2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım benzer durumlarımız Rabbim cümlemize sabır ve kolaylıklar versin

Bende gece şubat annelernin doğuranlarına baktım kız ilk defa nasıl doğumları olmuş diye merak ettim bi evet bu çok mantıklıymış yada kimseyi almamak

O elalem ne der putlarını kırıp yaymamız lazım artık başlarım elalemine de ne diyeceklerine de ne derlerse desinler

Ay hele şunu o kadar beğendim ki 18-24 ay bedeninden üç rengini de aldım oy anasının kuzusu bunu giyip pıtı pıtı peşime mi dolancakmış
Kız mevsimlerine göre alıyon demi bebeğini bi görseydin kilosunu falan hangi mevsimde nasıl kilosu olcek bu arada bu çık güzelmiş

Kızlar kaç oldunuz. Nasıl gidiyo kasık ağrınız varmı
Ben 29. Haftaya giriş yapacağım kasık ağrısı bel ağrısı ağırlık(zor yürümeye başladım bacaklarım kapanmıyor artık ) gece sağ sol kalça ağrısı şişlik Allah ne verdiyse var canım ama aşırı değil hiç birisi. Şimdide uyandım çocuk acıktı yemek ye diye dürtüyor mesela aşkitom benim. MaşaAllah. Hamdolsun halimize. Genel perspektif bu yani :)

Ay bizim seninle Sat ımız aynıydı

Kızlar kaç oldunuz. Nasıl gidiyo kasık ağrınız varmı

Günaydın, ben bugün 29+6 oldum, yarın 30+0 inşallah.

Çok ağrım var, kendime hep pozitif yaklaşmaya çalışıyorum, akşamları çok kötü oluyorum. Ters dönen kaplumbağa gibi oluyorum, eşim bazen kucağına alıyor korkuyorum ağırlaştım artık, beni dinlemiyor

Sürekli yağlarla masaj yapıyor o bana iyi geliyor, tavsiye ederim kızlar

Günaydın kızçelerim

Hafta sonu çok yoğundum yeni okuyorum mesajlarınızı, odamızı tamamladık sayılır, hatta heyecandan bazı askılı olan kıyafetleri daha dolabı temizlemeden ve kıyafetleri yıkamadan dolaba yerleştirdim

Bugün annemle kıyafetleri yıkayacağız ve annem zürafa askılıklar almıştı onlara takacağız, kurutup ütüledikten sonra tabisi

Maşallah de yavrum, ne eşler var Ben geçen eşimin kucağına oturmak istedim o çalışırken bana döndü ve dedi ki “ağırsın artık, koltuk taşımaz”.

Kızlar Philips ateşölçer (koltukaltı) alan varsa arkasını açıp pilin fotoğrafını atabilir mi? Pilimiz kayıp da yenisini alacağım emin olarak alayım

Maşallah de yavrum, ne eşler var Ben geçen eşimin kucağına oturmak istedim o çalışırken bana döndü ve dedi ki “ağırsın artık, koltuk taşımaz”.

Ayy kız, güldürdün beni, eşimden Allah razı olsun, çok fedakar, vefalı bir eş. Severek evlendik, sevgililik dönemimiz olmuştu, o zaman da öyleydi, korkuyordum evlilikten, insanların değişebilme yetisi beni ürkütüyordu ama şükürler olsun ki öyle olmadı

Eşin eşimize tavsiye etse daha güzel olur sanki maşaAllah maşaAllah diyelim evet ağırlaştık aynen tabirin çok doğru ya kaplumbağa gibi olduk daha şimdiden bi sapa bi sola dönmeye çalıştıkça kalori harcıyoruz resmen. Benim eşim sağolsun grip oldu tine o kadar uyarmama rağmen kapmış afrikalı kabileler gibi selamlaşıp odalarımıza geçiyoruz ne masajı ne kucağı bizde durumlar bu yani

Kız mevsimlerine göre alıyon demi bebeğini bi görseydin kilosunu falan hangi mevsimde nasıl kilosu olcek bu arada bu çık güzelmiş
Ay o tulumlar tam mevsimlik. Yaza denk gelirse tek giydirilir, bahar olursa bi takım pijama üstüne, kış olursa da mont içine

Ay ne güzel, tekrar maşallah allah mutluluğunuzu katlayarak arttırsın benim eşim de çok iyidir hakkını yemiyim, orda gülelim diye öyle söyledi bence öyledir yani sonuçta kdkdk

Evet, psikolojime

Ay o tulumlar tam mevsimlik. Yaza denk gelirse tek giydirilir, bahar olursa bi takım pijama üstüne, kış olursa da mont içine
Güle güle sağlıkla kullansın bebiş kuzu hakikaten çok beğendim güzelmiş eskiden olsa düşünmeden alırdım ama şimdi nooo kendime hakim oluyorum bebeği görmeden almicam bişi o kadar güzel şeyler varki insanın gerçekten alası geliyor ama hem minnaklar hem tam yemelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…