Doğsun da sağlıkla giysin hepsini inşallahEki Görüntüle 3377066
Ben de bugün yavaştan başladım yerleştirmeyeyorucu ama çok heycanlı oluyor yorgunluğumu ütü işi bittikten sonra anladım belimm kopmuş
Bulantı döneminde tüüüm deterjan ve sabun kokularından tiksinip beyaz sabun sapığı olmuştum. Önceden beri en sevdiğim kokudur zaten kendileri. Temizlik kokusu=beyaz sabun kokusu bencekızlar benim beyaz sabun kokusu bağımlılığım var. Ellerimde o koku olsun istiyorum son 1 haftadir. Kafayi takmis durumdayim. Sanirim yarin butun evi beyaz sabunla silcem shsh
Maşallah valla ütülemeye hiç üşenmiyosunuz kızlar özeniyorum sizeEki Görüntüle 3377066
Ben de bugün yavaştan başladım yerleştirmeyeyorucu ama çok heycanlı oluyor yorgunluğumu ütü işi bittikten sonra anladım belimm kopmuş
Olabilir ben de duydum böyle şeyler. Bana da olsa keşkee.. 2 senedir sedef var elimde ve ayağımda çok acıyor ama acıya da alıştım artık belki diyorum doğumdan sonra geçer dua ediyorumKızlar ben eskiden beri hamileliğin annenin vücudunda iyileştirici bi etki yaptığını biliyodum yani duyuyodum daha doğrusu. Başka şeyleri iyileştirdi mi bilmiyorum ama senelerdir ayaklarımda olan küçük 3-4 tane nasırım şu son 3 ayda kendiliğinden geçti biliyo musunuz? Aynı ayakkabıları giyiyorum, hayatım nerdeyse aynı tempoda devam ediyo tek değişiklik hamilelik ve nasırlar küçülerek yok oluyolar mucize gibi. Var mı sizde de hamileliğin iyi geldiği şeyler?
Geçmiş olsun lenfler mi şişti sizin usg kağıdınızı atar mısınHanımlar boynumdaki kitle 2 santim olmuş biyopsi yapabilirler miş yarın belli olacak hamilelikte biyopsi sorun olmaz inşallah
Ben bir kez daha corona geçirmiştim onu çok ağır atlatmıştım bu neredeyse bir iki günde geçti maşaAllah evet kesinlikle vücut olarak daha dirençliyiz hissediyorumKızlar ben eskiden beri hamileliğin annenin vücudunda iyileştirici bi etki yaptığını biliyodum yani duyuyodum daha doğrusu. Başka şeyleri iyileştirdi mi bilmiyorum ama senelerdir ayaklarımda olan küçük 3-4 tane nasırım şu son 3 ayda kendiliğinden geçti biliyo musunuz? Aynı ayakkabıları giyiyorum, hayatım nerdeyse aynı tempoda devam ediyo tek değişiklik hamilelik ve nasırlar küçülerek yok oluyolar mucize gibi. Var mı sizde de hamileliğin iyi geldiği şeyler?
