2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben de başlayacağım şu yıkama ütüleme işlemlerine. Ama önce dolap almam lazım

Maşallah kız temkinli insanları çok severim. Ben de senin gibi hastane çantamı erken hazırlamayı düşünüyorum. Dursun kapıda ne olur ne olmaz.

Biz işimizi kış tutalım, yaz gelirse bahtımıza.

Ayy gece uyuyamadım göbeğimden hiç rahat değildim şu happymom forumda takılayım dedim ne var ne yok okudum. En son eşi aldatan birisinin başlığına girdim onu ve yorum yazan eşinin mesajını fotosunu vs yakalayan diğer kişileri okurken uyumuş kalmışım ve ne oldu dersiniz? Rüyamda türlü senaryolar eşim beni 3 farklı kişi ile aldattı falan ahhahsh tövbe tövbeeee.. nerden okuduysam. Kafayı yiyecektim rüyamda ya. E çıkamam ben bunun etkisinden şimdi

Eğer giderek artarsa bu ihtimalleri söyledi bugün için söylemedi bir dahaki kontrolde 1 hafta daha gerilerse devam ederse gerilemeye

Doğrudur ben hiç bilmiyorum inşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmaz biberona cokcok emer bebekler

Aman diyim dikkat et. Vitamini bırakınca geçerse başka vitamin verir değiştirir onun çözümü var. ama gebelik klestazı denen şey el ve ayaklarda da kaşıntı yaratıyormuş. O önemli.

özlem ada şahin kızlarına böyle elde gezen bişi almıştı bayağı kullanışlı gibi benimki kablolu çok ses çıkarıyor birde.
Evet evet nexus var minik bişey kuzenim her yere yanında taşıyo onu

Evet canım, Allah korusun olur da ani bir şey olursa telaşa kapılmasın kimse, bütün pijamaları yıkadım, eşyalarımı hazırladım, valize koyacağız inşallah, ne olur ne olmaz insanın başına hal gelir diye şimdiden yapayım dedim

Aa atlamışım söylediğini güzelim, belki de okudum geçtim ama senden esinlendim farkında olmadan neyse gerçekten çok kötü durumdaydım, isilik olan yerler hep kırmızı kırmızı yara oldu yazmadım buraya da şimdi rahat sayılırım. Sen hiç kullanmayacak mısın peki vitamin vs hamilelik sonuna kadar ne dedi doktor?

Eğer giderek artarsa bu ihtimalleri söyledi bugün için söylemedi bir dahaki kontrolde 1 hafta daha gerilerse devam ederse gerilemeye
O zaman hiç germe kendini. Kilosu da iyi zaten. Bazen bebeğin ultrason sırasındaki pozisyonu bile ölçümü değiştirebiliyo. Bi dahakine için rahat çıkarsın inşallah

Sağmak zorunda kalıcağımız mutlaka bir an olucaktır aslında en iyisi bi tane almak sanırım

2 haftada bir kan veriyorum bir süredir kullanmıyorum, kullanma dediler, bu Cuma kontrolüm var soracağım bakalım. Ben de çok zorluklar çektim, bana da ilk kaşıntı var mı dediler yok dedim, safra asitlerine bakıyorlar ne olur ne olmaz, senin de ona bakacaklar eğer enzimler ve safra asit değeri yüksekse kolestazdan şüpeheleniyorlar, inşallah yoktur bebişim endişelenme

Plasenta görevini tam.yerine getiremiyormus kan akışında bir sorun varmış yani
Hemen telaşlanma güzelim, bebeğin kilosu iyi görünüyor demiş zaten doktor da. Bir daha gideceğin zamana kadar bebeğe yarayacak şekilde beslenmeye özen gösterirsin, bir de Karusel ‘in dediği gibi kan akışını sağlamak için soluna yatarsın bunun dışında benim de aklıma gelen başka bir şey yok. Plasenta yaşlanması diyorlar ondan mı kaynaklı bu durum, daha önce bir şey yoktu sende yanlış hatırlamıyorsam? Kritik dönemleri geçeli çok oluyor, en kötü ihtimalde bile o yüzden ben her türlü toparlanacağına inanıyorum

Telaş yapmıyorum cihazı da yanlış ölçmüş olabilir veya yeteri kadar vitamin almamış olabilirim diye düşünüyorum çünkü kaç gündür unutuyorum vitaminlerimi içmeyi. 1 hafta sonra da özele randevum var onun cihazında da geri de çıkacak mı bakalım

İnşallah normal değerlerde çıkar da için rahatlar

Kızlar doğum için fotoğrafçı düşünüyor musunuz benim hiç bebeklik fotoğrafım yok o yüzden bebeğimin olmasını istiyorum hastanede güzel bir kaç kare olsa yeter fotoğrafçı mi ayarlasam bi arkadaşımdan çekmesini mi istesem bilemedim

Valla telefonun güzel çekiyorsa bence fotoğrafçıya hiç gerek yok. Fotoğrafçı gelirse birkaç kare de olsa 20 kare de olsa aynı parayı alır. Amaç sonuçta hatıra kalması. Pozsuz plansız programsız doğal fotoğrafları ben daha çok seviyorum şahsen

Sabah boğaz ağrısı ile uyandım tam sıyrıldım şu salgindan derken beni de buldu.butun tuşlara basacagim geri gitsin diye tavsiyelere açığım kızlar bana şu iyi geldi dediğiniz birsey varsa
Gelmiş geçmiş olsun canımm kesinlikle ballı süt
Limonlu pekmez bir kaşık
Tereyağ bir çay kaşığı bir yemek kaşığı pekmez ve limonn kaynat 30 saniye iç
Elmaa limon karabiberi kaynat bir bardak iç
Sırtına ısıtıp bez atlet koy değiştir
Sirkeli su kaynatabilirsin evdee mikropları azaltsın
Soğanı ikiye böl karanfil koy üstüne 5 6 tanee yattın oturdun odaya koy canım Şİfaa olsun aklımdakiler buu ALLAH ın izniyle nerde varsa sende Şifalann

Bende bugun yikamaya gecicem kiyafetleri zaten asacagimiz icin anca kurur , alanyadayiz dogalgaz yok evin icinde klimayla vs kurucak ya da oyle gunes cikarsa altina sercem bakalim. Kurutma var ama korktum biraz ceker falan diye. Sonrada hasta icin olanlari set halinde bi arkadas kilitli poset onermisti ona koycam valla. Gerisini de dolaba
Katlancak organizerler de geldi bakalim bu hafta yorucu olacak gibi gibiiii

Melodi elbirlilerin bebeğinde de benzer bir şey olmuş, anlatmıştı kanalında detayları unuttum. Karın çevresi 34. Haftada kalmış ama diğer yerleri gelişmiş. 37. Haftada sezeryanla doğurmuş, eve de götürmüş hemen küvöz gerekmemiş. Haftalar yanlış olabilir de böyle bir şeylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…