soğumuyor bir türlü.

Çok şükür eşimin ailesinden sapıkça bir şey görmedim. Ama niyeyse o küçüklükten gelme soğukluğu da atamıyorum. Kv min sürekli başkalarının arkasından konuşşmasına çok tanık oldum. Eşimin kardeşinin de tekinsiz bir tip olduğunu biliyorum. Hapse girdi çıktı uyuşturucudan.

Açıkçası istemiyorum kızımın o tarafla çok yüz göz olmasını.

evet evet bak bu mantıktayım ben de. Allah var kızıma kimseyi kötülemem. Ben burada kalmak istiyorumd erse de kalabilir ileride babaannesinde. Ama yamuk yapan olursa karşısında beni bulur. Tahammülüm yok.

Ayy şoklar içinde okudum. Kimin ne yaşadığını bilemiyor işte insan. Sen tabi durumu daha iyi analiz ediyorsun yaşadığın bir olay dizisi var. Bende yıllar önce öğrencimin dedesinin tacize uğradığını öğrendiğimde günlerce kendime gelememiştim.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Dilerim ki kimsenin hayatında böyle zorlu örnekler olmasın.

Seninkiler suratına bakılmayacak insanlarmış haklısın. Of tüylerim ürperdi ne biçim mahlukatlar.
Tabi ki sevilmeyecek insanlara kötü alışkanlıklara maruz kalmasın çocuklarımız. Ama en azından bizden de onlar hakkında kötü şeyler duymasınlar ki mensup oldukları aileye aidiyet hissetsinler. Büyüdükçe zaten kötü yönlerini görüp doğrudan karakterlerine olmasa da bu kötü alışkanlıklara karşı olumsuz tavırlarını göstereceklerdir. Terbiye eden her türlü biziz sonuçta

Şaka bir yana haklısın canım ama benim kv insaf edilecek biri de değil ne yazıkki burada kv şöyle iyi böyle anlaşıyoruz diyenlere imreniyorum biz çok yakın oturuyoruz apartmanlar yan yana kendimi övmeyi hiç sevmem ama beni öpüp başına koysun hamile kalmadan evvel bebek meselesi aramızda problem olmuştu kaynanam da çıkıp oğlum seni boşasa hakkıdır eğer çocuğun olmazsa hiçbir işe yaramazsın vs demişti aylar sonra hamilelik haberini verdik bu sefer de oğlum benim gözümde hala çocuk bu yaşta beni babaanne yaptınız diye ağladı daha neler neler yaptı dedi etti her şeyin de içindedir kendisi her şeye dahildir sürekli eleştirir. O yüzden yaptığı hiçbir şey gözümde samimi değil yine de saygıdan ödün vermiyorum, çizgimi bozmuyorum tabii ki kızımı da sevgiyle saygıyla büyütmek en büyük isteğim

Aynen, durup dururken sırf geçmişten gelen bir şey var diye yapmam. ama ne bilim eşimin kardeşiyle kızımı yalnız bırakmak istemem de. Tedirginim bu anlamda çok. Fakat kalkıp durduk yerde de kötüleyecek bir şey demem.

Ay o değil de biraz önce TV de gördüm. İStanbul'da 32 haftalık gebe bir kadının birden dolmuşta sancıları başlamış ve dolmuşun içinde doğurmuş bebeğini. Bebek de annesi de iyilermiş çok şükür. Şaka gibi.

Önceki neslin kendini ifade noktasında ciddi sorunları var bence ya. Önce torun isteyip sonra torun oldu diye ağlamasının başka bi açıklaması yok benim derdim her şeyden öte çocukların hayatında nefretlik bi babaanne figürünün olmaması. Yoksa tutarsız insanları başımıza taç edecek değiliz

Ben de bu olaya çok şaşırdım

Valla bence de bırakma. Uyuşturucudan içeri girmiş biriymiş baksana bi daha almayacağı ne malum. Ben çok ufaktım ama hatırlıyorum, babamın teyzesinin eşi bana annem babam da yanımdayken bi yudum rakı içirmişti. Annemler tabi o zaman onları büyük bilip hürmet ettikleri için ses çıkaramamışlar. Oysa gayet muhafazakar bi aileyiz yani alkol alan tek akrabamızdı o kişi öyle saçma uçlarda şeyler yaşamışız ki bu şeyler bizi diğer uca itiyor. Böyle zamanlarda ortada durabilmek çok büyük beceri. İnşallah yapabiliriz.