Yeaa yirim maşallah
Ay evet, katılıyorum. Burada azıcık iç dökmek iyi geliyo. Kimseye anlatamıyosun ki bazı şeyleri. Tanımadığın birileriyle paylaşınca terapi gibi oluyo resmen. Yoksa Allah var 1 defa bile kv me ne karşı çıktım ne bişi dedim. Tamam anne dedim geçtim.Yani yaşlıya hürmet bize aile terbiyesi olarak verildi kuzum siz bakmayın burada çoğumuzun atıp tuttuğuna şurada kimsenin hürmetsizlik edeceğini düşünmüyorum. Ben kv küstüm diyorum ama mesela arıyorum bişi olmamış gibi konuşuyorum yapamam zaten başta eşim var arada diye yapamam annesi sonuçta ikincisi de benimki hakikaten çok yaşlı. Bana yaşattıkları için hakkımı helal etmedim çünkü çok şey yaşattılar o ayrı ama eşimde der ben anneme bir gün hürmetsizlik ettiğini görmedim senin der. Arkasından konuşuyorum sadece oda benim arkamdan konuşuyor zatenama en azından siz tanımıyorsunuz o beni eltimle çekiştiriyor yapacak bişi yok
Öfff şu sigara içenlerle ilgili büyük bir sorun var gerçekten. Sinirimi bozdular. Gerçekten komşu çok önemli ama işte. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın daima.Hamileliğim süresince ilk kez ağlama krizi geçirdim biraz önce peki nedenbiz lojmanda oturuyoruz daha öncede demiştim bir önceki komşumuz olan adam hanzosu eşim yurt dışındayken benim üstüme yürümüştü küfür etmişti eşim hala bilmez saklamıştım çünkü bilse savunma sporları antrenörü olan eşim muhtemelen bir yerini kırardı olan eşime olurdu falan derken baya çektim onlardan sonra taşındılar diye sevinirken bir müdür geldi taşındı aşağıya. 3 kişilik bir aile öküz gibi 24 yaşında artık adam diyeceğimiz ama artık engelli olduğunu düşündüğüm sabah akşam pc de oyun oynayıp maç izleyip küfürlerle anıran bir adam oğlu var. Tam öküz. Evde 3 ü de sigara içiyor kahvehane gibi. Neyse 2-3 gündür antalya da inanılmaz bir rüzgar ve soğuk var camları kapıları açamıyorum aşırı soğuk bunların sigara dumanı bize çıkıyor ama havalandırınca geçiyor diye çok mevzu yapmıyordum. Ancak rüzgar çok olunca cam kapı kapalı tabi evi duman ve koku sardı iki gündür. Zaten sigaradadan tiksinmişim birde havalandırayım derken ağzım yüzüm çatladı yara oldumu. Biraz önce banyoya girdim her yer dumanaltı olmuş kapı açıkmış odalara sigara dumanı gelmiş ben başladım ağlamaya ama durduramıyorum kendimi ağzım yüzüm yara evde iğrenç bir sigara kokusu derken mesaj attım ama hıçkırarak ağladım bir taraftan. Kadın Allah’tan anlayışla yaklaşmış eşim geldi bide telefon açmıştı korkmuş bişi olcak diye. Anca düzeldim. Tabi birde onun karşısındaki öküzün bir kısır kedisi var dana gibi arasa apartmana salıyor buda geziyor bugün e bebeğe giderken kapıyı açtım bu karşıma çıktı neredeyse bayılıyordum korkudan bide bana tıslıyor koduğum. Niye kedini salıyorsun arkadaş benimkinin kokusunu aldı muhtemelen neden benimkini kudurtuyorsun… salak herifler ya.! Kramp girdi bir anda küfrede küfrede indim aşağıya onu da yaşayınca sanırım boşalma yaşadım. Arkadaş beni bi salın da komşularım onlar beni duymicak ama içimi boşaltayım bari
Ay evet bu bana da oldu. Normalde alerji hapı kullanıyordum ve bazen her gün kullanıyordum atak dönemlerimde. Hamile kaldığımdan beridir alerji ilacı kullanmadım, cildim kabarmıyor kendi kendine. O kadar mesudum ki. Sürekli kafamda o vardı hamile kalmadan önce.Kızlar ben eskiden beri hamileliğin annenin vücudunda iyileştirici bi etki yaptığını biliyodum yani duyuyodum daha doğrusu. Başka şeyleri iyileştirdi mi bilmiyorum ama senelerdir ayaklarımda olan küçük 3-4 tane nasırım şu son 3 ayda kendiliğinden geçti biliyo musunuz? Aynı ayakkabıları giyiyorum, hayatım nerdeyse aynı tempoda devam ediyo tek değişiklik hamilelik ve nasırlar küçülerek yok oluyolar mucize gibi. Var mı sizde de hamileliğin iyi geldiği şeyler?
Öff çok zor ya. Bizim de hayalimiz ileride kendimize ait müstakil bir evimizin olması, komşuyla falan uğraşmamak için. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Y ysnmrv Ayyy komşulardan çektigimi bi Allah bi ben biliyorum.. Gercekten gerizekali olabiliyorlar.. Apartmanimizda 1 daire harici hepsi davar mesela bizim burda.. Gece sabah dinlemeden ses yaparlar böğürurler kapilari inlete inlete vurup giderler biktim. Umarim kisa surede tasinirim bu lanet yerden imkanim olurda guzel bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?