2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben size bir şey soracağım. Gece yatağa yattığım anda oğlum karnımda hareket etmeye başlıyor, ben arkama dönerim eşimde sirtimdan bana doğru sarılır ve dizi izleriz uyumadan önce, oğlum hareket etmeye başladığında eşimin elini karnıma koyuyorum yani elini karnıma koyduğunda pozisyonu rahat orada kalabilir eli, hissediyor ve 1-2 dakika sonra çekiyor, niye elini çekiyorsun kalsın diyorum istemiyorum diyor. Sebebi ne olabilir sizce bu beni çok üzüyor.

1-2 hafta geri veya ileri olması tek başına değer olarak bişi ifade etmiyormuş kuzum bişiler bişiler dinliyorlarmış yani çok anlamıyorum ama bende 2 hafta ileri olunca bir kaç video izlemiştim. Doktorum da en son gidince renkli bişiler dinledi normal dedi. Yani tek başına 3-4 hafta ileri veya geri değilse çok önemli değilmiş. Tedbir almıştır doktorun herhalde bişi demedi mi? Rabbim sağlık versin şifa versin

Ay benimkide aynı ya oynuyor baksana diyorum bi 10 sn bakıyor sonra bakmıyor. Onları kendimiz gibi düşünme kuzum onlara bu duygusal durumlar bebek doğduktan sonra yükleniyor. Şahsen Allah nasip ederse ogünleri görürsek eşim ile bebeği bi ten tene getirmek istiyorum kucağına verip ten bağı önemliymiş çünkü. Sen erkeklere bakma onların kafa bi farklı altında bişi arama yani he de geç

Duygusuz mahluklar ya deli ediyor beni o senin çocuğun diyorum değişik değişik bakıyor suratıma

Zaten suyunda da sıkıntı olması gerekirmiş tek başına bir tanı koyamam ama bir dahaki kontrolde gerilik artarak devam ederse konuşuruz dedi 2 hafta kalmaya devam ederse sorun olmaz dedi

Zaten suyunda da sıkıntı olması gerekirmiş tek başına bir tanı koyamam ama bir dahaki kontrolde gerilik artarak devam ederse konuşuruz dedi 2 hafta kalmaya devam ederse sorun olmaz dedi
Kac haftaliksin

Duygusuz mahluklar ya deli ediyor beni o senin çocuğun diyorum değişik değişik bakıyor suratıma
Kız ne bilsin adam hadi biz bi dürtüyor mürtüyor duygusalız hissediyoruz o ne anlasın o hayatına devam ediyor sonuçta bütün herşeyi biz yaşıyoruz normal yani. Benim eşim başka açılardan değişti. Beni bir yere salmıyor anasını satayım birisi bana saldırırmış da dövermiş de daralttı beni. Ya beni niye dövsünler bi sahile gideyim diyorum yok kendi başıma dışarı çıkmaya alışkınım beni bunalttı yani. Bi markete gidemiyorum araba çarparmış da benim üstüme yürürlermiş de bebeğe bişi olur mu da ay şiştim. İllaki senin eşinde de böyle hassasiyetler vardır ama tensel duygusal şeyler bekleme onlar anca anlayacak inşaAllah

Doktorların genelde bu huyu var hep tedbir alıyorlar çünkü başlarını belaya sokmak istemiyorlar takibindesin sonuçta. Tedbir alması ayrıca güzel bişi. Ayrıca MaşaAllah gelişimi de güzel kilosu falan. Sen kafana takma bebişim bir kaç değerin birden yolunda gitmemesi lazım düzelir inşaAllah

İnşallah canım 1 hafta sonra da özele aldım bi de onun ölçümüne bakacağım ikisini karşılaştıracağım bakalım

Anam neler düşünüyor böyle. Allah korusun anneme felaket tellalı derdim eşin onu geçmiş. Benim anneminde çok orijinal senaryoları vardır ordan alışığım ben.

İnşallah canım 1 hafta sonra da özele aldım bi de onun ölçümüne bakacağım ikisini karşılaştıracağım bakalım
En güzelini yapmışsın her zaman böyle durumlarda ikinci doktor görüşü almak lazım. Bende öyle düşünüyorum bi bak bakalım makineden makineye değişiyor dediğin gibi. Umarım bişi çıkmıcak inşaAllah

Aynısından bende de var elini zorla koyuyorum biraz duruyor çekiyor korkuyorum bi şey olur diye düşünüyorum dedi ben bazen karnımı dürtüklüyorum hemen elimi tutuyor yapma diye doktorun ultrasonu nasıl bastirdigini da görüyor ama anlatamıyorum

Anam neler düşünüyor böyle. Allah korusun anneme felaket tellalı derdim eşin onu geçmiş. Benim anneminde çok orijinal senaryoları vardır ordan alışığım ben.
Ya benimki savunma sporları ya mesleği birde antalya’da bu arada sokakta afrikalılar bir kaç kişiye saldırdı falan beyni oraya çalışıyor normalde tek başıma gece yürürüm çıkarım bende savunma sporu biliyorum sonuçta ama şimdi hamileyken kendimi savunmazsın moduna girdi. Onun beyni de öyle işte dün sabah bi arabayı alayım bi yere gircem dedim ınk mınk etti. Öfff dedim mıkmık ben bide sevmem öyle sürekli birlikte her yere gideyim edeyim bana daral gelir bunalırım. Bizim kendi alanlarımız var şuan o alanlarımı işgal etti.

Onlar çok bağ kuramıyor ya şu aşamada bizim kadar, eşim hamileliğin başından beri çok destek oluyor ve çok güzel yaklaşıyor bana ama elini karnıma koyduğumda maksimum bir dakika falan öyle kalabiliyor çocuk hareket ediyor bile olsa. Üzülme yani, bir sebebi yoktur sadece öyledir olan konulardan biri muhtemelen

Bazı insanların hamile karnına dokunma fobisi olabiliyo ya. Şahsen ben de bi ürperirim tuhaf gelir yani orda bi şeyin hareketi.

Adamın haklı sebepleri varmış şimdi bişey diyemedim ya her insanın fıtratı takıntıları başka oluyor. Yaşadıkları duydukları ister istemez etkiliyor. Birinin aklına dahi gelmeyen bir diğerinin en büyük korkusu oluyor. Ne güzel düşünüyor seni umursamaz olsa daha çok kızardın.

Bazı insanların hamile karnına dokunma fobisi olabiliyo ya. Şahsen ben de bi ürperirim tuhaf gelir yani orda bi şeyin hareketi.
Evet mesela ben daha önce hiç hamile karnı ellemedim bana itici gelir. Şu anda da fikrim değişmedi yalan yok kendimden başkasını elleyemem. Benim zaten dokunsal sıkıntılarım var. Temelinde yatan şeyin bu olduğunu biliyorum. Ben öyle kimseyle kolay kolay fiziksel temas falan kuramam. Erkek olsam muhtemelen eşimin karnını da zırt pırt elleyemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…