- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay ben de başlayacağım şu yıkama ütüleme işlemlerine. Ama önce dolap almam lazımBenim de artık ağrılarım var, nefesim kesiliyor ve şiştim ben, parmaklarım şişiyor meselaben de hafta sonu odasını yerleştirdik, yıka, kurut, ütüle sağ olsun annem yaptı her şeyi, hala da eksikleri var, halısı vs eksik odanın, onlar da tamamlanacak inşallah, benim hasta çantamı da yavaştan hazırladık annem dursun dedi
Eğer giderek artarsa bu ihtimalleri söyledi bugün için söylemedi bir dahaki kontrolde 1 hafta daha gerilerse devam ederse gerilemeyebenim de 1 hafta gerideydi en son. ama bunun için iyi dedi doktor şeker ihtimalini düşürdüğü için herhalde. yalnız kan akışını zaten doktor ayrıca görebiliyorum diye biliyorum ultrasonda. sadece karın çevresinden kan akışıyla ilgili sonuca varması garip geldi.
Doğrudur ben hiç bilmiyorum inşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmaz biberona cokcok emer bebeklerBenim annem izin vermiyor biberona, öyle saçma şey mi olur kızım diyor, emmeye zorlayacağız yoksa da şırınga yardımıyla parmakla vermeye çalışırız diyor
Sanırım da hastanede yasak biberon, öyle duymuştum
Aman diyim dikkat et. Vitamini bırakınca geçerse başka vitamin verir değiştirir onun çözümü var. ama gebelik klestazı denen şey el ve ayaklarda da kaşıntı yaratıyormuş. O önemli.Günaydın herkese, benim de birkaç gün önce kaşıntılarım başladı ayak bileklerim ve ellerimin üstü, geceleri özellikle ve isilik gibi bir görüntü oluyor. Ben vitaminlere ara verdim, sadece magnezyumu içiyorum, biraz hafifledi. Doktor test istedi ama vitaminleri kesince hafiflediği için henüz yaptırmadım, bugün vitamine tekrar başlayıp gözlemleyip öyle yaptırıcam. Böyle cahil cahil kafama göre iş yapıyorum
Evet evet nexus var minik bişey kuzenim her yere yanında taşıyo onuözlem ada şahin kızlarına böyle elde gezen bişi almıştı bayağı kullanışlı gibi benimki kablolu çok ses çıkarıyor birde.
Ay ben de başlayacağım şu yıkama ütüleme işlemlerine. Ama önce dolap almam lazım
Maşallah kız temkinli insanları çok severim. Ben de senin gibi hastane çantamı erken hazırlamayı düşünüyorum. Dursun kapıda ne olur ne olmaz.
Biz işimizi kış tutalım, yaz gelirse bahtımıza.
Aa atlamışım söylediğini güzelim, belki de okudum geçtim ama senden esinlendim farkında olmadanCanım benim de ilaçları kestirdi doktorlar, söylemiştim burada hatta, ben kan ilacı ve vitaminleri bırakır bırakmaz vücudum normale döndü, kan değerlerim düzeldi. Karaciğer enzimlerim sorunlu çıkıyordu benim ilaçlar yüzündenmiş, endişelenme, magnezyumu ben de son 3 gündür alıyorum, çok ağrım oluyor dayanamıyorum çünkü, o etkilemez diye düşünüyorum ama
O zaman hiç germe kendini. Kilosu da iyi zaten. Bazen bebeğin ultrason sırasındaki pozisyonu bile ölçümü değiştirebiliyo. Bi dahakine için rahat çıkarsın inşallahEğer giderek artarsa bu ihtimalleri söyledi bugün için söylemedi bir dahaki kontrolde 1 hafta daha gerilerse devam ederse gerilemeye
Sağmak zorunda kalıcağımız mutlaka bir an olucaktır aslında en iyisi bi tane almak sanırımlansinoh biberon aldım ben, ama üzerinde 1 ay ve üzeri yazıyor. hastane çantası için almadım yani. ya ben dışarda olduğumda emzirecek yer aramak istemiyorum. misal arabadayken sağıp biberona koyayım, onu da termal çantaya. bebek acıkınca dışarda biberondan vereyim sütü istiyorum. o yüzden aldım yani.
