- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
hiç düşünmüyorum aslında ama eşim korkunç fotoğraf çekiyor, ben de ne halde olurum bilemiyorum bebeğin güzel fotoğrafını çekebilir miyim emin değilim. gelen giden de olmaz bizim hiç, hemşirelerden isterim artık olduğu kadarKızlar doğum için fotoğrafçı düşünüyor musunuz benim hiç bebeklik fotoğrafım yok o yüzden bebeğimin olmasını istiyorum hastanede güzel bir kaç kare olsa yeter fotoğrafçı mi ayarlasam bi arkadaşımdan çekmesini mi istesem bilemedim
Teşekkür ederimm2 tane heterozigot vardı mthfr de. Ama artık yurtdışında bakılmıyormus bu genlere. Pıhtılaşmadan sayilmiyomuş.
El ayakta yok genel vucudd ve kafa derimdeKolestaz da el ve ayaklarda da kaşıntı oluyormuş kızlar öyle dediler. Geçen hafta bende de full kaşıntı vardı sırtım, kollarım, bacaklarım falan. Sonra geçti. dün yine kollarım baya kaşındı ama yine geçti. Belki bu vitaminler de etkiliyodur ancak sen takip et. Devam ederse bir kaç gün daha mutlaka doktoruna sor. Tahlil falan yapsın.
kız kv dibimde kapımı çalmıyor. birşey isterim diye ödü kopuyor. annem geliyor hiç birşeye elini atmıyor. varlar ama yoklar herşeyimi kendim hazırlıyorum. kendimi çok yalnız hissediyorum. ablalarım var aramıyorlar bile. .Evet canım, Allah korusun olur da ani bir şey olursa telaşa kapılmasın kimse, bütün pijamaları yıkadım, eşyalarımı hazırladım, valize koyacağız inşallah, ne olur ne olmaz insanın başına hal gelir diye şimdiden yapayım dedim
Bacım bi yandan iyi böyle olması boş ver. Eşinden yardım iste. Şu an yardıma gelmeyen doğumdan sonra da karışamaz kafan rahat olur.kız kv dibimde kapımı çalmıyor. birşey isterim diye ödü kopuyor. annem geliyor hiç birşeye elini atmıyor. varlar ama yoklar herşeyimi kendim hazırlıyorum. kendimi çok yalnız hissediyorum. ablalarım var aramıyorlar bile. .
kız kv dibimde kapımı çalmıyor. birşey isterim diye ödü kopuyor. annem geliyor hiç birşeye elini atmıyor. varlar ama yoklar herşeyimi kendim hazırlıyorum. kendimi çok yalnız hissediyorum. ablalarım var aramıyorlar bile. .
Progestanı ne için kullanıyorsunuz ben de duphaston kullanıyorum da aynı grup ilaçlarAnladım canım mahvetti benii gerçekten progestan da kullanıyorum bol su da içeim aslında içiyorum ama artık midee su içe içee ALLAH aratmasın ama bu midee dekii değişimde bu 3. Trimester den kaynaklı sanırım dahaa hasaaslaştı midee benim kabızlık arttı
Çorba mantıklı canımm
Kayısıda yiyim barii
Teşekkür ederim canımm
Sağlıklı iyi haberlerde buluşalım bebişlerle cümleten
Bence de gerek yok gibi rica edeceğim bir kişi var zaten o da nasıl çeker bilmiyorum işteValla telefonun güzel çekiyorsa bence fotoğrafçıya hiç gerek yok. Fotoğrafçı gelirse birkaç kare de olsa 20 kare de olsa aynı parayı alır. Amaç sonuçta hatıra kalması. Pozsuz plansız programsız doğal fotoğrafları ben daha çok seviyorum şahsen
Benim de kv dibimde ama aynı şekil. Zaten kendi bildiğinden de yanılmaz her şeye gereksiz der eleştirir istemem kendim sürüne sürüne yapar yine ondan yardım beklemem. Kendin yavaş yavaş içine sinerek yap en iyisi canım ben de öyleyim eşimde de pek iş yok soru sorduğumda bile ben ne anlarım der hep yalnız değilsin yani birçoğumuz bu şekildeyiz.kız kv dibimde kapımı çalmıyor. birşey isterim diye ödü kopuyor. annem geliyor hiç birşeye elini atmıyor. varlar ama yoklar herşeyimi kendim hazırlıyorum. kendimi çok yalnız hissediyorum. ablalarım var aramıyorlar bile. .
Bebek: Tamam öyle içerimlansinoh biberon aldım ben, ama üzerinde 1 ay ve üzeri yazıyor. hastane çantası için almadım yani. ya ben dışarda olduğumda emzirecek yer aramak istemiyorum. misal arabadayken sağıp biberona koyayım, onu da termal çantaya. bebek acıkınca dışarda biberondan vereyim sütü istiyorum. o yüzden aldım yani.
Üzülme canım benim de farklı değil annem memlekette burda bi eltim kaynanam var onlarda aramaz sormaz kapım hiç çalınmaz kendi kendime hallediyorum her şeyi bazen hormonlar tavan yapıyor çok üzülüp ağlıyorum ama bebeğimiz için güçlü olmak gerekiyor üzülüp otursak yapılacakları kimse yapmazkız kv dibimde kapımı çalmıyor. birşey isterim diye ödü kopuyor. annem geliyor hiç birşeye elini atmıyor. varlar ama yoklar herşeyimi kendim hazırlıyorum. kendimi çok yalnız hissediyorum. ablalarım var aramıyorlar bile. .
