Hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsunnKızlar şimdi bir deterjan almaya gittim ve bütün eksiklik kalan şeyleri alıp çıktım ya ben e bebektenkociş diyor ulen bi deterjan alacaktın hani aman dedim gelmişken bitireyim yeter gari aklımda kalacağıma evimde kalsın
Göğüs ucu gümüş koruyucu (999 olandan)
Totiş Temizleme pamuğu (Islak mendil kullanmayı düşünmediğim için)
Göğüs ucu pedi
Sleepy yeni doğan 1 numero ( bu beze karar verdim bakalım)
Alt değiştirme bezi
Deterjan (uni baby ye karar verdim oan ya nedense)
Birde kv götürdüğü mağazada bir havlu almıştım mecburen al dediği için en iyisi oydu ama çok çirkindionun yerine aynı renk çakmasın diye sarı havlu aldım gözleri zaten çok görmüyor diğerini de veririm
Hepsi 1.180 lira tuttu. Bence gayet iyi.
Bir tarak, bir önlük dışında bebeğin bütün eşyalarını tamamladım hamdolsun(tabi eşime de diyorum tamamladım dediğime bakma her an bişi çıkabilir )
Geçmiş olsun canım baş dönmesi mide bulantısı eşlik ederse kanamaya zaten hiç durma iyi hissediyorsan sorun yok ara ara hepimize oluyorYok yok bosaltınca gitti heralde kılcal patladı bi an panık oldumda tek taraflı oldu geçti sukur asırı bisey degıldı aslında sag olasın canm
Benimde bi araa kanamıştı canım hatırladığıma göree şimdi birde arada burun temizliğinde koyuu renkk olabiliyor amaa sen takipte kal şöyleki soğuk algınlığı da olabilir Bende olabiliyor gelip geçiyor ALLAH ın izniyle Canımm Acill Şifalar dilerimSag ol canım gecti insallah tekrarlamazsa gitmeyım bari
Evet 2 sümkürmede gitti normal heralde ya sag ol canım basta panik yaptımdaBenim 2 gündür kanıyor pıhtı geliyor canım çok sallamıyorum çünkü hem hava rüzgarlı hemde izlediğim videolarda bu hafta kanama olması normal diyordu. Zaten öyle kan gelmiyor aman aman demi?
Sag olasın canım evi nemlendirici seyler yapım burnum tıkanıyor ondan da oldu heraldeBenimde bi araa kanamıştı canım hatırladığıma göree şimdi birde arada burun temizliğinde koyuu renkk olabiliyor amaa sen takipte kal şöyleki soğuk algınlığı da olabilir Bende olabiliyor gelip geçiyor ALLAH ın izniyle Canımm Acill Şifalar dilerim
Sağol canım benim cümlemiz için inşaAllah sağlıkla kullanmak nasip olsun. Ya kv yerel bir mağazaya götürdü beni evet ucuzdu ama çok baskılıydı herşey ben sevmiyorum bebekte daha natural düz şeyleri seviyorum benim aldıklarım hep düz renk pastel renkler bunlar karman çorman hiç sevmem napayım baştan demiştim 2 annemde havlu alacak diye oda mağazadaki en güzeliydi ama çok çirkin almıştım bendeHayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsunn
Sarı havlu olayında koptum bu arada güzel taktik kullanılır ama benimkisi çok uyanık çakar kesin
hepimiz öyleyiz galiba ben de bir tane diye gidip toplayıp çıkıyorum eşim daha geçen almamış mıydık diyor
Bişi olmaz kuzu bu haftalarda normalmiş hafta hafta video izliyorum ben bir kaç prof, doktordan o haftanın mevzusu nemiş diye genelde de birbir dediklerini yaşıyorum o nedenle panik yapmıyorumEvet 2 sümkürmede gitti normal heralde ya sag ol canım basta panik yaptımda
Hem o hem de eskisi gibi yatamıyoruz sağ ve sol seçeneğinden başka bi seçenek yok hamile olmasak da ağrırdı benceEvet ya çok acıyor neden acaba ağırlaştık ondan mı ki?
Bişi olmaz kuzu bu haftalarda normalmiş hafta hafta video izliyorum ben bir kaç prof, doktordan o haftanın mevzusu nemiş diye genelde de birbir dediklerini yaşıyorum o nedenle panik yapmıyorum
Anladım canım o halde böyle temizlenmiş bitmiş gitmiş olsun ALLAH tan cümleten acill Şifalar dilerimEvet 2 sümkürmede gitti normal heralde ya sag ol canım basta panik yaptımda
Yatagı yorganı ne varsa aldım bus eferde alez kalmıs dert bitmiyor buna sukur canm:)Kızlar şimdi bir deterjan almaya gittim ve bütün eksiklik kalan şeyleri alıp çıktım ya ben e bebektenkociş diyor ulen bi deterjan alacaktın hani aman dedim gelmişken bitireyim yeter gari aklımda kalacağıma evimde kalsın
Göğüs ucu gümüş koruyucu (999 olandan)
Totiş Temizleme pamuğu (Islak mendil kullanmayı düşünmediğim için)
Göğüs ucu pedi
Sleepy yeni doğan 1 numero ( bu beze karar verdim bakalım)
Alt değiştirme bezi
Deterjan (uni baby ye karar verdim oan ya nedense)
Birde kv götürdüğü mağazada bir havlu almıştım mecburen al dediği için en iyisi oydu ama çok çirkindionun yerine aynı renk çakmasın diye sarı havlu aldım gözleri zaten çok görmüyor diğerini de veririm
Hepsi 1.180 lira tuttu. Bence gayet iyi.
Bir tarak, bir önlük dışında bebeğin bütün eşyalarını tamamladım hamdolsun(tabi eşime de diyorum tamamladım dediğime bakma her an bişi çıkabilir )
Aynen canım yani analık bu yapcak bişi yokHem o hem de eskisi gibi yatamıyoruz sağ ve sol seçeneğinden başka bi seçenek yok hamile olmasak da ağrırdı benceneyse kız tek derdimiz bu olsun napalım bunların hepsi geçici
Bak gari ben alez almışmıydım yaYatagı yorganı ne varsa aldım bus eferde alez kalmıs dert bitmiyor buna sukur canm:)
Alez ney?Bak gari ben alez almışmıydım ya
Çarşafın altına yatağa serilen su geçirmez, yatağın kirlenmemesini sağlayan, yatağı koruyan diyelim bir tür lastikli çarşaf diyeyim. :)Alez ney?
Haaaaa tamam tamamÇarşafın altına yatağa serilen su geçirmez, yatağın kirlenmemesini sağlayan, yatağı koruyan diyelim bir tür lastikli çarşaf diyeyim. :)
Bugün aglayarak banyo temizledimSelam kızlar modum videoda
Kesinlikle olabilir canım benimde burun tıkanıklığı oluyor arada burunda baskı oluşturuyor olabilir nemlendir Şifaa olsun ALLAH ın izniyleSag olasın canım evi nemlendirici seyler yapım burnum tıkanıyor ondan da oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?