2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce galiba ilk defa yalancı kasılma dediklerinden yaşadım. İnsan nefes alamıyomuş gerçekten nefes egzersizi çalışmak şart. Yoksa gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırız. Hala daha hafif ağrısı duruyo nabzım falan yükseldi. Sonra normale döndü kısa sürdü zaten. Hayırlısı ile şu haftaları geçseydik 34 leri bi görseydik. Ama grubu ben kapatıcam sanırım 28 nisan görünüyor benimki. Korkuttu gerçekten acılı bişeydi

Alla alla, kuzum senin acı eşiğin düşük olabilir belki bu kadar acıdıysa.

Kendi kendime nazar degdirdim kaşınıyorum. Vitaminlarden mi acaba kolestas değildir umarim
Kolestaz da el ve ayaklarda da kaşıntı oluyormuş kızlar öyle dediler. Geçen hafta bende de full kaşıntı vardı sırtım, kollarım, bacaklarım falan. Sonra geçti. dün yine kollarım baya kaşındı ama yine geçti. Belki bu vitaminler de etkiliyodur ancak sen takip et. Devam ederse bir kaç gün daha mutlaka doktoruna sor. Tahlil falan yapsın.

Günaydınn kızlar bugün görüş günümüz bizim görüş günü olanlar varsa güzel haberlerle gelelim inşallah
En sevdğim gün görüş günü güzel haberlerle gelin hepiniz inşallah. Benim doktor da artık 2 haftada bire düşürdü. Haftaya Çarşamba gideceğiz ve ilk Nst'me gireceğim o gün. 29+1 iken.

En sevdğim gün görüş günü güzel haberlerle gelin hepiniz inşallah. Benim doktor da artık 2 haftada bire düşürdü. Haftaya Çarşamba gideceğiz ve ilk Nst'me gireceğim o gün. 29+1 iken.
A seni erken bağlıyor erken de düşürmüş kontrol günlerini ben 31+0 oldum tık yok ama en iyisini yapmış bence ne olur ne olmaz. Bakalım beni düşürecek mi bu hafta yoksa yine 3 hafta sonra mı gel diyecek. Nst ye de bağlayacağını sanmıyorum çok rahat bir doktor benimkisi çok sallamiyor.

Bende oldum olasi dugun sevmem bizde nikah yaptik sadece aksamda yiyip ictik kendi arkdaslarimizla bi restorantta canli muzikli bende bu trendyoldan aldigim gelinligimsinin altina converse giyip devam ettim kshdjdjd

Ben son 2 dir bu ağrılarımı dile getiriyorum. Sanırım önlem amaçlı düşünmüş olabilir. Malum yaşım da 35. Riske atmayalım takip edelim gibisine.

Bende oldum olasi dugun sevmem bizde nikah yaptik sadece aksamda yiyip ictik kendi arkdaslarimizla bi restorantta canli muzikli bende bu trendyoldan aldigim gelinligimsinin altina converse giyip devam ettim kshdjdjd
Ay ben de ne kına gecesi ne düğün yapmadım. Sadece nikah oldu. Tam corona döneminin en civcivli zamanlarına denk gelmişti bizim. Zaten düğün istemiyorduk ancak nikah sonrası arkadaşlarla eğlence vs. çok istemiştim coronadan herkes korktuğu için olmadı. Bir o içimde kaldı.

Gelinlik ben hep sevmişimdir. Beyaz elbise bakmıştım istediğim gibi bulamamıştım ve beğendiklerim çok pahalılardı. Gelinlikler de çok pahalıydı. Baktım her şey pahalı ve hayalimdeki gelinliği giyemeyeceğim, ben de gidip gelinlik kiralamıştım ucuza. 1 gün giyip geri verdim.

Sabah boğaz ağrısı ile uyandım tam sıyrıldım şu salgindan derken beni de buldu.butun tuşlara basacagim geri gitsin diye tavsiyelere açığım kızlar bana şu iyi geldi dediğiniz birsey varsa

kızlar günaydın. bebek telsizi alanlar hangilerinden tercih ettiniz, öneriler var mı?

Alla alla, kuzum senin acı eşiğin düşük olabilir belki bu kadar acıdıysa.
Bilmem ki belki de öyledir ilk defa böyle bir şey yaşadım değişik bir andıyoksa kasık ağrılı bir hamilelik geçiriyorum zaten alışmıştım

Sabah boğaz ağrısı ile uyandım tam sıyrıldım şu salgindan derken beni de buldu.butun tuşlara basacagim geri gitsin diye tavsiyelere açığım kızlar bana şu iyi geldi dediğiniz birsey varsa
Bana en iyi gelen günde 3-4 defa tekrarladığım tuzlu su gargarası oldu geçmiş olsum

kızlar günaydın. bebek telsizi alanlar hangilerinden tercih ettiniz, öneriler var mı?
Weewell wmv815 kameralı olandan aldım bana bu önerildi çevremden memnunlarmış görüşü falan iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…