KeşkeeeeÖff çok zor ya. Bizim de hayalimiz ileride kendimize ait müstakil bir evimizin olması, komşuyla falan uğraşmamak için. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ya da şu vurdum duymaz umursamaz komşular keşke toplaşıp aynı apartmanda yaşasalar. Birbirini düşünen insanlar aynı apartmanda yaşasa keşke.
Yok canım ağrım olmuyordu benim ama gebelik zaten başlı başına ağrılar demek inşallah senin de doğum da geçerBende de öyle olur inşallah. Ağrı yapıyor muydu sizde de? Bende ara ara ağrı oluyor miyomdan kaynaklı dedi doktor
Ben bir kez daha corona geçirmiştim onu çok ağır atlatmıştım bu neredeyse bir iki günde geçti maşaAllah evet kesinlikle vücut olarak daha dirençliyiz hissediyorum
Ay evet bu bana da oldu. Normalde alerji hapı kullanıyordum ve bazen her gün kullanıyordum atak dönemlerimde. Hamile kaldığımdan beridir alerji ilacı kullanmadım, cildim kabarmıyor kendi kendine. O kadar mesudum ki. Sürekli kafamda o vardı hamile kalmadan önce.
Ancak elime hala deterjan deyse mesela kabarıyor cildim o iyileşmemiş
Ay evet okumuştum bunu. Kuzularımız
Hepsi geçecek ya. Arkadaşım 2 yıl önce hamileydi, çok erken haftalardan itibaren sırt üstü yatamıyordu. Diyor ki bi gece sağımdan soluma dönerken sırt üstü pozisyonda kaldım ters dönmüş böcek gibi çırpınıp duruyorumAy evet okumuştum bunu. Kuzularımız
Gerçi şu an safra kesem perişan halde koca kafalı kızımdan ötürü ama olsun
Sol tarafım çürümeye başladı resmen. 1 haftadır sadece sola yatabiliyorum. Çok canım acıyor. Bugün 27+5 nasıl dayanacağım gerçekten bilmiyorum.
Ay evet, bebek çıktığı gibi geçecek inşallah. Benim arkadaşımda da gebelik kolestazı vardı. Kaşıntıdan psikolojisi bozuldu kızın. Bebeği çıkarttıkları gibi kaşıntısı falan hepsi geçti.Hepsi geçecek ya. Arkadaşım 2 yıl önce hamileydi, çok erken haftalardan itibaren sırt üstü yatamıyordu. Diyor ki bi gece sağımdan soluma dönerken sırt üstü pozisyonda kaldım ters dönmüş böcek gibi çırpınıp duruyorumeşini uyandırmış beni çevirsene diye. Sonra sezaryenle kucağına aldı. Ameliyattan çıkış anı hala gözümün önünde sırt üstüydü çıkar çıkmaz diyor ki “ohh rahatladım valla”
İnşallah kavuşur kavuşmaz bizim de sıkıntılarımız bitecek. Bize iyi gelen şeylerse bizimle kalacak
Geçenlerde bu ortalıktaki virüslerin bulaştığı en fazla 10-15 günlük bi bebek videosu gördüm. İçim acıdı nasıl kötü olmuştu. Her şeye neyse ama bu konuda sopaları elimize almalıyız. Üşütme falan hiçbir şey, minicik bedenleri bu virüslere dayanamaz. Ortalık hastalık kaynıyor ve kimde olduğunu bilemeyiz deyip kırılırsa da kırılsın diyoruz. Gerekirse buldumcuk desinler, çocuğunuz bizden esirgiyo desinler gram umrumda değil.Şu an Şubat annelerinden birinin yorumundan etkilendim. Hastaneye gelenlere kapıda maske verme düşüncesi oluştu. Bunu ben de yapabilirim. Çok mantıklı geldi. Böylece çocuğumdan uzak dur mesajını almış olurlar.
Ama dünkü kadın gibi bana sormadan bebeğimi ellmeye kalkan olursa o pis elleriyle herkesin içinde kızarım. "Ne elliyon len bebeyi uzaktan sevsene pis mikrop" diyebilirim. fghjkl
AhahahahYeaa yirim maşallahGöbüşlerimiz baya büyüdü.
O değil de dikkatimi bir şey çekti. Hala parmağında yüzüğün var. Benimki olmuyor
İsteyen istediğini desin. O bebek hastalanınca perişan olan anne olacak günlerce başında. Kahrolacak. Neler neler okudum forumda. Hastaneye gelenler alıp alıp yeni doğmuş bebekleri elleyip öpüp havalara hoppacık yapmışlar.Geçenlerde bu ortalıktaki virüslerin bulaştığı en fazla 10-15 günlük bi bebek videosu gördüm. İçim acıdı nasıl kötü olmuştu. Her şeye neyse ama bu konuda sopaları elimize almalıyız. Üşütme falan hiçbir şey, minicik bedenleri bu virüslere dayanamaz. Ortalık hastalık kaynıyor ve kimde olduğunu bilemeyiz deyip kırılırsa da kırılsın diyoruz. Gerekirse buldumcuk desinler, çocuğunuz bizden esirgiyo desinler gram umrumda değil.
Ya uygun fiyatlı buldukça bence almak lazım zaten. .ben de kızıma H&M den mont aldımBen artık daha büyük kıyafetler almaya başladım
Ay aşırı tatlııııYa uygun fiyatlı buldukça bence almak lazım zaten. .ben de kızıma H&M den mont aldımbaktım indirime girmiş Lcw ile aynı fiyattaydı. Hem de çok güzel geldi bayıldık. Ben 330'a almıştım.
Aynen öyle kuzumAy evet, katılıyorum. Burada azıcık iç dökmek iyi geliyo. Kimseye anlatamıyosun ki bazı şeyleri. Tanımadığın birileriyle paylaşınca terapi gibi oluyo resmen. Yoksa Allah var 1 defa bile kv me ne karşı çıktım ne bişi dedim. Tamam anne dedim geçtim.
Amin cümlemiziÖfff şu sigara içenlerle ilgili büyük bir sorun var gerçekten. Sinirimi bozdular. Gerçekten komşu çok önemli ama işte. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın daima.
Allah kolaylıklar versin canım sana da gerçekten komşu imtihanı da çok zor. İnşaAllah Allah sana güzel bir ev nasip eder. Ben bu yüzden müstakil ev bulamasam da taktım dubleks eve istediğim mahallenin dışından alacağım ama inşaAllah dubleks alacam. Yatak odalarım yukarıda olsun kimseyle muhatap olmiiim kafasına getirdiler beni attık şu lojmanda bakalım nasip herşeyY ysnmrv Ayyy komşulardan çektigimi bi Allah bi ben biliyorum.. Gercekten gerizekali olabiliyorlar.. Apartmanimizda 1 daire harici hepsi davar mesela bizim burda.. Gece sabah dinlemeden ses yaparlar böğürurler kapilari inlete inlete vurup giderler biktim. Umarim kisa surede tasinirim bu lanet yerden imkanim olurda guzel bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?