2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Keşkeeee

Kızlar yanağımda uçuk çıktı sizce zoviraks uçuk kremi kullanabilir miyim

Ben bir kez daha corona geçirmiştim onu çok ağır atlatmıştım bu neredeyse bir iki günde geçti maşaAllah evet kesinlikle vücut olarak daha dirençliyiz hissediyorum

Eklentiler

• IMG_5913.webp
    55 KB · Görüntüleme: 67
Ay evet okumuştum bunu. Kuzularımız

Gerçi şu an safra kesem perişan halde koca kafalı kızımdan ötürü ama olsun

Sol tarafım çürümeye başladı resmen. 1 haftadır sadece sola yatabiliyorum. Çok canım acıyor. Bugün 27+5 nasıl dayanacağım gerçekten bilmiyorum.

Hepsi geçecek ya. Arkadaşım 2 yıl önce hamileydi, çok erken haftalardan itibaren sırt üstü yatamıyordu. Diyor ki bi gece sağımdan soluma dönerken sırt üstü pozisyonda kaldım ters dönmüş böcek gibi çırpınıp duruyorum eşini uyandırmış beni çevirsene diye. Sonra sezaryenle kucağına aldı. Ameliyattan çıkış anı hala gözümün önünde sırt üstüydü çıkar çıkmaz diyor ki “ohh rahatladım valla”
İnşallah kavuşur kavuşmaz bizim de sıkıntılarımız bitecek. Bize iyi gelen şeylerse bizimle kalacak

Şu an Şubat annelerinden birinin yorumundan etkilendim. Hastaneye gelenlere kapıda maske verme düşüncesi oluştu. Bunu ben de yapabilirim. Çok mantıklı geldi. Böylece çocuğumdan uzak dur mesajını almış olurlar.

Ama dünkü kadın gibi bana sormadan bebeğimi ellmeye kalkan olursa o pis elleriyle herkesin içinde kızarım. "Ne elliyon len bebeyi uzaktan sevsene pis mikrop" diyebilirim. fghjkl

Ay evet, bebek çıktığı gibi geçecek inşallah. Benim arkadaşımda da gebelik kolestazı vardı. Kaşıntıdan psikolojisi bozuldu kızın. Bebeği çıkarttıkları gibi kaşıntısı falan hepsi geçti.

Geçenlerde bu ortalıktaki virüslerin bulaştığı en fazla 10-15 günlük bi bebek videosu gördüm. İçim acıdı nasıl kötü olmuştu. Her şeye neyse ama bu konuda sopaları elimize almalıyız. Üşütme falan hiçbir şey, minicik bedenleri bu virüslere dayanamaz. Ortalık hastalık kaynıyor ve kimde olduğunu bilemeyiz deyip kırılırsa da kırılsın diyoruz. Gerekirse buldumcuk desinler, çocuğunuz bizden esirgiyo desinler gram umrumda değil.

İsteyen istediğini desin. O bebek hastalanınca perişan olan anne olacak günlerce başında. Kahrolacak. Neler neler okudum forumda. Hastaneye gelenler alıp alıp yeni doğmuş bebekleri elleyip öpüp havalara hoppacık yapmışlar.

Nooooo. Maskeyi takıp uzaktan sevsin herkes.

Ay hele şunu o kadar beğendim ki 18-24 ay bedeninden üç rengini de aldım oy anasının kuzusu bunu giyip pıtı pıtı peşime mi dolancakmış

Eklentiler

• IMG_5915.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
Ben artık daha büyük kıyafetler almaya başladım
Ya uygun fiyatlı buldukça bence almak lazım zaten. .ben de kızıma H&M den mont aldım baktım indirime girmiş Lcw ile aynı fiyattaydı. Hem de çok güzel geldi bayıldık. Ben 330'a almıştım.

Ay aşırı tatlıııı kız anneleri bu konuda daha şanslı. Seçenek daha bol. Ben biraz da o yüzden güzel bi şey yakalayınca kaçırmak istemiyorum. Erkek kıyafetlerini ya maskot ya emekli kıyafeti gibi yapıyor çünkü çoğu marka

Aynen öyle kuzum sonuçta eşlerimiz var arada yani

Öfff şu sigara içenlerle ilgili büyük bir sorun var gerçekten. Sinirimi bozdular. Gerçekten komşu çok önemli ama işte. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın daima.
Amin cümlemizi sigara içmek özgürlük olabilir kişinin kendi tercihi ona bişi diyemem ama heryerde hunharca içmek özgürlük değil. İnsanları zehirlemek özgürlük değil.

Allah kolaylıklar versin canım sana da gerçekten komşu imtihanı da çok zor. İnşaAllah Allah sana güzel bir ev nasip eder. Ben bu yüzden müstakil ev bulamasam da taktım dubleks eve istediğim mahallenin dışından alacağım ama inşaAllah dubleks alacam. Yatak odalarım yukarıda olsun kimseyle muhatap olmiiim kafasına getirdiler beni attık şu lojmanda bakalım nasip herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…