2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim beyaz sabun kokusu bağımlılığım var. Ellerimde o koku olsun istiyorum son 1 haftadir. Kafayi takmis durumdayim. Sanirim yarin butun evi beyaz sabunla silcem shsh

kızlar benim beyaz sabun kokusu bağımlılığım var. Ellerimde o koku olsun istiyorum son 1 haftadir. Kafayi takmis durumdayim. Sanirim yarin butun evi beyaz sabunla silcem shsh
Bulantı döneminde tüüüm deterjan ve sabun kokularından tiksinip beyaz sabun sapığı olmuştum. Önceden beri en sevdiğim kokudur zaten kendileri. Temizlik kokusu=beyaz sabun kokusu bence

Eki Görüntüle 3377066
Ben de bugün yavaştan başladım yerleştirmeye yorucu ama çok heycanlı oluyor yorgunluğumu ütü işi bittikten sonra anladım belimm kopmuş
Maşallah valla ütülemeye hiç üşenmiyosunuz kızlar özeniyorum size ütü yapmayı hiç sevmem. Oğlum diye de tolerans geçecek değilim kurutmaya attım sonra çıkarıp katlayıp yerleştirdim valla. Öyle istemeyerek yapıyorum ki ütü işini eşim de hiç beğenmez ütümü. E tamam sen yap diyorum ben de

Kızlar ben eskiden beri hamileliğin annenin vücudunda iyileştirici bi etki yaptığını biliyodum yani duyuyodum daha doğrusu. Başka şeyleri iyileştirdi mi bilmiyorum ama senelerdir ayaklarımda olan küçük 3-4 tane nasırım şu son 3 ayda kendiliğinden geçti biliyo musunuz? Aynı ayakkabıları giyiyorum, hayatım nerdeyse aynı tempoda devam ediyo tek değişiklik hamilelik ve nasırlar küçülerek yok oluyolar mucize gibi. Var mı sizde de hamileliğin iyi geldiği şeyler?

Olabilir ben de duydum böyle şeyler. Bana da olsa keşkee.. 2 senedir sedef var elimde ve ayağımda çok acıyor ama acıya da alıştım artık belki diyorum doğumdan sonra geçer dua ediyorum

Wefood’un ürünlerinde hepsiburadada indirim var kızlar. Bebe yağı yerine hindistan cevizi yağı kullanacağım ben. Saç derisindeki konağa falan da iyi geliyormuş. Organik sertifikalı hem. Aldım size de haber vereyim dedim

Ben bir kez daha corona geçirmiştim onu çok ağır atlatmıştım bu neredeyse bir iki günde geçti maşaAllah evet kesinlikle vücut olarak daha dirençliyiz hissediyorum

Ay evet, katılıyorum. Burada azıcık iç dökmek iyi geliyo. Kimseye anlatamıyosun ki bazı şeyleri. Tanımadığın birileriyle paylaşınca terapi gibi oluyo resmen. Yoksa Allah var 1 defa bile kv me ne karşı çıktım ne bişi dedim. Tamam anne dedim geçtim.

Öfff şu sigara içenlerle ilgili büyük bir sorun var gerçekten. Sinirimi bozdular. Gerçekten komşu çok önemli ama işte. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın daima.

Y ysnmrv Ayyy komşulardan çektigimi bi Allah bi ben biliyorum.. Gercekten gerizekali olabiliyorlar.. Apartmanimizda 1 daire harici hepsi davar mesela bizim burda.. Gece sabah dinlemeden ses yaparlar böğürurler kapilari inlete inlete vurup giderler biktim. Umarim kisa surede tasinirim bu lanet yerden imkanim olurda guzel bir yere

Ay evet bu bana da oldu. Normalde alerji hapı kullanıyordum ve bazen her gün kullanıyordum atak dönemlerimde. Hamile kaldığımdan beridir alerji ilacı kullanmadım, cildim kabarmıyor kendi kendine. O kadar mesudum ki. Sürekli kafamda o vardı hamile kalmadan önce.

Ancak elime hala deterjan deyse mesela kabarıyor cildim o iyileşmemiş

Öff çok zor ya. Bizim de hayalimiz ileride kendimize ait müstakil bir evimizin olması, komşuyla falan uğraşmamak için. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ya da şu vurdum duymaz umursamaz komşular keşke toplaşıp aynı apartmanda yaşasalar. Birbirini düşünen insanlar aynı apartmanda yaşasa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…