2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişler doğduktan sonra kadınlarda saç dökülmesi oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ne ürün kullanmak lazım, ne zaman kullanmaya başlamak lazım. Ya da vitamin içmeli?
Hamilelikte güçlenen ve artan saçlar emzirirken dökülüyormuş. Yani dökülen saçlar bizim zaten var olan saçlarımız değil de hamileliğin getirdiği saçlarmış. Bebek hesabını biliyo valla ne getirdiysem giderken götürürüm diyo heralde

Hamileliğim süresince ilk kez ağlama krizi geçirdim biraz önce peki neden biz lojmanda oturuyoruz daha öncede demiştim bir önceki komşumuz olan adam hanzosu eşim yurt dışındayken benim üstüme yürümüştü küfür etmişti eşim hala bilmez saklamıştım çünkü bilse savunma sporları antrenörü olan eşim muhtemelen bir yerini kırardı olan eşime olurdu falan derken baya çektim onlardan sonra taşındılar diye sevinirken bir müdür geldi taşındı aşağıya. 3 kişilik bir aile öküz gibi 24 yaşında artık adam diyeceğimiz ama artık engelli olduğunu düşündüğüm sabah akşam pc de oyun oynayıp maç izleyip küfürlerle anıran bir adam oğlu var. Tam öküz. Evde 3 ü de sigara içiyor kahvehane gibi. Neyse 2-3 gündür antalya da inanılmaz bir rüzgar ve soğuk var camları kapıları açamıyorum aşırı soğuk bunların sigara dumanı bize çıkıyor ama havalandırınca geçiyor diye çok mevzu yapmıyordum. Ancak rüzgar çok olunca cam kapı kapalı tabi evi duman ve koku sardı iki gündür. Zaten sigaradadan tiksinmişim birde havalandırayım derken ağzım yüzüm çatladı yara oldumu. Biraz önce banyoya girdim her yer dumanaltı olmuş kapı açıkmış odalara sigara dumanı gelmiş ben başladım ağlamaya ama durduramıyorum kendimi ağzım yüzüm yara evde iğrenç bir sigara kokusu derken mesaj attım ama hıçkırarak ağladım bir taraftan. Kadın Allah’tan anlayışla yaklaşmış eşim geldi bide telefon açmıştı korkmuş bişi olcak diye. Anca düzeldim. Tabi birde onun karşısındaki öküzün bir kısır kedisi var dana gibi arasa apartmana salıyor buda geziyor bugün e bebeğe giderken kapıyı açtım bu karşıma çıktı neredeyse bayılıyordum korkudan bide bana tıslıyor koduğum. Niye kedini salıyorsun arkadaş benimkinin kokusunu aldı muhtemelen neden benimkini kudurtuyorsun… salak herifler ya.! Kramp girdi bir anda küfrede küfrede indim aşağıya onu da yaşayınca sanırım boşalma yaşadım. Arkadaş beni bi salın da komşularım onlar beni duymicak ama içimi boşaltayım bari

Eklentiler

• IMG_1954.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 84
Yaa ne kadar düşüncesizler. Her şeyin korkusu alt üst katlara gidiyor ben yemek yaparken bile camı tepeden açıyorum komşuya gitmesin diye bir de sigara içiyor olsak komple her yeri açmak lazım hiç tahammülüm yoktur sigara kokusuna benim de. Geçmiş olsun canım umarım dikkat ederler bundan sonra apartman adabına uygun yaşayamıyor çoğu insan ne yazıkki.

Ben askeri lojmanda büyüdüm bizim kurallarımız çok katıydı ekstra benim babam çok katıydı. Kapıları çarpma, yüksek ses tv izleme, topuğunla yürüme, çöpü kapının önüne akıyorsa kokuyorsa koyma.. vs bir sürü kuralla yetiştik. Eşimin babası da keza başkomisermiş oda ayrı kurallıymış. Yani zaten nir apartman adabımız var bizim ama yani full müdür, memur üni mezunu olan insanların oturduğu bir lojmanda bunları yaşıyor olmamız daha büyük hayal kırıklığı. Tam malların içindeyiz hamdolsun isyan etmiyorum da arkadaş aileniz hiç mi apartman adabı öğretmedi. İnsan biraz komşusuna hürmet eder senin özgürlüğün benimkinin başladığı yerde biter mesela neyse negatif basmiiim daha çok sağol canım

