Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum kaşıntı yapmadıBio oil kullanınca kaşınan var mi
Kızlar ateş ölçer almıştım bugün geldi. Ben hiç ateş ölçer kullanmadımilk alnıma tuttum 39 çıktı sonra kulaktan baktım 39.5 çıktı hemen panik olup eşime yazdım ateşim var napcam diye 5 dk sonra tekrar açıp alnıma tuttum yine bu sefer 36.5 çıktı yine alından baktım 37 oldu. Bozuk mu bu ben mi yanlış bişey yapıyorum? Hayır yani bebiş için aldık Allah korusun yarın onda da böyle dengesiz sonuçlar verip panikletmesin bizi
Alla alla, kuzum senin acı eşiğin düşük olabilir belki bu kadar acıdıysa.Az önce galiba ilk defa yalancı kasılma dediklerinden yaşadım. İnsan nefes alamıyomuş gerçekten nefes egzersizi çalışmak şart. Yoksa gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırız. Hala daha hafif ağrısı duruyo nabzım falan yükseldi. Sonra normale döndü kısa sürdü zaten. Hayırlısı ile şu haftaları geçseydik 34 leri bi görseydik. Ama grubu ben kapatıcam sanırım 28 nisan görünüyor benimki. Korkuttu gerçekten acılı bişeydi
Kolestaz da el ve ayaklarda da kaşıntı oluyormuş kızlar öyle dediler. Geçen hafta bende de full kaşıntı vardı sırtım, kollarım, bacaklarım falan. Sonra geçti. dün yine kollarım baya kaşındı ama yine geçti. Belki bu vitaminler de etkiliyodur ancak sen takip et. Devam ederse bir kaç gün daha mutlaka doktoruna sor. Tahlil falan yapsın.Kendi kendime nazar degdirdimkaşınıyorum. Vitaminlarden mi acaba kolestas değildir umarim
En sevdğim gün görüş günüGünaydınn kızlar bugün görüş günümüz bizim görüş günü olanlar varsa güzel haberlerle gelelim inşallah
A seni erken bağlıyor erken de düşürmüş kontrol günlerini ben 31+0 oldum tık yok ama en iyisini yapmış bence ne olur ne olmaz. Bakalım beni düşürecek mi bu hafta yoksa yine 3 hafta sonra mı gel diyecek. Nst ye de bağlayacağını sanmıyorum çok rahat bir doktor benimkisi çok sallamiyor.En sevdğim gün görüş günügüzel haberlerle gelin hepiniz inşallah. Benim doktor da artık 2 haftada bire düşürdü. Haftaya Çarşamba gideceğiz ve ilk Nst'me gireceğim o gün. 29+1 iken.
Bende oldum olasi dugun sevmemFotoğraf çektirmeyi hiç ama hiç sevmiyorum o nedenle nikah fotoğrafım yok zaten küçüklüğümden beri düğün istemezdim hep nikahtan gitmek isterdim ve Allah’da bana nasip etti oynamayı göbek atmayı hiç sevmem çünküdüğün fotoğrafı eşim çektirmek istedi ben gudubet hakikaten poz vermeyi de böyle şekilden şekile girmeyi de sevmiyorum. Fotoğraf çekmeyi de sevmiyorum ayrıca tam gudubetim yani eşim tam tersi poz versin çeksinler falan ama benim dediğim oldu. Gelinlik yerine sadece krem rengine çalan çok hoş bir elbise diktirmiştim tam keyfime göre kendi anam aaaaaa abartma demeseydi onu da diktirmicektim gelinlikte sevmiyorum ama küçüklükten biraz asi bir çocuk ve gençtim o nedenle size foto gönderemicem ohhh mis
Ben son 2 dir bu ağrılarımı dile getiriyorum. Sanırım önlem amaçlı düşünmüş olabilir. Malum yaşım da 35. Riske atmayalım takip edelim gibisine.A seni erken bağlıyor erken de düşürmüş kontrol günlerini ben 31+0 oldum tık yok ama en iyisini yapmış bence ne olur ne olmaz. Bakalım beni düşürecek mi bu hafta yoksa yine 3 hafta sonra mı gel diyecek. Nst ye de bağlayacağını sanmıyorum çok rahat bir doktor benimkisi çok sallamiyor.
Ay ben de ne kına gecesi ne düğün yapmadım. Sadece nikah oldu. Tam corona döneminin en civcivli zamanlarına denk gelmişti bizim. Zaten düğün istemiyorduk ancak nikah sonrası arkadaşlarla eğlence vs. çok istemiştim coronadan herkes korktuğu için olmadı. Bir o içimde kaldı.Bende oldum olasi dugun sevmembizde nikah yaptik sadece aksamda yiyip ictik kendi arkdaslarimizla bi restorantta canli muzikli bende bu trendyoldan aldigim gelinligimsinin altina converse giyip devam ettim kshdjdjd
Bilmem ki belki de öyledir ilk defa böyle bir şey yaşadım değişik bir andıAlla alla, kuzum senin acı eşiğin düşük olabilir belki bu kadar acıdıysa.
Bana en iyi gelen günde 3-4 defa tekrarladığım tuzlu su gargarası oldu geçmiş olsumSabah boğaz ağrısı ile uyandım tam sıyrıldım şu salgindan derken beni de buldu.butun tuşlara basacagim geri gitsin diyetavsiyelere açığım kızlar bana şu iyi geldi dediğiniz birsey varsa
Weewell wmv815 kameralı olandan aldım bana bu önerildi çevremden memnunlarmış görüşü falan iyiymişkızlar günaydın. bebek telsizi alanlar hangilerinden tercih ettiniz, öneriler var mı?
Heman yapayım ben de çok sağol canımBana en iyi gelen günde 3-4 defa tekrarladığım tuzlu su gargarası oldu geçmiş olsum
bakayım canım çok teşekkürlerWeewell wmv815 kameralı olandan aldım bana bu önerildi çevremden memnunlarmış görüşü falan iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?