2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben düşünmüyorum. Ben oda susu vs de dusunmuyorum. Bir kapi susum belki olur onu da sonra odasina asarim yoksa hic kulfet kalabalik istemiyorum
Ya

Belki öylesi daha iyidir benimki sürekli sık boğz edip bize gel diye tutturmuyor en azından bu kv niden böyşe ortaları yok ya çok sık boğaz ederler yada hiç takmazlar

Tabi canım örtü olur zaten. Ay yeter ki emsin biberona verdiğim para boşa gitse de üzülmem

Bacım bi yandan iyi böyle olması boş ver. Eşinden yardım iste. Şu an yardıma gelmeyen doğumdan sonra da karışamaz kafan rahat olur.
Napayım kız yapıyorum valla herşeyi eşime bile gerek yok ama yediğim ayazları unutmuyorum tabi sonra bana bak derler bakar mıyım sanmam.

Ay hanımlar ben geceleri uyuyamıyorum bugün 6yk gördü bu güzler sabahta 10da uyandım annemlerdeydim dün akşam geldim dedim yerim değişti diye yatamıyorum diye burda daha geç yattım 2 ay böyle mi geçiceeek

bende gece 3 le 4 arası yatamıyorum bebek uyanıyo gögsumun altında bıngıl bıngıl mdem agzıma gelıyo

Ben en sonki yalancı sancıdan sonra hepsini tamam ettim. Korkudan

Gerçekten insan korkuyor, bazen benim de azıcık sancım oluyor, kötüyü getirmemeye çalışıyorum aklıma, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.

Müzik dinlemeyi çok seviyorum kızlar, dans etmeyi de severim. Hamilelikten önce bayağı aktif bir hayatım vardı, şimdi biraz ağırlaştım ama yinede yavaş tempoda yerimde salınmayı çok seviyorum, müzik bir girdap, içine girip kaybolmayı seviyorum

Ben de uyuyamıyorum her yerim agrıyor gece yatınca daha kötü normalde o kadar kötü degılım o yatakta ne varsa

Aminn İNŞALLAH canımm cümleten Çok Aminn iç bence 33 34 35. Haftaya kadarda kullanırsın Sonuçta o haftalarda zaten gelen bebekler sağlıkla ilerliyorlarmış gerçi İNŞALLAH zamanında sağlıkla gelsinde bebişler senii anlıyorum progestanın ben olumsuzlunu hiç duymadım birii lekee gibii bişii demiş okumuştum binde birmiş odaa takılma etrafa bence doktorun mantıklıymış progestanıda fitil olarak sorabilirsin canımm alttan içmeden vajinal oluyor amaaa onu kullanırsan sık çamaşır değiştirmen gerekir bilgin olsunn benimde bu gebelik tüp canımm o sebeple takiplerime özenn göstermeye çalışıyorum magnezyum kullanıyormusun iyi bir magnezyumda kasık ağrılarını iyileştirir bilgin olsun bol su tüketiyorsundur ALLAH IN izniyle iyii haberlerde buluşalım Şifalanalım canımm

Ben de uyuyamıyorum her yerim agrıyor gece yatınca daha kötü normalde o kadar kötü degılım o yatakta ne varsa
Ben de öyle resmen sabahlıyorum bazen salona gidiyorum yatıyorum orda da olmuyor ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor bu son hafta oldu ne olduysa

Magnezyum olarak arada magnorm kullanıyorum ama çok bir etkisini göremedim bakalım haftaya gidince tekrar soracağım inşallah teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Magnezyum olarak arada magnorm kullanıyorum ama çok bir etkisini göremedim bakalım haftaya gidince tekrar soracağım inşallah teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Ricaa ederim canımm ne demek bebişler iyi olsunda diosporali birde sorr bakalım ne diycek fiyatı biraz pahalı ama şöyle iyi bir magnezyum sanırım bebişler içinn maddi açıyı biraz es geçiyoruz bii ikii ayın ancaa kalmış Nasipse canımm arkadaşlarım hamileyken kullanmıştı şimdide bi arkadaş kasık ağrıları içinn 16. Haftadan berimi ne kullanıyor diosporal memnun bayaa devam ediyor bilgin olsun iyi haberler all doktorundan Canımm İNŞALLAH Şifaa olsunn

Kızlar size de ufak uyarı. Sezaryen olacaklar yeni külot alıp giymeyin o gün. Kesip atıyolarmış. Arkadaşım doğumdan sonra donunu sorup durmuş hemşirelere çok para vermiş özenip.
Öğrendiğim iyi oldu iki dona lohusa donu hastanede giyerim diye 300 tl vermiştim dhshshdh
Yalnız kendim de evlenmeden önce sağlık personeliydim sezaryende kim ne giyiyor hiç dikkat etmemişim bize gelenler donsuzdu herhalde

Ya kimisi demiş donla almıyorlar. Galiba her hastane farklı. Donla gidecek olan eski don giysin

Kızlar dünden geceden beri ishal oldum fenalardayım. Wc den çıkamıyorum resmen. Gebelik boyunca olmamıştı hiç. Yaşayan oldu mu başka nasıl geçirdiniz ? Normal zamanda olsa Türk kahvesine bir iki damla limon damlatıp ağzıma atardım geçerdi hemen ama şimdi ne kadar sağlıklı bilemedim

Bugün hiç çay kahve içmedinse 1 tatlı kaşığı türk kahvesine bir kaç damla limon damlat yut. Sıkıtı olmaz. Ama içtiysen yapma. Muz ye, pilav ye. bol su iç.

Bugün hiç çay kahve içmedinse 1 tatlı kaşığı türk kahvesine bir kaç damla limon damlat yut. Sıkıtı olmaz. Ama içtiysen yapma. Muz ye, pilav ye. bol su iç.
Sabah bir bardak içmiştim çay muz patates falan yedim. Daha etki etmedi ama elden ayaktan da düşüyorum yavaştan. Hemen toplarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…