Ahahahha valla niyeyse içimde çok uysal bi bebek olacakmış hissi varBebek: Tamam öyle içerim
Anne Süt Kaşığıben bebek uygulamasından 60 liraya aldım kaşık biberonu ya niye bu kadar fark var acaba
İki hafta çok kritik bir durum değil benim bildiğim kadarıyla. Doktorun takipte olalım demesi güzel. İçini ferah tutTelaş yapmıyorum cihazı da yanlış ölçmüş olabilir veya yeteri kadar vitamin almamış olabilirim diye düşünüyorum çünkü kaç gündür unutuyorum vitaminlerimi içmeyi. 1 hafta sonra da özele randevum var onun cihazında da geri de çıkacak mı bakalım
Uysallıktan değil de memeye alışan bebek “dur ya şimdi anamı emecek yer aramayalım ben bugün biberonla idare ederim” demiyor pek özellikle yenidoğanlıktan çıkınca her şeyi fark ediyorlar. Onlar için gezmede ya da evde olmak fark etmiyor, acıktıysa çıkaracaksın memeleriAhahahha valla niyeyse içimde çok uysal bi bebek olacakmış hissi varolmazsa fena dumura uğrarım
Ben en sonki yalancı sancıdan sonra hepsini tamam ettim. KorkudanEvet canım, Allah korusun olur da ani bir şey olursa telaşa kapılmasın kimse, bütün pijamaları yıkadım, eşyalarımı hazırladım, valize koyacağız inşallah, ne olur ne olmaz insanın başına hal gelir diye şimdiden yapayım dedim
Ben de her şeyimi kendim yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Açıkçası kimse de gelmesin. Kendi başıma yapınca kimseye gebe de kalmamış oluyorum. Zamanı gelince biri benden bir şey isterse de ona göre cevabını veririm. Annem geleyim yardım edeyim diyor ama yormak istemiyorum. Kazık gibi eşim ne güne duruyor ayrıca. Otursun yapsın.kız kv dibimde kapımı çalmıyor. birşey isterim diye ödü kopuyor. annem geliyor hiç birşeye elini atmıyor. varlar ama yoklar herşeyimi kendim hazırlıyorum. kendimi çok yalnız hissediyorum. ablalarım var aramıyorlar bile. .
Tedbir amaçlı kullanıyorum canımm dahaa öncee kayıplarım olmuştu bitti gitti Hamdolsun Bu gebeliğim tedavi ile olduu aslında doktor 12. Haftada bıraktırdı 17. Haftalarda bir kanama yaşadım bitti gitti Hamdolsun kendim kullandım sonrası iyikide kullanmışım dünde kabızlıktan bi kaç damla yaşadım bitti gitti Hamdolsun odaaa Dünden sonra sabah akşam fitil olarak devam ediyorum Canımm duphastonda kullandım bende canım iyiii bir progestan Gebelik destekleyici takviye duphastonda progestanda Rahim ağzınada iyi geliyor düzenli kullanımda diee okuyorum devam edinn bence Benim doktorum şuann tatilde ve genişliği benii sinirr ediyor aaaslında başka dahaa iyi bir doktora denkk gelseydim hiç bıraktırmazdı belkide Sende devam ett canımm Şifaa Niyetinee bebişlereProgestanı ne için kullanıyorsunuz ben de duphaston kullanıyorum da aynı grup ilaçlar
Canımm ekopriin coraspin vss başlamadımı limonlu su iççç kan akışını hızlandırabilir kivii tüket Şifaa NiyetinePlasenta görevini tam.yerine getiremiyormus kan akışında bir sorun varmış yani
Benim de kasıklarımda ağrım var diye verdi doktorum ne olur ne olmaz diye 1buçuk-2 aydır içiyorum sabah akşam ağrın yoksa bırak dedi bıraktım ağrı hissetim adet ağrısı gibi yine hemen başladım 30+3 deyim. Ettafımdakiler iyi değil içme gibi şeyler söylüyorlar ama içince içim rahat ediyor. Bende pcos vardı yumurta büyütücü ilaçla hamile kaldım oyuzden korkmuyo değilim. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip ettsin bebişleriTedbir amaçlı kullanıyorum canımm dahaa öncee kayıplarım olmuştu bitti gitti Hamdolsun Bu gebeliğim tedavi ile olduu aslında doktor 12. Haftada bıraktırdı 17. Haftalarda bir kanama yaşadım bitti gitti Hamdolsun kendim kullandım sonrası iyikide kullanmışım dünde kabızlıktan bi kaç damla yaşadım bitti gitti Hamdolsun odaaa Dünden sonra sabah akşam fitil olarak devam ediyorum Canımm duphastonda kullandım bende canım iyiii bir progestan Gebelik destekleyici takviye duphastonda progestanda Rahim ağzınada iyi geliyor düzenli kullanımda diee okuyorum devam edinn bence Benim doktorum şuann tatilde ve genişliği benii sinirr ediyor aaaslında başka dahaa iyi bir doktora denkk gelseydim hiç bıraktırmazdı belkide Sende devam ett canımm Şifaa Niyetinee bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?