- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Hımm doktor bana 2 defa kullan dedi sabah akşam. Sabah suyumun içine bir kaç damla limon damlatıp içeyimBen demiri içip üstüne bi portakal yiyorum gün ortasında. Bi kez içiyorum günde
Kahvaltida portakal suyu ile icebilirsin mesela. Çok gelir dersen kahvalti ardından c vitamin içeren bir meyve ve ardından demir hapı gibi deneyebilirsin.Kızlar demir hapı içenlere bu sorum. doktor bana "Gynoferon" diye bir hap verdi. Günde 2 defa içilecekmiş. Yemeklerden önce ve sonra içilmeli diyor en az 1-2 saat arayla. Ancak c vitamini ile birlikte tüketilirse emilimi artar da diyor. Şimdi c vitamini içeren bir gıdayla tüketsem oluyo mu yani.
Ben olsam tam tersini yaparım çünkü meyve şekerini gün içerisinde daha iyi çalıştırır vücut. Akşam da yemekten sonra limon rahatlatır. Kendin bilirsin tabi ki.Hımm doktor bana 2 defa kullan dedi sabah akşam. Sabah suyumun içine bir kaç damla limon damlatıp içeyimseksenlerdeyim nın önerdiği gibi. Akşam da mandalin, portakal kivi gibi bir şeyler tüketeyim bari. Baya düşmüş çünkü demirim.
Sana demir vermeyi unutmuştu doktor dimi? Ondan 2şer verdi demek. Ben demir kullanmama rağmen 2 ayda az da olsa düşmüş. Bebişler iliğimizi kemiğimizi kurutuyoHımm doktor bana 2 defa kullan dedi sabah akşam. Sabah suyumun içine bir kaç damla limon damlatıp içeyimseksenlerdeyim nın önerdiği gibi. Akşam da mandalin, portakal kivi gibi bir şeyler tüketeyim bari. Baya düşmüş çünkü demirim.
Aynısından ben de aldım 2-3 yaş aldım ama kucucuk geliyo gözümeYa uygun fiyatlı buldukça bence almak lazım zaten. .ben de kızıma H&M den mont aldımbaktım indirime girmiş Lcw ile aynı fiyattaydı. Hem de çok güzel geldi bayıldık. Ben 330'a almıştım.
Eki Görüntüle 3377188
Cok tesekkurederim yaaaAaiiiyy bu ne güzelliktesettürlü olmasam tam da böyle bi gelinlik giyer böyle fotoğraflar çektirirdimm
Aynen kuzum. HErhalde ondan öyle yaptı. Zaten ne kaldı şurada. Günde 2 ile yola devam.Sana demir vermeyi unutmuştu doktor dimi? Ondan 2şer verdi demek. Ben demir kullanmama rağmen 2 ayda az da olsa düşmüş. Bebişler iliğimizi kemiğimizi kurutuyo
Bence de fedakarlık yapmaya degmiyor bence hiçbir şirket. Zam konusunda da hep seneye telafi ederiz diye kandırıyorlar. Benim de yöneticim dönemsel yaptıgım raporlar var sırkette onlar ıcın benım dogum iznime denk gelenler var. Doğum iznindeyken cok vaktini almaz yapar mısın dedi. Direkt yapamam o dönem cok stresli ve zor olacak ilk deneyimim yapamam kusura bakmayın dedim. Biliyorum ki yapsam da yapmasam da değer görmeyecegım. Şirket her zaman geri planda olmalı bence insan hayatında çünkü değerini asla vermiyorlarKızlar bir de bu ağrılar beni gerçekten yormaya başladı. Gece uykusuzluğu falan derken bitkinim sürekli. Nasip kısmet ise 27 Şubat 32+0 oluyorum ama ben Mart'ın son haftasına kadar çalışayım diye planlıyordum fakat bedenim el vermeyecek gibi.
Önümüzdeki 3 hafta sonra ne durumda olacağım ona bakıp karar vereceğim. Direkt 32 ile birlikte ayrıladabilirim izne. Kendimi iyi hissedersem 1-2 hafta bile olsa gittiği yere kadar devam da edebilirim. Ama kesinlikle Mart sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum artık.
Bebek gelmeden önce biraz iş güç düşünmeden kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var bunu da anladım. Geçen yıl iş yerimde yeterli zam alamamıştım ve yöneticim yılbaşında hakkını vereceğim falan demişti ama bu yıl da alamadım. Maalesef bana söylenen ile yapılan aynı olmadı. Niye fedakarlık yapıyorum, kendimden ödün veriyorum dedim. Hayatta 1 defa yaşayacağım bir sürecin tadını çıkartmıyorum ki diye düşünmeye başladım. Geri dönüp keşke demek istemiyorum.
O yüzden yasal doğum izni sonrasında da en az 2 ay ücretsiz izin kullanmaya karar verdim. Duruma göre süresini artırabilirm. Açıkçası Eylül ayından önce iş başı yapmayı düşünmüyorum ciddi ciddi.
