kamera var bizdede o yüzden telsize gerek duymadım ortam sesini dnleyeblıyorumAnaaa o benim de favorilerimdeydi nicedir. Tüh. Mayışım bittiNeyse yapacak bir şey yok. Keisn bu indirimden sonra ilk fiyata zam bindirirler.
merhaba 28+5 den selamlar bu 3.trimesteri hiç beğenmedim benGünoooo kızlarrr
30+0' dan selamlar
bi anda düşebilir bi anda tekrar çıkabilir borsa ekranı gibi trendyol favori ekranı takip ediyorumAnaaa o benim de favorilerimdeydi nicedir. Tüh. Mayışım bittiNeyse yapacak bir şey yok. Keisn bu indirimden sonra ilk fiyata zam bindirirler.
resmen boşanma sebebiAy Ocak annelerinde birinin eşi gidip karısına sormadan bebeğe ablasının ismini vermiş kimlikte görmüş kadın. Çok üzüldüm ya. Bu erkekler niye böyle mal. Sonra da erkek ve ailesine kızınca kızdık oluyo.
Veriliyor kuzenim çok kullanıyo bebeği var onunda kış aylarında burun tıkanıklıklarına iyi geliyo. Yetişkinler içinde içinden maskesi çıkıyo hep ilerisi için aslında çok pahalanıyolar çünkünebülazatör bizde var 9 yaşındaki oğlum için kullanıyoruz ama küçük bebeğe verilir mi bilmiyorum bronşit astım gibi rahatsızlıklarda kullanılıyor.
Aynen öyle tabiki çalışan anneler almalı mecbur sütü sağmak gerekiyor onun dışında gereksiz dolapta falan alıp kullanmayan ve satan çok kişi var bende onlardan olmak istememmEvet, ben de böyle düşünüyorum göğüs pompasını ben çalıştığım için muhakkak lazım olacak diye aldım, lansinoh indirimdeydi 1.100 liraya aldım. Yoksa onu da almazdım, ben de böyle düşünüyorum gereksiz şeyler alıp kullanamamaktansa sonradan ihtiyaç halinde almak daha mantıklı
Veriliyor. 2 arkadaşım da kullandı yeni doğan bebeklerinde doktorları söylemiş.nebülazatör bizde var 9 yaşındaki oğlum için kullanıyoruz ama küçük bebeğe verilir mi bilmiyorum bronşit astım gibi rahatsızlıklarda kullanılıyor.
İŞ görür bence ya. Ben de ikinci el az kullanılmış aldım dolaptan.Kızlar anne-bebek çantası olarak da Trendyol da en çok satanlara baktım, bir tane 149.90 a vardı ne olacak ki dedim verdim sipariş geldi, gayette şık ve kullanışlı, kaliteli mi çok hayır değil, ya zaten ne kadar kullanacağım ki, bir sürü srrt çantam var aslında almayacaktım, almamış olmamak için aldım diyebilirim
Yerli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Biberon Termoslu Sıvı Geçirmez Bebek Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yerli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Biberon Termoslu Sıvı Geçirmez Bebek Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu konuda da yazın doğum yapan 2 arkadaşımın dediğine göre hastanede biberona izin vermemiş hemşireler. Ya kaşık biberon olacakmış ya da şırınga.Bir de biberon alınıyo mu? Biberon konusunda çok bilgisizim o da ihtiyaç halinde mi alınması lazım hepsine gerek olmuyo mu? Hastane çantasına koymamız mı lazım
Ben ekstra almadım. Evde eczaneden aldığım biri koltuk altından ölçen diğeri de tabanca gibi ölçüm yapan ateş ölçerden vardı zaten.ateş ölçeri hangi marka aldınız peki?
fiyatı da uygunmuş her ihtimale karşı alınabilir evet. En azından hastanede lazım olmaz inşallah ama olursa aranmaya gerek kalmaz saol canım alayım bundan.Bu konuda da yazın doğum yapan 2 arkadaşımın dediğine göre hastanede biberona izin vermemiş hemşireler. Ya kaşık biberon olacakmış ya da şırınga.
Açıkçası benim amacım göğsümden süt gelmesini teşvik etmek için bebeği olabildiğince memede tutmak. Şırınga ile de memeye damla damla süt-mama damlatmak. Ama ucuz kaşık biberon vardı ondan aldım ben de. Eve geçince sütüm fazla gelirse gece ya da gündüz bir aralıkta ben uyurken eşim ya da annem falan bununla verebilsin istedim.
Eki Görüntüle 3377776
merhaba 28+5 den selamlar bu 3.trimesteri hiç beğenmedim benacayip midem bulanıyor. bebek uykuda çok hareket ediyor. hiç huzurum kalmadı çok keyifsizim. bebeğin kıyafetlerini battaniyelerini yıkadım yavas yavas hazırlanıyorum geliyor gelmekte olan
Bir de biberon alınıyo mu? Biberon konusunda çok bilgisizim o da ihtiyaç halinde mi alınması lazım hepsine gerek olmuyo mu? Hastane çantasına koymamız mı lazım
ateş ölçeri hangi marka aldınız peki?
Ben hiç bilmiyorum canım ya kendisi bi şey demedi mi neden olur diye?Ben geldim kızlar bebeğim 1750 gr olmuş. Ama maalesef karın çevresi 2 hafta geri de doktorum 1 hafta geride olması önemli değil ama 2 hafta için yakın takip yapalım dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu durumu yaşayan var mı veya bir tanıdığınız neden olur düzelmezse ne olur
bagi neo bi araştır istersen ben de çok hafif rahat ve uzun süreli kullanım için onu tercih ettim, ilk 6 ay için de maxi cosi ana kucağı aldımBebek arabası ne aldınız? Ben doona dusunuyorum ilk 6-7 ay ıcın. 2. El alacagım sonra satıp cybex almayı düşünüyorum. Nisan 20-25 gibi sanırım benım dogum olur. Yaza denk gelmeseydi doona almazdım acıkcası ama rahat dolaşmak için çok istiyorum cok öneriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?