Tüp bebek sürecimden bugüne kadar geçirdiğim sürede Allah’a tefekkürüm kat kat arttı gerçekten o muazzam bir sistem kurmuş ki her defasında hayretle yaşadıklarımı gözlemliyorum. Hamdolsun.
Sanırım benzer durumlarımız Rabbim cümlemize sabır ve kolaylıklar versinAy evet okumuştum bunu. Kuzularımız
Gerçi şu an safra kesem perişan halde koca kafalı kızımdan ötürü ama olsun
Sol tarafım çürümeye başladı resmen. 1 haftadır sadece sola yatabiliyorum. Çok canım acıyor. Bugün 27+5 nasıl dayanacağım gerçekten bilmiyorum.
Bende gece şubat annelernin doğuranlarına baktım kız ilk defa nasıl doğumları olmuş diye merak ettim biŞu an Şubat annelerinden birinin yorumundan etkilendim. Hastaneye gelenlere kapıda maske verme düşüncesi oluştu. Bunu ben de yapabilirim. Çok mantıklı geldi. Böylece çocuğumdan uzak dur mesajını almış olurlar.
Ama dünkü kadın gibi bana sormadan bebeğimi ellmeye kalkan olursa o pis elleriyle herkesin içinde kızarım. "Ne elliyon len bebeyi uzaktan sevsene pis mikrop" diyebilirim. fghjkl
O elalem ne der putlarını kırıp yaymamız lazım artık başlarım elalemine de ne diyeceklerine de ne derlerse desinlerİsteyen istediğini desin. O bebek hastalanınca perişan olan anne olacak günlerce başında. Kahrolacak. Neler neler okudum forumda. Hastaneye gelenler alıp alıp yeni doğmuş bebekleri elleyip öpüp havalara hoppacık yapmışlar.
Nooooo. Maskeyi takıp uzaktan sevsin herkes.
Kız mevsimlerine göre alıyon demi bebeğini bi görseydin kilosunu falan hangi mevsimde nasıl kilosu olcek bu arada bu çık güzelmişAy hele şunu o kadar beğendim ki 18-24 ay bedeninden üç rengini de aldım oy anasının kuzusu bunu giyip pıtı pıtı peşime mi dolancakmış
Ben 29. Haftaya giriş yapacağım kasık ağrısı bel ağrısı ağırlık(zor yürümeye başladım bacaklarım kapanmıyor artıkKızlar kaç oldunuz. Nasıl gidiyo kasık ağrınız varmı
Ay bizim seninle Sat ımız aynıydıBen 29. Haftaya giriş yapacağım kasık ağrısı bel ağrısı ağırlık(zor yürümeye başladım bacaklarım kapanmıyor artık) gece sağ sol kalça ağrısı şişlik Allah ne verdiyse var canım ama aşırı değil hiç birisi. Şimdide uyandım çocuk acıktı yemek ye diye dürtüyor mesela aşkitom benim. MaşaAllah. Hamdolsun halimize. Genel perspektif bu yani :)
Kızlar kaç oldunuz. Nasıl gidiyo kasık ağrınız varmı
Maşallah de yavrum, ne eşler varGünaydın, ben bugün 29+6 oldum, yarın 30+0 inşallah.
Çok ağrım var, kendime hep pozitif yaklaşmaya çalışıyorum, akşamları çok kötü oluyorum. Ters dönen kaplumbağa gibi oluyorum, eşim bazen kucağına alıyor korkuyorum ağırlaştım artık, beni dinlemiyor
Sürekli yağlarla masaj yapıyor o bana iyi geliyor, tavsiye ederim kızlar
İvitAy bizim seninle Sat ımız aynıydı
Maşallah de yavrum, ne eşler varBen geçen eşimin kucağına oturmak istedim o çalışırken bana döndü ve dedi ki “ağırsın artık, koltuk taşımaz”.
Eşin eşimize tavsiye etse daha güzel olur sankiGünaydın, ben bugün 29+6 oldum, yarın 30+0 inşallah.
Çok ağrım var, kendime hep pozitif yaklaşmaya çalışıyorum, akşamları çok kötü oluyorum. Ters dönen kaplumbağa gibi oluyorum, eşim bazen kucağına alıyor korkuyorum ağırlaştım artık, beni dinlemiyor
Sürekli yağlarla masaj yapıyor o bana iyi geliyor, tavsiye ederim kızlar
Ay o tulumlar tam mevsimlik. Yaza denk gelirse tek giydirilir, bahar olursa bi takım pijama üstüne, kış olursa da mont içineKız mevsimlerine göre alıyon demi bebeğini bi görseydin kilosunu falan hangi mevsimde nasıl kilosu olcek bu arada bu çık güzelmiş
Ay ne güzel, tekrar maşallah allah mutluluğunuzu katlayarak arttırsınAyy kız, güldürdün beni, eşimden Allah razı olsun, çok fedakar, vefalı bir eş. Severek evlendik, sevgililik dönemimiz olmuştu, o zaman da öyleydi, korkuyordum evlilikten, insanların değişebilme yetisi beni ürkütüyordu ama şükürler olsun ki öyle olmadı
Philips değil Braun olacaktıKızlar Philips ateşölçer (koltukaltı) alan varsa arkasını açıp pilin fotoğrafını atabilir mi? Pilimiz kayıp da yenisini alacağım emin olarak alayım
Evet, psikolojimeKızlar ben eskiden beri hamileliğin annenin vücudunda iyileştirici bi etki yaptığını biliyodum yani duyuyodum daha doğrusu. Başka şeyleri iyileştirdi mi bilmiyorum ama senelerdir ayaklarımda olan küçük 3-4 tane nasırım şu son 3 ayda kendiliğinden geçti biliyo musunuz? Aynı ayakkabıları giyiyorum, hayatım nerdeyse aynı tempoda devam ediyo tek değişiklik hamilelik ve nasırlar küçülerek yok oluyolar mucize gibi. Var mı sizde de hamileliğin iyi geldiği şeyler?
Güle güle sağlıkla kullansın bebiş kuzuAy o tulumlar tam mevsimlik. Yaza denk gelirse tek giydirilir, bahar olursa bi takım pijama üstüne, kış olursa da mont içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?