2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdiden nebulizatör alınmalı mı acaba? İndirim var da alsam mı bilemedim

Ben bu tarz şeyler almadım kızlar, sadece elektrikli göğüs pompası aldım elektronik, ihtiyaç olursa alacağım diye almadım bunları
Ben göğüs pompası bile almadım ihtiyaç halinde hepsi eczaneden e bebekten falan temin edilecek şeyler o yüzden gerek yok alıp kullanmayan insan çok

Ay Ocak annelerinde birinin eşi gidip karısına sormadan bebeğe ablasının ismini vermiş kimlikte görmüş kadın. Çok üzüldüm ya. Bu erkekler niye böyle mal. Sonra da erkek ve ailesine kızınca kızdık oluyo.

Ben bu tarz şeyler almadım kızlar, sadece elektrikli göğüs pompası aldım elektronik, ihtiyaç olursa alacağım diye almadım bunları
Nebulizatöre ihtiyaç oluyomuş genelde kış aylarında çok tıkanıyomuş çünkü çocukların burunları ama bilemedim. Almadığım her gün her şeye zam geldiği için sinirlerim bozuldu artık dünkü fiyatla alakası olmuyo

Ben göğüs pompası bile almadım ihtiyaç halinde hepsi eczaneden e bebekten falan temin edilecek şeyler o yüzden gerek yok alıp kullanmayan insan çok

Evet, ben de böyle düşünüyorum göğüs pompasını ben çalıştığım için muhakkak lazım olacak diye aldım, lansinoh indirimdeydi 1.100 liraya aldım. Yoksa onu da almazdım, ben de böyle düşünüyorum gereksiz şeyler alıp kullanamamaktansa sonradan ihtiyaç halinde almak daha mantıklı

yuh mağara adamına bak

Ben alacağım nebulizatör. Bu yetişkinler için bile hastalandığında faydalı bir şey aslında. Ki bebekler hastaanınca burun tıkanıklığı daha fena oluyor. Ben neyi ucuza bulduysam aldım valla. Nakitte kalma malda kal mantığında ilerledim ve pişman değilim. İyi ki de almışım aldıklarımı, her şeyin fiyatı uçtu.

Lansinoh dimi bende 1100 e aldım şuan 2000 tl fiyatı

Evet bebek telsizini 2500 e aldım 3500 olmuş göğüs pompası 1100 e aldım 2000 olmuş her sabah bakıyorum ekonomi haberi takip eder gibi rezalet gerçekten durum. Bende indirim geldikçe alıyorum hemen. Nexus önerdiler kuzum trendyolda bıgün 870 e düşmüş

Anaaa o benim de favorilerimdeydi nicedir. Tüh. Mayışım bitti Neyse yapacak bir şey yok. Keisn bu indirimden sonra ilk fiyata zam bindirirler.

nebülazatör bizde var 9 yaşındaki oğlum için kullanıyoruz ama küçük bebeğe verilir mi bilmiyorum bronşit astım gibi rahatsızlıklarda kullanılıyor.

Kızlar anne-bebek çantası olarak da Trendyol da en çok satanlara baktım, bir tane 149.90 a vardı ne olacak ki dedim verdim sipariş geldi, gayette şık ve kullanışlı, kaliteli mi çok hayır değil, ya zaten ne kadar kullanacağım ki, bir sürü srrt çantam var aslında almayacaktım, almamış olmamak için aldım diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…