2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben demiri içip üstüne bi portakal yiyorum gün ortasında. Bi kez içiyorum günde
Hımm doktor bana 2 defa kullan dedi sabah akşam. Sabah suyumun içine bir kaç damla limon damlatıp içeyim seksenlerdeyim nın önerdiği gibi. Akşam da mandalin, portakal kivi gibi bir şeyler tüketeyim bari. Baya düşmüş çünkü demirim.

Kahvaltida portakal suyu ile icebilirsin mesela. Çok gelir dersen kahvalti ardından c vitamin içeren bir meyve ve ardından demir hapı gibi deneyebilirsin.

Ben olsam tam tersini yaparım çünkü meyve şekerini gün içerisinde daha iyi çalıştırır vücut. Akşam da yemekten sonra limon rahatlatır. Kendin bilirsin tabi ki.

Sana demir vermeyi unutmuştu doktor dimi? Ondan 2şer verdi demek. Ben demir kullanmama rağmen 2 ayda az da olsa düşmüş. Bebişler iliğimizi kemiğimizi kurutuyo

Aynısından ben de aldım 2-3 yaş aldım ama kucucuk geliyo gözüme

Sana demir vermeyi unutmuştu doktor dimi? Ondan 2şer verdi demek. Ben demir kullanmama rağmen 2 ayda az da olsa düşmüş. Bebişler iliğimizi kemiğimizi kurutuyo
Aynen kuzum. HErhalde ondan öyle yaptı. Zaten ne kaldı şurada. Günde 2 ile yola devam.

Bence de fedakarlık yapmaya degmiyor bence hiçbir şirket. Zam konusunda da hep seneye telafi ederiz diye kandırıyorlar. Benim de yöneticim dönemsel yaptıgım raporlar var sırkette onlar ıcın benım dogum iznime denk gelenler var. Doğum iznindeyken cok vaktini almaz yapar mısın dedi. Direkt yapamam o dönem cok stresli ve zor olacak ilk deneyimim yapamam kusura bakmayın dedim. Biliyorum ki yapsam da yapmasam da değer görmeyecegım. Şirket her zaman geri planda olmalı bence insan hayatında çünkü değerini asla vermiyorlar

Bebek arabası ne aldınız? Ben doona dusunuyorum ilk 6-7 ay ıcın. 2. El alacagım sonra satıp cybex almayı düşünüyorum. Nisan 20-25 gibi sanırım benım dogum olur. Yaza denk gelmeseydi doona almazdım acıkcası ama rahat dolaşmak için çok istiyorum cok öneriliyor

Ay ne terbiyesizmiş ya. Çok şükür bugün de utanacak bir başkasını buldum ve senin yöneticin adına utandım.

İş ve özel hayat dengesini bizim kurmamız şart.

Kızlar sıfır doona marka bebek arabası düşünen varsa bizde mevcut garantili

Eklentiler

• IMG_0452.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 58
Valla kuzum ben şu aşağıdaki modelden aldım. Çok beğendik. Tek elle açılıp kapanması olsun, sürüşü falan çok güzeldi Ayrıca doğumdan itibaren de kullanılabiliyo yatak haline geldiği için. Pusetini almadım. Tek dezavantajı bebek bana doğru bakmayacak puset olmadığı için. Ama zaten sıkıntı değil benim için. 8.400'e almıştım Kasım indirimindeyken. Amacım 10 bini geçmeden bir şey almaktı. İÇlerindeki en iyisi bu geldi bana.

Bunu 2-3 yasa kadar kullanabiliyo musun doğumdan başlayıp? Güzel günlerde kulllanın

Bunu 2-3 yasa kadar kullanabiliyo musun doğumdan başlayıp? Güzel günlerde kulllanın
Aslında 5 yaşa kadar kullanabilir dedi satıcı. Yorumlarda da okudum bir kaç tane. O yüzden bunu istedim zaten. Bir daha bir daha değiştirmekle uğraşmak istemiyorum arabayı.

Evet kuzum diyetisyenimin yalancısıyım. Oda demişti c vitamini emilimini yükseltiyor siye. Ama mesela çay kahve peynir süt yoğurt yiyeceksen en az 2 saat ara açmalısın hem öncesi hem sonrası. Ben o hatayı yaptım demirim düşük gelmişti şimdi taaaa sabah 5.30 gibi atıyorum ki kahvaltı ile bişi ile çakışmasın diye baya etkiliyormuş arkadaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…