Benim kp de emekli asker canım tahmin ediyorum önceden lojmanlarda yaşamışlar farklı farklı birçok şehirde anlatırlar hep emeklilik gelince taşınıp kendi evlerine geçtiler. Onun da dediğin gibi hala o düzen devam ediyor evde kuralları var hepimizi de uyarır bu tür konularda ama olması gereken de bu zaten

Ne güzel kimsenin hakkına girmiyordur mesela bu çok büyük bişi ya. Komşuluk hakkı büyük bişey yani. Sırf bu yüzden müstakil ev istiyorum ama şuan Antalya’da çok mümkün değil. Neyse bebek ve çocuklara kızılmaz oğlişim hepsinden öcümü alır yakında hele bi yürümeye başlasın sorarım ben onlara titisini yediiimle inşaAllah o günleri görelim hepimiz

Sigara mevzusuna ben aşırı takığım ya. Daha bugün anneme dedim ki kalabalık herkesin dip dibe yürüdüğü bi yerde (açık alan bile olsa) sigara içmek bana o insanın osura osura yürümesinden farksız geliyo. Yani insanların bu konuda sıfır hassasiyete sahip olması deli ediyo beni. Adam otobüse bincek mesela bi ayağını atıyo içeri son nefesi dışarı üflüyo arkasında bekleyenler umrunda değil. Şimdi burda kimse içmiyodur diye rahat rahat yazdım ben de. Eşleriniz içiyosa söyleyin kız açık alan diye ya da ev diye başkaları düşünülmeden sigara içilmez yav.

Ahh biz de çok istiyoruz müstakil bir ev apartman gerçekten zor insanlara tahammül etmekte öyle ama İstanbul şartlarında artık çook zor inşallah diyelim
Ahahah annesinin oğlişi annesine laf ettirmez tabii severim onu ben bi doğsun büyüsün de hayırlı, sağlıklı uzun ömürleri olsun tüm bebiklerimizin inşallah

Arlam Biz de bebek arabası arayısındayız da, nekadar odedınz acaba total. Suan baya tutuyor da ındırımı kacırdım dıye merak ettım:/
Biz Opera İstanbul’dan aldık, mağaza ve sitede var indirim, ama martta teslim ediyorlar. Biz 4 parça şeklinde aldık, tam fiyatlarını bilmiyorum ben de.

Kesinlikle farklı düşünüyorum ben eskiden sigara içerdim ama yanımdakilere çok hassas davranırdım dumanı gelmesin aman hakkına girmiiim hele hele çocuk falan varsa ortamda katiyen içmezdim. Ama bugün bizim burda açık bir avm var oraya gittik millet önünde arkanda dumanı kimi zehirliyor umrunda değil geziyor. Arkadaş sen şimdi girdin oğlumla benim hakkıma o ne olacak? Biran önce japonya sistemi getirilmeli. Sigara alanları koyulmadı. Bu özgürlük değil sigaranın özgürlüğü olmaz kusura bakmasın kimse. Zehir resmen yani.

İnşaAllah canım mülk Allah’ın O na hiç bişi zor değil ya biz yine de isteyelim belli mi olur Rabbim cümlemizin oğlişlerini kızçelerini korusun ya burda forumda herkesin bi evladını benimsedim ben teyzeleri gibi hissediyorum nedense

Olur mu olur
Ben de öyle baya benimsedim bizim nisan anneleri grubunu bir süre bakamayınca bizim kızlarla bebişleri ne yaptı acaba diye merak ediyorum doğumdan sonra da devam ederiz inşallah haberleşmeye

Olur mu olur
Ben de öyle baya benimsedim bizim nisan anneleri grubunu bir süre bakamayınca bizim kızlarla bebişleri ne yaptı acaba diye merak ediyorum doğumdan sonra da devam ederiz inşallah haberleşmeye
İnşaAllah canım o zaman neler konuşcaz bakalım gaz süt gaz süt uyku gaz süt gaz uykusuz her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…