2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişler doğduktan sonra kadınlarda saç dökülmesi oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ne ürün kullanmak lazım, ne zaman kullanmaya başlamak lazım. Ya da vitamin içmeli?
Östrojen seviyesi düştüğü için oluyor. Hamilelikte saçların dolgunlasmasi ve çabuk yağlanması da o yuzden. Herkeste olmuyor ama cok karşılaşılan bir durum. Ben açıkçası çok bir çaresi olduğunu düşünmüyorum. Vücudun hormonları dengelemesini sabirla bekleyeceğiz

Ben şimdilik güzel saçlarımın tadini çıkarıp onları övüyorum son on hafta

Aha karbonhıdratın dibine vurdum karnım patlıcak dıkkat edınce bir sey yok rahat edıyorum

Ay ben de gördum onu haftasını görmemıstım aaaay ne erkenmıs korkmaya basladım işe devam edınce napcaz arabada gelırse ayh eşim bıraksın bari

Kızlar merhaba, gebelik döneminde dil altı b12 sprey kullanan var mı aramızda?

20 haftalıktı burada bizim kız üstüne 10 hafta ne çabuk geçmiş neredeyse 30 haftalık olduk ve 10 hafta sonra Allah nasip ederse canlı canlı kendisine bakıyor olacağız bebişlerin kızlar duygulandım

Eklentiler

• IMG_1946.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 113
Tövbe estağfurullah hakikaten neden elledi ki şimdi seni hayırlı olsun kuzum seninde sağlıkla afiyetle kullanmak nasip olsun hepimize

Aaaa ben hep tulum aldım çok mantıklı şuan aydınlandım bak yine göbeeeeekkk diye

Bütün yazdıklarını aha böyle okudum. Neler yaşamışsın Rabbim korumuş seni hamdolsun. Daha beteri de olabilirmiş. Çok şükür Rabbim korusun

Yani yaşlıya hürmet bize aile terbiyesi olarak verildi kuzum siz bakmayın burada çoğumuzun atıp tuttuğuna şurada kimsenin hürmetsizlik edeceğini düşünmüyorum. Ben kv küstüm diyorum ama mesela arıyorum bişi olmamış gibi konuşuyorum yapamam zaten başta eşim var arada diye yapamam annesi sonuçta ikincisi de benimki hakikaten çok yaşlı. Bana yaşattıkları için hakkımı helal etmedim çünkü çok şey yaşattılar o ayrı ama eşimde der ben anneme bir gün hürmetsizlik ettiğini görmedim senin der. Arkasından konuşuyorum sadece oda benim arkamdan konuşuyor zaten ama en azından siz tanımıyorsunuz o beni eltimle çekiştiriyor yapacak bişi yok

Kızlar bebişler doğduktan sonra kadınlarda saç dökülmesi oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ne ürün kullanmak lazım, ne zaman kullanmaya başlamak lazım. Ya da vitamin içmeli?
Caniko karşıma bunla ilgili hep gebelik süresince kullanılan vitaminler doğumdan sonra da kullanılmaya devam edilsin tadında şeyler çıkıyor instagramda falan. Hafta içi bir lohusalık eğitimine katılıcam, soracağım konulardan biri de bu. Annemin saçı korkunç dökülmüş kardeşimden sonra, kadıncağız bütün ömrünü kel geçirdi resmen o yüzden korkuyorum ben de bundan.

Bismillah bu saç mevzusunu ilk kez duyuyorum nettiniz yaw ben şuan imom 2. Yani imom omega kullanıyorum mesela ama doğum sonrası emzirme dönemi için 3. Ye geçiyoruz acaba bir işe yarıyor mu

Helal kız sana. Yani yanlış yapmış büyüklere karşı saftirikliğe varmayan saygının önünde eğiliyorum gerçekten. Ve evet senin konuşman daha masum kalıyor bu karşılaştırmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…