Aa atlamışım söylediğini güzelim, belki de okudum geçtim ama senden esinlendim farkında olmadanneyse gerçekten çok kötü durumdaydım, isilik olan yerler hep kırmızı kırmızı yara oldu yazmadım buraya da şimdi rahat sayılırım. Sen hiç kullanmayacak mısın peki vitamin vs hamilelik sonuna kadar ne dedi doktor?
Hemen telaşlanma güzelim, bebeğin kilosu iyi görünüyor demiş zaten doktor da. Bir daha gideceğin zamana kadar bebeğe yarayacak şekilde beslenmeye özen gösterirsin, bir dePlasenta görevini tam.yerine getiremiyormus kan akışında bir sorun varmış yani
Telaş yapmıyorum cihazı da yanlış ölçmüş olabilir veya yeteri kadar vitamin almamış olabilirim diye düşünüyorum çünkü kaç gündür unutuyorum vitaminlerimi içmeyi. 1 hafta sonra da özele randevum var onun cihazında da geri de çıkacak mı bakalımHemen telaşlanma güzelim, bebeğin kilosu iyi görünüyor demiş zaten doktor da. Bir daha gideceğin zamana kadar bebeğe yarayacak şekilde beslenmeye özen gösterirsin, bir deKarusel ‘in dediği gibi kan akışını sağlamak için soluna yatarsın bunun dışında benim de aklıma gelen başka bir şey yok. Plasenta yaşlanması diyorlar ondan mı kaynaklı bu durum, daha önce bir şey yoktu sende yanlış hatırlamıyorsam? Kritik dönemleri geçeli çok oluyor, en kötü ihtimalde bile o yüzden ben her türlü toparlanacağına inanıyorum
İnşallah normal değerlerde çıkar da için rahatlarTelaş yapmıyorum cihazı da yanlış ölçmüş olabilir veya yeteri kadar vitamin almamış olabilirim diye düşünüyorum çünkü kaç gündür unutuyorum vitaminlerimi içmeyi. 1 hafta sonra da özele randevum var onun cihazında da geri de çıkacak mı bakalım
2 tane heterozigot vardı mthfr de. Ama artık yurtdışında bakılmıyormus bu genlere. Pıhtılaşmadan sayilmiyomuş.Tabrik ederim maşallahpeki hangi genlerinizde vardı pıhtılaşma çok sordum kusura bakmayın
Valla telefonun güzel çekiyorsa bence fotoğrafçıya hiç gerek yok. Fotoğrafçı gelirse birkaç kare de olsa 20 kare de olsa aynı parayı alır. Amaç sonuçta hatıra kalması. Pozsuz plansız programsız doğal fotoğrafları ben daha çok seviyorum şahsenKızlar doğum için fotoğrafçı düşünüyor musunuz benim hiç bebeklik fotoğrafım yok o yüzden bebeğimin olmasını istiyorum hastanede güzel bir kaç kare olsa yeter fotoğrafçı mi ayarlasam bi arkadaşımdan çekmesini mi istesem bilemedim
Gelmiş geçmiş olsun canımm kesinlikle ballı sütSabah boğaz ağrısı ile uyandım tam sıyrıldım şu salgindan derken beni de buldu.butun tuşlara basacagim geri gitsin diyetavsiyelere açığım kızlar bana şu iyi geldi dediğiniz birsey varsa
Bende bugun yikamaya gecicem kiyafetleri zaten asacagimiz icin anca kurur , alanyadayiz dogalgaz yokAy ben de başlayacağım şu yıkama ütüleme işlemlerine. Ama önce dolap almam lazım
Maşallah kız temkinli insanları çok severim. Ben de senin gibi hastane çantamı erken hazırlamayı düşünüyorum. Dursun kapıda ne olur ne olmaz.
Biz işimizi kış tutalım, yaz gelirse bahtımıza.
Melodi elbirlilerin bebeğinde de benzer bir şey olmuş, anlatmıştı kanalında detayları unuttum. Karın çevresi 34. Haftada kalmış ama diğer yerleri gelişmiş. 37. Haftada sezeryanla doğurmuş, eve de götürmüş hemen küvöz gerekmemiş. Haftalar yanlış olabilir de böyle bir şeylerdi.Telaş yapmıyorum cihazı da yanlış ölçmüş olabilir veya yeteri kadar vitamin almamış olabilirim diye düşünüyorum çünkü kaç gündür unutuyorum vitaminlerimi içmeyi. 1 hafta sonra da özele randevum var onun cihazında da geri de çıkacak mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?