2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsunn
Sarı havlu olayında koptum bu arada güzel taktik kullanılır ama benimkisi çok uyanık çakar kesin
hepimiz öyleyiz galiba ben de bir tane diye gidip toplayıp çıkıyorum eşim daha geçen almamış mıydık diyor

Yok yok bosaltınca gitti heralde kılcal patladı bi an panık oldumda tek taraflı oldu geçti sukur asırı bisey degıldı aslında sag olasın canm
Geçmiş olsun canım baş dönmesi mide bulantısı eşlik ederse kanamaya zaten hiç durma iyi hissediyorsan sorun yok ara ara hepimize oluyor

Sag ol canım gecti insallah tekrarlamazsa gitmeyım bari
Benimde bi araa kanamıştı canım hatırladığıma göree şimdi birde arada burun temizliğinde koyuu renkk olabiliyor amaa sen takipte kal şöyleki soğuk algınlığı da olabilir Bende olabiliyor gelip geçiyor ALLAH ın izniyle Canımm Acill Şifalar dilerim

Benim 2 gündür kanıyor pıhtı geliyor canım çok sallamıyorum çünkü hem hava rüzgarlı hemde izlediğim videolarda bu hafta kanama olması normal diyordu. Zaten öyle kan gelmiyor aman aman demi?
Evet 2 sümkürmede gitti normal heralde ya sag ol canım basta panik yaptımda

Sag olasın canım evi nemlendirici seyler yapım burnum tıkanıyor ondan da oldu heralde

Sağol canım benim cümlemiz için inşaAllah sağlıkla kullanmak nasip olsun. Ya kv yerel bir mağazaya götürdü beni evet ucuzdu ama çok baskılıydı herşey ben sevmiyorum bebekte daha natural düz şeyleri seviyorum benim aldıklarım hep düz renk pastel renkler bunlar karman çorman hiç sevmem napayım baştan demiştim 2 annemde havlu alacak diye oda mağazadaki en güzeliydi ama çok çirkin almıştım bende anneme bırakmıştım hepsini dedim o çirkin şeyleri ayır ben yenisini getircem annemde ayıp diyor yazık ay ne güldüm yapacak bişi yok aynen öyle ihtiyaç birmiyor anacım bu nemiş

Evet 2 sümkürmede gitti normal heralde ya sag ol canım basta panik yaptımda
Bişi olmaz kuzu bu haftalarda normalmiş hafta hafta video izliyorum ben bir kaç prof, doktordan o haftanın mevzusu nemiş diye genelde de birbir dediklerini yaşıyorum o nedenle panik yapmıyorum

Evet ya çok acıyor neden acaba ağırlaştık ondan mı ki?
Hem o hem de eskisi gibi yatamıyoruz sağ ve sol seçeneğinden başka bi seçenek yok hamile olmasak da ağrırdı benceneyse kız tek derdimiz bu olsun napalım bunların hepsi geçici

Yatagı yorganı ne varsa aldım bus eferde alez kalmıs dert bitmiyor buna sukur canm:)

Hem o hem de eskisi gibi yatamıyoruz sağ ve sol seçeneğinden başka bi seçenek yok hamile olmasak da ağrırdı benceneyse kız tek derdimiz bu olsun napalım bunların hepsi geçici
Aynen canım yani analık bu yapcak bişi yok

Şş, napıyonuz? Bugün iki saat ayakta durdum götümün ağrısından hareket edemiyorum yav, götün ağrıyabilen bir uzuv olduğunu hamileliğe kadar bilmiyordum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…