2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sadece coraspin ile şuan kaçıncı haftanız

Benimki de en son gittiğimde bir hafta gerideydi. Bana vitamin başladı. Belki beslenmiyorsundur dedi , bilemiyorum

kabızlık yaşayanlara bir öneri;
ben hamile olmadan öncesinde aşırı kabızlık yaşayan ve ibs hastası bi insandım, cidden hayat konforum yerle yeksandı yani, bunu bilen kadın doğumcum bana multivitamin olarak bu Vinalac'ı kullandırıyor, probiyotikli. Eğer vitamin kullanıyorsanız doktorunuza danışarak bununla değiştirebilirsiniz, çok memnunum. Yani normal halimden daha düzenli şuan bağırsak hareketlerim. Sabahları bunun yanında ayrı omega 3 ve d vitamini kullanıyorum. Akşamları da demir hapı (gündüz çay içtiğim için onu akşam önerdi)

Annen gerçek mi

Ay vallahi öyle diyor nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri diyor, sen varsın ya diyor ilk etapta senin göğsünü alması çok önemli, ten teması oluyor, kokunu alacak diyor, biberon olmaz diyor, aldırmadı bana, o sonraki iş diyor, baktık ki almıyor gerçekten ihtiyaç var mecbur deriz, kabulleniriz onu dedi

Canım benim de ilaçları kestirdi doktorlar, söylemiştim burada hatta, ben kan ilacı ve vitaminleri bırakır bırakmaz vücudum normale döndü, kan değerlerim düzeldi. Karaciğer enzimlerim sorunlu çıkıyordu benim ilaçlar yüzündenmiş, endişelenme, magnezyumu ben de son 3 gündür alıyorum, çok ağrım oluyor dayanamıyorum çünkü, o etkilemez diye düşünüyorum ama

bu ellerde kaşıntı dediğiniz nasıl oluyor? benim elim de şu an kaşınıyor ama bi yandan çatladı gibi, kanıyor-kuruyor falan. öyle bişey mi acaba

kuzum ben biberon aldım ama su için aldım başlarda dr su vermeyin gerek yok diyor. annesi gelene kadar yada sütü gelene kadar kaşık ile mama veriliyor çünkü memeyi istemezse diye.

özlem ada şahin kızlarına böyle elde gezen bişi almıştı bayağı kullanışlı gibi benimki kablolu çok ses çıkarıyor birde.

Ben göğüs pompası bile almadım ihtiyaç halinde hepsi eczaneden e bebekten falan temin edilecek şeyler o yüzden gerek yok alıp kullanmayan insan çok
özellikle ilk aylarda emzirme sonrası sağım yapmak sütü arttırıyormuş. sütü bebeğe vermesek de sağmak iyiymiş yani o yüzden aldım ben. ama elektronik almadım mochinin eller serbest pompasından aldım.

ben bebek uygulamasından 60 liraya aldım kaşık biberonu ya niye bu kadar fark var acaba

Bir de biberon alınıyo mu? Biberon konusunda çok bilgisizim o da ihtiyaç halinde mi alınması lazım hepsine gerek olmuyo mu? Hastane çantasına koymamız mı lazım
lansinoh biberon aldım ben, ama üzerinde 1 ay ve üzeri yazıyor. hastane çantası için almadım yani. ya ben dışarda olduğumda emzirecek yer aramak istemiyorum. misal arabadayken sağıp biberona koyayım, onu da termal çantaya. bebek acıkınca dışarda biberondan vereyim sütü istiyorum. o yüzden aldım yani.

Maşallah. Hiççç sıkıntı yapma. 3 hafta öncesi ve sonrasında asıl sıkıntı olabilirmiş. 2 doktorlar için sadece takibe almalık bir zaman. Hatta baız haftalarda böyle 2 geri 1 ileri gibi olması çok normalmiş.

Plasenta görevini tam.yerine getiremiyormus kan akışında bir sorun varmış yani
benim de 1 hafta gerideydi en son. ama bunun için iyi dedi doktor şeker ihtimalini düşürdüğü için herhalde. yalnız kan akışını zaten doktor ayrıca görebiliyo diye biliyorum ultrasonda. sadece karın çevresinden kan akışıyla ilgili sonuca varması garip geldi.

Evet evet giderek artarsa sorun var demektir dedi o yüzden sıkı takip istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…