Zaman mekan fark etmeksizin fırt diye doğurabilen kadınlara hayranım ya

Ben de bu olaya çok şaşırdım
Ay çok şükür iyilermiş ya. Aylardır forumu takip ediyorum. 30. haftadan sonra erken gelen bebişlerin maşallahı var. Bir sıkıntı yaşayanı görmedim çok şükür. İnşallah kucağına da alır hemencecik. Bizim sıpaların hepsi de zamanlarını beklerler umarım.

Çok şükür canım inşallah bekler bizimkiler. Bu sene sanki erken doğumlar arttı gibi geliyor bana. Forumda da takip ediyorum aynı şekilde mesela arkadaşım 33. Haftalık ve çok kasılması varmış doktoru bugün yarın alabiliriz doğuma hazırlıklı olun demiş. Benim doğum 8 nisanı gösteriyor ama mart anası olacakmışım gibi bir his var içimde hayırlısı

Kızlar şeker ölçümü yapanlara bi sorum var. 1. Saat tokluk bakarken 5-10 dk gibi sapmalar sonucu çok etkiler mi

Ay evet ya, ama bana bir kaç kişi şey dedi ortak oalrak. Doktorlarının yaptığı yoruma göre geçerli bir kanıt yok ama bu corona aşılarından sonra daha bi artmış erken doğumlar. Valla ona bağlıysa bilmiyorum. Ben 3 doz biontech omuştum.
4 gündür benim de kasılmalarım başladı sancı ile birlikte.

Adet ağrısı gibi oluyor karnım taş kesiliyor bebek tostop oluyor. Bugün ilk defa eşim de gördü şaşırdı. Tabi ben sülalem yine rahat. tonla şey okuyunca bunun da normal olduğunu öğrendim. Bu haftalarda olabiliyormuş. Ancak belden girecek bir ağrı olursa hemen acile giderim.

Evet canım aşıya bağlıyorlar erken doğumları ben de 3 doz oldum. Yalancı kasılmalar vücudun kendini hazırlaması endişelenecek bir şey yok deniyor. Ben henüz hiç yaşamadım kasılma acı ağrı oluyor ara sıra o ayrı ama bebeğin tek tarafa toplanması olayını yaşıyorum. Sabahları karnım daha yumuşak akşam daha ağır sert oluyor taş gibi özellikle solda göbek deliğinin hemen yanında o çıkıntı hep duruyor artık plasenta mı bebek mi bilemiyorum pazartesi kontrolde öğrenicem. En iyisi fazla evham yapmamak

Benim karnımın şişen tarafı plasentanın olmadığı taraf hep. Plasenta sağdaymış bebeğin kafası da sağdaymış. Muhtemelen bacaklarını topluyo ondan şişiyo karnım da.

Benim karnımın şişen tarafı plasentanın olmadığı taraf hep. Plasenta sağdaymış bebeğin kafası da sağdaymış. Muhtemelen bacaklarını topluyo ondan şişiyo karnım da.
Olabilir bazı plasentalar aşağıda oluyormuş beni muayene eden perinatolog olabilecek en yüksek yerde senin plasentan demişti tabii tam olarak ne tarafta bilmiyorum dönüşleri falan çok net ama gerindiğini hissediyorum içerde özellikle geceleri çok hareketliler

Pislikler ya çok sinirlendim

Kızlar bebişler doğduktan sonra kadınlarda saç dökülmesi oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ne ürün kullanmak lazım, ne zaman kullanmaya başlamak lazım. Ya da vitamin içmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…