Bebek arabası ne aldınız? Ben doona dusunuyorum ilk 6-7 ay ıcın. 2. El alacagım sonra satıp cybex almayı düşünüyorum. Nisan 20-25 gibi sanırım benım dogum olur. Yaza denk gelmeseydi doona almazdım acıkcası ama rahat dolaşmak için çok istiyorum cok öneriliyorAynen öyle valla. Çok şükür bebişin tüm eksiklerini aldık. Bir dolabı kaldı. Siparişini vereceğim maaşım yattığında. Bir de şampuanı losyonu falan kalmıştı tani taş çatlasın 5-6 binlik bir masraf kaldı. Onları da Şubat ayı ilk haftasında halletmeyi planlıyorum.
Ya mutlaka eksik bişiler çıkacaktır eminim. Aman yani çıkarsa da alınır. Ki çıkacak da. Takılmıyorum, asıl büyük masraflı kısmı eşimle birlikte hallettik çok şükür.
Azıcık bir şeylerin tadını çıkartma vakti
Ay ne terbiyesizmiş ya. Çok şükür bugün de utanacak bir başkasını buldum ve senin yöneticin adına utandım.Bence de fedakarlık yapmaya degmiyor bence hiçbir şirket. Zam konusunda da hep seneye telafi ederiz diye kandırıyorlar. Benim de yöneticim dönemsel yaptıgım raporlar var sırkette onlar ıcın benım dogum iznime denk gelenler var. Doğum iznindeyken cok vaktini almaz yapar mısın dedi. Direkt yapamam o dönem cok stresli ve zor olacak ilk deneyimim yapamam kusura bakmayın dedim. Biliyorum ki yapsam da yapmasam da değer görmeyecegım. Şirket her zaman geri planda olmalı bence insan hayatında çünkü değerini asla vermiyorlar
Valla kuzum ben şu aşağıdaki modelden aldım. Çok beğendik. Tek elle açılıp kapanması olsun, sürüşü falan çok güzeldi Ayrıca doğumdan itibaren de kullanılabiliyo yatak haline geldiği için. Pusetini almadım. Tek dezavantajı bebek bana doğru bakmayacak puset olmadığı için. Ama zaten sıkıntı değil benim için. 8.400'e almıştım Kasım indirimindeyken. Amacım 10 bini geçmeden bir şey almaktı. İÇlerindeki en iyisi bu geldi bana.Bebek arabası ne aldınız? Ben doona dusunuyorum ilk 6-7 ay ıcın. 2. El alacagım sonra satıp cybex almayı düşünüyorum. Nisan 20-25 gibi sanırım benım dogum olur. Yaza denk gelmeseydi doona almazdım acıkcası ama rahat dolaşmak için çok istiyorum cok öneriliyor
Bunu 2-3 yasa kadar kullanabiliyo musun doğumdan başlayıp? Güzel günlerde kulllanınValla kuzum ben şu aşağıdaki modelden aldım. Çok beğendik. Tek elle açılıp kapanması olsun, sürüşü falan çok güzeldi Ayrıca doğumdan itibaren de kullanılabiliyo yatak haline geldiği için. Pusetini almadım. Tek dezavantajı bebek bana doğru bakmayacak puset olmadığı için. Ama zaten sıkıntı değil benim için. 8.400'e almıştım Kasım indirimindeyken. Amacım 10 bini geçmeden bir şey almaktı. İÇlerindeki en iyisi bu geldi bana.
Eki Görüntüle 3377559
Sıfırı cok pahalıya geliyor açıkcası 2. El düşünüyorumKızlar sıfır doona marka bebek arabası düşünen varsa bizde mevcut garantili
Aslında 5 yaşa kadar kullanabilir dedi satıcı. Yorumlarda da okudum bir kaç tane. O yüzden bunu istedim zaten. Bir daha bir daha değiştirmekle uğraşmak istemiyorum arabayı.Bunu 2-3 yasa kadar kullanabiliyo musun doğumdan başlayıp? Güzel günlerde kulllanın
Ay evet ogünleri görelim de inşaAllah biz o zamana kadar bunlara dayanabilirsek tabiAğlama olarak değil ayaklanır ya illa bulur ses yapacak bi şeyler o anlamda demiştim
Bak gari başka gruplara mı sardık biz varya biz az değiliz heBazı gruptakileri çekiştiriyorduk ahha
Evet kuzum diyetisyenimin yalancısıyım. Oda demişti c vitamini emilimini yükseltiyor siye. Ama mesela çay kahve peynir süt yoğurt yiyeceksen en az 2 saat ara açmalısın hem öncesi hem sonrası. Ben o hatayı yaptım demirim düşük gelmişti şimdi taaaa sabah 5.30 gibi atıyorum ki kahvaltı ile bişi ile çakışmasın diye baya etkiliyormuş arkadaşKızlar demir hapı içenlere bu sorum. doktor bana "Gynoferon" diye bir hap verdi. Günde 2 defa içilecekmiş. Yemeklerden önce ve sonra içilmeli diyor en az 1-2 saat arayla. Ancak c vitamini ile birlikte tüketilirse emilimi artar da diyor. Şimdi c vitamini içeren bir gıdayla tüketsem oluyo mu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?