2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anaaa o benim de favorilerimdeydi nicedir. Tüh. Mayışım bitti Neyse yapacak bir şey yok. Keisn bu indirimden sonra ilk fiyata zam bindirirler.
kamera var bizdede o yüzden telsize gerek duymadım ortam sesini dnleyeblıyorum

Günoooo kızlarrr

30+0' dan selamlar
merhaba 28+5 den selamlar bu 3.trimesteri hiç beğenmedim ben acayip midem bulanıyor. bebek uykuda çok hareket ediyor. hiç huzurum kalmadı çok keyifsizim. bebeğin kıyafetlerini battaniyelerini yıkadım yavas yavas hazırlanıyorum geliyor gelmekte olan

Anaaa o benim de favorilerimdeydi nicedir. Tüh. Mayışım bitti Neyse yapacak bir şey yok. Keisn bu indirimden sonra ilk fiyata zam bindirirler.
bi anda düşebilir bi anda tekrar çıkabilir borsa ekranı gibi trendyol favori ekranı takip ediyorum

resmen boşanma sebebi

nebülazatör bizde var 9 yaşındaki oğlum için kullanıyoruz ama küçük bebeğe verilir mi bilmiyorum bronşit astım gibi rahatsızlıklarda kullanılıyor.
Veriliyor kuzenim çok kullanıyo bebeği var onunda kış aylarında burun tıkanıklıklarına iyi geliyo. Yetişkinler içinde içinden maskesi çıkıyo hep ilerisi için aslında çok pahalanıyolar çünkü

Aynen öyle tabiki çalışan anneler almalı mecbur sütü sağmak gerekiyor onun dışında gereksiz dolapta falan alıp kullanmayan ve satan çok kişi var bende onlardan olmak istememm

Bir de biberon alınıyo mu? Biberon konusunda çok bilgisizim o da ihtiyaç halinde mi alınması lazım hepsine gerek olmuyo mu? Hastane çantasına koymamız mı lazım

nebülazatör bizde var 9 yaşındaki oğlum için kullanıyoruz ama küçük bebeğe verilir mi bilmiyorum bronşit astım gibi rahatsızlıklarda kullanılıyor.
Veriliyor. 2 arkadaşım da kullandı yeni doğan bebeklerinde doktorları söylemiş.

İŞ görür bence ya. Ben de ikinci el az kullanılmış aldım dolaptan.

Bir de biberon alınıyo mu? Biberon konusunda çok bilgisizim o da ihtiyaç halinde mi alınması lazım hepsine gerek olmuyo mu? Hastane çantasına koymamız mı lazım
Bu konuda da yazın doğum yapan 2 arkadaşımın dediğine göre hastanede biberona izin vermemiş hemşireler. Ya kaşık biberon olacakmış ya da şırınga.
Açıkçası benim amacım göğsümden süt gelmesini teşvik etmek için bebeği olabildiğince memede tutmak. Şırınga ile de memeye damla damla süt-mama damlatmak. Ama ucuz kaşık biberon vardı ondan aldım ben de. Eve geçince sütüm fazla gelirse gece ya da gündüz bir aralıkta ben uyurken eşim ya da annem falan bununla verebilsin istedim.

fiyatı da uygunmuş her ihtimale karşı alınabilir evet. En azından hastanede lazım olmaz inşallah ama olursa aranmaya gerek kalmaz saol canım alayım bundan.

Ben geldim kızlar bebeğim 1750 gr olmuş. Ama maalesef karın çevresi 2 hafta geri de doktorum 1 hafta geride olması önemli değil ama 2 hafta için yakın takip yapalım dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu durumu yaşayan var mı veya bir tanıdığınız neden olur düzelmezse ne olur

Benim de artık ağrılarım var, nefesim kesiliyor ve şiştim ben, parmaklarım şişiyor mesela ben de hafta sonu odasını yerleştirdik, yıka, kurut, ütüle sağ olsun annem yaptı her şeyi, hala da eksikleri var, halısı vs eksik odanın, onlar da tamamlanacak inşallah, benim hasta çantamı da yavaştan hazırladık annem dursun dedi

Benim annem izin vermiyor biberona, öyle saçma şey mi olur kızım diyor, emmeye zorlayacağız yoksa da şırınga yardımıyla parmakla vermeye çalışırız diyor

Sanırım da hastanede yasak biberon, öyle duymuştum

Günaydın herkese, benim de birkaç gün önce kaşıntılarım başladı ayak bileklerim ve ellerimin üstü, geceleri özellikle ve isilik gibi bir görüntü oluyor. Ben vitaminlere ara verdim, sadece magnezyumu içiyorum, biraz hafifledi. Doktor test istedi ama vitaminleri kesince hafiflediği için henüz yaptırmadım, bugün vitamine tekrar başlayıp gözlemleyip öyle yaptırıcam. Böyle cahil cahil kafama göre iş yapıyorum

Ben hiç bilmiyorum canım ya kendisi bi şey demedi mi neden olur diye?

bagi neo bi araştır istersen ben de çok hafif rahat ve uzun süreli kullanım için onu tercih ettim, ilk 6 ay için de maxi cosi ana kucağı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…